Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Prinssi Rupertin Tipat!

Ennustiko Simpsoni taas oikein eli Neuvostoliiton paluun? Aiemminhan hän on ennustanut ainakin Trumpin presidenttiyden, Siegmund Freudin tiikerihyökkäyksen, automaattisen korjauksen, FIFA:n korruptiopidätykset, vialliset äänestyslaitteet, donitsin muotoisen maailmankaikkeuden jne. Tässä USSR:
https://youtu.be/z77JFw2D6f8?t=11

Uutisten mukaan saa sellaisen käsityksen, että jos vaikka pervokki menisi vapaaehtoisena Ukrainaan ja kävelisi läpi sen 64 kilometriä pitkän, paikoilleen jämähtäneen venäläisen sotilassaattueen läpi, tarjoten kaikille vodkaa ja ryypäten kaikki tankin alle ja sitten ajaisi ajoneuvot Saimaaseen, niin se luultavasti onnistuisi.

Aurinko on viimeisimpien tietojen mukaan tulossa tänne meidän suuntaan! 20. tätä kuuta se on jo päiväntasaajalla ja suunnilleen jussin tienoilla sen pitäisi olla täällä .

En löytänyt netistä mitään tietoa prinssi Rupertin tipoista!

Kateenkorva <3

Luonnossa on isse issekseen syntynyt bakteereita, jotka syövät erilaisia muovilaatuja - yksi kutakin kukin. Näin se evoluutio toimii. Kaikki hyödynnetään! Kyllä ne pian lasia ja timanttejakin kehittyvät hajottamaan!

Airistolta on löytynyt viime aikoina paljon ruumiita, tehostetun etsinnän vuoksi, mutta ei sitä oikeaa!

7

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ennustajia noi simpsonlaatijat kyllä. Täytyy ihmetellä. En oikein voi lähtee sinne kiovaan asti nyt mutta sinne voisin lähettää droneja molotovin koktaileilla varustettuna. Tällä kertaa en juo varastojani solidaarisuudestani Ukrainalaisia kohtaan.
      Teen jopa hienon Borssin. Sijoitan siis borssiin enkä pörssiin. On ollut kylmää kyytiä. Borssihan on Ukrainalaisten ruoka? Ainakin alunperin??

      Täältä penthousesta en ihan ökylaareillani kremliin asti näe mutta olen lähettänyt droneja kohti kremlia katsomaan mitä siellä puuhataan. Putin on aina joko kolmen sadan metrin päässä tai joidenkin tietojen mukaan nyt bunkkerissa uralilla tai sitten vähän kauempana kremlistä. Vuorilla 3000 kilometrin päässä.

      Ökylaareillani näkisin kyllä kylmän rintaman lähentyvän Ukrainaa lumisateineen. Jos tämä on puolustajien hyväksi (vaatteita kuulemma on) mutta valloittajian pahaksi niin hyvä.

      En tiedä kun en ole mikään säätieteilijä Juha Föhr. En todellakaan.

    • Anonyymi

      Ennen oli valaatkin nykyisiä isompia. Se taannoinen Joonaskin souteli paatteineen siellä valaan sisätiloissa kolme päivää.
      Kuten muistetaan, viimein valasta alkoi närästää ja ennen muuta risoa Joonaksen savolaisveneen hautatervan katku. Sylkäisi Joonaksen maihin Hyvienhannujen niemessä.
      Siehen mailmanaikaan ei vielä vuosia merkitty numeroilla; sanottiin vaan aikoi sitten.

      • On se varmaan aikamoista ollu olla kalan vatsassa kolme päivää. kuumuus,löyhkä,hapot.

        Se ettei vuosia merkitty numeroilla virallisesti se kai selittää sen että metusalemkin eli reippasti yli 900 vuotiaaksi. No en mene sanoman kun en varmana tiedä.


    • Rinssi Prupertin tipathan valmistetaan pudottamalla sulaa lasia, kylmään veteen. Se tippa- osa kestää mitä vaan eli niitä ei saa rikki. Se häntä, joka niihin syntyy on taas erittäin hauras ja kun sen katkaisee, niin koko tippa räjähtää miljoonaksi siruksi.

      Turun Sanomien perinteinen Luonto Plus aiheuttaa aina hyvää tuulta. Tällä kertaa on vuorossa kevätseuranta ja kiikaroidaan mm. kärpäsiä:
      https://www.ts.fi/teemat/5588302

      Joona- keskustelusta tulee mieleen Daytonian Apinajuttu- nimellä käyty oikeudenkäynti, jonka Andrew Niemi levytti. Siellä kiisteltiin, että miten valaskala Joonan nieli, vaikk' sen kurkku on niin valtavan pieni. Hän oli suomalainen immigrantti, joka muutti Amerikkaan saavuttuaan nimensä Antti Syrjäniemksi (ei siis valaskala, vaan Andrew):
      https://www.youtube.com/watch?v=ov6OwblYV-Q

      • Ai ne on prinssi ruupertin tipat nimeltään? Tiedän asian muuten kun olen töllössä jossain nähny. Tim Shaw kertoi? maybe. Ei varmaan kannata harrastaa iittalassa?

        Tiedätkö miten syntyvät prinssi pervokin tipat? tai no ehkä jätän kysymättä mutta sen verrran voin paljastaa että siihen tarvitaan sexikäs kiva nainen.

        Olikin kiva viisu tuo Andrew Niemen apinajuttu. Oon sen joskus kuullut ja laitoinkin sen youtubelistalleni. Erittäin erittäin mainio viisu.. Se on..on se.

        Tänään juon kossua mehulla, ja bardinettia sellasenaan mutta se onkin hienostelujuomaa. Kossu taas rietastelujuomaa vaikka lantrattu.


    • Ilpohan sieltä Airistolta löytyi ja ankkuri ilmeisesti jalassa. KUkakohan se ensimmäinen löytö oli? kuulemma 1979 kadonnut mies. Mutta kuka?Mitenköhän hän oli merenpohjaan päätynyt?

      • Anonyymi

        Ongo se siit ittensä italian malli se pikabetoniämpärillinen jalkopäässä. Moni on sillain veteen joutunu. Ei kuitenkaan Airiston tapauksessa, koska lujabetoni kestää vettä erinäisiä vuosia.
        Garmee tapaus kuitenkin. Ottaa osaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2344
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2029
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1863
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1572
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1410
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe