Autoritaarisen johtamisen uho ja tuho

Autoritaarinen johtaminen on pelolla johtamista. Se ei ole inhimillinen tapa hoitaa minkään organisaation asioita. Sitä mukaa kun rakkaudellinen humanismi valtaa alaa, lisääntyy tasa-arvo, empatia, kaiken elollisen ja elottoman kunnioittaminen ja sitä myötä yksilöiden henkinen hyvinvointi. Pelko on se peikko, mikä pitää ihmispolon kahleissaan. Pelko on kuitenkin voitettavissa. Kauanko sitten menee ihmisarvoisen elon saavuttamiseen, se on meistä itsestämme kiinni. Ihminen on luova olento niin hyvässä kuin pahassa, mutta mikä tärkeintä, pohjimmiltaan kuitenkin hyvä sellainen.

11

683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihminen ei ole pohjimmiltaan hyvä, vaan syntinen ja paha. Jumala vapauttaa synnin orjuudesta, jos ihminen vain sen sallii.

      Olisi hyvä, jos olisi sellainen ihan uudenlainen puolue. Jossa kunnioitettaisiin puolueen jäseniä, eli kansalaisia. Nykyään olisi helppo lähettää nopea kysymys jäsenistölle sähköpostitse joka kerta, kun olisi joku asia päätettävänä. Kyllä- tai ei-vastaus, automaatti lukisi tuloksen ja sen mukaan päätettäisiin. Tuon uudenlaisen puolueen nimeksi voisi ottaa vaikka Valta Kuuluu Kansalle. Sellaiseen puolueeseen haluaisin liittyä, jos joku ryhmä sellaisen pykäisi kasaan. Olen väsynyt näihin muka-puolueisiin, jotka on perustettu hajottamaan 'vääränlaisia' puolueita, tarjoamaan johtajilleen palkkavirat, tai muita salaisia syitä. Vaikka koko demokratia olisi vain näennäistä, aito kansaa kunnioittava puolue voisi korjata tilanteen.

      • Ano Turtiainen on jo perustanut puolueen nimeltään Valta Kuuluu Kansalle, eli VKK. Se on kaikkea muuta kuin hyväntahtoinen puolue.

        Uskontoa ja politiikkaa ei saisi koskaan sekoittaa keskenään. Ne on hyvä pitää visusti erillään. Uskonnollisista valtakoneistoista maailmalla on lähinnä vain huonoja kokemuksia.


      • Anonyymi
        Aragoni kirjoitti:

        Ano Turtiainen on jo perustanut puolueen nimeltään Valta Kuuluu Kansalle, eli VKK. Se on kaikkea muuta kuin hyväntahtoinen puolue.

        Uskontoa ja politiikkaa ei saisi koskaan sekoittaa keskenään. Ne on hyvä pitää visusti erillään. Uskonnollisista valtakoneistoista maailmalla on lähinnä vain huonoja kokemuksia.

        Tiedän. Kommenttini oli sarkastinen. Ano Turtiainen haistattelee ihmisiä, jotka ovat aikaisemmin huomanneet olleensa samaa mieltä hänen kanssaan ja ovat liittyneet hänen perustamaansa puolueeseen, jossa valta muka kuuluu kansalle. En usko hänen olevan kristitty. Tarvitsisimme puolueen, joka oikeasti kunnioittaa kansalaisten tasavaltaa niin teoriassa kuin käytännössä. VKK vaikuttaa valepuolueelta valesysteemissä, eurostoliitto-yhtiön tytäryhtiössä nimeltä Suomi Oy.


    • Anonyymi

      Vapaus ja moraali on Jumalalta, pakottaminen ja moraalittomuus paholaiselta. Totalitarismi on pahan valtakunta maan päällä. Jokaisen kansalaisen äänellä tulee olla samanlainen painoarvo ja koko systeemin tulee kunnioittaa Jumalaa, näin hallinto toimisi.

      • "Jokaisen kansalaisen äänellä tulee olla samanlainen painoarvo ja koko systeemin tulee kunnioittaa Jumalaa, näin hallinto toimisi."

        Vai silleesti sie aattelet, mikäs siinä. Vaan mikä jumalista valitaan, vai kunnioittaako jokainen sitä jumalaa mihin uskoo ? Entä ateistit ? Heissä on yhtä paljon eettisesti hyviä ihmisiä kuin uskovaisissa. On myös meitä, joille anarkismi on rakkauden, rauhan tasa-arvon valtameri; ylä- tai alapuolella ei ole ketään, ei edes jumalaa.


      • Anonyymi

        Uskontoon sairastuneet vieraantuvat usein todellisuudesta.


    • Anonyymi

      Suomalaisia pelotellaan Ilmestyskirjan pirulla,jos ei mennä natoon. Mikä kusetus!

    • Anonyymi

      Työpaikoillakin ketkut pysyy ruodusa,vain pelosta!

    • Anonyymi

      Suomalainen pomo on 100% ureapää!

    • Anonyymi

      Mites on käynyt Irakissa ja Libyasa,kun sinne vietiin demokratia?
      Egyptin pelasti armeija vallanotto!

      • Huumorin kukka se on sitten sinunkin sanomasi ydin :-)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1841
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1769
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      115
      1721
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      70
      1557
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1538
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1436
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1415
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1232
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe