Karita Mattila!

Anonyymi

Ei Karita Mattila ole ainoa vaihdevuosi-ikäinen nainen n60v ikäinen nainen joka saa kaatoja omasta aloitteesta jos vaan haluaa!

Itse tunnen yhden tavallisen vastaavassa iässä olevan jolla on ihan samat eleet


Terv mies

33

745

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jaa, jollain tavalla, siis jollain tavalla vähän mietin miksi on tullut ulos tuollaisella asialla. Joskus pitää ymmärtää että jos ei ole mitään sanottavaa niin kannatta harkita että olisi hiljaa.
      Ei jatkoon!!

      • Anonyymi

        Aloittaja kuittaa!

        Olisiko sittenkin vähän leuhka niinkuin 13v poika joka kertoo sadun itsestään ja 20v tytöstä!

        Mutta varmasti kaikilla ns normaaleilla on säätöjä. Tiettynä ikäkausina enemmän ja tiettyinä vähemmän! Ja vaikkei olikaan kaikki niin ok!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja kuittaa!

        Olisiko sittenkin vähän leuhka niinkuin 13v poika joka kertoo sadun itsestään ja 20v tytöstä!

        Mutta varmasti kaikilla ns normaaleilla on säätöjä. Tiettynä ikäkausina enemmän ja tiettyinä vähemmän! Ja vaikkei olikaan kaikki niin ok!

        Jaa, tuo leuhka voisi kyllä sopia tähän. En kyllä oikein ymmärrä mutta taitaa olla niin että en ymmärrä muutenkaan tätä menoa nykyään.


    • Anonyymi

      Miehet tekee tuota samaa. Leuhkii kaadoillaan. Olisiko dementian alkua kun alkaa kontrolli pettää ja arvokkuus on tipotiessä. Ei pitäisi tehdä palstadiagnoosia, mutta hänellä ei ole miestä joten olisikohan egon nostoa typerällä keinolla.

      • Anonyymi

        Ohhoh, jos iltalehden lööpissä olisi ollut 60-vuotias mies rehvastelemassa sillä, että sai seksiä, niin johan siinä olisi valtakunnan kirjat menneet sekaisin ja jumalaton älämölö alkanut!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ohhoh, jos iltalehden lööpissä olisi ollut 60-vuotias mies rehvastelemassa sillä, että sai seksiä, niin johan siinä olisi valtakunnan kirjat menneet sekaisin ja jumalaton älämölö alkanut!

        Aloittaja kuittaa!

        Kyse ei ollut yleisesti sukupuolesta ja iästä vaan julkisuudessa tunnetusta ihmisestä joka nyt sattuu olemaan 60 plus iässä!

        Niinkuin jo aiemmin sanoin, niin vähä tulis mieleen 13v poika joka keksii märän päiväunen jossa on mukana 20v naapurin tyttö!


    • Anonyymi

      Näkisin ikävän avautumisen katkeruutena menneestä, usein läheisin satuttaa pahimmin. Toivottavasti löytää elämäänsä katkeruuden purkautumisen jälkeen , uuden alun. Kaunis, rohkea, lahjakas nainen, loistavassakin elämässä ihminen on yksin kaiken keskellä.

      • Anonyymi

        Toivon hartaasti ettei tullut tautia antajalta. Koskaan ei voi tietää ja onhan Karita onneksemme kertonut julkisesti aina kantavansa käsilaukussa kortsuja. Toivotaan että pariskunta käytti ettei tule tautia. Irtosuhteita tuossa iässä ei ehkä parasta ihan noin terveyden kannalta. Jännityksellä odotan Karitan seuraavaa avautumista. Saammeko kenties tietää kuka tämä partneri oli - vai onko ylipäätään nimi Karitalla tiedossa?


    • Anonyymi

      Mikähän tuossa on totta, oliskohan suutahtanut turhista löpinöistä. Seksisuhteita kuvitellaan pelkästä kadulla kävelystä.

    • Anonyymi

      Aloittaja kuittaa!

      Kyllä hänellä varmaan on jokin pelisilmä kelle on antanut ja vaikka hänellä ei olisikaan pelkoa tulla raskaaksi, niin on ollut sukelluspuku päällä, eikä muuta kuin se yksi kolo !

    • Anonyymi

      Kukin tyylillään. Kaikki eivät noin halua toimia. Seksi kenen kanssa tahansa ei tunnu miltään.

