Rokotetut vaarantavat itsensä ja muiden hengen ja terveyden

Anonyymi

26

991

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rokotetut sairastuvat helposti kaikkiin tauteihin ja levittävät niitä!

      • Anonyymi

        Rokotetut levittävät myös piikkiproteiinia, joka tuhoaa ihmisen oman vastustuskyvyn mahdollisesti jopa perinnöllisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rokotetut levittävät myös piikkiproteiinia, joka tuhoaa ihmisen oman vastustuskyvyn mahdollisesti jopa perinnöllisesti.

        Sehän on tarkoitus rajoittaa ihmisten määrää, maa kun ei kestä kuin 2 kk kun vuoden edestä on kulutettu


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hyvä idea tämä ketjuotsikko, vastineena sille EU/THL-palkkatrollin propagandaketjulle jota se/ne käy jatkuvasti nostelemassa.

      Sain rokotetulta ystävältäni pahan flunssan sen jälkeen kun hän oli ottanut tehosterokotteen. Kävin kahvittelemassa hänen luonaan pari kertaa viikon sisällä, ja flunssa jonka sain kesti kauemmin kuin normaalisti ja koostui kuivasta yskästä, huimauksesta ja lämmönnoususta. Vähän erilaiset oireet kuin tavallisesti flunssassa.

      Ystäväni itse oli tosi huonossa kunnossa kakkospiikin jälkeen. Kaksi viikkoa kuumeilua, päänsärkyä ja nivelkipuja. Se olisi pitänyt ilmoittaa Fimealle rokotehaittana, mutta ei ilmoitettu, ei tullut ajatelleeksi.

      • Anonyymi

        Meidät on saatu uskomaan että olemme jonkinlaisessa sodassa virusta vastaan. Olemme joutuneet elämään poikkeustilassa kohta kaksi vuotta. Psykologisesti sellainen aiheuttaa mm. sen että ihminen turtuu monenlaisiin asioihin, jopa omaan ja muiden kärsimykseen. Siksi piikkihaittoja ei oteta riittävän vakavasti. Kun piikin esitetään olevan "vapautus" rajoituksista ja kuolemanpelosta, ei ole mitään väliä sillä kuinka paljon ihmisiä piikki itse tappaa tai vammauttaa. Vain "vapautuksella" on väliä.
        Joukkopsykoosi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidät on saatu uskomaan että olemme jonkinlaisessa sodassa virusta vastaan. Olemme joutuneet elämään poikkeustilassa kohta kaksi vuotta. Psykologisesti sellainen aiheuttaa mm. sen että ihminen turtuu monenlaisiin asioihin, jopa omaan ja muiden kärsimykseen. Siksi piikkihaittoja ei oteta riittävän vakavasti. Kun piikin esitetään olevan "vapautus" rajoituksista ja kuolemanpelosta, ei ole mitään väliä sillä kuinka paljon ihmisiä piikki itse tappaa tai vammauttaa. Vain "vapautuksella" on väliä.
        Joukkopsykoosi.

        Valtamedia levittää disinformaatiota koronasta ja sen taustoista.
        https://www.youtube.com/watch?v=z9JunFoLuQo


    • Anonyymi

      ”COVID-rokote on normaali rokote, joka on turvallinen ja tehokas”, sanoivat ns. terveydenhuollon ammattilaiset, jotka vastaavat COVID-rokoteohjelmista ympäri maailmaa.

      Heidän lausuntonsa seurauksena on kuitenkin nähtävissä jatkuvasti kasvava luettelo pääasiassa nuoria urheilijoita, jotka ovat kokeneet vakavia lääketieteellisiä ongelmia vuosina 2021/2022 yhden tai useamman COVID-rokotteen ottamisen jälkeen.

      Koska monia näistä ei raportoidu virallisiin tietokantoihin, Good Sciencing -tiedejulkaisu alkoi jakaa ja dokumentoida tietoja kaikista urheilijoista, joilla oli raportoitu vakavia lääketieteellisiä ongelmia rokotuskampanjan alkamisen jälkeen.

      Tietokanta sisältää urheilijan nimen ja kuvauksen terveydentilasta. Myös rokotustila kirjataan mikäli se on saatavilla. Useimmat, elleivät kaikki, näistä urheilijoista ovat kärsineet sydänongelmista COVID-rokotteen jälkeen, ja osa urheilijoista menehtyi sairaskohtaukseen. Järkyttävät luvut kasvavat edelleen.

      ”624 urheilijaa kärsi sydänpysähdyksistä ja muista vakavista terveysongelmista, 387 kuoli saatuaan COVID-rokotteen”, raportissa todetaan.

    • Anonyymi

      näin virologit varoittivat viimevuonna mutta ei ketään kuunnellut:

      Piikitetty mRNA-variantti: Koronarokotteista varoitettu AIDS-uhka rikkoo vihdoin valtamedian uutiskynnystä
      Julkaistu 11.02.2022 11:02, 2787 lukukertaa, Ei kommentteja

      Valtamediat ovat vaienneet vuoden 2021 ajan huippututkijoiden esittämät varoitukset, että mRNA-piikitykset aiheuttavat immuunikadon ja ovat johtamassa AIDS:n leviämiseen rokotettujen keskuudessa. Vihdoin myös valtamedia kertoo uudesta AIDS-uhasta.

      Lännen valtamedian vaikenema mRNA-piikitysten aiheuttama immuunikadon syndrooman eli AIDS-uhka on ollut useita kertoja MV-Lehden uutisaiheena vuoden 2021 aikana. Ensimmäistä vakavaa autoimmuunisyndrooman puhkeamista odotettiin joulun 2021 aikaan, mutta kolmas ”mRNA-tehosteannos” esiteltiin syksyllä, joka onnistui siirtämään pelättyä immuunikadon aiheuttamaa sairausaaltoa eteenpäin.

      Kuten tiedämme Israelista, että sarjassaan neljäs mRNA-piikitys vuoden aikana ei kuitenkaan enää voimista ihmisten immuniteettia ”toivotulla tavalla”, joten päivien ja viikkojen kuluessa vakavat immuniteetin heikentymiset ovat aiheuttamassa varoitetun, mutta samalla hallintojen ja valtamedian vaikeneman AIDS:n ja samalla muiden immuunisairauksien, kuten syöpien, laajamittaisen puhkeamisen.

      Yleisradio uutisoi 8.2.2022, että ”tutkijat löysivät uuden ja nopeammin aidsiin johtavan hiv-variantin Hollannista”. Siis, yllätys, että juuri nyt?

      ”Käytännössä hiv tuhoaa kehon kyvyn puolustaa itseään, jolloin ihmisestä tulee heikko ja helppo kohde taudinaiheuttajille. Lääkehoidon tarkoituksena on pitää viruksen leviäminen hallinnassa ja siten estää immuunikato. Parantavaa hoitoa ei kuitenkaan vielä ole”, Yle kirjoitti.

      Lännen valtamediassa AIDS:n uhkasta uutisoidaan nopeasti laajemmin, mutta toisin kuin Suomessa, myös mRNA-piikitysten yhteydestä kerrotaan. Lisäksi väitetään että koronavirus olisi luonut AIDS:n aiheuttavan variantin… Niinpä, niin:

    • Anonyymi

      Puhelutallenne
      https://rapsodia.fi/puhelu-helsingin-koronaneuvonnan-kanssa-kansanmurhapiikista/

      Te kannustatte ihmisiä ottamaan itsemurhapiikin – kyseessä on rikos ihmisyyttä vastaan

      Maailman petollisesta menosta hyvin perillä oleva valveutunut kansalainen otti asiakseen rimpauttaa reippaasti Helsingin koronaneuvontaan, sillä hän huomasi puhelimeensa tulleen 27.1.2022 Helsingin Sotelta koronarokotetta koskevan suoramarkkinointi tekstiviestin. Miehelle markkinoitiin viranomaisen toimesta koronarokotteen ottamisen helppoutta ilman ajanvarausta. Kokeellista koronarokotetta markkinoitiin tekstiviestissä sellaisella myyntikärjellä, että sen väitettiin muka suojaavan erinomaisesti koronavirustaudin vakavilta muodoilta.

      Tässä on tämä puhelinkeskustelu tekstin muodossa:

      -Tässä tekstiviestissä sanotaan, että koronarokote suojaa erinomaisesti koronavirustaudin vakavilta muodoilta. Pitääkö se paikkansa?
      -No, kyllähän se pitää paikkansa.
      -Minkä takia sitten sairaaloissa olevista potilaista suurin osa on kuitenkin tämän rokotteen saaneita? Eikö se sairaalaan joutuminen tarkoita, että se on vakava tautimuoto?
      -Niin, toki kun lukee niitä uutisia, että sanotaan, että koronaviruspotilaita on sairaalassa, niin nehän saattaa olla tietysti jonkin muunkin syyn takia siellä sairaalassa. Saattaa olla tietysti sattuma löydös se, että on korona positiivinen.
      -Onko tämä rokote turvallinen?
      -Kyllä, se on turvallinen.
      -Mitä se turvallinen tarkoittaa? Tarkoittaako tämä turvallinen nyt tässä sitä, että siitä ei tule haittoja?
      -No, ihan kaikkiin lääkkeisiin ja rokotteisiin saattaa liittyä sivuvaikutuksia.
      -Joo. Tähän koronarokotteeseen on kuollut Euroopassa 20 000 ihmistä. Ja Suomessa niin kauan, kun niitä vielä tilastoitiin, Suomessa oli kuollut jo yli 150 ihmistä. Onko tämä teidän mielestä silloin turvallinen, jos 150 ihmistä kuolee siihen?
      -No, kyllä se on meidän näkökulmasta ollut turvallinen.
      -Okei. Mun kaverin mummi otti 2. piikin ja kuoli heti sen jälkeen.
      -Niin just.
      -Mun kaverin parhaan ystävän vaimo otti 3. piikin ja kuoli heti sen jälkeen.
      -Niin just.
      -Mun kaverin perhetuttu otti 2. piikin ja kuoli heti sen jälkeen. Mun ystävä otti 2. piikin ja kuoli 6 viikkoa piikin jälkeen sydänkohtaukseen. Onko tämä teidän mielestä turvallinen?
      -No vaikea sanoa tietysti, että mitä muuta siellä on ollut taustalla.
      -Te tilastoitte kaikki korona positiiviset koronakuolleiksi, vaikka ihminen olisi jäänyt auton alle. Ja sitten kun te tilastoitte kaikki piikkihaittoihin sairastuneet ja kuolleet, niin silloin te kiistätte sen yhteyden. Eli silloin kun henkilö testataan korona positiiviseksi ja vaikka hänen päähän putoaisi meteoriitti, niin te sanotte, että hän kuoli koronaan. Mutta sitten kun hän ottaa tämän koronarokotteen, jota te väitätte kaiken tieteellisen todistelun vastaisesti turvalliseksi, niin silloin kun ihminen on sen piikin ottanut ja hän kuolee, vaikka siihen piikitys paikalle, niin silloin te väitätte, että hän ei kuollut siihen piikkiin. Onko tämä teidän mielestä rehellistä? Ja kuinka sä voit nukkua yösi, kun sä työksesi valehtelet ihmisille?
      -Joo. Oliko sulla vielä jotain kysymyksiä?
      jatkuu

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      THL-trollit täällä pitävät yllä kahtiajakoa, käyttämällä sanoja "rokotettu" ja "rokottamaton", ja heittämällä lokaa niiden päälle jotka eivät ole halunneet ottaa kokeellista piikkiä.
      Terveyspäätökset ovat yksityisasioita. Minä kunnioitan jokaisen omaa päätöstä, olkoon se sitten vaikka ottaa piikki, vaikka itse en ole sitä ottanut.
      Eikä keneltäkään pitäisi edes kysyä, oletko ottanut jonkun rokotteen tai lääkkeen.
      Meiltä on häviämässä sivistys. Emme ole kohta enää edes mikään oikea yhteiskunta, vain joukko epäinhimillisiä koneen osia, totalitaristisen järjestelmän nappuloita.

    • Anonyymi

      Kun nuo piikit nyt ovat niin maar perusteellisen turvallisia, niin miksi kaikkia piikitettyjä kehotetaan menemääm HIV-testeihin?
      https://pbs.twimg.com/media/FLSRJFxUUAQ1xVV?format=jpg&name=small
      Piikiproteiinissahan on pätkä HIV:ä. Samoin on huvittavaa, että kun kaikkialla piikitettyjen naisten kuukautiset ovat isolla joukolla häiriintyneet, niin tieteen nimissä vakuutetaan, ettei voi olla piikkien syytä. Oikeastaan jos uskoo tieteen nimissä propagandaa levittäviin, niin piikkien ottajat saavat oikeastaan täyden immuniteetin jopa kuolemaa vastaan.

    • Anonyymi

      Voi pyhä yksinkertaisuus.
      Jo epidemian alkuvaiheessa siis ennen rokotuksia varotettiin että koronaepidemia lykkää muiden sairauksien hoitoa.
      Sypähöitoihin ei hakeuduta, eikä saa aikoja.
      Sydänvaivojen takia jäädään kotia kun ei uskaleta lähteä sairaalaan.
      Sama asia muiden sairauksien kanssa.

      Mitäs arveletta tapahtuvan jos sairaaloiden potilasmääriä rajoitetaan 50%?
      Oikea vastaus on että kuolleisuus lisääntyy.

      Nyt te foliohatut vedätte taasen mutkat suoriksi ja unohdatte tilastoihin vaikuttavat tekijät.
      Jos ei saa hoito sairaaloiden kapasiteettiongelmien takia niin silloin kuolleisuus lähtee nousemaan.
      Veritulppa ja hyytymisongelmat hyvä esimerkki, milloin syntyy hyytymiä?
      Kun ihmiset eivät liiku ja ovat ylipainoisia.
      Hyvä esimerkki edesmennyt vaimoni, ylipainoa reilusti ei liikkunut, rutiini pikku leikkauksessa massiivinen keuhkosydän veritulppa.
      Ei olut koronasta tietoakaan 2004.
      Jos tämä kuolleiduuden nousu sattuu rokotuksien aikaan niin mikä on oikea syy?
      Tiedän ettei perustelu kelpaa vannoutuneelle foliohatulle mutta jospa muut miettisivät vähän.

      Jäätelön syönti ei hukuta ketään vaikka jäätelön kulutuksen lisääntyminen kulkee käsikädessä hukkumistilastojen kanssa. Miettikää oikeita asioita, ei joo joo miesten juttuja.

    • Anonyymi

      Yhdysvalloissa työikäisten kuolleisuus oli viime vuonna, sen jälkeen kun koronainjektioita alettiin jakaa, 40 prosenttia korkeampi kuin aiempina vuosina. Lähteenä henkivakuutuslaitoksen tilastot:

      https://vaccineimpact.com/2022/crisis-in-america-deaths-up-40-among-those-aged-18-64-based-on-life-insurance-claims-for-2021-after-covid-19-vaccine-roll-outs/

      Kun työikäisiä (myös nuoria) kuolee noin paljon normaalia enemmän, ei voi olla kyse vain hoidon viivästymisistä. Tuossa ikäryhmässä ei ole niin paljon vakavia sairauksia, joihin kuolisi esimerkiksi leikkauksen viivästymisen vuoksi. Sitäpaitsi kuolleisuuden nousu alkoi nimenomaan alkuvuonna 2021 mRNA-injektioiden aloittamisen jälkeen.

      Tässä linkki videoon, jossa on haastateltavana suomalainen terveystaloustieteiden tohtori, joka on myös THL:n entinen tutkija. Videolla esitellään koronatilastoja Suomesta ja muualta maailmasta. Mm. näytetään VAERS:n rokotehaittoja kuvaava käyrä. Se oli vuosien ajan aivan tasainen, kunnes pomppasi v. 2021.
      Rokotevaurioita ja kuolemia on tullut mRNA-rokotteista eri maiden virallisten tilastojen mukaan ei kymmenkertaisesti vaan yli satakertaisesti niin paljon kuin mitä on tullut kaikista tavanomaisista (heikennettyyn virukseen perustuvista) rokotteista yhteensä. Tämä luku siis suhteessa annettujen annosten määrään.

      Kansainvälisten tutkimusten mukaan vain 1-10 prosenttia rokotehaitoista ilmoitetaan lääkevalvontaviranomaisten rekistereihin.

      https://www.youtube.com/watch?v=A5lqX2SaSp0

    • Anonyymi

      Bill Gates nörtti, josta on ihme kyllä tullut mediassa lääketieteen erikoisasintuntija, kertoo tällä videolla, miten mRNA-piikit muuttavat ihmisen DNA:ta.
      https://t.me/GeneralPatton17/42
      Tämähän oli salaliittoteoriaa näilläkin palstoilla vähän aikaa sitten. Mielenkiintoista nähdä, mitä muuta tulee ilmi ensi viikolla, kun oikeaa tietoa päästetään julkisuuteen avaamalla padon ovet ammolleen. Julkaistavan tiedon määrä tulee olemaan niin valtava, että media ei pysty sitä enää kääntämään mihinkään.

    • Anonyymi

      Erikoislääkärin esitelmä. Puhutaan mm. koronapiikin aiheuttamasta shedding-vaikutuksesta.

      https://www.youtube.com/watch?v=acOPbp4gKiE

      Videolla kerrotaan lääkärien Pohjoismaisesta Koronajulistuksesta, joka löytyy tästä linkistä:
      https://ncd2021.org/fi/suomi-3/

      Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Islannin lääkäriryhmät ovat laatineen Pohjoismaisen koronajulistuksen.

      Pohjoismainen Koronajulistus

      Sen jälkeen, kun Maailman terveysjärjestö WHO julisti pandemian 11. maaliskuuta 2020, hallituksemme ovat toteuttaneet eri asteisia ankaria toimenpiteitä, joilla on ollut vakavia seurauksia yksilöille ja koko yhteiskunnalle ja joita on pidettävä vakavina loukkauksina perusoikeuksia kohtaan. Nämä oikeudet on määritelty mm. seuraavissa sopimuksissa

      YK:n ihmisoikeuksien julistus
      Nürnbergin koodi ja Helsingin julistus
      Bioetiikan ja ihmisoikeuksien yleismaailmallinen julistus
      Me – jotka olemme allekirjoittaneet tämän julistuksen – emme voi hyväksyä ja pidämme laittomuuksina sitä, että perustuslakeihimme kirjatut luovuttamattomat perusoikeudet ovat nyt uhattuina sellaisilla lakeihin tehdyillä muutoksilla, jotka tehdään ilman perustuslaillista prosessia ja joilta puuttuvat kansanterveyteen liittyvät empiiriset tai tieteelliset perusteet.

      Nykyisin saatavilla olevan näytön perusteella kaikki ne muutokset lakeihimme, jotka on tehty kyseenalaisen koronapandemian varjolla, on peruttava välittömästi.

      Me – jotka allekirjoitamme tämän julistuksen – pidämme mahdottomana hyväksyä sitä, että hallitukset jatkavat politiikkaa, jossa terveet kansalaiset – ja yhä useammin lapsemme – alistetaan fyysiseen eristykseen, karanteeniin ja kasvomaskipakkoihin, jotka perustuvat puutteellisiin koronataudin testeihin. Näitä toimenpiteitä on toteutettu vaihtelevissa määrin kouluissa, työpaikoilla, sairaaloissa ja maamme rajoilla.

      Nykyisen saatavilla olevan näytön perusteella – terveiden henkilöiden testaukset, jäljitykset, eristämiset, karanteenit ja kasvosuojainten pakkokäyttö on lopetettava välittömästi.

      Me – jotka allekirjoitamme tämän julistuksen – ehdottomasti emme voi hyväksyä koronataudin joukkorokotuskampanjoiden haittavaikutusten ja kuolemantapausten räjähdysmäistä lisääntymistä yhteiskunnissamme etenkin, kun rokotuskampanjat koskevat nyt nuoria ja lapsiakin.

      Tällä hetkellä saatavilla olevan näytön perusteella hallitusten SARS-CoV-2:ta vastaan suunnatut massarokotusohjelmat tulisi keskeyttää välittömästi.

      Me – jotka allekirjoitamme tämän julistuksen – näemme koronarokotuspassien ja -todistusten käyttöönoton välineeksi rajoittaa kansalaisten yhdistymisen vapautta ja liikkumista sekä jakamaan yhteiskuntaa ”rokotettuihin” ja ”rokottamattomiin”. Näitä seikkoja emme voi missään olosuhteissa hyväksyä.

      Nykyisin käytössä olevien tieteellisten todisteiden ja uhka-arvioiden perusteella korona-passien ja -todistusten käyttö on lopetettava välittömästi.

    • Anonyymi

      Vastaperustettu yhdistys Järjen Ääni ry pyrkii edistämään koronapandemiaan liittyvää avointa keskustelua ja tieteeseen perustuvaa päätöksentekoa yhteiskunnassa.

      https://jarjenaani.fi/

      Järjen Ääni ry on joukko lääketieteen ammattilaisia, juristeja, toimittajia, tutkijoita ja muita eri alojen osaajia, joiden mielestä järjen ääni ei kuulu yhteiskunnassamme tarpeeksi voimakkaana.

      • Anonyymi

        Kävin nopeasti vilkaisemassa (myöhemmin paremmin) ja vaikutti erittäin asialliselta.


    • Anonyymi

      https://rapsodia.fi/historia-toistaa-itseaan-suomalaista-viedaan-jalleen-median-toimesta-2/

      Kansaa hallitaan pelon kautta

      Tämä koko koronaplandemia luotiin alun perin sitä varten, että kansa (tai eliitin sanoin “karja”) saataisiin rokotettua sen varjolla tällä uudella kokeellisella geeniteknologialla. Ja tämän seurauksena ihmiset on tarkoitus puskea loputtomaan rokoteorjuus luuppiin, joka päättyy lopulta vasta siihen, että eliitti omistaa kaikki ihmiset halliten jopa heidän mieliään ihmisiin laitetun teknologian välityksellä. Transhumanismi on aikeissa lakkauttaa koko ihmisyyden.

      • Anonyymi

        Kuinka tymä ihminen on joka tuollaista uskoo?


    • Anonyymi

      Mitähän rokote tekee hauraalle ikäihmiselle, kun on aiheuttanut tällaista HUS:n lääkäreille ja hoitajillekin..?
      9.2. "”Tämä on aiheuttanut meille ongelma­tilanteita” – Korona­rokotteen jälki­oireet ovat vieneet terveyden­hoidon henkilö­kuntaa sairaus­lomille Helsingissä
      Husin käytössä oleva Pfizerin koronarokote on Järvisen mukaan aiheuttanut tavallista kausi-influenssarokotetta voimakkaampia oireita. Tästä on seurannut ongelmia, sillä henkilökuntaa on ollut rokotusoireiden vuoksi tavallista enemmän poissa töistä."
      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007792980.html

      • Anonyymi

        Mikä tahansa epäkohta yhteiskunnassa, ja siis mitä ei aiempien vuosien aikana ole ollut, johtuu rokotteista. Joka puolella vedotaan sairaustapauksiin.


      • Anonyymi

        Thl:n tilastoinnin mukaan ikäihminen kuolee. Yli 800 ikäihmisen kuolemaa jo kirjattu tämän vuoden puolella.
        Erikoista on se, että eilisessä Thl:n ja Stm:n koronainfossa Salminenkin sanoi kuolemien vähentyneen tautitapauksiin nähden. Senkin ovat sanoneet, että omikron on tarttuvampi, mutta aiheuttaa lievemmän taudin ja vähemmän kuolemia.
        Jäljelle jää siis ikäihmisten kattava rokottaminen, jota he eivät kestä.


    • Anonyymi

      Ikäihmisistä halutaan eroon tällä piikillä.

      • Anonyymi

        tottakai, ensin vähennetään heistä jotka eivät tuota. Kuinkahan moni vanhuksistakin on huijattu ottamaan nämä myrkyt? Rohkenen epäillä ettei ainakaan Marinin, Niinistön, Orpon, Saarikon, Stubbin, Wahlroosin, Tedroksen, Rockefellerien suvun jäsenten, Gatesin, Obamien, Clintonien ja Stavrosin porukat ole ottaneet näitä piikkejä vaan ovat katsoneet parhaaksi olla ottamatta. Samaan aikaan Pfizerin Bourla sanoo kuinka on pakko ottaa jo neljäs piikki. Miksi? Koska ne 3 muuta veivät immuunitason niin persiilleen ettei voi antaa niin paljoa ihmisten kuolla lyhyen ajan sisällä. Nelkkupiikillä ostetaan aikaa niille joilla ei vielä ole syövät ym. levinneet.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      160
      6815
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4047
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1989
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1573
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1545
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe