Lervo protestilistalla!

Anonyymi

LERVO, tuo saastainen aju konna sekä kelmi, oli kuin olikin päätynyt lihavien vekseleiden runsaan oton jälkeen protestilistalle. Lerska otti juhannukseks vekselin ettei akseli katkee ja mylvi koko jussin ja mylvii seom paarimmäellä vieläki. Päivähyttäne 111 kaania louksuttaa joutokäyntiä siellä kesoilion pihalla nii että söödertäljen patarummut paukuttaa paviaanimusiikkia ja kärpäset pörrää Lervon ajouran eli persvaon ympärillä, se on varma kesän merkki aina.

Karmivat naurunpyrskeet vaan kaikuu huoltikanmäellä rekkapaarisa kun Lerska lukee trattalistaa. Sekä paska haisee! Oman nimen kohille osuessa pärskähtääkin jo sontavelliä kolitsiin kivasti ja käsi hakeutuu kossupullolle, jos nyt hervottomalta naurultaan juomaan pystyy. On se kovaa touhua, rahrin aju meinaan...Sitä kimakampi mylväisy ja räväkämpi turhapuromainen kuskinauru kun oman nimensä trattalistoilla näkee. Jaksaa tuo kojoottisonnin ajomulli vielä LA:ssakin karjua yhtäsoittoa tuota ilosanomaansa ja antaa "hyvän" tulla isoihin kolitseihinsa tuttuun ja turvalliseen, hyväksi havaitsemaansa tapaan.

21

1478

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikkien tuntema LERVO hankki kanjan joka on sm 300 doplekortteeri hyttällä ja fuhrerin lootalla, ilman telipyöriä, tottakai, ja ajelee sillä kolitsihousut jalassa pikku seipäissä. Aina välillä menee rekka paarim sisälle ja istahtaa lattialle ja vääntää kovan ähellyksen saattelemana ison kasan tuoretta ja mehevää paskaa lattialle. Sitte huikka kossua ja taas baanalle. Huoltamoilla kulkee niin että persvakoa näkyy sen kuus tuumaa. Mylvii ÄLLAAssa kun pääsee protestti listojen piikki paikalle ja krillillä syö ison annoksen rasvaista makkarapannua aina ja mylvähtelee kuin kiimainen hirvi. Sitte menee vaunuunsa ja vääntää mahtavan kasan lattialle. Tuossa vaiheessa kolitsihousutkin on jo ihan ruskeana tuoreesta vetelästä rekkakuskin paskavellistä. Tämä tarina on tosi.

    • Anonyymi

      Tuossa kuulin Seonmäellä baarihuoltiksella että Lervon suuri unelma on aina ollut se että jonain päivänä hän komeilee trattalistojen kärkisijoilla, ja pitkään. Lerskan harran toive täyttyikin tässä taannoin kun tuo ajumölli oli ajanut ajua kunnolla persnetolla ja norria katkeili ja banjoja halkeili, myös kanjan motti sylki öljyt pihalle ja fullerista meni rattaat sileäksi. Voi sitä mylvinnän riemun kiljahduksia vai oliko se maksa joka Lervolla kiljui kun sai virallisen tiedon pääsystään protestilistoille. Lefro otti heti tavanomaista tuimemman aamukännin ja meni huoltikalle asiasti ilmoittamaan kaikille asianosaisille, olivathan kaikki jollain lailla osallisia Lervon onnen päivässä. Monilla oli nimensä Lervon värkkäämissä vekseleissä ja tratoissa. Nimeä oli poikittain joka paikassa. Voi sitä mylvintää ja hel-vetillistä paskan hajua ja perseen löyhkää kun Lerffo makkarapannua syödessään ja lämmintä kaljaa juodessaan asiaa teki selväksi. Turhapuromainen, vekselimiehelle ominainen jatkuva irvistys ja renginvirne naamallaan. Oli se mahtavaa. Kyllä trattalistoille pääsy on juhlan paikka, on se niin hieno juttu että kannattaa vaikka ryypätä pari kolme viikkoa heti alkuun ja onhan Lerska lepuppainen aina trattalistojen ykkösnimi ja ehdoton voittaja jo vuosikausia. Keikkuu listoilla ja urheilusivuilla jatkuvasti. Ajulla ja kuormilla tehdään bisnestä. Karmivat naurunpyrskeet vaan kaikuu huoltikanmäellä rekkapaarisa kun Lerska lukee trattalistaa.

    • Anonyymi

      Tämä tarina on tosi. Eri hyvä veikeä Lervon juttu oli se tuolla jossakin ketjussa kun Lervo meni anoppilaansa ja polkaisi anoppiaan heti kättelyssä. Sekin oli suht mukavaa luettavaa kun Lervo huoltikalla niittasi tyttöä aisallaan ja söi ison jätti höyriksen ilman salaattia ja joi sumpit ja lähti mantereelle pohjoissuomeen ajuun. Lewardo ajoi siihen aikaa kiilakeikkoja teurasmulleja vinttikosken f12:sella Sisulla josta telipyörät oli lainattu Kiljukassun välitelivolvoon joka oli T144 malli päivä hyttällä ja kroldebotteni ja kuunteli La-radiosta söödertäljen patarumpuorkesterin sävelmiä. Paska haisi ja banjot halkeili!

    • Anonyymi

      Kiljukassu länkyssä karjahteli että ”tuus Lervo nii otetaa pikku kumarat” eihän sitä paviaanimullia tartte kahtakertaa käskee ja Lervolla ei promillet laske koskaa alle yhden! Rattoriitan Kesoililla se kertoili aju duuneistaan eli puhui tytölle nussimisesta ja panemisesta kokoajan ja mylvi vimmatun härskisti, kuin tuhatpäinen tinnerihuuruinen mullilauma! Lervon anopii odotti aina että saisi Lervolta ”sitä isoa hyvää” ja sitähän se akka sai, toki. Lervo vaan mylvi! Lervo, tuo peijakas, Kaljahessun kamu ja Kiljukassun toveri oli lappu lattiasa nilkka oikosena pudotellut kuorma päällä mantereenkeikalla. Lapanen tuulilasissa oli vaan tuttuja rahtiniiloja moikkaillut ja parit kunnon karjaisut äl-aassakin nakannut kunnes koitti lounas aika. Rahtilounaaksi Lervo, frendien kesken vaan tutummin Lepukka, oli niitannut turhapuromaiseen pärstäänsä ison rahti-lihiksen ilman salaattia toki. Sitte ei muutaku jatkamaan saudikeikkaansa. Lervo ottaa aina vekseleitä ennen keikkoja ja se oli kerran murjaissut aju goleekoilleen että ajaa ajua hamaan tappiin asti mutta samalla mylväisten oli kysäissyt Kiljukassulta missä tuo hama tappi mahtaa sijaita.

    • Anonyymi

      Aikas ketsin murjasin, saa nauraa vapaasti ja kippurassa tällekin ketsille. Buahahahaahh, heh hehh kieh kieh..... kyllä voi yksi ketsi olla sitten hyvä! Lervo, tuo persnettojen ja vekselien erikoismies on nyt myös finanssineuvoja. Konsultoi nuoria rekkayrittäjiä kuinka fyrkka tulee ja menee. Tässä joitain Lervon teesejä:

      -vekseli on se millä lähdetään liikkeelle

      -vekkuihin kaikkien sukulaisten ja naapurien sekä tuttujen nimiä

      -onko oma nimi palanut? ei hätää! monella muulla on vielä "nimi"

      -karhua ei tartte pelätä jos se ei murise eikä tratta tule silmille

      -älä piittaa konkeloista, yrittäminen alkaa

    • Anonyymi

      Lervo tuossa männä viikolla oli taas puhallellut collareihinsa ja vähän myös huoltikan lattialla astikin sitä kuuluisaa tummaa hyvää rahtimiehen puikulaa, eli sitä itseänsä eli aitoa oikeaa rahtimien föijakkaa.

    • Anonyymi

      Lervo on hääräilijä! Arvostan!

    • Anonyymi

      Kukaa kuullu siitä Kaljahesusta mitää juttuja tässä zättivespugissa häh? Tuttu maantiekelmi ja aju paviaani menneiltä vuosilta. Ajoi Lervon kanssa Nyyholmin irtoperiä ja mantereelle kelkkoi meno-paluu kuormia, toinen sivu aina tyhjänä ja Sompan krillillä söi kilpaa Lervon kanssa lihiksiä ilman salaattia. Kertokaas rekkasonnit parit nasevat Lervokaskut vaikka heti kättelyssä tähän alkuun!
      Rattolehti kädessä, latoviinaleka toisessa ja kolitsityö ajuhousut jalassa istui tuo ajumaunojen ja kuorkkikelmien kuvatus joka myös Lervona tunnetaan ja totteleepi myös kutsumanimeä Lerskandeerus, krapulapaskalla huoltiksenmäen paarin rekkamiestilojen vessassa. Ei vaan tuo kelmipaviaani, todellinen mullisukko, laske kolitsiaju työhousujaan alas edes toimituksensa ajaksi. Veijon essollekki se sai porttikiellon kun sotki ajutyö kolitsihousuillaan koko paarim. Semmonen kojootimpökäle on tää meitin LERVO, kirjotelkaas kaikki siitä hassuja ketsejä nytte!!

    • Anonyymi

      Lervolan väki ja Aunemumma toivottaa hyvää syksyä sju tsätin väelle

    • Anonyymi

      Se on semmonenki konnapaviaani ja ajumölli se Lervo että keksii kaikenlaista kuten se että jos Lervo sanoo sulle "ota sormesta kiinni ja nykäse" nii jos sen teet niin kuuluu "PFFFF....BRÖÖÖÖTS......MÖÖÖÖ-ÖÖH....PRRRRÖÖÖTS!" Se perkkele päästää tulemaan sellasekki brojot ja sonnat heti kättelyssä että oksat pois! Takoo kolitsit täyteen alta aikayksikön, ilmeenkää värähtämättä.

    • Anonyymi

      Lervo tosi ajuKÖYRIJÄ ajoi ajua ja kurvasi ÄLAAHAN KARJUEN läpi päijälän seon mittarikentän säpäleet ilmassa sinkoillen ja lentäen kun oli kova kiire läjityspaikalle. kolitsimpunteista puhalsi kaksihaaraista käärmeenkielipyyttonia reiluihin kasoihin pulssin ja kolitsin laskettua normitasolle ja mietti jo mielessään niitä härkimpuoleisia nussimiskaskuja mitä krillimpirkkojen punertaviin korviin menee mylvimään. makkarapannusta haaveillen tämä ajukeikari rymisteli vitospöytään muitten ajomullien seuraan ja humalaisen seurueen hilpeä mylvähtely kuului kansainväliselle avaruusasemalle asti. ei tässä nyt suuria kaskuja ehdi muistelemaan näitä päivän perusjuttuja vaan.lervon juontamat älaakanavat oli aina parempia lauataisin kuin pulttiboissin ketsit siinä 90-80 lukujen molemminpuolin vaihteessa

    • Anonyymi

      Lervo huusi Himangan kohdilla pääpunasena ällaahan;
      "Nyt ssaatana jos haluutte että ekkaa kertaa elläissäin paskannan viralliseen ulostetuoliin, niin vinkkejä hyvistä rahtisonni panovessoista ja tällä punasella minuutilla!!!"
      Tästähän kehkeytyi niin kova tungos ja ihmettely eetteriin ja aallolle, että tarina kertoo että puolustusvoimat joutuivat katkaisemaan lennättimistä virrat, oli se pojat semmosta rallia se!
      Turhapuromainen ilme naamallaan Lervo jatkoi suoraan ja pysähtymättä kuitenkin läpi Puhoksen kylänraitin, koska vähänkään valveutuneempi juitsarimulukku tiesi, että Lervo ei paskanna muuta kuin housuihinsa kaanian hytissä ja vauhdissa.

    • Anonyymi

      ≫198840279
      "Kun Lervo paiskaa keikkaa, muut rahtikonnat äl aassa huutelee heippaa!"

      Tuota kaskua hoettiin aamusta iltaan seolla, ktk:lla ja krillimmäellä. Ennemmin ei ajuun lähdetty ennenkö heipat oli paiskattu laa puhelimessa, kiljuen ja karjuen.

    • Anonyymi

      Onko kellään tiatoo ajaakos lervo vielä ajua kumminksi sisullaan niin että norrat natisee ja urgoolit soi kwai joen siltaa? Ajaako ajua sisulla? Päästelee roiskeisia varsituhnuja samalla mylvien kuin iso villisika

    • Anonyymi

      Lervolla on nykyään kolmen tolpan looperotten kanja pornohytillä. Päntälän SEO siirrettiin kesäksi sinne miehistötilaan. Kuulemma helpottaa kesän ajuja kun voi ajaa ja päivittää vitospöydän uutisia samalla. Aunemummakin on pakattu matkaan ja PAARILIKKA.

    • Anonyymi

      "Ajumies se tulee kolitsiin paskojastakin, vaan ei tyhjänä ajajasta" -murjais LERVO Keikyän Kesoilille saapuessaan kun väliteli Sisullaan parkkiin ajoi. Kuormaa ei päällä ollut tokikaan, raharattaat ylväästi lennossa kuin Lervon jutut ja tyhjät Lahden Erikois -pullot kilikolisten putoilivat kun Lervo avas Kanjan oven ja löntysteli paariin jossa jo tutut kuomat vitospöydässä paiskoivat mitä uskomattomampia rahtilekendoja ja mylvivät. Oli ne aikoja. Tarina on tosi koska löysin sen SEOn vuosikirjasta.

    • Anonyymi

      LERVO NYLKYTTI KASSATYTTÖÖ VESSAS NII ROVASTI KYSY "MITÄS TOUHAATTE"? NII LERVO HUUSI "JUMALAUTA, PUTSATAAN KAANIAN ÖLJYLINKOO"!!!
      AUNE-MUMMA JA KALIA-HESE NAURO PAARISSA IHAN KÄPPYRÄSSÄ!!!

    • Anonyymi

      Ajaako se KA-lervo viälä sm300 kloope Sisulla?

    • Anonyymi

      ≫205715021 ≫205712953
      Äl aahanhan Lervot ja nuo kelmit huuti "Kastiketta janoaa kollari housu, brojot housussa nousee kepeämmin Paimion nousu". Juuri tuota ne kelmit hokivat solkenaan ja välillä ilmankin solkea. Yks ajukaveei oli vissiin Kolitsibrojolan Aatos ja tais tuo Nortintumppi Jalmari ja Simpasen Rihulin olla? "VEKSELI SHAATANA, KIRJOTA MULLE VEKSELI PERKELE" -oli Lervo, tuo bisnesnero, mylvinyt pankissa. Lervo itse ei muistanut tuimista tumuistaan johtuen koko episodia mutta harmitteli vaan sitä että jos kanjasta katkeaa akseli niin on tehtävä vekseli. Ja se akseli ei pyöri samaan tahtiin kuin vekseli. Onneksi on sukulaisia ja tuttuja jotka vekkuihin nimensä vielä pystyvät laittamaan.

    • Anonyymi

      Kerran aikojen alussa oli valtava SEOn baari, jota piti iloinen ja energinen Aune-mumma. Hän oli tunnettu herkullisista lihapiirakoistaan ja maukkaista makkarapannoistaan. Baarin tiskin takana puolestaan seisoi pirteä Paarinpirkko, joka tunnettiin taitavana juomien sekoittajana.

      LERVOn baarissa oli myös jännittävä hahmo, nimittäin kärritero, joka kulki ympäriinsä vanhalla rekallaan. Terot on värikkäitä ja leikkisiä, aina valmiita aiheuttamaan iloa ja naurua ympärillään. Saapuessaan baariin, terot juoksivat innostuneina lähimpään pöytään ja huusivat riemusta täyttä kurkkua.

      Baarissa oli myös vauhdikas Kilju-Kassu, joka oli kuuluisa nopeasta juomisen taidostaan. Hän pystyi juomaan suuria määriä kaljaa ilman, että tuntui humaltuvan. Kassu istui Aune-mumman baaritiskillä ja tilasi huolettomasti juomia peräkkäin.

      Baarissa työskenteli myös Kaljahese, joka oli mestari pullojen avaamisessa hampaillaan. Hese kiersi baarissa ja tarjosi hulvattomalla tyylillään juomiaan kaikille, mikä sai muut haukkomaan henkeään.

      Eräänä päivänä Aune-mumma totesi, että baarissa oli ollut liian hiljaista. Hän päätti järjestää kilpailun, jossa kaikkien piti huuhtoa piirakat alas valtavasta latokuvioidusta pullosta. Hän uskoi, että tämä piristäisi baarin tunnelmaa ja saisi kaikki nauramaan ja iloitsemaan.

    • Anonyymi

      "Ajumies se tulee kolitsiin paskojastakin, vaan ei tyhjänä ajajasta" -murjais LERVO Keikyän Kesoilille saapuessaan kun väliteli Sisullaan parkkiin ajoi. Kuormaa ei päällä ollut tokikaan, raharattaat ylväästi lennossa kuin Lervon jutut ja tyhjät Lahden Erikois -pullot kilikolisten putoilivat kun Lervo avas Kanjan oven ja löntysteli paariin jossa jo tutut kuomat vitospöydässä paiskoivat mitä uskomattomampia rahtilekendoja ja mylvivät. Oli ne aikoja. Tarina on tosi koska löysin sen SEOn vuosikirjasta.
      Kyrpiälän Sellillä vääräleuat puhuivat männä viikolla, että Lervo olisi perin leipiintynyt ajuhommiin ja lyönyt kuulemma hanskat tiskiin. Ja mitä vielä! Ei se Lervo ajuun ole kyllästynyt, vaan niihin Sellin paarin paskaa jauhaviin karvaturpiin. Lervo ei nimittäin suvaitse paskaa jauhaa, vaan miehen lailla läjäyttää kekonsa rutiinilla huoltamon pihalle ilman että edes kerkeää kolitsia laskea kuuttaa tuumaa alemmaksi!

      Ja Seollahan se Lervo käy nykyisin ja on nähty siellä vetävän entiseen malliin makkarapannua tuplasuolalla ja muutamat höyrärit kylkeen kyytipojan virkaa toimittamaan. Siellä on Seon piha läjitetty kuin paraskin miinakenttä. Pottuvarpaan kokoiset paskakärpäset pörräilevät ja toivottavat tervetulleiksi Seon uudet asiakkaat.

      Ja minä uskon, että vanhan liiton herrasmiehenä Lervo antaa armon vielä käydä oikeudesta ja palaa pian ilahduttamaan myös Sellin paarin väkeä koskenkorvan höyryisillä kaskuillaan ja sallineepa myös rusauttaa ajukolitsinsa puntin täyteen sitä ehtaa ajumiehen tuoretta lämmikettä. Antaa paskan haista, niinkun Lervo usein loihe lausumaan ja väki saa nauraa kippurassa - KIPPURASSA!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1565
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      997
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      841
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      828
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe