Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Miten päästä eroon takapirusta?

Anonyymi

Ongelma on työpaikalla vaaniva takapiru. Aina kun poistun työhuoneestani (tai missä ikinä liikunkaan) tämä ärsyttävä takapiru ilmestyy jostakin nurkan takaa. Ongelma ei sinänsä ole se, että hän mitenkään kyttäisi minua tai vaanisi vaan kyse on lähestulkoon aina puhtaasta sattumasta. Suhteessa ei ole mitään romanttista tai mitään muutakaan tällaista ulottuvuutta. Ei siinä mitään, ihan mukava kaveri muuten, mutta hän on luonteeltaan tällainen "yhteen lyöttäytyjä"! Toisin sanoen, jos hänen kanssaan jää keskustelemaan niin sille ei sitten loppua tule. Juttua piisaa ja useimmiten vieläpä täysin jonninjoutavaa, typerää ja tylsää, pitkästyttävää..plaa plaa plaa....Vaikka kuinka yrittäisin päästä karkuun niin tämä vaan seuraa ja höpöttää niin kauan, että löydän jonkun vessan tai komeron ja saan sanottua, että sori nyt on pakko käydä paskalla tai jotain. Joskus edes tämä ei auta vaan tyyppi odottaa oven takana, kunnes tulen ulos. Ja kun mikään ei auta, ei tympeät vastaukset, ei kehonkieli, ei mikään, että jättäisi rauhaan. Ja joka ikinen päivä, vaikka miten yrittäisin varkain livahtaa jonnekin niin eikös tämä pöllähdä jostain puskasta "TSADAA" ja sama pöpötys jatkuu, mihin edellisenä päivänä juttu jäi.

Ei tekisi mieli sanoa (vaikka oiikeasti tekisikin), että painu nyt vit**uun, mutta koska en halua loukata tai rikkoa välejä perusteellisesti niin olen jättänyt tämän väliin. Jotain on kuitenkin pakko tehdä, koska tyyppi alkaa tulla jo painajaisuniin..

8

576

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei,,,tiijjätkö, kun mun nämä takapirut vaanii kans jatkuvasti mun mielessä.

      Milloin näyttäytyy kukin .

      Ne on kuin painajaisia tosissoon.

      En edes halua olla lähellä heitä koska tämä on niin rasittavvoo. Siksi toisekseen, olen tullut siihen lopputulokseen että parempi kun en luonnossa katso ennee ketteen.

      Se on ahdistavvoo kun ei anneta ihmispolon olla rauhassa.

      Ja siksi, että tuskin sanomisillani mitteen painoarvoa on kuitenkaan kenellekkään. En vain halua että ajatuksiani kopiodaan.

      • Anonyymi

        et osaa kirjoittaa murteella oikein joten anna olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        et osaa kirjoittaa murteella oikein joten anna olla.

        Se onnii vammanuama


    • Anonyymi

      oletko jo kokeillut:

      "Kiva tarinoida kanssasi. Nyt minun on keskittäydyttävä muuhun. Jatketaan myohemmin."
      Lopetat siihen pisteeseen. Kaivat vaikka kirjan esiin tai lappustereot korviin ja vain et enää jatka juttua.

      Saattaa olla että joudut tekemään tuon 4 -5-6 kertaa, kyllä se saa ideasta kiinni kun aina vain toistat tuota samaa reaktiota.

    • Anonyymi

      Tulee mieleen työpaikan kovaäänisin höpöttäjä. Mies.

    • Anonyymi

      Ugh, I feel your pain. Kivuttomin keino päästä näistä torakkasilmistä eroon on heittäytyä maailman tylsimmäksi otukseksi. Aina kun tämä ihminen on kuuloetäisyydellä, sinulla ei ole enää mitään mielipiteitä, hädintuskin edes persoonaa. Yleisesti ala käyttäytymään kuin sammaloituva kivi, jossain vaiheessa jäbä jättää sut rauhaan kun ei enää saa susta mitään irti ja siirtyy seuraavaan uhriin jolle juaruta sitten kuinka outo ja tyhmä olet jne. Sitten vaan jatkat samaa rataa, tyyppi on kyllä työpaikalla noteerattu vaikkei sitä kukaan ääneen sanoisikaan ja häviää hyvin nopeasti kun löytää sulavamman sosiaalisen lammen jossa kalastella haavillaan.

      Jos olet kusipää ja takapiru ei ole sinulle fyysinen uhka, tässä on nopein keino päästä tyypistä eroon: ala kopiomaan hyypiön käytöstä. Tunkeudu keskusteluihin lupaa kysymättä, puhu päälle ja ole yleisesti niin hyödytön narsisti kuin vain pystyt. Takapiru ei pysty sietämään omaa myrkkyään ja katoaa kitkattomasti "parempiin piireihin" jossa on vain hänenlaisiaan korkean tason voittajia jotka pistävät reikiä kondoomeihin tai mitä nua modernit luuseriorjat tekevätkään who cares.

    • Anonyymi

      Ei oikeastaan kuulu tähän, mutta henk.koht ärsyttää nämä, jotka puhua päpättävät niin paljon, että muut eivät saa lainkaan puheenvuoroa. Mielestäni hyvään keskusteluun kuuluu, että kaikki pääsevät vuorotellen ääneen eikä kyse ole mistään yhden ihmisen showsta. tällaiset tyypit jätän yleensä pälpättämään keskenään ja lähden muualle. Ei oikein kiinnosta, kun ainut kommunikointitapa näiden kanssa on nyökytellä tai "okein" hokeminen, kun moottoriturpa jatkaa lässytysatään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2122
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1808
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      30
      1760
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1520
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1471
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1392
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1271
    Aihe