      • Anonyymi

        Ei tulisi mieleenkään ventovieraan kanssa irtosuhteeseen hypätä. Hirveää olisi sellainen.
        Mietin kuinka kehtasi kehua(!) Iltiksen otsikossa tekoaan mitä monet muut häpeäisivät.
        Naapurissa olleet päihdeongelmaiset toimivat kyseisellä tavalla, taudeista välittämättä.
        Hulluksi on maailman meno muuttunut. No, jokainen tavallaan vaikka ällöttääkin ajatella bordellimeininki. Harmi kun lastenkin silmille rivot otsikot hyppivät harrastusmatkalla. En halua että normalisoituu kyseenalainen toiminta.
        Eikö oopperalaulajalla ole ollut keikkoja elintasoaan ylläpitämään kun on pitänyt sontaa myydä?


    • Anonyymi

      Seonnut. Höpöttää näistä asioista nykyään. Esiintyy tällaisena miestennielijänä.

      • Anonyymi

        Nauttii saamastaan huomiosta? Toiset tykkää vaan räväköistä ulostuloista, kun elää aikaa, et kaikki on omasta mielestä saavutettu, eikä olisi enää mitään menetettävää. Riippumaton muista ja muiden mielipiteistä? Jotka aiemmin katkeroittaneet mielen? Halu kostaa oman pahan mielen ruokkijat, omalla tavalla?


    • Anonyymi

      Pitää takoa kun rauta on vielä kuuma. Ikä ei ole este seksuaalisten halujen toteuttamiselle. Eri asia on, pitääkö niistä julkisesti kertoa.

      • Anonyymi

        Aloittaja kuittaa!

        Niin! Ei 60v ole mikään seksuaalisuuden viimeinen käyttöpäivä. Mitä tulee tuohon julkisuuteen, niin ei hän ole ainoa nainen tuo asiaa esiin. Itse olen saanut pariltakin eri naiselta viestiä ennen ja jälkeen heidän sänkyyn menoaan.

        Mutta uudelleen tuo juttu minkä jo aiemmin sanoin. 13v poika paukauttaa satua siitä että olisi ollut 20v tytön kanssa. Todellisuudessa poika ei puhuisi mitään!


    • Anonyymi

      enpä ymmärrä yhtään.
      Vaikuttaa siltä että itseluottamus on niin alhaalla että sitä pitää nostaa keinolla millä hyvänsä. Tai sitten vain on vanhuus iskenyt ja menee samaa rataa kuin Lenita Airisto.

      Mitä se kenellekään ulkopuoliselle kuuluu kenen kanssa Mattila, tai ihan kuka tahansa meistä, panee. Henkilökohtaiset teot ovat henkilökohtaisia, miksi tuoda ne kaiken kansan näkyville.
      Viimeksi kitisi ettei enää huoli varattuja miehiä seksikumppanikseen. Eli oli sellasten kanssa ollut ja ilmeisesti tullut jätetyksi kun piti postata iltapäivälehtien ja seiskan näkyville kyseinen kommentti.

      Ottaako laulaja liikaa ilolientä, eli puhuuko alkoholi, tai muu kontrollin pettäjä?
      Eikö laulaminen enää lyö leiville kun pitää lähes päivittäin levitellä ei ammatillisia asioita.

      Onko kaikki tämä ulostulo jotain kostoa ex-miehelle tai jollekkin muulle, esim. tän satunnaisen seksikumppanin puolisolle tai jotain.

    • Anonyymi

      Olen arvostanut Karitaa, mutta nyt tuli riman alitus. ei toki Kaija Koon tasolle pudonnut, mutta miksi näitä pitää mainostaa. Kyllä nainen baarista kalua saa.

      • Anonyymi

        Itseni mielestä myös häpeällistä kertoilla varattuihin sekaantumisesta sekä irtosuhteista.
        No, rahaa saatava ilmeisesti keinolla millä tahansa? Ei kai kukaan normaali itseään yrittäs brändätä holtittomalla, moraalittomalla käytöksellä?
        Harmillista että epämääräistä elämäntapaa voi nuoretkin alkaa pitää sallittuna, tavoiteltuna typerien otsikoiden takia. Nuorilla sentään voisi olla hyvä elämä edessä kunnolla elettynä. Tulee myös suuremmat haitat riskikäyttäytymisestä. Vanhemmalle yhdentekevämpää hyppäämistensä seuraukset..


