Naiset Huomio!

Anonyymi

Naiset!

En halua tykkäyksiä teiltä lihavilta ja ylipainoisilta. On ok jos haluatte olla kehopositiivisia mutta etsikää myös oman kaltaisianne itsellenne, koska en todellakaan suhtaudu kehoonne yhtä positiivisesti mitä itse siitä luulette. Elätte satumaailmassa. Pliis, pyydän älkää siis laittako tykkäyksiä, koska voitte olla sata varmoja että ette varmasti tule saamaan minulta takaisin yhtäkään tykkäystä ja on suorastaan loukkaavaa että yritättekään tykätä minusta, koska pidän oman kroppani paljon paremmassa kunnossa kuin te rumat virtahevot ikinä kykeneisite pitämään omastanne, vaikka teillä siihen on olemassa suurempi velvollisuus. Tiedän senkin että jos olisitte 15-20 kg hoikempia niin ette varmasti laittaisi minulle tykkäyksiä, ettekä nyt laita tykkäyksiäkään niille miehille joiden vartalon muoto muistuttaa  omaanne, joten menkää peilin eteen katsomaan kehoonne.

Naiset joilla on lapsia niin on heti OUT. Onneksi suurin osa teistä naisista jo itsekkin tiedostaa tämän ongelman ja viittaa  asiaan nasevasti omassa profiilitekstissään. On ihan fine että lapset on teille ykkösiä mutta keskittykää myös pelkästään niihin älkää tulko ruinaamaan treffosovelluksiin. Olkaa myös tyytyväisiä siitä, että todellakin swaippaan teidät aina vasemmalle niin kuin profiiliteksteissäne itse sitä kiihkeästi toivotte ja TODELLA tulen jatkossakin AINA toimimaan niin aivan pyytämättäkin. Älkää olko siitä turhaa huolissanne. Toivon myös että muutkin miehet alkavat seuraamaan esimerkkiä.

Naiset jotka heti ilmoittavat etsivänsä vain vakavaa suhdetta ja eivät ole avoimia muulle hauskanpidolle, älkää myöskään laittako minulle tykkäyksiä ihan oikeasti. Kaikista naurettavimpia on vielä ne joilla on jo lapsia ja haluavat vakavaa suhdetta. Viimeistään silloin EHDOTON EI. Olette täysin tärähtenäitä. En halua teiltä tykkäyksiä. Ensiksi pitää katsastaa toosasi ennen kuin voi harkita vakavampaa. Jos pidät haarasi kiinni niin voit olla varma että  kiinnostukseni lopahtaa salamana siihen paikkaan. Toisaalta jos pillusi ei miellytä silloinkaan, kun panen värkkiäsi niin en myöskään jatka tapailua missään nimessä.

Tatuoinnit naisten iholla on ehdoton turn off, joten jättäkää ne vain miehille ja ihan oikeasti itsellenne tekemättä. En rehellisesti sanottuna pidä ollenkaan tatuoiduista naisista, sen sijaan pidän meikatuista naisellisista naisista niin kuin varmasti valtaosa muistakin normaaleista hetero miehistä. Älkää siis kuvitelko pikku päänne sisällä muuta.

En myöskään halua tykkäyksiä muilta kun normaaleilta hetero naisilta. Teillä  muilla vippaa pahasti päässä, eli etsikää omanlaisianne. Jos koet naisena olevasi bi niin ethän laita myöskään tykkäyksiä minulle. Ehdotan että tapailet bi tai transu naista tai transumiestä. Tapaile siis transua. Älä myöskään laita tykkäyksiä jos olet avoimessa suhteessa.

En myöskään ole kiinnostunut ammatistasi tai koulutustasostasi, kunhan et ole sairaseläkkeellä. Minulle on aivan sama vaikka olisit lääkäri, opettaja tai oikeutieteiden kanditaatti. Sen sijaan olen erittäin kiinnostunut minkälainen pillu sinulla on.

En myöskään tykkää yhdestäkään naisesta joka ei laita koko vartalostaan kuvaa. Se on jo merkki siitä että et ole siihen itsekkään tyytyväinen. Et myöskään onnistu hämäämään minua liian kaukaa otetuilla kuvilla, auringonlaskukuvilla tms. muilla typeryyksillä vaan vedän  nämä aina niin kuin wessan, SIIS vasemmalle. Ja ennen kuin alat arvostelemaan miesten salikuvia niin ota itse ihan aluksi vittuun ne tyhmät koirakuvasi sieltä.  En tullut sitä varten sinne että olisin sekunttiakaan kiinnostunut niitä töllöttämään. Haluan aina nähdä vartalosi muodot ennen päätöksen tekoa. Kertauksen vuoksi, tykkään vain ja ainoastaan  hoikista tai normaalivartaloisista niin kuin vain terve lisääntymishaluinen mies naista haluessaan pitää.

Nainen joka arvostelet miehen tapaa aloittaa keskustelu esim. Moi, Mitä kuuluu. niin tiedoksi että suurin osa naisista itse käyttää aivan täysin samoja fraaseja, joten olisiko syytä hieman katsoa peiliin. Toisekseen et varmasti kanan aivoillasi keksisi itse mitään terävämpääkään mitä muilta odotat saavasi. Mittauta siis ensiksi oma äosi.

84

1329

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nykyaika. En menis minkään näköisenä minkäänlaiseen deittisovellukseen. Kyllä ne jutut löytyy muualta. Hyi helvetti mihin on maailma menny. Ala-arvoista toi deittimaailma. 🤮🤢iso alapeukku pinnalliselle nettideittimaailmalle!

    • Anonyymi

      Iso alapeukku myös hevosen näköselle ripakinttu alottajalle 😂 Kaksari vilkkuen kirjoitellut tätäkin.

      • Anonyymi

        😅😅😅😅😅😅😳😳😂😂😂😂😂😂


    • Anonyymi

      Toivottavasti itse laitat esimerkiksi omia kuviasi sinne profiiliisi, etkä asimerkiksi lainaa kansikuvapoikien naamataulua. Sillähän pääsevät sitten realistisesti arvioimaan tasoasi ennen kuin tekevät päätöksen.

      • Anonyymi

        Ei se nyt tietenkään voi. Se on Jumalan lahja naisille.


    • Anonyymi

      Johan oli avautuminen =D
      Onnea vaan seuranhakuun noilla kriteereillä., saattaa olla vanhemmiten yksinäinen olo noin tylyllä tyypillä.

      • Anonyymi

        Avautuminen ja oikea sellainen. Jos mies ja nainen alkavat tapailla niin ei siihen koko sukua oteta mukaan heti alkumetreillä!


      • Anonyymi

        En sanois noinkaan. Väärä avioliitto, lapset väärän naisen kanssa, käräjäoikeus asianajajineen, elatusmaksut ja kaikkea muuta paskaa.

        Eli kannattaa TODELLAKIN katsoa kenen mukaan lähtee!


    • Anonyymi

      No tässähän oli palstaprinssien ajatus- ja arvomaailma pähkinänkuoressa.

      En ole ollenkaan hämmästynyt. Korkeintaan totean vain, että lopulta joku teistä oli rehellinen ja kertoi ne todelliset ajatuksensa ääneen.

      Minulle palstaprinssien naisviha on ollut alusta asti selviö. Minulle on koko ajan ollut täysin selvää, että se järjetön naisten halveksunta ja naisten hyväksikäyttö, josta syytätte "komeiksi miehiksi" kutsumaanne ihmisjoukkoa, on pelkkää oman ajattelutapanne projisointia. Te palstaprinssit itse vihaatte naisia.

      Ja arvon alkuperäisen tekstin kirjoittaja voi olla ihan rauhassa. En ikinä laita sinulle tykkäyksiä. Kartan misogyynejä kuin ruttoa. Olet iljettävä.

      • Anonyymi

        En ole AP mutta olet itse iljettävä "palstaprinsessa" joka yritää hyötyä toisesta ihmisestä eli miehestä kaikin keinoin. Minäkin kartan sinunlaisia naishenkilöitä yli kaiken.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ole AP mutta olet itse iljettävä "palstaprinsessa" joka yritää hyötyä toisesta ihmisestä eli miehestä kaikin keinoin. Minäkin kartan sinunlaisia naishenkilöitä yli kaiken.

        Tuossa nyt ei ollut järjen häivää. Millä lailla minä yritän hyötyä miehestä ja kenestä miehestä? Treffikumppaneistaniko? Miehen ei tarvitse treffeillä maksaa ruokaani eikä edes kahviani vaan maksan sen itse. Haenkin se tiskiltä itse, jos tapaamme kahvilassa. Tulen treffipaikalle itse ja poistun sieltä itse. En edes huolisi kyytiä ventovieraalta ihmiseltä koska en mene tuntemattomien autoon. Tietenkin jos lasket miehestä hyötymiseksi sen että treffeihin kuluu miehen aikaa, niin sitten olen itsekäs akka joka käy treffeillä vain hyötymismielessä...


    • Anonyymi

      Laita tuo profiilitekstiksesi niin toiveesi toteutuu. Osa näköisistäsi miehistä pitää myös omasta koostaan poikkeavista naisista. Joten puhut vain omasta puolestasi.

    • Anonyymi

      Noudatathan neuvoasi myös omissa kuvissasi. Sinusta kiinnostava nainen haluaa tietää kuinka k i k u l i s i toimii ja kuinka mätsäät hänen tapettiinsa somepäivityksessä.

    • Anonyymi

      Samalla asialla keski-ikäisten naisten suhteen.
      Painoa on 120 kg ja lapsia ja lapsen lapsia (muka hoitovuoroineen) on iso liuta.

      Mitä tollasella naisella tekee
      A) jo naisen olemuksen mukaan
      B) kun on on noita lapsen lapsia hoidetavina 10 kpl. Mihin tällästä mummelia mies oikein tarvii???

      Kyllä on paskaa liikkeella ja itsekeskeistä sellaista näiden mummeleiden parissa . Pitäiskö miehen muka sopeutua tälläseen touhuun. No WAY!!!

    • Anonyymi

      Kirjota toi profiiliisi niissä deittisovelluksissa. Täällä tosta vuodatuksesta ei ole mitään hyötyä.

      • Anonyymi

        P.s. En tule ikinä antamaan kenellekään edes naamakuvaani ja jokainen, jolle se ei kelpaa, saa rauhassa häipyä. Mut tavataan joko sokkona tai ei ollenkaan.


    • Anonyymi

      Mitä mitä mitä?!!! Et siis huoli minusta??? Voi mikä menetys! Kuolen suruun. Kuulostat nimittäin itse todelliselta kultapalalta, jokaisen naisen unelmalta! Niin viisas, niin hyvä, niin jalo, niin ylevä ja niin suurenmoinen mies! Minäkö en siis saa sinua? Eikö ole mitään toivoa! Taidan hukuttautua heti kun jäät sulavat järvestä.

    • Anonyymi

      Sinulla on varmasti kanttia esittää tuollaisia kommentteja ja vaatimuksia... Olet epäilemättä itse Jumalan lahja naiselle. 😂😂😂

    • Anonyymi

      🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

    • Anonyymi

      Näinhän se on, että ei-toivotut tykkäykset inhottavat. Hyvä kun hoksasit, edistystä.

      Kun vielä jonain päivänä hoksaat senkin että ne ei-toivotut tykkäykset inhottavat naisia ihan samalla tavalla, niin hyvin menee. Ehkä jonain päivänä tajuat että sinun profiilisi inhottaa suurinta osaa naisista.

      Joten älä vastedes anna tykkäyksiä kauniille naisille, koska heitä ällöttää olla huomiosi kohteena. Sinulla on netistä varastettu valokuva ja maailman typerin profiiliteksti jonka henkii naisvihaa. Joten pyyhi todellakin minut vasemmalle. Minä teen joka tapauksessa saman sinulle.

    • Anonyymi

      Voi hyvänen aika millainen uuno olet,
      miesharakka, kaikki mikä kiiltää kiinnostaa.
      Hyi helvati!

    • Anonyymi

      Näihin samoin pullukuihin ja naamaltaan roikkuviin naisiin olen törmännyt monasti itekin.

      Vanhat valokukuvat jyllää lisukkeensa jotlut ruoka-annokset sekä kukkaset näiden naisten profiileissa.

      Tapaamisen yhteydessä on todettava että kuvat on yli 5v vanhoja tai vanhempia. Ja mitä ne kakut ja kukkaset tekevät niiden profiilikuvien joukossa. Ilmeisesti sitä että nykyinen olemus on porsas joka on lihonut noilla eöäterveellisillä ruuilla.

      Vastenmielista todeta toi jollain treffrillä!!!!

      • Anonyymi

        Sama kohtalo on sullakin raukalla..


      • Anonyymi

        Onneksi vain naiset ovat ulkonäkökeskeisiä. Pyhä Palstatotuus on, että ulkonäkökeskeisyys on puhtaasti naisellinen piirre, josta miessukupuoli on täysin vapaa. Joten sinua ei naisen lihavuus ja rumuus haittaa ollenkaan. Olethan mies.


    • Anonyymi

      Tässä taas nähtiin miten ulkonäkökeskeisiä naiset ovat! Miehet ovat sellaisen yläpuolella. Miehelle sisin on tärkein.

    • Anonyymi

      Totta ihmeessä sinulla saa olla omia kriteerejä sille millaisen naisen pyyhit oikealle ja kenet lennätät suorilta vasemmalle. Mutta mistä tämä silmitön viha? Jos et halua lihavaa naista niin senkus pyyhit jokaisen ylipainoisen neitonaisen vasemmalle. Ihan ok. Mutta voi kai sen tehdä ihan rauhallisesti ja vihaamatta ilman että mielessään kuvittelee suunnilleen tappavansa sen naisen. Miten se nainen sinua uhkaa?

      Ja muuten, mistä edes tiedät että joku aivan hirveä lihava tatuoitu nainen on tykännyt sinusta? Tinderissä tulee mätsi jos kumpikin tykkää toisesta. Jos et itse tykkää jostakusta, et saa koskaan tietää tykkäsikö hän vuorostaan sinusta, eikä sen pitäisi kaiken järjen mukaan edes kiinnostaa sinua. Tiedät ketkä kaikki ovat sinusta tykänneet vain jos ostit Tinder Goldin. Jos ostit Goldin, vaikutat aika epätoivoiselta. Sen, jolla on vientiä, ei tarvitse ostaa Goldia koska hän saa mätsejä ilmankin. Aika outoa hommaa että ostaa Goldin ja sitten selaa niiden profiileja joilta on saanut tykkäyksiä ja suuttuu kun siellä on muitakin kuin kymppitason missejä. Pakkoko sitä Goldia on hankkia? Jos kerran itse olet sellainen kultapala kuin väität et sellaista epätoivoisten yrittäjien apuvälinettä tarvitse.

      Näet siis lihavan naisen profiilin, ja saman tien verenpaineesi nousee, kaulasuonesi pullistuvat ja kätesi menevät nyrkkiin. Kiroat hänet alimpaan helvettiin sen sijaan että vain toteaisi että ei tuota ja pyyhkisi hänet RAUHALLISESTI vasemmalle. nyrkkiin. Miksi raivostut?

      Lihavilla, yh-äideillä, tatuoiduilla yms. naisilla on täsmälleen sama oikeus etsiä seuraa, seksiä ja parisuhdetta kuin sinullakin. Sinun ei tarvitse heistä kiinnostua eikä heitä huolia.

      Itse en ikäpäivänä haluaisi tutustua noin vihaiseen ja raivoa kihisevään ihmiseen vaikka hän olisi universumin kaunein ja komein. Ei se komeuskaan paljon lohduta jos äijä kaiken aikaa kiehuu raivosta, puhisee ja irvistelee. Kuulostat sellaiselta kuumakallelta joka saa raivarin viiden minuutin välein. Kuka viihtyy raivohullun kanssa?

      • Anonyymi

        Ehkä aloittaja kokee arvonsa laskevan, jos hänelle epämieluisa on tykännyt. Jotkut ihmiset on sellaisia. Näkee tuolla oikeassa elämässä pullukoilla hoikkia ja normaalipainoisia kumppaneita oli pullukka sitten mies tai nainen. Osa arvostaa muita juttuja kuin ulkonäköä. Osa taas nimenomaan tykkää sellaisista naisista tai miehistä.

        Sanoisi vaan suoraan mitä haluaa ja mitä ei. Säästyisi naisella aika järkevämpään, kun näkisi heti kuinka ulkonäkökeskeinen mies on. Mies taas löytäisi kaipaamiaan pinnallisia naisia. Sellaisia jotka arvostaa samoja asioita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehkä aloittaja kokee arvonsa laskevan, jos hänelle epämieluisa on tykännyt. Jotkut ihmiset on sellaisia. Näkee tuolla oikeassa elämässä pullukoilla hoikkia ja normaalipainoisia kumppaneita oli pullukka sitten mies tai nainen. Osa arvostaa muita juttuja kuin ulkonäköä. Osa taas nimenomaan tykkää sellaisista naisista tai miehistä.

        Sanoisi vaan suoraan mitä haluaa ja mitä ei. Säästyisi naisella aika järkevämpään, kun näkisi heti kuinka ulkonäkökeskeinen mies on. Mies taas löytäisi kaipaamiaan pinnallisia naisia. Sellaisia jotka arvostaa samoja asioita.

        Minusta tämä aloitus oli enemmän sellainen incelhenkinen turhautunut purkaus


      • Anonyymi

        Nettihän suorastaan ohjaa ulkonäkökeskeisiin valintoihin. ei siis ole oikeastaan ihme että tärkeintä on se miltä näyttää, ei se mitä on. Väitän että 90 prosenttia ihmisistä on selkeästi ulkonäkökeskeisiä. Mikä tietenkin yritetään piilottaa koska vaikutus muihin on epätoivottu.

        Se että reagoidaan vahvasti epätoivottuihin suosionosoituksiin on varmasti lähtisin omasta heikosta itsearvostuksesta ja joka syntyy kun aina pitäisi olla parempi kuin on.
        Kukaan ei voi olla itsensä koska se on tylsää. Netissä pitää pystyä myymään itsensä muille ja koska kilpailu on kovaa ( ja joka siis perustuu ulkonäköön) ei naarmuitta voi siitä selvitä.
        Ei edes ne komeimmat tai kauneimmat, tosin niille seuraa on aina tarjolla joten niiden naarmut on poikkeavia rumiin verrattuna. Ehkä komeat ei edes ajattele vikoja kun ei tarvitse aina on uusi mahdollisuus tarjolla. Rumalla voi viedä vuosia löäytää yhtään ketään ja sen menettäminen tuntuu myös enemmän.
        Ei ulkonäkökeskeisyydeltä voi välttyä se on mukana nyt ja on ollut sitä aiemminkin.

        Se että avautuu ongelmastaan täällä (aloittaja) saa aikaan vastareaktion ei sympatiaa asiaa kohtaan minkä kuuluu olla kiellettyä vaikka sen olemassaolo olisikin totta.
        parempi paikka olisi avautua sille jolle viesti on oikeasti tarkoitettu ja jos siihen ei ole kykyä jättää se sitten kokonaan tekemättä.
        Täällä yleisesti kommentoimalla löytyy aina puolesta ja vastaan kommentteja, ja jos haluaa luoda kaaosta niin siihen se osuva keino.
        Jos vihaat lihavan naisen yhteydenottoa sano se hänelle ja laita se profiiliin niin ongelmasi on ratkaistu. Tosin saat viestejä mitä et ole ennen saanut ja ne viestit ei ole toivotun kaltaisia myöskään.
        Paras tapa siis lienee käsitellä miksi lihavan naisen yhteydenotto sinua vaivaa.
        Varmaan samasta syystä kuin ihmisen joka ei halua mainoksia postiluukkuunsa mainoksia koska ne estävät häntä elämästä.
        Miksi sinun elämä olisi tärkeämpi kuin sen lihavan naisen, hänkin elää vain elämäänsä hänen itsensä parhaaksi katsomallaan tavalla.
        Miten muka kukaan täällä muuttuisi paremmaksi vain siksi kukn joku toinen sitä haluaa.


    • Anonyymi


      En myöskään ole kiinnostunut ammatistasi tai koulutustasostasi, kunhan et ole sairaseläkkeellä. Minulle on aivan sama vaikka olisit lääkäri, opettaja tai oikeutieteiden kanditaatti. Sen sijaan olen erittäin kiinnostunut minkälainen pillu sinulla on. ” Just just, eli minun tulkinnan mukaan näitä tykkäyksiä ei ole tullut oikeasti yhtään keneltäkään tai jos on tullut ne on äkisti kaikonneet siinä vaiheessa kun avaat sanaisen arkkusi. Kumma juttu.

      • Anonyymi

        Onhan tuo kiinnostunut ammatista kun ei kerta saa olla sairaseläkkeellä. Jos pelkkä ulkonäkö ja pillu on tarkastelussa,niin sairaseläkkeellä olon ei luulisi haittaavan, jos nuo ulkonäköseikat miellyttää.


    • Anonyymi

      ” Nainen joka arvostelet miehen tapaa aloittaa keskustelu esim. Moi, Mitä kuuluu. niin tiedoksi että suurin osa naisista itse käyttää aivan täysin samoja fraaseja, joten olisiko syytä hieman katsoa peiliin. Toisekseen et varmasti kanan aivoillasi keksisi itse mitään terävämpääkään mitä muilta odotat saavasi. Mittauta siis ensiksi oma äosi.” Eli on jäänyt keskustelut lyhyeksi. Suosittelen jatkossa painottamaan tuota ÄOn kyseenalaistamista heti alkumetreillä niin ei kuvittele suotta liikoja itsestään 😅

      • Anonyymi

        Parempi laittaa jo profiiliin niin ei tule vahingossa tykättyä.


    • Anonyymi

      Jos ongelmasi on että saat liikaa tykkäyksiä, niin tässähän on valmis ratkaisu: kopipastaat tuon tekstisi kokonaisuudessaan Tinderiin profiilitekstiksi. Sen jälkeen et saa tykkäyksiä niiltä inhoamiltasi tatuoiduilta, lihavilta etkä yh-äideiltä.

      Et toisaalta myöskään normaalipainoisilta, lapsettomilta ja tatuoiduilta naisilta, etkä tietenkään niiltä kuvankauniilta hoikilta naisilta. Jokikone nainen pyyhkii sinut vasemmalle viimeistään siinä vaiheessa kun pääsevät profiilitekdtisi kohtaan "jos pillusi ei miellytä silloinkaan, kun panen värkkiäsi niin en myöskään jatka tapailua missään nimessä". Tuollaista teksti saastaa kirjoittavaa miestä ei kukaan nainen painoindeksistään riippumatta halua tavata. Kukaan ei halua seksiä miehen kanssa, joka heti kättelyssä antaa kouluarvosanan naisen sukuelimestä. Ketään naista ei kiinnosta kuulla onko hänen värkkinsä sinun mielestäsi nelonen vai täysi kymppi vai jotain siltä väliltä.

      Tämänhän sinä toki tiedätkin, etkä takuuvarmasti kirjoita tuollaista törkyä profiilitekstiisi. Purat raivoasi vain täällä keskustelupalstalla. Mutta oikeassa profiilissasi kirjoitat jotain ylimalkaista siitä miten fiksu ja hieno mies olet ja miten etsit kivaa naista yhteiseen tekemiseen. Saatat siis saada paljonkin tykkäyksiä ja päästä helpostikin treffeille, jos todella olet niin hyvännäköinen kin kuin uskot olevasi. (Komeus tosin on makuasia. Sitä eivät palstaprinssit mitenkään ymmärrä. He luulevat että komeus miehessä on jokin objektiivisin perustein määriteltävissä oleva muuttumaton ilmiö ja kiistaton fakta.)

      Mutta kun tapaamillesi naisille selviää treffeillä miten ajattelet naisista ja millainen luonne sinulla on (ja sehän kyllä selviää, jos treffit kestävät kauemmin kuin kymmenen minuuttia), niin he tekevät saman tien u-käännöksen ja poistuvat paikalta. Epäilen ettet pysty salaamaan silmitöntä naisvihaasi niin kauan että edes ehditte petihommiin, vaikka treffikumpoanisi olisikin alunperin ollut val is hauskanpitoon. Naiset eivät halua sänkyyn miehen kanssa joka vihaa, arvostelee ja ilkeilee. Joten pahoin pelkään ettet pääse arvioimaan ja pisteyttämään naisesi haaroväliä.

      Muuten. Jos sinulla lykästää ja pääset seksihommiin pisteyttämään naisen pimppiä, niin tokihan hänkin voi pisteyttää sinun kalusi? Sopiihan sinulle, että nainen vastaavasti arvioi sinun miehisen elimesi tason ja pisteyttää sen? Kriteereinä mm. pituus, paksuus, yleisvaikutelma, toimintakyky, siisteystaso ja tietysti sinun tekniset ajotaitosi. Mieleesi ei ehkä. ole juolahtanut, että miesten värkit eivät ihan aina täytä naisten niille esittämiä vaatimuksia.

      • Anonyymi

        Ei tuollaiset tajua. Ne on niitä jotka tanssin lopuksi haukkuu naisen tanssitaidon vaikka ovat surkeita rytmitaidottomia viejiä. Ne on niitä itseään täynnäolevia miehiä joille naiset nauraa naistenhuoneessa ja kertovat kuinka livahtavat kyseistä miestä pakoon, jos ehtivät etteivät tule haetuksi. Ne on sellaisia miehiä jotka ei kykene asiallisesti ottamaan itsestään palautetta vastaan. Katsovat kuitenkin oikeudekseen jakaa törkeästi sanoitettua palautetta naiselle vaikkeivät samaa itsestään kestä.


    • Anonyymi

      Voi hyvää päivää mikä pahvi🤭

    • Anonyymi

      Tämä on erittäin hyvä kirjoitus. Ko. naiset esittävät itsensä vapaina ja empaattisina mutta totuus on jotain muuta.

      Sitten lause:
      "Naiset joilla on lapsia niin on heti OUT. Onneksi suurin osa teistä naisista jo itsekkin tiedostaa tämän ongelman ja viittaa asiaan nasevasti omassa profiilitekstissään. On ihan fine että lapset on teille ykkösiä mutta keskittykää myös pelkästään niihin älkää tulko ruinaamaan treffosovelluksiin."

      Tämä on tullut usein itsellenikin eteen. Pahinta monen kohdalla on myö ne lapsen lapset. Ei siis sen vuoksi että niitä on vaan siksi että niin monen kyseisen naisen kanssa ei yksinkertaisesti voi saada mitään aikaiseksi.

      Niin monen "mamman" suusta on tullut teksti, pahus hoitelen sinä ja sinä päivänä lapsenlapsia.

      Mitä tuon kaltaiseen naiseen voi yleensä edes tutustua? Pitäisikö lähteä muka hoitajaksi henkilön lapsenlapsille.

      Itselläni on lapsia mutta en "lykkää" niitä mihinkään tapaamisiin ja tutustumisiin ehdoiksi tai esteeksi.

      AP on kirjoituksessaan oikeassa että tälläiseen naiseen ei voi, ei pysty eikä kannata tutustua. Siitä ei vain tule yhtään mitään.

      • Anonyymi

        Tuo osoittaa millainen asenne- ja arvomaailma sinulla on.

        Itse olen joskus törmännyt nettideitissä miehiin jotka vähät välittävät lapsistaan ja lapsenlapsistaan ja jopa kehuskelevat sillä etteivät viitsi pitää näihin yhteyksiä. Tarkoitus on kaiketi tuoda esille, etä jos meistä tulee pari noin hänellä riittää aikaa minulle kun ei ole niitä ärsyttäviä kakaroita ympärillä roikkumassa.

        Mutta eipä taida tuollaisten miesten aika ja huomio kiinnostaa. Juttu vain on niin, että vaikutus on ihan päinvastainen. Siinä vaiheessa, kun tuollaista tekstiä alkaa kuulua, teen U-käännöksen. Tunnevammaisista ukoista en välitä tietää yhtään mitään.


      • Anonyymi

        Haluat siis mummoikäisen jolla voi kaikin mokomin olla lapsia ja lapsenlapsia mutta hän ei saa välittää heistä.

        Tuollainen asenne omiin jälkeläisiin viittaa kylläkin vakavammanasteiseen luonnevikaan.

        Luuletko että sellainen ihminen, joka ei välitä omista lapsistaan eikä lapsenlapsistaan, välittää kenestäkään? Et kai luule että hän välittää sinusta?


    • Anonyymi

      Naisilla on kyllä suuria luuloja itsestään. Miesten kalastus kuvia haukkuvat mutta naisilla on tylsä koirakuva. Siis miksi harrastus kuva ei kelpaa kun teillä on itsellä sellaisia. Sitten vaaditten koko kuvan mutta itsellänne on pelkkä naamakuva. Kyllä vaatteet päällä näkee minkälainen vartalo teillä on.

      Ei tarvii bikini kuvia ottaa.
      Ja sitten etsitte muka vakavaa suhdetta mutta kolmien treffien jälkeen haluatte seksiä ja vain hauskanpitoa. Edellinen nainen jota tapailin 3 kuukautta, sillä oli lapsia ja etsi seurustelusuhdetta mutta ei edes lähtenyt kävelylle. Vain seksiä jommankumman kotona.

      Eli nainen ei halua näyttäytyä ulkona ettei kaverit näe. Ja osuman jälkeen toivoisin edes jonkinlaista viestiä ja kykyä kommunikoida. Ihan hiljaa on useimmat naiset ovat joten miksi edes sitten laittaa osuman.

    • Anonyymi

      Kukaan nainen ei koskaan halua erota miehestä, joka on miehekkäämpi kuin muut miehet. Tällaisen miehen kanssa naiset haluavat poikkeuksetta pariutua pysyvästi. Kuitenkin nämä miehet ovat harvinaisia ja heillä on erittäin tiukat vaatimukset naisille. Naisilla on lähes aina täysin yliampuvat vaatimukset ja miehiltä löytyy vain harvoin edes perustason vaatimuksia.

      Naiset tykkäävät valehdella miehille ja itselleen, että vähempikin riittää, jotteivat tuntisi itseään niin kauheiksi ja pinnallisiksi kuin he oikeasti ovat. Ei kannata kuunnella naisia, koska naiset eivät yleensä oikeasti tiedä mitä haluavat. Saadessaan mitä sanovat haluavansa, naiset yleensä menettävät kiinnostuksensa. Syynä eroillesi on epämiehekkyytesi. Olet niskuroiva pelkuri naisten silmissä. Joudut kehittämään tätä aluetta ja itsevarmuutesi tappiin, jotta saisit sinua himoavan petikaverin. Naisten pillut kuivuvat vähääkään saamattomille miehille yhtä helposti kuin miesten kyrvät kääntyvät DEFCON ykköseen vauhtimursun näköisten naisten kohdalla.

      Totta.

      • Anonyymi

        Höpö höpö. Kasvahan ensin aikuiseksi mieheksi ennen kuin puhut naisista yhtään mitään.


      • Anonyymi

        Joo, kukaan ihminen ei itse tiedä mitä haluaa. Luojan kiitos meillä on palstaprinssit kertomassa mitä naiset oikeasti haluaa ja mitä komeat mallimiehet oikeasti ajattelee, kun emme me muut osaa oikeasti ajatella :)


    • Anonyymi

      Jos et halua tykkäyksiä tietynlaisilta naisilta, sinun kannattaa kertoa siitä profiilissasi. Täällä kertominen ei johda toivomaasi tulokseen.

    • Anonyymi

      Aloittaja, eikös se olisi hyödyllisempää laittaa nuo listaukset sinne tindereihin? Tämä kun ei ole deittipalsta niin ei liene suurta iloa tänne tuota bullet-listaa koota.

    • Anonyymi

      AP. Noin paljon älinää naisilta, joten osui kuin osuikin aivan naulankantaan. Valitettavasti aikani ei riitä kommentoida jokaista komnenttia. Sanottakoon vain "Se koira älähtää johonka kalikka kolahtaa". Suosittelen että menette pesemään toosanne.

      • Anonyymi

        Millä suosittelet pesemään television? Mäntysuovalla?


      • Anonyymi

        Niinpä, se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. Sinä koira älähdit ensimmäisenä. Oma aloitustekstisi oli yhtä älähdystä. Vuh ja hau.


    • Anonyymi

      Samma här!
      Ennen aikojaan vanhentuneet ja lihoneet naiset laittavat
      tykkäyksiä ja toiselta puolelta Suomea vaikka profiilissani lukee että omalta alueeltani.

      Tosin... ne tykkäykset voi aina poistaa😆

      • Anonyymi

        Niinpä, miksi tehdä sen suurempaa ongelmaa itselle sopimattomien ihmisten tykkäyksistä? Sen kun sivuuttaa vaan eikä jää märehtimään asiaa!


    • Anonyymi

      Ainahan sitä voi laihduttaa.

      • Anonyymi

        Se ei vaan näytä onnistuvan kun viiniä ja makkaraa vedetään kaksin käsin.

        Läski ei katoa kuin isolla elämänmuutoksella.


    • Anonyymi

      Kelpaako tykkäykset höyhenenkevyeltä, mutta lähes 100-vuotiaalta?

      • Anonyymi

        Ei tietenkään. Palstaprinsseille kelpaa vain 18-24v kaunis, hoikka, sporttinen, neitseellinen, lapseton, hiljainen ja kouluttamaton nainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tietenkään. Palstaprinsseille kelpaa vain 18-24v kaunis, hoikka, sporttinen, neitseellinen, lapseton, hiljainen ja kouluttamaton nainen.

        "Palstaprinsseille kelpaa vain 18-24v kaunis, hoikka, sporttinen, neitseellinen, lapseton, hiljainen ja kouluttamaton nainen."

        Kyllä. Mutta vaikka hän on viaton ja neitseellinen, hänen täytyy silti olla seksuaalisesti aktiivinen ja hurjapää sängyssä. Vaikka hän on hiljainen, hänen täytyy silti äänekkäästi ilmaista olevansa kaikesta samaa mieltä palstaprinssien kanssa. Vaikka hän on vaatimaton ja kaikkea muuta kuin turhamainen eikä hän saa tietää olevansa kaunis, hänen pitää silti olla meikattu ja laitettu ja seksikkäästi pukeutunut. Vaikka hän on kouluttamaton ja typerä, hänen pitää silti tienata hyvin ja elättää miehensä. Vaikka hän on alle 25-vuotias, hänen pitää olla hulluna viisikymppisen kaljamahaiseen mieheen. Ja niin edelleen.


    • Anonyymi

      Aloittakaa vaan harmittaa se että vaikka hän raivopäisenä tykkää joka ikisestä profiilista, niin yksikään hoikka, kaunis ja lapseton nainen ei tykkää hänestä. Hän on tasonsa mitannut, mutta ei ymmärrä tulosta. Jankuttaa vaan kuinka väärin häntä kohdellaan. Tyyppi saa vetää hanskaan lopun elämäänsä, jollei muuta asennetta. Runkkari.

      • Anonyymi

        Näinpä.

        Palstalla uikuttajat ruikuttaa että huomiota ei tule mieleisiltä naisilta ja siksi valitellaan, ettei KUKAAN nainen IKINÄ tee aloitetta ja ota yhteyttä.
        Sitten selviääkin että kyllä niitä aloitteita ja yhteydenottoja tulee, mutta ei itselle mieleisiltä naisilta.

        Samalla kuitenkin pilkataan niitä naisia, jotka valittelevat että yhteydenottoja tulee vain pelkkää seksiä etsiviltä miehiltä.
        Jankutetaan että naiset on vain nirsoja ja tavoittelee oman tasonsa yläpuolelta, kun eivät osaa arvostaa "tavis_miesten" seksivonkailuja.

        Mitään ristiriitaa palstan uikuttajat eivät tässä näe. Ovat olevinaan niin kilttejä ja kunnollisia eikä vaan millään käy heidän järkeen, että miksi ne parikymppiset fitness-mallit eivät koputtele tavis_miehen kotiovelle päivittäin.


      • Anonyymi

        Aloittaja voisi lopettaa sen Goldin niin sitten hän ei näkisi niitä tykkäyksiä. Miksi hänellä on Gold jos hän ei tahdo nähdä kuka hänestä on tykännyt? Vai hankkiko hän sen varmana siitä että saa tykkäyksiä vain missitason naisilta?

        Ilmaiskäyttäjä ei niitä tykkäyksiä näkisi.

        Eikä niitä tarvitsekaan nähdä. Minulle ei tulisi mieleenkään hankkia Goldia. Ätmien ja inceleiden tykkäykset eivät haittaa minua kun en näe niitä. En myöskään näe kenenkään ns. seksitykkäyksiä koska en itse tykkää kenestäkään jolla ei ole FIKSUA profiilia.

        Oma lukunsa on ne hölmöt jotka kirjoittavat profiiliinsa: en näe tykkäyksiä. Miksi siitä pitää erikseen mainita? Mitä minä naisena sillä tiedolla teen, ettei hän näe tykkäyksiä? En niitä näe minäkään, mutta en käsitä 1. Miksi minun pitäisi ne nähdä. 2. Miksi minun pitäisi kertoa siitä profiilissani.

        On sellaisiakin profiileja joissa ei ole kuvaa, ja tekstinä pelkästään "En näe tykkäyksiä". Kuvaton Kalle kertoo itsestään vain tuon lauseen verran. Ei mitään muuta. Kallella tuskin on tykkäyksiä.

        Minä en tykkää kenestäkään joka kirjoittaa tuon typerän lauseen.
        .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja voisi lopettaa sen Goldin niin sitten hän ei näkisi niitä tykkäyksiä. Miksi hänellä on Gold jos hän ei tahdo nähdä kuka hänestä on tykännyt? Vai hankkiko hän sen varmana siitä että saa tykkäyksiä vain missitason naisilta?

        Ilmaiskäyttäjä ei niitä tykkäyksiä näkisi.

        Eikä niitä tarvitsekaan nähdä. Minulle ei tulisi mieleenkään hankkia Goldia. Ätmien ja inceleiden tykkäykset eivät haittaa minua kun en näe niitä. En myöskään näe kenenkään ns. seksitykkäyksiä koska en itse tykkää kenestäkään jolla ei ole FIKSUA profiilia.

        Oma lukunsa on ne hölmöt jotka kirjoittavat profiiliinsa: en näe tykkäyksiä. Miksi siitä pitää erikseen mainita? Mitä minä naisena sillä tiedolla teen, ettei hän näe tykkäyksiä? En niitä näe minäkään, mutta en käsitä 1. Miksi minun pitäisi ne nähdä. 2. Miksi minun pitäisi kertoa siitä profiilissani.

        On sellaisiakin profiileja joissa ei ole kuvaa, ja tekstinä pelkästään "En näe tykkäyksiä". Kuvaton Kalle kertoo itsestään vain tuon lauseen verran. Ei mitään muuta. Kallella tuskin on tykkäyksiä.

        Minä en tykkää kenestäkään joka kirjoittaa tuon typerän lauseen.
        .

        Tuo "en näe tykkäyksiä" on kyllä äärimmäisen mystinen kommentti. Miksihän se Gold:ittomuus pitää erikseen ilmoittaa?

        Jos kyseessä olisi palvelu, jossa voi vapaasti lähetellä ihmisille viestejä, niin voisi ajatella että tuollainen "en näe tykkäysiä" olisi vinkki. Että "laita sinä mulle sitten eka viesti kun en näe jos käyt vaan painamassa peukun kuvaa".

        Mutta Tindereissä yms. ei voi viestiä laittaa, elleivät molemmat ole jo toisistaan tykänneet ja match tullut. Siispä mitä väliä sillä on, ettei tykkäyksiä näe? Eihän ne tykkäyksen antamista harkitsevat voi kuitenkaan laittaa viestiä, elleivät ota riskiä ja tykkää ja jää odottelemaan mahdollista matchia?


    • Anonyymi

      Hmm, aloittaja siis toivoo tykkäyksiä vain ja ainoastaan hoikilta, lapsettomilta naisilta, jotka etsivät pelkkää hauskanpitoa.

      Kuitenkin aloittaja kokee tarpeelliseksi painottaa olevansa lisääntymishaluinen.

      Naiset jotka etsivät pelkkää hauskanpitoa eivät liene parasta mahdollista seuraa lisääntymishaluiselle miehelle.

      Lisääntymishaluisille, hoikille, lapsettomille naisille on kysyntää.
      Pelkkää hauskanpitoa etsiville, hoikille, lapsettomille naisille on kysyntää.

      Aloittaja kalastelee altaissa, johon varsin moni muukin on jo katiskansa heittänyt.

    • Anonyymi

      ""Hmm, aloittaja siis toivoo tykkäyksiä vain ja ainoastaan hoikilta, lapsettomilta naisilta, jotka etsivät pelkkää hauskanpitoa.""

      Eli hoikkien miesten pitäisi ottaa lihava yh-äiti ihan sen takia, koska niillä kysyntää ei ole. Ymmärsinkö oikein?

      • Anonyymi

        "Eli hoikkien miesten pitäisi ottaa lihava yh-äiti ihan sen takia, koska niillä kysyntää ei ole. Ymmärsinkö oikein?"

        Ymmärsit väärin. Kenenkään ei "pidä" ottaa ketään. Kenenkään ei varsinkaan pidä ottaa sellaista jota ei halua.

        Alkuperäisen ei pidä ottaa lihavaa eikä yh-äitiä eikä tatuoitua, koska hän ei sellaista halua.

        Koska hän inhoaa noita naisia niin paljon että oksentaa kun saa heiltä tykkäyksiä, hänen ei toisaalta hyödytä kirjoittaa siitä tänne. Tälle palstalle kirjoittaminen ei siis toimi.

        Hänellä on kaksi vaihtoehtoa. Näistä kumpikin toimii:

        1. Hän lopettaa Tinder Goldin. Sen jälkeen hän ei voi kärsiä vääränlaisten naisten tykkäyksistä koska hän ei tiedä niistä mitään. Kunhan hän pitää huolen siitä ettei itse pyyhi lihavia, tatuoituja eikä äitejä oikealle, hänelle ei myöskään voi tulla mätsejä näiden inhoamiensa naisten kanssa.

        2. Hän kirjoittaa profiilitekstiin näin: "Inhoan läskejä naisia, tatuoituja naisia ja yh-äitejä. Jos kuulut tähän ryhmään, pyyhi minut vasemmalle. En halua tutustua sinuun."

        Asian varmistamiseksi hän voisi sekä lopettaa Goldin että kirjoittaa tuon profiilitekstin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Eli hoikkien miesten pitäisi ottaa lihava yh-äiti ihan sen takia, koska niillä kysyntää ei ole. Ymmärsinkö oikein?"

        Ymmärsit väärin. Kenenkään ei "pidä" ottaa ketään. Kenenkään ei varsinkaan pidä ottaa sellaista jota ei halua.

        Alkuperäisen ei pidä ottaa lihavaa eikä yh-äitiä eikä tatuoitua, koska hän ei sellaista halua.

        Koska hän inhoaa noita naisia niin paljon että oksentaa kun saa heiltä tykkäyksiä, hänen ei toisaalta hyödytä kirjoittaa siitä tänne. Tälle palstalle kirjoittaminen ei siis toimi.

        Hänellä on kaksi vaihtoehtoa. Näistä kumpikin toimii:

        1. Hän lopettaa Tinder Goldin. Sen jälkeen hän ei voi kärsiä vääränlaisten naisten tykkäyksistä koska hän ei tiedä niistä mitään. Kunhan hän pitää huolen siitä ettei itse pyyhi lihavia, tatuoituja eikä äitejä oikealle, hänelle ei myöskään voi tulla mätsejä näiden inhoamiensa naisten kanssa.

        2. Hän kirjoittaa profiilitekstiin näin: "Inhoan läskejä naisia, tatuoituja naisia ja yh-äitejä. Jos kuulut tähän ryhmään, pyyhi minut vasemmalle. En halua tutustua sinuun."

        Asian varmistamiseksi hän voisi sekä lopettaa Goldin että kirjoittaa tuon profiilitekstin.

        Olet ihan vitun tyhmä. Ei tarvitse goldia selvittääkseen kuka tykkää. Tietty matala äosi ei kykene sitä yhtälöä ratkaisemaan, joten mieti sitä kanan aivoillasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet ihan vitun tyhmä. Ei tarvitse goldia selvittääkseen kuka tykkää. Tietty matala äosi ei kykene sitä yhtälöä ratkaisemaan, joten mieti sitä kanan aivoillasi.

        "Olet ihan vitun tyhmä. Ei tarvitse goldia selvittääkseen kuka tykkää. Tietty matala äosi ei kykene sitä yhtälöä ratkaisemaan, joten mieti sitä kanan aivoillasi."

        Ahaa. Sinä olet siis niitä jotka pyyhkivät kaikki oikealle. Säälittävää.

        On tasan kaksi tapaa saada tietää kuka on tykännyt. Toinen on se epätoivoisten tapa että pyyhkii kaikki oikealle. Silloin saa todellakin tietää ketkä tykkäsivät: ne joiden kanssa tulee mätsi. En kylläkään ymmärrä mitä arvoa sellaisella mätsillä on. Mutta jos haluaa vain keräillä mätsikatalogia niin mikäs siinä. Kun kaikki kelpaa ja kaikki käy niin väliäkös sillä millaisen rupusakin kanssa niitä mätsejä tulee.

        Toinen on että hankkii Goldin. Minulle tuli noin sadannen kerran Tinderiltä viesti: "Hups, jäit osumasta paitsi. Hanki Gold niin taas näet kuka tykkää sinusta."

        En hanki. Ei kiinnosta tietää. Se tykkääjä on joku josta en itse ole tykännyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Olet ihan vitun tyhmä. Ei tarvitse goldia selvittääkseen kuka tykkää. Tietty matala äosi ei kykene sitä yhtälöä ratkaisemaan, joten mieti sitä kanan aivoillasi."

        Ahaa. Sinä olet siis niitä jotka pyyhkivät kaikki oikealle. Säälittävää.

        On tasan kaksi tapaa saada tietää kuka on tykännyt. Toinen on se epätoivoisten tapa että pyyhkii kaikki oikealle. Silloin saa todellakin tietää ketkä tykkäsivät: ne joiden kanssa tulee mätsi. En kylläkään ymmärrä mitä arvoa sellaisella mätsillä on. Mutta jos haluaa vain keräillä mätsikatalogia niin mikäs siinä. Kun kaikki kelpaa ja kaikki käy niin väliäkös sillä millaisen rupusakin kanssa niitä mätsejä tulee.

        Toinen on että hankkii Goldin. Minulle tuli noin sadannen kerran Tinderiltä viesti: "Hups, jäit osumasta paitsi. Hanki Gold niin taas näet kuka tykkää sinusta."

        En hanki. Ei kiinnosta tietää. Se tykkääjä on joku josta en itse ole tykännyt.

        Kolmas vaihtoehto on olla kaikkitietävä palstaprinssi. He eivät tarvitse goldeja eivätkä edes kaikkien oikealle pyyhkimistä. He vaan automaattisesti TIETÄVÄT että KAIKKI naiset pyyhkii komeat miehet oikealle ja että YKSIKÄÄN nätti nainen ei ikinä pyyhi kuin komeita miehiä oikealle.

        Se on tosi helppoa tuo kaikkitietävän palstaprinssin elämä, kun kaikkeen löytyy vastaukset kysymättä ja tutkimatta. Sitä kun vaan tietää kaikesta kaiken ;)


    • Anonyymi

      Mutta miksi moinen kommentti, että hoikat ja lapsettomat naiset etsivät hoikasta ja lapsettomasta miehestä vain hauskanpitoa? Hoikan ja lapsettoman miehen pitää siis huolia lihava yh-äiti, koska lihava yh-äiti etsii parisuhdetta?

      • Anonyymi

        Hoikka lapseton mieskö ei pärjää ilman naista? Eli jos hän ei löydä hoikkaa lapsetonta naista parisuhteeseen, hänen "pitää" ottaa sellainen jota ei tahdo? Eikö hän voi päättää olla yksin ja ilman minkäänlaista naista?

        Ne naiset toimimme niin: jos ei löydy mieleistä, olemme yksin. Emme ajattele että nyt "pitää" ottaa sellainen jota en tahdo.


      • Anonyymi

        Luepa uudestaan ja ihan ajatuksen kanssa se kommentti.

        Kyse ei ollut siitä, että kaikki hoikat ja lapsettomat naiset etsisivät miehistä vain hauskanpitoa.

        Vaan siitä, että jos lisääntymishaluinen mies etsii naista pelkkään hauskanpitoon, niin ei pidä yllättyä sitten jos se pelkkää hauskanpitoa etsinyt nainen ei innostukaan sen miehen kanssa lisääntymään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hoikka lapseton mieskö ei pärjää ilman naista? Eli jos hän ei löydä hoikkaa lapsetonta naista parisuhteeseen, hänen "pitää" ottaa sellainen jota ei tahdo? Eikö hän voi päättää olla yksin ja ilman minkäänlaista naista?

        Ne naiset toimimme niin: jos ei löydy mieleistä, olemme yksin. Emme ajattele että nyt "pitää" ottaa sellainen jota en tahdo.

        Ei pidä paikkaansa. Olen ollut monen naisen kanssa sängyssä ja säätöjä mutta eivät ole edenneet vaan olen ollut heille ns varavaihtoehto. Ne naiset joista olen itse kiinnostunut eivät ole ollit kiinnostuneita. Olen ollut suhteessa sellaisen naisen kanssa joka katkeroitui kun en ollut kiinnostunut sitoutumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei pidä paikkaansa. Olen ollut monen naisen kanssa sängyssä ja säätöjä mutta eivät ole edenneet vaan olen ollut heille ns varavaihtoehto. Ne naiset joista olen itse kiinnostunut eivät ole ollit kiinnostuneita. Olen ollut suhteessa sellaisen naisen kanssa joka katkeroitui kun en ollut kiinnostunut sitoutumaan.

        Miksi olit suhteessa ihmisen kanssa, johon et ollut kiinnostunut sitoutumaan?

        Eikö ollut mahdollisuutta vain harrastaa irtoseksiä sen ihmisen kanssa ilman valheita?


    • Anonyymi

      ""Hoikka lapseton mieskö ei pärjää ilman naista? Eli jos hän ei löydä hoikkaa lapsetonta naista parisuhteeseen, hänen "pitää" ottaa sellainen jota ei tahdo?""

      Itsehän sinä tuossa kirjoitit, että hoikka ja lapseton nainen huolii samantasoisen hoikan ja lapsettoman miehen vain hauskanpitoon. Miksi moinen kommentti? En allekirjoita kommenttiasi, koska olen hoikka ja lapseton mies ja saan samantasoisia hoikkia ja lapsettomia naisia parisuhteeseen.

      Kun parisuhdetta etsivä hoikka ja lapseton mies saa hoikkia ja lapsettomia naisia parisuhteeseen, niin minkä takia sen hoikan ja lapsettoman miehen pitäisi olla ilman naista? Sen takia, koska sinä sanot ja päätät muiden puolesta?

      • Anonyymi

        Eri kommentoija.

        Lisäksi kommentissa ei tosiaan lukenut että "hoikka ja lapseton nainen huolii samantasoisen hoikan ja lapsettoman miehen vain hauskanpitoon".
        Luehan uudestaan ajatuksella.

        Kommentissa luki että pelkkää hauskanpitoa etsivä nainen ei välttämättä ole lisääntymishaluiselle miehelle parasta seuraa, kun ei ole lisääntyminen mielessä sitä hauskanpitoa siitä miehestä etsimässä.


    • Anonyymi

      ""En allekirjoita kommenttiasi, koska olen hoikka ja lapseton mies ja saan samantasoisia hoikkia ja lapsettomia naisia parisuhteeseen.""

      Ja kun sinä saat samantasoisia naisia parisuhteeseen, niin se ei tarkoita, että kaikki muutkin suomiehet saavat samantasoisen naisen parisuhteeseen. Ulkonäöltä nuo miehet voivat olla samantasoisia kuin sinä, mutta naiset ei kostu kilteille miehille.

      • Anonyymi

        Juuri näin.

        Tilastokeskuksen mukaan 2/3 Suomen aikuisista on juuri tällä hetkellä parisuhteissa ja yli 95% on vähintään joskus ollut.
        Suomessa ei muita olekaan kuin ei-kilttejä miehiä, koska vain alle 5% aikuisista miehistä ei ole koskaan ollut parisuhteessa.
        Harmi että alle 5%lla miehistä on niin vaikeeta, kun ovat niin kilttejä ettei parisuhdetta löydy.
        Onneksi kuitenkin kyse on marginaalisen pienestä vähemmistöstä jolla ei isossa mittakaavassa ole mitään väliä.


      • Anonyymi

        Tämä että naiset pitävät pahoista miehistä on emävalhe. Jos se olisi totta, niin palstatalebaneilla olisi nainen joka sormelle. Heillä ei ole yhden yhtä naista.

        Jos naiset tykkäisivät pahoista miehistä, rahojen lypsämiseen erikoistuneet huijausprofiilit olisi varustettu komean miehen kuvalla (kuten ovatkin) ja tekstinä olisi jotain sen tapaista kuin "olen ilkeä, julma, naista halveksiva ihmishirviö". Mutta ei. Ei sellainen teksti purisi. Niissä lukee päinvastoin jotain sentapaista kuin "olen herkkä, hellä, huomioiva, kohtelias ja uskollinen yhden naisen mies ja etsin vakavaa loppuelämän suhdetta". Todellisuudessahan siinä etsitään vain pääsyä naisen lompakolle.

        Mutta kyllä ne siellä feikki tehtaalla ovat nimenomaan testanneet millainen teksti puree: sellainen jossa korostetaan että tässä on kilteistä kiltein mies.


    • Anonyymi

      "Tilastokeskuksen mukaan 2/3 Suomen aikuisista on juuri tällä hetkellä parisuhteissa"

      2/3 ei ole avioliitossa eli 2/3 ei ole parisuhteissa.

      Onko muuten niin, että parisuhteita ei enää rekisteröidä?

      • Anonyymi

        Soman vanhanaikainen ajattelutapa, ettei parisuhde ole "oikea" ellei sitä ole kirkossa virallistettu.

        Totuus on kuitenkin se, että nykypäivän Suomessa yhä harvempi pariskunta kokee tarvetta avioliitolle.


    • Anonyymi

      Onnellista elämää yksinäsi. Kädenkipeytymiseen on hyvää voidetta apteekissa. Että sinne💩

    • Anonyymi

      Sadisti.

    • Anonyymi

      En jaksanut lukea loppuun

      • Anonyymi

        En lukenut alkuunkaan. Aloitus kertoi aloitrajasta kaiken. Yök.


    • Anonyymi

      En ole yli- vaan alipainoinen, en ole tatuoitu eikä minulla ole huollettavia lapsia. Enkä ikäpäivänä halua tykkäyksiä aloittajan kaltaiselta seksinälkäiseltä misogyyniltä.

      Toisaalta tuollaisen ukon mahdolliset tykkäykset eivät minua haittaakaan, koska en näe niitä. En ole niin epätoivoinen että hankkisin Goldin nähdäkseni jokaisen ressukkaincelin joka on muka tykännyt minusta. Varmaan heitä riittää, mutta EVVK. Kyllä noita seuransa tyrkyttäjäkuvotuksia tapaa livenä ihan riittävästi. Ei heitä tarvitse netistä etsiä.

      En myöskään pyyhi kaikkia oikealle, kuten aloittaja ilmeisesti tekee, ellei hänellä sitten ole Goldia. Eihän hän muuten voisi tietää että ne ällöttävät lihavat naiset ovat tykänneet hänestä.

      Hän siis itse pyyhkii oikealle suunnilleen kaikki. Mutta sitten kun mätsi tulee lihavan naisen kanssa, hän suuttuu: en halua tykkäyksiä lihavilta! No miksi sitten itse annoit tykkäyksen lihavalle? Miksi pyyhit sen inhoamasi naisen oikealle?

      Itse olet liian laiska katsoaksesi profiilia kunnolla. Profiilin tutkimiseen menee korkeintaan 10 sekuntia..

    • Anonyymi

      hyvin sulle passais.mahtava peräsin ja pulleat purjeet........käyhän peilin edessä.katso kuka katsoo,oletko täydellinen...

    • Anonyymi

      Miksi et ilmota asiaa siellä missä haet deittiä? Näkykö niden naisten proflili tykäyksissä deitti sivustot ? F:B.profilisi alkuun laita myös lyhyt tieto asiasta.Vai pelkätkö pahesuntaa? Tällä naiset tuskin sinun deitti sivusto on?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      142
      2362
    2. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      399
      2012
    3. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      34
      1894
    4. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      233
      1260
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      103
      1151
    6. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      119
      1139
    7. Vanhemmalle naiselle

      Aikataulu muutos. Ensi viikolla pistetään asia vireille. Ei juhannukseen asti aikaa. Kannatti valehdella!
      Ikävä
      56
      1073
    8. Koen, että minua tavallaan vainotaan

      Kyllä minä vain satun tietämään, että täälläkin on joitain serkun kaiman kummeja jotka kiusaavat minua. Lisäksi sairas n
      Ikävä
      125
      1044
    9. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      11
      1027
    10. Herätänkö minä sinut itkullani nainen

      Kysyn tässä kun kaipuun aallot lyövät ylitseni ja ihmettelen missä olet toivoessani, että olisit tässä vierelläni. On va
      Ikävä
      25
      908
    Aihe