Lervo pappia kyydissä

Anonyymi

KA-lervo oli joutunut ottamaan kylän rovastin rekkansa kyytiin joka oli lbs111 klorpedotteni veturi päivähytällä tottakai. Rovasti itsensä rohkaistuaan tohti kysäistä: "voisiko herra trukeri armollisesti opastaa minua herran nöyrää palveliaa että miten se ajotulppa tehdää"? Noh, kun ajetaan tuohon töyssyyn niin nostetaann perseet penkistä ylös ja päästetään vajaa pari tuumaa pötköä pihalle ja töyssyssä perse tärähtää voimakkaasti penkkiin nii pötkö liiskaantuu tulpaksi ja kuivaa siihen. Lervo ajoi töyssyyn ja molemmilla perse kävi ylhäällä, Lervolta kuului "phf..ööööötsh'" ja Pastorilta "PLÖRTS PLÖÖÖÖÖÖTSD PÖRTS" jolloin rovasti naama ihan punaisena sanoi "Olen pahoillani herra dukc riveri, minulta tuli pelkkää vetelää" ja pyysi jo herraltaki anteeksiantoa! Rovasti oli menossa ristiäisiin ja housut olivat totaalisen paskassa ja Lervoa se huvitti "SAAATANAN PERKELEEN VITTU, TÄÄLLÄHÄN HAISEE PASKA POTENSSIIN VIIS"!!

15

1711

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tapahtui myös niinä päivinä kun LErvo astui huoltamolle ja astui tuhman kassatytön ja joi oluen. "älä lausu turhaan herrasi nimeä" -murjaisi Lervo kassalikalla samalla hyvää antaen. Kun kanja kommasti laukeaa niin vekseli lankeaa, sanoi Ka-lervo, tuo lersu. Pyhä kolminaisuus, Lervo, Kanja ja Kilijukassu. Pyhitetty olkoon nimesi. Hän joka Lervoon uskoo näkee valon. Älköön pidettäkö muita Lervoja kuin Lervo. Hän, joka ajut ajaa. Krillillä makaa ja huoltikalla möhisee. Pyhitetty olkoon Lervon ajupäivä. Lervo on harras ja hurskas, saatanallinen ajumöllikkä. Kirkkokuoro on harrastuksena yhtä lähellä Lervon sydäntä kuin kaljan sekä kossun kittaaminen. Siellä Lervo saa olla oma itsensä, mylviä kuoron alttospraanona sydämensä kyllyydestä, karjahdella kauneimmat virret ja turautella rahti vaostaan psalmeja väliajoilla.

    • Anonyymi

      Lervo on DUCK RIVERI !

    • Anonyymi

      Monella unohtunut se tärkeä seikka että läjän voi iskeä myös pajatsoa pelatessa. Samalla kun iskee 50 pennisiä pajatsoon rahti virne turhapuromaisesti pärställä niin kiva hieman raottaa kolitsi työ housua ja pudottaa sontuulit siihen paikkaan. Sitten kääntää irvistyksessä vielä oleva naama taakse päin ja katseellaan hakea kunnioitusta muilta aju kelmeiltä.

    • Anonyymi

      Läjän iskeminen eli "läjätys", alkaa saamaan suosiotaan nyt kun ensilumi tulee. Näkyy ruskea iso kiehkurainen läjä huoltzim paarim pihalla komeesti jo kauas.

      Hei muistakaas aju golleekat, Päntylän seolla on läjätyksen piirin mestaruuskisat ens la. Kaikki mukkaan!!

    • Anonyymi

      KA-lervolle uravalinta oli selvä jo varhain. Lervo ei ollut kovin selvä Perseön Seolla -77 kun Kärri-tero oli TIR-keikalta saapunut tuoreella banaanikuormalla ja autona toki tuore LBS111 pystyhyttä kaania, samaa sarjaa kun Lervollakin. Voi pojaat kun paiskattiin rahtijuttua ja ajettuja sekä ajamattomiakin ajuja seillä Kesoilin vitospöydässä, pikku pätiköissä, ehkä jopa kunnon kekkuleissakin.

    • Anonyymi

      LERVOLLA EI KAANIA KÄYNTIIN LÄHRE JOS ALLE KOLME PROMILLEE PUHALTAA ÄL AAN ALKLMETRIIN! latokuvioitu 3varttinen siipimies apukuskinpaikalta hoitaa jo homman puoliväliin, mutta äkkiä on LÄaahan yskittävä, kun ajosonni tilhen maksalla puhaltaa nollat tauluun jo trättälän kesoilin läjityspaikalla aamutuimaan pullon ja puntin tyhjennettyään

    • Anonyymi

      "KAKSKYTÄ VUOTTA, JA SIKANA!" -lauleskeli K.A.lervo iloisesti hirnuen kun patanokkasisullaan lasketteli magneettimäkeä alas samalla kolitssiin puuroa pudotellen. Lervo oli ollut teurasjätteen ajossa liukukapelli kasettisisullaan kaks kesää ja nyt oli juhlan aika. Radiossa lauloi Matti Esko "..mä silmin punertavin" ja Lervo katsoi kaanian peiliin ja näki omat lautasen kokoiset punertavat pullistuneet silmänsä ja sanoi "MÖÖÖH" ja laittoi nilkkaa oikoisemmaksi, kaania kun ei pikku käskyttämisestä piittaa. Ylämäessä Lervon piikkinokkakaania tuntui aina olevan yhteistyöhaluton, alamäkeen taas Lervon omien sanojensa mukaan kulki lailla hullun, varsinkin vapaalla, taannoin murhasaaren sillalle 145km/h pudotellessa. Ainoa hyvä asia tuolloin oli ettei Lervo hätääntynyt, oli niin tuhdisti kekkulissa. Paimion nousuun haettiin jo pikkupuolta norrat piukassa ettei kanja ihan kiusallaankaan istu mäkeen. Aina oli aju kossu apuna, pahan paikant tullen pelastuksena. Tasamaalla isopata lykkäsi aina mustatlakut mutta ylämäessä jopa kieltäytyi nousemasta, lämmöt 120c ja promillet se kolme ja persmäet ottaessa mustalaku täytti kolitssinkin, salaman nopeudella. Siinä jäi Sisun puolittajakin kuulemma toiseksi. Lervo osaa nämä hommat. Puhaltaa keikat rutiinilla, syteen tai saveen, kaikki paskaksi ja kotiin periaatteella. Saven ajossakin -88 talvella Lervo FH13 Jyry Sisullaan oli niin vinossa kippipaikalla ettei kukaan muu olis kipannut, Lervo huus ikkunasta "KIILTÄVÄÄ ESILLE JA TAKSILLA KOTII"!!

    • Anonyymi

      Joo rekkazättihän tämä kuorkkifesbugi on ilmeisen selvästä, eikä täällä kukaan selvänä ole. Ei edes Lervo. Tuosta tulikin mieleebn tarina männävuosilta, oliko 1971, kun kunnan raittiusseuran väki pyysy Lervoa liittymään kerhoonsa. No, Lervo, tuo karvapersekonnien kansleri, meni raittiusseuran kokoukseen ja heti kättelyssä tempaisi kolitsiensa takataskusta nollaseiska laivakossun ja heleän pulputuksen saattelemana kostutti saharan autiomaata muistuttavaa kurkkuaan. Puolet lekasta juotuaan röyhtäisi äänekkäästä ja mylvi "SHAAATANAN SHTAAAAATTANAAA, PAKKO ON OTTAA, KUN KOVASTI JA NOTTAA". Lienee sanomattikin selvää (Lervo ei ollut selvä) että paheksuen häntä katsottiin. Vielä pahemmaksi tilanne alkoi eskaloitua kun Aunen baarilla syödyt tupla makkaraperunat ilmoittelivat ulostulohalujaan aluksi pienillä tuhnuilla ja lopulta vartta lykäten. Lervon karsea turhapuromainen irvistys vain leveni, kolitsin ylä osassa ajo vakoa näkyä jo 8 tuumaa ja hajua alkoi levitä niin että raittiusseuran hienot rouvat alkoivat voimaan huonosti.

    • Anonyymi

      Lervo viettää vappua aina vaan. Kulkee neliveto ja lukot päällä KTK:n ja AKT:n toimistojen väliä ja huudattaa taksoja. Oli kuulemma aakooteellä sanottu että paska haisee niin raakasti ettei lervolla sinne mitään asiaa, kooteekoolla olivat ärmäkkää viinanhajua moittineet. ON SE NYT JUMALAUTA KONNA, SAATANA!

    • Anonyymi

      LISÄÄ NÄITÄ MAHTAVIA LERVON TOSI TARINOITA !

    • Anonyymi

      lervo kerran oli rahtimiesten wc-tiloissa delirium tiloissaan räjäyttänyt kunnon rapulapaskat ja rahtivessan katosta löytyi puoliksi pureskeltu höyrymakkara sekä jättilihiksen repaleita, kassanpirkoilla majavat valui 3 viikkoa tämän tapauksen jäljiltä ja lervo vaan möhisi ja mylvi ja lähti kolitsista ajouraa 6 tuumaa esillä painamaan rahtia kaameissa kekkuleissa.

    • Anonyymi

      Pyhitetty olkoon nimesi. Hän joka Lervoon uskoo näkee valon. Älköön pidettäkö muita Lervoja kuin Lervo. Hän, joka ajut ajaa. Krillillä makaa ja huoltikalla möhisee. Pyhitetty olkoon Lervon ajupäivä. Lervo on harras ja hurskas, saatanallinen ajumöllikkä. Kirkkokuoro on harrastuksena yhtä lähellä Lervon sydäntä kuin kaljan sekä kossun kittaaminen. Siellä Lervo saa olla oma itsensä, mylviä kuoron alttospraanona sydämensä kyllyydestä, karjahdella kauneimmat virret ja turautella rahti vaostaan psalmeja väliajoilla.Ja tapahtui niinä päivinä, oli Peijolan SEOlle tuleva kolme itämaan tietäjää, K.A.Lervo, Kiljukassu ja Kaliahessu. Kaikki tuhdisti hönössö, herran armosta. Ja lausui hän, joka kanjan vesemmalle penkillä istuu "ont tänä iltana syntyvä valtava brojo" Ja niin he seurasivat tähteä, joka oli SEOn ovivalo. Koko peijolan kolmikko, umpijuovuksissa, astuivat heinille härkien ja ahmivat jouluateriaksi makkarapataa ripla suoloilla. Amen, lausui Lervo. Minä olen kolmantena päivänä ylös nouseva kanjan yläpunkalta alas putoava.

    • Anonyymi

      HOX HOX!!

      Aune-mumma täsä HOI!
      Aunem paarilla lihapiirakat, höyrikset ja makkarapannut kuumina ronskeja rahti mulleja varten!
      Tsau!

    • Anonyymi

      Terskanperän Esson pihamaalle oli aamuyön tunteina ilmestynyt hidastetöyssyjä. Sitä huoltamonpitäjä aamulla tontilleen saapuessaan ihmetteli, kunnes tunnisti huoltokentälle päin helvettiä parkkeeratun kanjan ja sen leppoisan rouskutuksen. Lervo oli rahtikolitsista karistellut ylimääräiset pastillit pitkin pihaa, kai huussia etsiskellessään, ja niiden muhkea ulkomuoto oli alkuun hämännyt yrittäjäparkaa. Esson ulko-ovelle suunnatessaan vahva rahtimiehen aromi oli jokaisella askeleella vahvistunut, ja pian rahtimullin muodoton vartalo oli paljastunut terassilta tuhkaämpärin kainalosta pötköttelemässä. "Vekseli pitkä, yö lyhyt", oli Lervo korahdellut ja ottanut kirkkaasta putelista rahtarin ehtoollista.

    • Anonyymi

      Le kalervo meni muuten kerran AA-kerhoon, mutta ei viihtynyt ollenkaan, eikä kukaan muukaan viihtynyt kun paska haisi niin kuin se haisee kun lerpukka saapuu paikalle

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1935
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1350
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1331
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe