Nyt Putinia häpäistiin kunnolla!

Anonyymi

World Taekwondo- nimeä kantava liitto on perunut Putinille myönnetyn mustan kunniavyön.
Vyötä hakemaan lähetetään lähipäivinä virallinen valtuuskunta.

9

163

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taidetaan valtuuskunnalle luovuttaa vain kalsareita...

  • Anonyymi

   Jättäisivät vain sen vyön sinne. Putte voisi vetää siihen itsensä jojoon.

  • Anonyymi

   Putinia ei vähempää voisi kiinnostaa, kun ei ole potkuakaan elämässään potkaissut. Hän on rauhanomainen judoka, jolta osin menetetyistä titteleistä voidaan sitten jo puhua, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi, eikä keneltäkään voi ottaa ansaittuja arvoja pois, niiden ollen pelkkää paperia.
   Yksinomaan Taekwondo-liiton omaa PR:ää puolesta että vastaan.

  • Anonyymi

   Termobaarisia pommeja käytetään biolaboratorioiden tuhomiseen niiden aiheuttaman kovan kuumuuden takia.
   Hyökkäyksen alettua ensimäiset risteilyohjukset termobaarisilla kärjillä osuivat alueille joissa yleisenkin tiedon mukaan sijaitsi kyseisiä laitoksia. Osa laitoksista on maanpäällisiä ja osa maan alla olevia. Kaikki maanpäälliset laitokset tuhottiin ensimmäisen risteilyohjus iskun aikana. Venäjän tiedustelupalvellulla on ollut vuosia tiedossa laitosten sijainnit ja mitä siellä kehitetään ja kenen rahoituksella. Länsi yrittää kaikin keinoin valeuutisoinneilla peitellä kyseistä tietoa koska kaikkien laitosten rahoitus Ukrainassa on tullut länneltä.
   Kaikki selviää kyllä aikanaan kuten biolaboratoriot, lapsikauppa, eliitin pedofiilia, elinkauppa, rahanpesu, valtio korruptio Ukrainassa.
   Median sankarin asemaan nostama Zelensky on ollut vain lännen nukkehallitsija ja mahdollistanut tämän kaiken.

  • Anonyymi

   Mitäs veikkaatte, näkeekö Putin Pääsiäistä tai Juhannusta?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Nyt voisi oikeastaan sanoa, että media ei valehtele tällä kertaa. Ei valehtele, koska ei kerro meille mitään, mitä kohteita ja miksi niitä pommitetaan. Täysi hiljaisuus. Se kertoo ainoastaan näistä NWO:n katastrofinäyttelijöistä, jotka aina kriisin tapahtuessa ovat lehtien etusivuilla samoissa verisissä siteissä.
   Mielenkiintoinen uutinen maailmalta oli, että Zelenski vapauttaa vankiloista vankeja, joilla on taistelukokemusta. Tarkoittaako hän niitä patriootteja, jotka vangittiin 2014-16 värivallankumouksen yhteydessä ja jotka eivät hyväksyneet NWO:n nukkeja?
   Onko Zelenskikin kyllästynyt näihin neonatseihin ja amerikkalaisiin crackhead-johtakunnan jäseniin ja tekee yhteistyötä valkohattujen kanssa?

  • Anonyymi

   Mistä vitusta näitä Pietarin Trolleja vielä riittää?

   Menkää pojat jo HELVETISSÄ sinne pankkiautomaattijonoon, säästöt on syytä ottaa käteiseksi niin kauan kuin sitä riittää.

   Sen jälkeen kun noin 10% talletusvaroista, joka on se määrä oikeaa rahaa jota pankit pitävät taseessaan on jaettu ei teidän pankeilla ole rahaa; ne on mennyttä ja pankit konkurssissa. Putinkaan ei voi pankkeja pelastaa.

   Ei ole länsimainen vale että Ruplan arvo romahtaa, eihän ne edes uskalla avata siellä pörssiä.

   • Anonyymi

    Heräämisesi tulee olemaan kuin kylmän liskon yö, kun meille kaikille kerrotaan vihdoin, mistä tässä nykyisessä hulluudessa on oikeasti kysymys. Aivopestyt eivät pääse irti noista vanhoista valekuvista, joiden katsomiseen ihmiset on opetettu. Aukaise silmäsi ja katso mitä maailmassa oikeasti tapahtuu. Trollitaehtaat ovat vain tiedustelupalveluiden luomia kohteita, joihin ihmiset saadaan jäämään ansaan. Kaikki toiminta tapahtuu tuon ulkopuolella, kuten taikurin taikoessa: katso tähän, älä tuonne, missä se temppu oikeasti tehdään.
    Etkö ole vielä ymmärtänyt, miten sinua viedään ja manipuloidaan?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   400
   5360
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   3624
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   2042
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   144
   1795
  5. 86
   1696
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   173
   1445
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   456
   966
  8. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   93
   929
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   236
   894
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   26
   876
  Aihe