    • Anonyymi

      Oma veikkaus on, että Karita on unessa tuon panon nähnyt. Ja kun ei estradit enää kutsu käheää madamea, niin framille sitten näillä toisilla kyvyilla ja haluilla. Myötähäpeä on aikamoinen. Toki se täytyy todeta hyvänä asiana, ettei Karitalla ole omia lapsia jotka joutuisivat häpeämään silmät päästään missä ikinä olisivat. Ex-miehen lähdön alan kyllä hiljalleen ymmärtämään...

    • Anonyymi

      Ajatellaanpa asiaa toisin päin.
      Olisitko niin ystävällinen sinä Mattilan seksikumppani ja ottaisit yhteyttä seiskaan tai iltapäivälehtiin.
      Meidät tavalliset talliaiset on Mattilan taholta väkisin yleisöksi vedetty teidän seksisessioonne.
      Mielellämme haluaisimme kuulla sinun versiosi illasta.
      Miksi sinä valitsit Mattilan, oliko kyseessä seksi julkkiksen kanssa vai joku muu syy.

      Sinähän sait julkiset kehut sun seksitaidoista. Mattila oli hyvä laulamaan aikoinaan, olisi mielenkiintoista kuulla osaako maailmanluokan julkkis tällä toisella saralla jotain sellaista mitä muut sun seksikumppanit eivät ole osanneet.

      • Anonyymi

        Et sit silmästä silmään. Et kyllä ole yhtään yhtään fiksumpi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et sit silmästä silmään. Et kyllä ole yhtään yhtään fiksumpi

        En haluu silmään :), mutta jos Karita Mattila, ikää yli 60 vuotta, kertoo julkisesti panemisestaan, ja kehuu panokumppania, niin olisihan se kiva tietää kuka on niiiiiiiiin hyvä sekstaamaan, että siitä pitää koko Suomen kansalle kertoa.

        Lenitahan antoi aikoinaan ymmärtää, että Vesa-Matti Loiri oli hyvä panomies. Eikä Loiri ole siitä Lenitaa oikeuteen haastanut.


    • Anonyymi

      Mutta monia 60-vuotiaita ei seksi enää kiinnosta. Elämässä kaikki muu on tärkeämpää ja seksi on tarpeetonta.

      • Anonyymi

        Aloittaja kuittaa!

        Ei se 60v ole mikään ikä jossa tunteet kuolee. Tuossa iässä kun lapset on tehty ja tulee vapaus monessa asiassa, niin saattaa mielenkiinto jopa lisääntyä.

        Asialla on monta näkökulmaa, ja aloitus on aivan omansa!


    • Anonyymi

      Luulisi että Carita Mattila olisi saanut elämässään tehdä just niin kuin on itse halunnut.

      Mattilalla ei ole lapsia, joten ei lapset ole koskaan olleet mikään este Mattilan tekemisille, menemisille eikä seksuaalisuudelle.
      Hän on voinut koko ikänsä keskittyä vain itseensä. Jopa hänen aviomiehensäkin keskittyi vuosikymmeniä vain Mattilan uraan ja menestykseen.

    • Anonyymi

      Karita Mattila sairastaa dementiaa. Estot poistuvat ja harhat lisääntyvät. Seksuaalisuus korostuu.

    • Anonyymi

      Totta kai saa, jos haluaa. On kuitenkin naurettavaa leuhkia sillä.

    • Anonyymi

      Kello on jo yli puolenpäivän maanantaina eikä Karita Mattila ole vieläkään tviitannut viikonlopun kaadoistaan? Mitä johtopäätöksiä tästä voinemme vetää? Kumit loppu vai paikat hellänä?

      • Anonyymi

        eiköhän hänellä ole sen verran silmää valinnoissa joita hän päästää koloon joilta ei kumia tarvita! Ikänsä puolesta asia hoituu muuten.


    • Anonyymi

      Vagisan....

      • Anonyymi

        Monet nuoret käyttää. Käy kylppärissä laittaan haaroihin vaikka käsivoidetta. Yhyy,et saa nuorta naista kiihottumaan ilman liukkaria.


    • Anonyymi

      Tottakai saa jos kiinnostaa. Siinäpä se. Nämä jotka vanhempia naisia mollaavat,heijastavat omaa vanhenemistaan heihin,omaa epävarmuuttaan ja huonommuuttaan. Luulevat että mollaamalla voi omaa arvoansa kohottaa ja kiillottaa. Niin metsään menevät kuin olla voi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe