Venlaflaxin 2022

Anonyymi

Kokemuksia venlaflaxin nimisestä lääkkeestä?
Itsellä annostus 75mg/vrk. Alussa pari päivää etovaa oloa ja haukottelen paljon. Väsymys lisääntynyt tosi paljon. Eilen kun katsoin peilistä silmiäni niin pupillit heitti edestakasin pienemmäks ja suuremmaks.. rupes vähä kuumottaa. Kellää vastaavanlaisia kokemuksia? Entä apu masennukseen tai sos. tilanteiden pelkoon? Asiallisia vastauksia kiitos niin saadaan tästä hyvä ketju.

4

94

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itselleni heitti joku joskus vitsinä Venlafaksiinit aloittaessani, että olenko vetänyt huumeita koska pupillini oli niin isot. Oikeastaan hän oli aika oikeassa, laillisia huumeitahan masennuslääkkeet on, näin jälkikäteen sen opin kokemuksen kautta. Toki psykiatria voi väittää muuta, mutta mikä ero huumeilla on masennuslääkkeisiin? Yhteneväisyyksiä on huomattavasti. Labrassa kehiteltyjä välittäjäaineita ja reseptoritoimintaa muokkaavia kemikaaleja, johon keho mukautuu. Veivaavat samoja välittäjäaineita hiukan eri lailla mihin huumeetkin vaikuttaa. Muuttavat reseptorien toimintaa keinotekoisesti mistä seuraa ketjureaktio erilaisia asioita kehossa mistä kaikki ei ole myönteisiä asioita. Masennuslääke häiritsee kehon toimintaa. Lopettamisesta seuraa säännöllisen käytön myötä vieroitusoireet, kuten huumeissa. Lopetin venlafaksiinin n.kuukaudessa, koska se aiheutti hermostuneisuuden tunnetta ja yöheräilyä. Aikanaan koin toisen masennuslääkkeen vieroitusoireet myöhemmin, jotka eivät olleet leikkiä.
      Autonominen hermosto säätelee pupillien kokoa. Tajusin jälkikäteen että masennuslääkkeet sotkevat autonomisen hermoston toimintaa ja balanssia ja vieroitusoireetkin voi olla osittain tästä kumpuavia. Epäluonnollisen kokoiset pupillit on vain yksi ilmentymä siitä kun masennuslääkkeet sotkee kehon normaaleja toimintoja. Psykiatria tosin tuosta on hiljaa koska ovat keskittyneet vaan leikimään ihmisten aivoilla. Oikeastihan heidän tarjoamansa aineet vaikuttaa laajaasti hermostoon ja ympäri kehoa. Siksi myös haitat ja viekkarit tuntuvat ympäri kehoa. Eivät nuo mömmöt ole kovin spesifisti vaikuttavia. Välittäjäaineet kun vaikuttavat niin moneen asiaan kehossa.

    • Anonyymi

      Oon 2015 syksystä syönyt Venlafaksiinia. Alkuun yli 300 mg. Myöhemmin laskettiin, kun ihmettelin väsymystä ja nukkumista. Nyt 225 mg. Kyllä se väsyttää jonkun verran, koska toi vähentäminen piristi.

      Jouluna yritin öö vähentää annosta 150 milligrammaan. Mutta sitten rupesin tuntumaan tunteet liiaksi ja tuntumaan toimintakyvyttömältä ja masentuneelta. No nostin illalla annoksen takaisin vanhaan ja heti aamulla oli pirteä mieli.

      Netissä oli, että kyseessä on silloin lopetusoire, jos lääkkeen nosto vaikuttaa heti.

      Niin no. Koen, että pitää mielialan positiivisena ja iloisena. Tasaa tunteita ja pitää toimintakykyä.

      Ennen olen ollut ailahteleva tunteiltani, helposti ylirasittuneena itkuinen tai huudan, jaksaminen menee.

      Eli lääkkeen vaikutukset nostaa itsetuntoa. En tiedä väsyttääkö sitten liikaa silti.

    • Anonyymi

      Mielestäni lääke on hyvä. Olen käyttänyt jotain 4v. 150 mg. Olen havainnut vain sen että jos jää ottamatta niin painajaisunet alkaa.

    • Anonyymi

      Aloitin venlafaksiinin vasta muutama pvä sitten. Ainoa sivuoire on ruokahalun väheneminen, ja juon paljon vettä. En koe tuota ruokahalun vähenemistä huonona asiana; edellinen lääke piti yllä jatkuvaa nälän tunnetta ja paino nousi muutaman kilon. Jos venlafaksiinin avulla kohenee mieliala ja paino laskee, se on plussaa vain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1797
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      77
      1659
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      779
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe