Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kissat ostaisivat Fiskarsia!

Eilen Keilaniemen ja Itiksen välille rakennettava luotiraitsikka twiittasi sekavia. Syy pantiin kissan niskoille. Todellisuudessa on mahdotonta, että kissa olisi tuota twiittiä lähettänyt. Tälläinen se mikroblogi oli: "nmbmhjm nbvn".

Näppäimethän ovat kaikki vierekkäisiä ja yhtä lukuunottamatta alarivillä ja sitten välilyönti vielä alempana. Tässä on kaksi asiaa, jotka eivät täsmää: 1. Jos kissa olis kävellyt tai istunut näppäimistön päällä, olisi tullut moooooonia samoja kirjaimia peräkkäin ja lisäksi välilyönti ei olisi noin loogisessa paikassa ja niitäkin olisi useita peräkkäin. 2. Olisi pitänyt hypätä tuosta suoraan enter- näppäimen päälle, mikä ei onnistu it- ammattilaisiltakaan. Tai sitten hiirtä olisi pitänyt liikuttaa "lähetä"- symbolin päälle ja klikata sitä. Kissahan tunnetusti leikkii hiirellä pitkään, joten olisi pitänyt tapahtua paljon muutakin.

Eli kyseessä oli etätyötä tekevän Raide- Jokerin tiedotusvastaavan typo ja iltapäiväkänneillä saattaa olla vaikutusta asiaan.

Lähde:
https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/f221ec22-dee2-40c5-a4af-019f8a9d1771

No ei yks kissa Raide- Jokeria pysäytä:
https://www.youtube.com/watch?v=S-VcsLJozxA

5

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo onhan siellä aikamoisia kissoja ja viikareita tekemässäm yhtä suntoista. Mikäs feline oli tällä kertaa kyseessä?

      • Meni ohi! A-aaaa-aaaa viittaat Yli- Viikariin kintaalla ja femine (misugyyni).

        Onkos salkussas Whiskasia? Oletko käynyt Fiskarsissa? Taiteilijayhteisö ja hieno paikka kesällä! Kannattaa tutustua ympäröivään, rehevään luontoon myös.

        Musta toi venäläinen vartija teki oikein! Toi taulu on parempi nyt!
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008602574.html


      • roskapostirobotti1 kirjoitti:

        Meni ohi! A-aaaa-aaaa viittaat Yli- Viikariin kintaalla ja femine (misugyyni).

        Onkos salkussas Whiskasia? Oletko käynyt Fiskarsissa? Taiteilijayhteisö ja hieno paikka kesällä! Kannattaa tutustua ympäröivään, rehevään luontoon myös.

        Musta toi venäläinen vartija teki oikein! Toi taulu on parempi nyt!
        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008602574.html

        Ei whiskassia eikä mustia eikä mirriä vaikka se sijoitus ehkä kannattaisikin? kakkojen mukaan kadulla koirat ovat lisääntyneet.

        Fiskarsissa oon käynyt mutten kyllä aikoihin sakset löytyy. oon käyny siellä rakennusapteekissa Bilnääsissä nääs. silloin kun oli se mökkikuume korkeimmillaan.

        Sunnuntaiharrastelijamaalarina en tykkää yhtään että toisten tekemiiin kosketaan tai tuhotaan. kuvainraastajat ovat kauhistus kuvanrakentajat kaunistus.

        kaljaa on edelleen..no tyyli ja määrät muuttuneet mutta vaikka josse 12 annosta iltaisin on sekin jo lii,aaa. kolmena päivänä meni 20 annosta noin noin..mutta iltaisin ja öisin niin menihän se siihen että heräs pöhnässä ja tuskissa..lisää kaljaa koneeseen sisi yritän tänään kääntää rytmin..9päivää huhhei..


    • Anonyymi

      Sattunesta syystä meillä ei ole jaloteräskaivoksia. Meitin täytyy sekin tehä meltorautaa karkaisemalla. Jääkauden syytä tämäkin.
      Jäävuoret höyläsivät ja roudasivat ruokamullatkin Etelä-Venäjälle. Meille jäi hiekkaa, mutta surkeita soitakin on joilta suomutaa saa hiekan sekaan.

      • Keitäs elävää henkilöa kuvaavia patsaita meillä on? Itsellä tulee mieleen Siiri Rantanen, Lahden Hiihtotadionin vieressä, Jari Litmanen, Lahdessa (onko se Kisapuistossa?), Lasse Viren, Kisahallin putkan edessä ja Andy Hulkko, Pelkosenniemen raitilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2258
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1954
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      80
      1708
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1598
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1522
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1362
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    10. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      36
      1326
    Aihe