En kestä epäluotettavaa miestä, pää hajoaa

Anonyymi

Olen musertunut, lamaantunut, epätoivoinen. Hävettää, tuntuu ettei minusta ole mihinkään. En ole minkään arvoinen. En osaa tehdä ratkaisuja. En tiedä mitä pelkään. Tai miksi. Olen tässä ja kärsin. Halusin toisenlaisen elämän. Sain tällaisen, jossa pitkäaikainen mieheni valehtelee vuosia. Haluaisin uskoa että se on nyt ohi ja kaikki hyvin. Mutta sisimmässäni tiedän etten voi luottaa. Hetki kerrallaan se musta möykky valtaa pään ja tuntuu, että kuolen. Toinen hetki ok, kaikki tuntuu olevan hyvin ja uskon suhteeseen ja meihin. Mutta sitten taas... Tämä tukahduttava, puristava, lamaannuttava noidankehä. Olenko sekoamassa, kun en itsekään enää tunnista mitä tunnen ja ajattelen, haluan? Tunnistaako kukaan samoja tunteita? Onko kukaan muu käynyt läpi vastaavaa, kun on tullut verisesti petetyksi?

20

796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Heitä äijä pihalle ja aloita uusi elämä,helppoa.

    • Anonyymi

      Osaathan sinä kaikenlaista, ainakin valittaa. Onko Ihme, jos mies käy vieraissa?

    • Anonyymi

      Kutistutko näkymättömäksi tuossa suhteessa. Todella huolestuttavalta näkemys omasta itsestä. Taidat voida aika huonosti. Tietysti keskusteluapu voisi auttaa.

    • Anonyymi

      Petetyksi tulleet kokee itsensä mitättömäksi, mutta kun järjellä ajattelee, niin asian voi mielessä kääntää niinpäin että se pettäjä on se rikkoja ja mitättömyys.
      Pettäjän tulisi kertoa miksi pettää ja olla rehellinen puolisolleen, jottei puolison tarvitse turhaan hukata omaa elämää.

    • Anonyymi

      Muisa että elämässä. Jotkut ihmiset eivät ole hyväksi sinulle vaikka rakastaisit heitä miten paljon hyvänsä. Jossain vaiheessa pitää todeta että olen sietänyt tätä p* skaa ihan tarpeeksi. Ja miettiä niitä ihmisiä jotka ovat arvoisia.

      • Anonyymi

        *muista


    • Anonyymi

      Olisi helpomoaa lähteä, jos kumppaniltasi menisi vaikka työpaikka. Siitä seuraisi elintason lasku, siksihän pysyt huonossa suhteessa, rahan takia. Olet tavallaan siis maksullinen nainen, jos olet nainen.

      Kerran pettää, aina pettää, ja pyörii Tinderissä edelleen. Etsii jotain mitä ei kotoa saa. Köytyönyt varmasti siskoasikin, jos mies, veljeäsi, jos nainen.

      Nouse nyt hyvä ihminen, kerää itsesi, lähde, ja löydät vahvuutesi itsestäsi, etkä siitä metsästäjä-keräilijästä.

      • Anonyymi

        🤣🤣Tämäpä loistava havainto jollakin. Tyhmä voi olla muttei härkiä vailla. Hoitoon.


    • Anonyymi

      Keskustelu ulkopuolisen terapeutin kanssa voisi auttaa selkiyttämään ajatuksiasi. Voisit pohtia myös eroamisen mahdollisuutta. Vain omassa päässä ajatuksia pyörittämällä tilanne ei etene. Et voi hyvin, ja jos haluat kohentaa oloasi, sinun pitää tehdä asialle jotain. Läheisriippuvuus on paskamainen juttu ja olotila, mutta tunnistamalla sen ja toiveesi ja ajatuksesi pääset ehkä eteenpäin.

    • Anonyymi

      Samassa tilanteessa itsekin. Tuttu tunne. Tunnustiko miehesi vai valehtelee edelleen ja yrittää peitellä mennyttä? Jälkimmäinen vaihtoehto on pahempi, koska et voi varmuudella tietää jatkuuko sivusuhde edelleen vai yrittääkö miehesi parantaa parisuhdettanne ihan oikeasti. Tässä kohti peräänkuuluttaisinkin niitä "kakkosia" ilmoittautumaan. Tilanne ratkeasi kaikille parhain päin, jos kakkonen ryhdistäytyisi ja kertoisi kun miehestä ei siihen kerta ole.

    • Anonyymi

      On niiiiiiiiiin paljon helpompaa kärsiä, kitua ja valittaa kuin otta yksi ainoa askel pois tuosta noidankehästä!

      Jos todella haluat parantaa oloasi, poistut noista ympyröistä. Se on ainoa keino kohottaa itsetuntoa, lakata valittamasta ja ohjata mieli ja keho kohti terveempää elämää.
      Tuos taas vaatii pikkiriikkisen vainvan näköä.

      Valinta on sinun , ainoastaan sinun. Ei kenkään muun.

    • Anonyymi

      Sama juttu täällä myös..hulluksi haukutaan vaikka selvät merkit on ilmassa. Olen päättänyt että en sulje silmiä tältä ja tämä viedään NYT loppuun asti,oli tulos mikä hyvänsä.

    • Anonyymi

      Onko kiva provoilla näillä aiheilla mies?

      • Anonyymi

        Ai kaikki aloitukset on mieheltä. Kun tiedät noin tarkkaan niin hän on tietysti sun oma mies vai onko sun teinipoika joka on kuunnellut akkojen /ukkojen juttuja.


    • Anonyymi

      Helpottaa kummasti omaa oloa kun tekee pettäjälle saman. Maistakoot omaa lääkettään.

      • Anonyymi

        En ymmärrä pettäjiä, enkä etenkään pettänyttä kostoksi pettäjää


    • randombypasser

      Nähty, koettu.

      Kiinnitä itsesi kaikkeen sellaiseen, mikä on varmasti totta. Vaikkapa työpaikka ja ihmiset siellä. Vertaa todeksi havaitsemaasi todellisuutta kokemiisi vääryyksiin, laske jalat maahan. Tutki sisintäsi ja mieti tarkasti, voitko saada jalkasi maahan myös suhteesi osalta, onko siihen enää mahdollisuutta?

      Irrota kumppanisi ajatuksissasi itsestäsi, riko Me-yksikkö kahdeksi erilliseksi yksilöksi. Onko noilla yksilöillä halua ja edellytyksiä jatkaa yhdessä eteenpäin? Unohda kaikki lupaukset, puolin ja toisin, ne ovat vain sanoja, juuri nyt tehtävät teot kertovat enemmän.

      • Anonyymi

        En ole aloittaja, kommentoija kylläkin.

        Kiitos randombypasser viisaasta kehoituksestasi : "Kiinnitä itsesi kaikkeen sellaiseen, mikä on varmasti totta." Omalla kohdallani osui ja upposi. Mietin neuvoasi pitkään. Tässä paskassa tilanteessani lauseesta saattaa tulla jopa jonkinlainen mantra :)


      • Anonyymi kirjoitti:

        En ole aloittaja, kommentoija kylläkin.

        Kiitos randombypasser viisaasta kehoituksestasi : "Kiinnitä itsesi kaikkeen sellaiseen, mikä on varmasti totta." Omalla kohdallani osui ja upposi. Mietin neuvoasi pitkään. Tässä paskassa tilanteessani lauseesta saattaa tulla jopa jonkinlainen mantra :)

        Ole hyvä, hienoa jos olen voinut jotain tukea antaa.
        Muistan vieläkin, vaikka aikaa on kulunut huomattavan paljon, kuinka sain pidettyä itseni aikanaan jotenkin järjissäni, kun tuossa kauan sitten kadonneessa suhteessa oli keskinäisen luottamuksen kanssa ongelmia.

        Tsemppiä ja voimia!


    • Anonyymi

      Hymyile kyyneltesi läpi

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1278
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      162
      1113
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      681
    Aihe