Ikävä jotain mikä ei koskaan ollut todellista

Anonyymi

Tapasin netin harrastusporukassa vuosi sitten miehen, joka hyvin pian alkoi ilmaista kiinnostustaan minuun. Siitä syntyi jonkinlainen molemminpuolinen netti-ihastus, sillä mies oli juuri sellainen, joka saa minut lämpiämään: hauska, erittäin älykäs, avarakatseinen ja muut huomioon ottava.

Olemme olleet harrastuksen tiimoilta yhteydessä useita kertoja päivässä, niin porukassa, kuin yksityisviesteilläkin ja molemmat ovat ilmaisseet ihastustaan toista kohtaan, hän hieman minua avoimemmin.

Mies asuu toisessa maassa, eikä juttu voisi kehittyä tällaista netti-flirttiä pidemmälle, emme ole edes koskaan tavanneet, mutta... kun nyt viimeisen kuukauden-parin aikana huomaan meidän etääntyneen enemmänkin harrastuskavereiksi, etenkin viimeisten kahden viikon aikana. Se sattuu niin paljon, etten olisi uskonut sydämen voivan särkyä niin palasiksi yhden typerän netti-ihastuksen vuoksi.

Olemme edelleen päivittäin jossain tekemisissä ja sain häneltä viimeksi tänään viestiä. Viestin perässä oli aurinkohymiö, entisten sydänten sijaan. Se sai minut itkemään. Aikuisen ihmisen!

5

775

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiesus.....nyt kone kiinni, töpseli irti ja tunnin lenkille sieltä!

      Tuo nyt on aivan perseestä. Netissä toisesta voi kuvitella mitä tahansa ja aivot alkavat näyttää hänestä vain ne piirteet joita haet.

      Todellisuudessa toisen näytön takana voi olla pienten lasten vanhempi, joka täyttää päiviensä tyhjiä hetkiä heittämällä läppää tuntemattomalle vastapuolelle.

      Ihastumisen tunteesi on yhtä todellinen kuin minä täällä näytön takana.
      Olen elävä ja tunteva ihminen, mutta et tiedä kuka ja missä.

      • Anonyymi

        Totta. Sama muuten pätee ihan elävään elämään. Mistäpä sitä koskaan kenestäkään tietää? Kuka tahansa voi valehdella naama peruslukemilla.

        Kyllä minä kaiken tuon ymmärrän ja olen monta kertaa mielessäni läpi käynyt. Tästä ihmisestä minä kuitenkin tiedän varmaksi mm. työnantajan, perhetilanteen ja asuinpaikan ja-tilanteen, sillä tunnen hänen sisarensa pitkältä ajalta ja he ovat läheisiä keskenään.

        No, joka tapauksessa, minä en ole missään vaiheessa haaveillutkaan mitään tosielämän romanssia. Siksipä sanoinkin ikävöiväni jotain, mikä ei ole koskaan ollut todellista. Se ei kuitenkaan muuta sitä, että minuun koskee. Kaipaan vain sitä yhteyttä, jota aiemmin koin hänen kanssaan.

        -AP-


    • Anonyymi

      Miksi et käyttäisi tuota aikaa etsimään oikeassa elämässä oikeita, realistisia, ihmisiä?
      Netti-ihastumiset ovat samaa taivaan maalausta, epärealistia, jossa kukin voi luoda itselleen haluamanlaisen persoonan. Se on liian usein on täyttä huuhaata.

      Kerrot tuntevasi nettiharrastelijan perhettä. Tuo ei riitä minkään vakuudeksi.

      • Anonyymi

        Vakuudeksi mistä? Mitä ihmeen intressiä sinulla on siihen mitä joku kirjoittaa jostain nettituttavistaan? Poikkeusaikana moni kanssakäyminen työn, opiskelun ja harrastusten suhteen on jäänyt etäyhteyden varaan. Et näy olevan poikkeus tästä sinäkään muuten


      • Anonyymi

        En minä ole tätä ihastumista etsinyt, enkä halunnut, se vain kehittyi ajan kanssa. Toivon, ettei niin olisi käynyt, mutta kun nyt kuitenkin kävi, niin koen ikävää siitä.
        Miksi ihmeessä siis haluaisin etsiä sellaista oikeassakaan elämässä ja hankkia lisää ikävää. Itsekseen on paljon parempi olla.

        -AP-


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5195
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3257
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1847
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1810
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1385
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1287
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe