Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mieheni on poissaoleva ja poissa

Anonyymi

Pakko avautua täällä ja jäsentää ajatuksia. Eli ongelma on mies joka aktiivisesti harrastaa ja on paljon poissa kotoa. Kaikki viikonloput hän harrastaa, emme siis tee viikonloppuisin mitään yhdessä. Nykyisin lähtee iltaisin yhdeksältä pois kotoa ja tulee takaisin yöllä. Emme oikeastaan enää tapaa viikonloppuisin yhteisiä ystäviä ja meillä on omat menomme. Tämä harmittaa, koska meillä on kaksi pientä lasta. Vanhempi lapsista selkeästi oireilee miehen poissaolojen ja käytöksen takia.

Kun mies on kotona hän on todella ärtyisä ja vihainen. Aamuisin yleensä jos erehdyn sanomaan jotain vastaus kuuluu "haluatko ämmä turpaan?" Hän on lyönyt, kuristanut ja joskus pitänyt jopa avaimia kaulalla ja uhannut tappaa.

Hän esittää ulkopuolisille täydellistä miestä ja usein antaa kuvan että hän huolentii lapsista ja perheestä.
Luulen että miehellä on myös alkoholiongelma, mutta tästä ei saa puhua.

Lähiaikoina mies on myös tyhjentänyt lasten tilit ja ilmoittanut ettei maksa sähkölaskua. Maksan meillä lähes kaiken, hoidan lapset ja kodin.

Jos joskus harvoin katsomme telkkaria samaan aikaan, hän voi sanoa "sulla on todella rumat hiukset". tms. Omasta mielestäni olen ikäiseksi aika hyvin säilynyt ja urheilen paljon ja juuri löysin uuden kampaajan monen kokeilun jälkeen. Mies myös arvostelee työpaikkaani ja pyytää toistuvasti ottamaan lopputilin koska työni kuluttaa liikaa aikaa. !? Enkä saa tapeeksi rahaa ja ylityökorvauksia.

Kännykkää hän vartioita kuin aarretta ja usein piilottaa puhelimen mm. suihkun ajaksi tms. En siis toki lue hänen viestejään. Jos istumme pöydässä puhelin piippaa jatkuvasti ja hän hymyilee puhlimelle.
Viime kesänä menimme yhdessä konserttiin ystävien kanssa "mikä siis on todella harvainaista". Mies on kadoksissa koko konsertin ajan, niin että kaverinikin alkoivat kysellä hänen peräänsä. Hän ilmeistyi konsertin lopussa ja lähdimme taksilla yhdessä kotiin.

Muutamaan kertaan on käynyt niin että mies on ollut juhlimassa ja olen hakenut hänet aamulla. Minulle on alettu kysymättä selittää kenen vieressä mieheni on nukkunut jne.. että miehesi nukkui tuossa sohvalla, hän ei nukkunut tuon naisen vieressä oikeasti. ?? Laivallakin hän pyysi että voisinko mennä jo nukkamaan ja hän jäisi yksin yökerhoon ja tulee sitten joskus perässä.

Meillä on tilanne se, että on talo, isot lainat, pienet lapset. Ero on käynyt mielessä. Mutta toisaalta. Mies uhkailee ja lyö myös lapsia, siksi en halua eroa, koska en halua että hän viettää viikkoa lasten kanssa keskenään ilman että olen valvomassa tilannetta. Mutta kun tässä avioliitossakaan en halua olla.. Toisaalta ajatus, että tekisin nettitreffeihin profiilin ja alkaisi etsimään sivusuhdetta siksi että kestäisin nykytilannetta paremmin... Tähän asti olen itse ollut uskollinen.

29

1510

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Uskoton ja/tai käyttää huumeita. Itse hakisin turvaa sosiaalitoimistosta, jonka turvin eroaisin.

      • Anonyymi

        Sieltä saat tietoa turvakodista. Toimi nopeasti.


    • Anonyymi

      Vaarallinen tilanne. Pääsitkö lasten kanssa turvataloon. Mies pitää varmaan muita naisia. Tuo ailahteleva käytös saa myös miettimään, että käyttääkö huumeitakin.

    • Anonyymi

      Kuulostaa että huumeet ovat 100% osa miehen elämää.
      Huumeen saanti menee kaiken muun edelle, kuten olet huomannut:

      -rahat varastettu lasten tileilt,
      -Sinulle kertomattomat poissaolot, (ainoa "nainen" joka tuohon liitty on - huume!)
      -Täysin asiaan kuulumaton käytos: TV.tä katsoessa sinun hiusten mali!
      -Perheenjäsenten pahoinpitely, puhelinviestittelyt salaisia jne jne jne

      Sinun velvollisuutesi on saada lapsesi ja itsesi turvaan nyt heti.
      Mene ensiapu/turvakotiin lastesi kanssa.
      Talo heti myyntiin. Mies saatuaan oman osansa käyttvä ne huumeisiin kuitenkin, toivotavasti sinulle jää pieni pesämuna jolla päästä lasten kanssa alkuun.
      Avioerossa miehelle VAIN valvottu oikeus viettää aikaa muutama tunti lastesi kanssa. Siis ei koskaan lapsia yksin sen kanssa.

      Sinun on toimittava nyt heti ennenkuin tilanne kokonaan riistäytyy kvsistä ja joku tai kaikki teistä menettävät henkensä.

    • Anonyymi

      Paha tilanne sinulla. Hakeudu heti lähimpään turvakotiin. Sitä kautta asia menee sosiaalihuollon/ lastensuojelun hoidettavaksi. Voitte olla turvakodissa useita viikkoja ja pääsette sitä kautta (väliaikaiseen) tukiasuntoon, missä sinua tuetaan väkivaltaisedta suhteesta irtaantumiseen. Väkivallalla on taipumus raaistua ajan kanssa. Ymmärrätkö, miten haitallinen tilanne on lapsillesi, jos miehesi lyö heitä ja sinua ? Pelasta itsesi ja lapsesi vielä, kun voit. Älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa. Nyt on toiminnan aika. Ymmärrän kyllä, että tulevaisuus pelottaa, raha-asiat ym. Luota siihen, että asiat kyllä järjestyvät.

    • Anonyymi

      Huumetta käyttää miltei varmasti.

      Ota yhteyttä poliisiin ja sosiaalipalveluihin. Miehesi ei saa tietää mitään, joten pidä suusi visusti kiinni. Jos hän saa tietää, niin hän saattaa pistää sinuun ja lapsiinne cannabista.

    • Anonyymi

      Jos mieheni sanoisi minulle "haluatkö ämmä turpaan?" hän olisi exmies niin nopeasti, kuin ero on mahdollista järjestää. Älä pilaa lastesi ja omaa elämääsi. Kunnollisia miehiäkin on olemassa. Tosin miehesi on luultavasti henkisesti sairas, hkä käyttää huumeitakin, mutta muista sanonta "sääli on sairautta."

    • Anonyymi

      Kiitos vastauksista. Hän ei tietääkseni käytä huumeita, en siis usko että siitä kysymys. Mutta tätäkin puolta voin tarkkailla. Nuuskaa on joskus taskuista löytynyt, mutta siitäkin on aikaa ja olen sanonut etten hyväksy sen käyttöä.

      • Anonyymi

        Oletko sokea? Ihminen, joka toimii noin on johonkin addiktoitunut, voi olla peliriippuvuus, huumeet tai toinen nainen, joka vie rahaa ja aikaa. Olet myös vastuussa lapsistasi. Hae nopeasti apua.


      • Anonyymi

        Huumeen käyttäjät osaavat näytellä uskottavasti peittääkseen addictionsa!
        Olen nähnyt ja kokenut tuon hyvin läheltä!
        Huume repii hermoston. Aina mikä on jäljellä, tarve saada lisää.
        Tuo ei ole nuuskan tai narsismin aiheuttamaa oireeilua!!!!!!!!!!!!!!!! Mies ei koskaan tule myontämään sitä sinulle. Tekosyitä kestää loputtomiin, kuten olet saanut huomata!

        Lapsesi jo oireilevat! He tietävät että nyt on tosi kysymyksessä. Mutta hei eivät osaa analysoida tai kertoa sitä ulkopuoliselle mitenkään muuten. He kärsivät ja henkisesti raunioituvat.

        Vie lapsesi turvaan. Nyt heti, Jo tänään.
        Sinulla ei ole oikeutta tuhota lapsiasi, vain sen takia että on oma talo ja paljon velkaa ja huumeinen mies!

        Maksu lastesi tuohoamisesta on sinun PAlJON, PALJON kalliimpi maksaa. Nyt ja tulevaisuudessa.


    • Anonyymi

      Trollin juttua, ei voi noin typerää tilannetta olla.

    • Anonyymi

      Mies oli sanomiensa mukaan kertonut nyt siskolleen että minä olen narsisti ja käytän henkistä väkivaltaa. Eli mustamaalaa selän takana. En uskalla edes erota!!

    • Anonyymi

      Mies lyö pieniä lapsianne, kohtelee sinua väkivaltaisesti, haukkuu sanallisesti, käy käsiksi.
      Oikeastiko sinä sallit miehenne käyttäytyvän sinua ja lapsianne kohtaan noin?

      Sinä itse voit ottaa turpaasi ihan niin paljon kun haluut, mutta raja menee sinussa. Sun lapset eivät voi valita vanhempiaan. Sun tehtävä on pitää väkivaltaiset ja huonosti käyttäytyvät ihmiset poissa lastesi kodista.

      Lasten pahoinpitely on laissa rangaistavaksi määritetty rikos.
      Lyöminen, väkivallan pelossa kasvaminen, henkinen alistaminen, huono käytös, ei ole lapsille leikkiä, eikä lasten ajankuluksi keksittyä pientä hauskanpitoa. Miehesi käytös järkyttää lastenne turvallisuudentunnetta, riittävän pitkään jatkuessaan traumatisoi heidät jopa loppuelämäksi.

      Jos teidän perheessä tilanne on oikeesti sellanen että isä lyö lapsiaan,
      ylläpidon pitäisi tehdä sinusta ilmoitus poliisille ja lastensuojeluun heti.

      Jos tämä aloitus on vain palstan aktivointiin ja meidän "viihdykkeeksi" tarkotettua trollausta, niin jopa on säälittävät keinot.

      • Anonyymi

        Ja esimerkiksi tapaus Vilja Eerika!? Pahimmassa tapauksessa mies saa huoltajuuden. Sukulaiset puolustavat, mieshän on mitä ihanin, pientä stressiä vain...


    • Anonyymi

      Naisetkin tyhmiä, kokevat olevansa parempia, ei mitään empatiaa miehen vaimoa kohtaan.

    • Anonyymi

      Kyllä tätä tapahtuu oikeesti, joka kokenu tietää sen.

    • Anonyymi

      kyse ei ole siitä että jokainen tietää noin tapahtuvan.
      Me emme tiedä kuka aloittaja on.
      Me emme tiedä millainen aloittajan mies oikeasti on.
      Me emme edes tiedä onko aloittajan tarina totta vai ei.


      Jos noin tapahtuu oikeasti, totuuden tietää vain aloittaja.
      Kyse on nyt siitä, jos noin tapahtuu, mitä aloittaja tekee lastensa suojelemiseksi.
      Antaako lasten pahoinpitelyn jatkua vai ei. Siitä tässä on kysymys.

      Joten aloittaja oletko hyvä ja vastaat, mitä sinä teet ettei lapsiasi pahoinpidellä enää kertaakaan. Vastuu asiasta on 100%:sesti sinulla. Piste.

      • Anonyymi

        Siis miehen käytös lähinnä uhkaavaa. Se olisikin jos olisi varsinainen pahoinpitely voisi mennä näyttämään lääkärille. Mutta heristelee nyrkkejään ja tulee tönimään jne.. riittääkö näyttö. Jos ei ole jälkiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis miehen käytös lähinnä uhkaavaa. Se olisikin jos olisi varsinainen pahoinpitely voisi mennä näyttämään lääkärille. Mutta heristelee nyrkkejään ja tulee tönimään jne.. riittääkö näyttö. Jos ei ole jälkiä.

        Siis kuristus on esim "takakurisote" ja kestää pari sekuntia!? Mutta eihän siitä jää jälkiä!?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis kuristus on esim "takakurisote" ja kestää pari sekuntia!? Mutta eihän siitä jää jälkiä!?

        Aloin nyt vasta ymmärtää tuon liikkeen vaarallisuuden kun googletin..


    • Anonyymi

      Aloittaja, sanoit aloituksessasi näin:
      ..Hän on lyönyt, kuristanut ja joskus pitänyt jopa avaimia kaulalla ja uhannut tappaa...

      ..Mies uhkailee ja lyö myös lapsia, siksi en halua eroa, koska en halua että hän viettää viikkoa lasten kanssa keskenään ilman että olen valvomassa tilannetta....

      Pitävätkö yllämainitut asiat paikkansa?
      Jos pitävät, niin miksi et suojele lapsiasi olemalla yhteydessä lastensuojeluun ja poliisiin?
      Heidän tehtävä on suojella lapsiasi ja sinua, jos sinä oikeasti apua haluat.

      • Anonyymi

        Juuri siksi, että pelkään ettei he usko kuinka kamalaa meidän arki on. Kulissit on kunnossa. Olemme töissä käyviä "kunnon ihmisiä* paitsi että miehellä on alkoholiongelma, mt-ongelmia, väkivaltaisuutta.

        Pelkään myös sitä kuinka raskas prosessi ero ja muu on. Haluaisin että voisi vaikka näyttää vain videon miehen käytöksestä viranomaiselle.. ettei tarvii selittää. Omia voimia mietin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri siksi, että pelkään ettei he usko kuinka kamalaa meidän arki on. Kulissit on kunnossa. Olemme töissä käyviä "kunnon ihmisiä* paitsi että miehellä on alkoholiongelma, mt-ongelmia, väkivaltaisuutta.

        Pelkään myös sitä kuinka raskas prosessi ero ja muu on. Haluaisin että voisi vaikka näyttää vain videon miehen käytöksestä viranomaiselle.. ettei tarvii selittää. Omia voimia mietin.

        Ota yhteyttä turvakotiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri siksi, että pelkään ettei he usko kuinka kamalaa meidän arki on. Kulissit on kunnossa. Olemme töissä käyviä "kunnon ihmisiä* paitsi että miehellä on alkoholiongelma, mt-ongelmia, väkivaltaisuutta.

        Pelkään myös sitä kuinka raskas prosessi ero ja muu on. Haluaisin että voisi vaikka näyttää vain videon miehen käytöksestä viranomaiselle.. ettei tarvii selittää. Omia voimia mietin.

        Miksi mietit omia voimiasi enää! Se vie paljon enemmän voimia kuin arvaatkaan.
        Vain ryhdy toimiin!
        Poistu tuosta velkaisesta ja väkivaltaisesta talosta lastesi kanssa. Vie ainakin heidät turvaan.
        Alueesi tarjoaa ilmaista lakipalvelua. Ota selvää missä ja kuka.
        Siitä se alkaa.

        Vaikka kuinka itse haluat tulla pahoipidellyksi , sinulla ei yksinkertaisesti ole oikeutta sallia sitä lapsillesi.
        Sinun VELVOLLISUUTESI on saada lapset turvaan .
        Oireilujen takia se alkaa olla jo liiankin myohäistä.

        Joten, hyvä nainen , toimi nyt heti. Sinulla ei ole sitä luksusta että siirrät asiaa vain tulevaisuuteeen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri siksi, että pelkään ettei he usko kuinka kamalaa meidän arki on. Kulissit on kunnossa. Olemme töissä käyviä "kunnon ihmisiä* paitsi että miehellä on alkoholiongelma, mt-ongelmia, väkivaltaisuutta.

        Pelkään myös sitä kuinka raskas prosessi ero ja muu on. Haluaisin että voisi vaikka näyttää vain videon miehen käytöksestä viranomaiselle.. ettei tarvii selittää. Omia voimia mietin.

        Olet aivan selvästi alistettu nainen. Miehelläsi on todennäköisesti joko toinen nainen tai onko peliriippuvuus pois suljettu? Kyllä sinun jollekkin pitäisi kertoa vaikka omille sukulaisillesi tai yställe tai poliisille.


    • Anonyymi

      Ap palaa sen verran että nyt mies suostui menemään lääkäriin ja oli masentunut ja sai lääkityksen.
      Nyt myös paljastunut myös mahdollinen pettäminen... todella raskasta. Mies ei halua eroa, mutta ei selvästikään osaa sitoutua.

    • Anonyymi

      Tsemppiä, raskasta aikaa tuo on.

    • Anonyymi

      Onpa huono tilanne. Elä ainakaan mitään uutta seuraa ala katsella, ties mikä riesa sieltä tulee lisäksi. Keskity itsees ja lapsiisi. Mieti jos eroa hakisit ja yksinhuoltajuutta vaatisit. Ne pahoinpitelyt on todistettava. Valvotusti vain sellainen saa lapsia tavata.

    • Anonyymi

      APn tarina taitaa olla täysin keksittyä.
      Jokainen lukija ( olemme suhteellisen älykästä porukkaa) kehoittaa ap.tä viemään lapsensa turvaan . AP vain kehittelee syitä toisensa perään miksi haluaa tuhota lapsensa.
      Täysin holtiton ja kiero mies, aikuinen, on sille tärkeämpi kuin avuttomat ja APn tarkoituksella (henkisesti) raiskaamat pienokaisensa.

      AP itse näyttää olevan suurin rikollinen tässä tapauksessa.
      AP hyvin harkiten kieltäytyy suojelemasta lapsiaan.
      AP syyllistyy rikollisen miehensä vaarallisen käyttäytymisen edistämiseen.
      AP haluaa huolellisesti ja harkiten tuhota , ensin lapsensa sitten itsensä!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe