Tässä viestissä ei ole sisältöä!

Ei sitten minkäänlaista!

8

197

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ei voi olla totta. Sanainen arkku tyhjä? Kaikki annettu? Siirrytty eläkkeelle? No ei sillä..eihän Karbollakaan ole enää asiaa vaan pitää kattoo tuubelista vanhoja juttuja. ..mut sellasta se elämä on. Seuraavaksi raihnaisuus kuolema ja taivas/helvetti tai olemattomuuspaikka universuminen kierteissä.

   • Mennään valoa kohti!!! Enkä tarkoita vuodenaikoja luonnossa, vaan eteerisen sielu- ruumiin matkaa kohti alkuaan/loppuaan. Oskari Olematon jo tässä elämässä! Oskari Olematon, nollakatu nolla. Kansi kiinni, ettei omaiset nää! Elvis has left the building!

    Ala rupeamaan tehtailemaan taas näitä aloituksia, niin vastailen välillä aina. Huuhaa- palsta näivettyy näivettymistään ja kohta pääkonttorissa päätetään lopettaa se kannattamattomana. Mullakin adblocker oletuksena tässä Chromebookissani.

    .Lumeton talvi Helsingissä 2020 - Heidi Hautalan kolumni vuodelta 2009.


  • Paras palsta-aloitus pitkään aikaan. Vaikka aloituksessa ei ole mitään sisältöä, juoksee keskustelu silti vilkkaana ja aina löytyy jotain sanottava.
   Huuhaa-palstan parasta antia! :D

   • Anonyymi

    Aloituksella on silloin merkitystä jos nimim. Tositypykin siihen ottaa kantaa!
    Esim. aloitusteksti; hyvää päivää kirvesvartta olisi muutaman inuiitin mielestä kulunut ja rahvaanomainen.
    Jatkoon.


  • Anonyymi

   Tyhjästä on paha nyhjästä. Mutta jos meillä on tyhjyys, niin se on jotain itsessään. Niin joukko-opissakin tyhjä joukko on kaiken perusta. Kun tyhjä joukko laitetaan joukkoon, on yhden alkion joukko jne. Kaikki on valmista joukkojen mahtavalle räjähdykselle. Mutta eräässä vaiheessa tarvitaan vielä yksi aksiooma: äärettömyys-aksiooma. Sen avulla saadaan ääretön joukko. Nyt se oikea räjähdys tapahtuu (potenssijoukot sun muut on jo valmiina odottamassa). No mutta, mitäs sitä tyhjää tutkimaan.

   • Joukko- oppi - tuo Maalaisliiton ala- asteille ajama alkiolaisuuden juuriaate! Nyt kun Maalaisliitto voitti, itse keksimänsä vaalit, jotka pidettiin vain maaseudulla, niin se saattaa vaatia tuota aivoja tuhoavaa matematiikan korviketta takaisin.

    Kolmas silmä aukeaa kahdella tavalla; tyhjentämällä täysin itsemme kaikesta tai sitten täyttämällä äärimmilleen, jolloin paine muodostuu sietämättömäksi ja tuo silmä aukeaa.

    Ääretön joukko ja tyhjä joukko ovat sama asia. Samaan virtaan ei voi astua kahta kertaa. Katso ensin oikealle, sitten vasemmalle ja vielä kerran oikealle - silloin olet oikea maalaisliittolainen.

    Meillä on kaikilla hienot asunnot, mutta käytämme vain sitä tyhjää tilaa asunnon sisällä, jolla ei ole merkitystä.

    Uuden Valamon pihan läpi käveli mies, joka veti perässään vastahakoista vesipuhvelia. "Vien puhvelia pellolle", huikkasi mies luostarin edessä paidattomana, slaavikyykyssä tupakkaa polttavalle munkille. Munkki pohti mielessään, että viekö mies eläintä vai eläin miestä? Hän haki sisältä puukon ja leikkasi poikki köyden, joka oli miehen ja puhvelin välissä. Puhveli lähti juoksemaan kovaa kohti Kuopiota ja mies hädissään huutaen ja komentaen perässä. Munkki totesi lakonisesti , että puhveli vei miestä.

    Ei siellä itänaapurissakaan kaikki ole parhaalla mahdollisella tolalla. Tässä uusi video Pietarin jäisistä kaduista ja lumenpudottajista - ei herkille tai raskaana oleville. Jos et ole varma, niin juttele lääkärisi kanssa.
    https://youtu.be/fi5iSuGFCh8?t=21


  • Anonyymi

   Harmi, että näinkin paljon kerrotaan olevan sisältöä. Kuin kuninkaan upea puku siinä Anderssonin sadussa.

  • Anonyymi

   Olkoon sisällöttömyys mottonamme kun aamulla klo 05 on naapurinkin viinat juotu.
   Liekö ollut Arttu Viskarin biisistä tuo lainaus.

   Kaikkihan meitillä loppujen lopuksi lainaa on. Kroppamme vanhenoo. Lopuks lähtöö elonkipinäkin lentoon.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1176
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1132
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   243
   1092
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1078
  5. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   66
   1046
  6. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   867
  7. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   368
   858
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   107
   813
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   86
   781
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   730
  Aihe