Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nukkua vai ei?

Anonyymi

Lääkäri otti pois Imovanereseptin. Sanoi, että haittaa muistia varsinkin vanhempana. Olen 78 v ukonkäppänä ja ainakin 30 v nukkunut Imovanella. 34 v kolmivuorotyötä sekoitti kaiken. Muisti tosiaankin pätkii välillä, luulin sitä vanhuuden vaivaksi.
Nyt minulla on melatoniinia, joka ei auta yhtään ja Doxepin 3 mg jota 2 tablettia kun otan, niin muutaman tunnin (3-5) nukun; ilman näitä 2 tuntia.
Esimerkiksi viime yönä nukuin lähes 4 tuntia, sitten ihan virkkuna 2 tuntia luin ja taas nukkumaan noin 2-3 tunniksi. Heräsin hirveään palelemiseen, vaikka peitto oli OK ja huone lämmin. Jännitin kaikkia lihaksiani lämmittääkseni itseni ja ajan kanssa se onnistuikin. Tätä outoa palelemista on tapahtunut muutamia kertoja. Ja silloin kun en saa unta, minulla on yleensä kuuma ja koetan ilman peittoa viilentää itseäni yleensä kehnolla menestyksellä.
Mistä tuollainen palelu ja kuumuus johtuu? Onko Doxepinilla sellaista vaikutusta vai alanko muuten olla loppu, jäähdyn pian lopullisesti? Muutenkin tunnun raihnastuneeni viimeisen vuoden aikana selvästi. Kalanmaksaöljyllä olen pitänyt kaikki vilustumissairaudet poissa 37 v, mielikuvituksen tuotetta nimeltä korona en ole sairastanut enkä ottanut siihen ruiskeita enkä ota. Enkä varonut sitä ollenkaan, koska sellaista ei ole olemassa muualla kuin lahjottujen politrukkien propagandassa malliin Göbbels.
Kertokaa jos tiedätte asiasta jotakin!

10

2608

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaa johtua siitä kun et enää käytä imovanea. Hyvä unilääke ja muutenkin tasoittaa vähän mielialaa.

    • Anonyymi

      https://www.kaypahoito.fi/nak08572

      "Doksepiinin todettiin parantavan unessa pysymistä ja vähentävänä aamuyön heräämisiä. Lääkkeellä ei todettu olleen merkittävää vaikutusta unen arkkitehtuuriin. Subjektiivisessa arviossa kokonaisnukkumisaika (TST) piteni ja nukahtamisaika lyheni. Lääkkeen käytöstä ei havaittu olleen jäännösvaikutuksia. Osallistujilla ei havaittu myöskään antikolinergisiä tai kognitiota huonontavia vaikutuksia. Koehenkilöt kokivat päiväaikaisten toimintojensa parantuneen. Unta parantavat vaikutukset säilyivät 12 viikon ajan. "

      "Doksepiinin havaittiin pidentäneen yöunta merkittävästi ja vähentäneen jonkin verran yöllistä heräilyä. Lääkkeen vaikutus kesti 4 viikon ajan. Nukahtamisaika ei lyhentynyt lumeeseen verrattuna. Sen sijaan unen laatu parani ja unettomuuden vaikeusaste lieveni merkittävästi doksepiiniryhmässä. Antikolinergisiä haittavaikutuksia ei todettu. "

      "Doksepiinin annoksella 3–6 mg todettiin olevan tehokas myös ikääntyneiden unilääkkeenä. Katsauksessa käsiteltiin myös suurempia doksepiiniannoksia. Doksepiini auttaa unettomuuteen myös 50–300 mg:n annoksina, mutta tuolloin antikolinergiset haittavaikutukset alkavat lisääntyä. Pieninä 3–6 mg:n annoksina doksepiini toimii selektiivisenä histamiini-1-antagonistina, eikä sillä ole juuri lainkaan antikolinergisiä haittoja. "

      "Doksepiinin käytöstä hyvin iäkkäillä vanhuksilla ei ole julkaistu tutkimuksia. Doksepiini sopii vaihtoehdoksi bentsodiatsepiineille tai niiden kaltaisille unilääkkeille, kun antikolinergiset haitat on huomioitu. Pieniannoksista doksepiinia saa ex tempore -reseptillä esimerkiksi 1 mg:n, 3 mg:n ja 5 mg:n tabletteina. "

      https://fi.the-health-site.com/doxepin-362

      "Doxepin kuuluu trisyklisten masennuslääkkeiden lääkeryhmään. Sillä on rauhoittava vaikutus ja se vähentää henkistä ja fyysistä aktiivisuutta. Pitkäaikaisen nielemisen jälkeen Doxepin kirkastaa mielialaa. Siksi lääkettä käytetään muun muassa masennushäiriöihin, ahdistuneisuuteen ja levottomuuteen sekä unihäiriöihin. Täältä voit lukea kaiken tärkeän Doxepinista. "

      "Yleisimpiä doksepiinin haittavaikutuksia ovat suun kuivuminen, nenän kuivuminen, silmien säätö lähellä, hikoilu, väsymys, uneliaisuus, huimaus, matala verenpaine, sydämentykytys, sydämen rytmihäiriöt, vapina, ummetus, maksaentsyymien aktiivisuuden lisääntyminen ja painonnousu., Näitä sivuvaikutuksia esiintyy yli kymmenessä prosentilla potilaista.

      Yhdestä kymmeneen prosenttiin potilaista ilmenee allergisia ihoreaktioita, kutinaa, janoa, virtsarakon toimintahäiriöitä, sisäistä levottomuutta, sekavuutta, libidon menetystä ja impotenssia.

      Doksepiini voi vähentää reaktiivisuutta. Tämän vuoksi ajokyky ja koneiden käyttökyky voivat heikentyä hoidon aikana."

      https://paihdelinkki.fi/fi/tietopankki/tietoiskut/laakkeet/unilaakkeet

      "Doksepiini


      Doxal


      3-6 mg


      8-30 h

      Tratsodoni


      Azona


      25-100mg


      3-14 h"

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Doksepiini

      "Puoliintumisaika 6–24,5 tuntia "

      "Doksepiini on ainoa bentsoksepiini-ryhmään kuuluva lääke[2]. Sen kehitti Boehringer-Ingelheim, joka on nykyään osa Roche-konsernia. Sillä on lievästi sedatiivisia ja anksiolyyttisiä vaikutuksia. Doksepiini edistää myös jonkin verran nukahtamiskynnysen alenemista. Eräs erityiskäyttöindikaatio on doksepiinin kohdalla ollut syyllisyydentunteet."

      "Klassisen masennuksen hoidossa on käytetty pitoisuuksia 75–150 mg/vrk. Nukahtamis- ja univaikeudet (insomnia), joihin on liittynyt ahdistuneisuus ja jännittyneisyys: pitoisuudet ovat olleet tasolla 25–50 mg/vrk. Hoitoannos otetaan iltaisin. Kivunhoidossa käytettäneen samansuuruista annostusta. Lääke otetaan suun kautta (per os). Tabletit (Doxal 10, 25 ja 50 mg) ovat sokeripäällysteisiä."

    • Anonyymi

      Itselleni kävi samalla tavalla. Lääkäri vaan ilmoitti reseptin uusimispyyntöön, että nukut kyllä sitten, kun olet tarpeeksi väsynyt.Ilmeisesti eläkeläisen nukkumisajoilla ei ole niin väliä, nukkuuko yöllä vai päivällä. Melatoniinia käytetty huonolla menestyksellä, eivät juurikaan ole auttaneet, kokeiltu on useapia merkkejä ja vahvuuksia.

    • Anonyymi

      Imovanea minäkin olen käyttänyt pitkään. Ei vaan unta tule, eikä se valvominenkaan hyväksi ole. Ei ole löytynyt korvaavaa lääkettä, melatoniinilla ei mitään vaikutusta. Olen kokeillut mirtazapinia, ketipinoria, tenoksia, opamoxia ja vielä jotain muitakin, mutta ei ollut mistään hyötyä. Imovanella nukun yleensä 6-7 tuntia yössä.

    • Anonyymi

      Minun mielestäni olisi pitänyt tehdä jonkinlainen lääkkeestä vieroittautumissuunnitelma. Vuosikymmenten käytön jälkeen taatusti tulee jotain vieroitusoireita. Jos palelukin johtuu niistä?

      Positiivisesti ajatellen tuskin olet enää työelämässä. Eli se tilanne on mennyt aika päivää sitten ohi, jonka vuoksi lääke määrättiin. Kannattaisi oikeasti nyt koettaa, jos nukkuminen luomusti alkaisi sujua.

      Nukkuminen muuten heikkenee iän myötä muutenkin. Hyvää unenlaatua kannattaa tukea riittävän hyvillä elämäntavoilla, eli riittävän terveellinen ruokavalio ja riittävästi liikuntaa. Jotkut eivät voi juoda kahvia enää iltapäivän jälkeen (tms), tai uni kärsii. Kannattaa miettiä luonnonmukaisia keinoja auttaa itseään.

      Joka tapauksessa pidän vääränä, että lääke lopetetaan kertarysäyksellä ilman mitään apua lääkevieroituksessa.

    • Anonyymi

      2 x 3 mg doksepiini 25 mg Levozin. Sillä saa joten kuten nukuttua.
      Imovanea ei tosiaan enää TK- puolelta saa, ei myöskään diapamia.

      Itse jouduin ensimmäistä kertaa elämässäni turvautumaan viime vuoden puolella osastohoitoon, kun se nukkuminen oli n. 10 h/ viikko. Siis yhteensä tuo tuntimäärä viikon ajalle jaettuna. Ja tuota jatkui kuukausien ajan. Aina olen ollut huonouninen, mutta nyt tilanne muuttui kestämättömäksi.
      Osastolla uni ei tullut edes 2 x 20 mg Tenox 2 x 5 mg Diapamin avulla. Ja oli siinä lisänä myös Azona.

      Tuo doksepiini levozin yhdistelmä toimii joten kuten.

    • Anonyymi

      Miksi imovanea ei enään anneta? Minulla on toistaiseksi vielä uusittu. Mulla on vain 30 kpl resepti ja sen takia melkein joka kuukausi joudun sen uusiin.

      • Anonyymi

        Uuteen siionistien maailmanjärjestykseen kuuluu voimakas depopulaatio. Nukkumattomuudella kiusaaminen johtaa usein itsemurhiin ja siten avustaa depopulaatiota samoin kuin tavallisen räkätaudin propagoiminen hirvittäväksi koronaksi, jolloin on pakko ottaa myrkkyruiskeita niin kauan, että se tehokkain myrkkyannos tappaa. Siksi se ruiske tuleekin pakolliseksi kaikkialla, että saadaan väestöä tehokkaasti vähemmäksi. Lisää vauhtia antaa vuodeksi 2023 järjestettävä maailmanlaajuinen kato. HAARP'illa tuo onnistuu hyvinkin sateen ja kuivuuden säätelynä. Jo viime kesänä USA:ssa farmari sai peltoviljelysadon tuhoamisesta 50 % enemmän rahaa kuin viljasta yms. Näin varmuusvarastot ajetaan siellä alas. Meillä ne ajettiin jo Sipilän tyranniassa, jatko seuraa apulantojen hinnan nostolla 2-3 kertaiseksi, minkä Norjaan myyty ex Kemira jo ilmoittikin. Yleinen hintojen reipas nosto (bensa, ruoka, sähkö, liikenne ym) tappaa köyhimmät.
        Tämä kaikki on jo vuosia sitten ilmoitettu Siionin viisaitten käsikirjassa ja nyt se tapahtuu!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uuteen siionistien maailmanjärjestykseen kuuluu voimakas depopulaatio. Nukkumattomuudella kiusaaminen johtaa usein itsemurhiin ja siten avustaa depopulaatiota samoin kuin tavallisen räkätaudin propagoiminen hirvittäväksi koronaksi, jolloin on pakko ottaa myrkkyruiskeita niin kauan, että se tehokkain myrkkyannos tappaa. Siksi se ruiske tuleekin pakolliseksi kaikkialla, että saadaan väestöä tehokkaasti vähemmäksi. Lisää vauhtia antaa vuodeksi 2023 järjestettävä maailmanlaajuinen kato. HAARP'illa tuo onnistuu hyvinkin sateen ja kuivuuden säätelynä. Jo viime kesänä USA:ssa farmari sai peltoviljelysadon tuhoamisesta 50 % enemmän rahaa kuin viljasta yms. Näin varmuusvarastot ajetaan siellä alas. Meillä ne ajettiin jo Sipilän tyranniassa, jatko seuraa apulantojen hinnan nostolla 2-3 kertaiseksi, minkä Norjaan myyty ex Kemira jo ilmoittikin. Yleinen hintojen reipas nosto (bensa, ruoka, sähkö, liikenne ym) tappaa köyhimmät.
        Tämä kaikki on jo vuosia sitten ilmoitettu Siionin viisaitten käsikirjassa ja nyt se tapahtuu!

        Puhut paljon ja asiaa. Kiitos.


    • Anonyymi

      Mennä yönä esimerkiksi nukuin klo 23-3 välisen ajan. Sitten väkisinmakasin klo 7:än saamatta unta. Pakkaa päivällä ramasemaan niin, että täytyy ainakin pariin otteeseen mennä varttitunniksi pitkälleen sänkyyn silmät kiinni. Ei siinä unta tule, mutta auttaa vähäsen.
      Ei tätä urakkaa monta vuotta enää olisi. Vaan onpahan sitten taas yksi hyödyttömäksi suursyömäriksi diagnosoitu terve naamavaipaton vähemmän. Ei tarvitse moneen kertaan ruiskeen ottaneitten (niitten jotka eivät vielä niihin kuolleet) naamavaipallisten pelätä, että ainakaan tämä terve naamavaipaton levittäisi "rokotettuihin" tappavaa plandemiatautia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe