Pahin turn off naiselle miehessä on

Anonyymi

Kun mieheksi itseään kutsuva tyyppi lorvii yksiössään selitellen kuinka on ideologisista syistä työnvälttelijä.
Työtön mies jolla historia on työttömyyttä ei tule koskaan saamaan minkäänlaista naista.
Viinamies väittää että viinalla saa. Siinä toinen ääripää. Täysi renttu viinamies saattaa daadakin, mutta ei ainakaan ketään parempiin piireihin kuuluvaa, joita itse katson olevani.
Joillekin naisille viinamies kaltaiset säälittävät tyypit herättävät äidinvaistoja, ja hoivavietin kautta viinamiehillä käy jonkin verran flaksi.
Perustyöttömänä laiskottelemaan pyrkivä työnvälttelijä ei ikinä tule saamaan.

16

240

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei kuule saa töissäkäyväkää naista. Ikinä tuskin törmää siihen oikeeseen naiseen.

   • Anonyymi

    Sun pitää muuttaa sitä ajatusmalliasi että naisen pitää olla kuin Pamela Andersson 1980 luvulla Bay Watch issa. Tutustu naiseen kuin naiseen, ja huomaat että pillu se on "rumemmillakin".
    "Se ei nai joka liikaa valkkaa."


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sun pitää muuttaa sitä ajatusmalliasi että naisen pitää olla kuin Pamela Andersson 1980 luvulla Bay Watch issa. Tutustu naiseen kuin naiseen, ja huomaat että pillu se on "rumemmillakin".
    "Se ei nai joka liikaa valkkaa."

    Lisätään vielä, että vastailin juuri toiseen ketjuun jossa kerroin kuinka jo 40 ikäisenä jyystin 70 ikäisiä muiden mukana. Kaikkea naidaan joka liikkuu, on myös vanha sanonta


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Lisätään vielä, että vastailin juuri toiseen ketjuun jossa kerroin kuinka jo 40 ikäisenä jyystin 70 ikäisiä muiden mukana. Kaikkea naidaan joka liikkuu, on myös vanha sanonta

    Valehtelet. Tuskin pitää paikkaansa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Valehtelet. Tuskin pitää paikkaansa

    No muutes pitää. Nainen oli netin kautta, ja netissä on just ne jotka hakee täsmäiskua sille mitä ne haluaa. Kannattaa löysätä omia lukkiutuneita asenteita ja maailma avautuu.
    Varsinkin sosialistisessa Suomessa, jossa menestyjiä ei oikeasti ole kukaan, ketään.
    Suomi on täynnä jotka luulevat olevansa samaa kuin Hollywoodin punaisen maton "Kardashianit" tai Michael Douglasit puolisoineen. SUomessa tällaisessa toimintaympäristössä ei ole kuin luusereita, ja itsestään liikoja luulevia. Tosiasiallisesti pelkkiä nollia.
    Pimpsaa saat niin paljon kuin haluat kun tiedostat todelliset realiteetit, ja osaat ottaa ne omaksi hyväksesi saantopuolella.


  • Anonyymi

   Pahin "nou nou" naiselle on, että se sanoo haluavansa jyystävänsä, muttei välittävänsä. Pahin kuvotus ja yksinäisyys ever.

  • Anonyymi

   Ilkeät itsekeskeiset luonnevikaiset miehet joita nämä sivut täynnä. Ylläpidosta lähtien .

   • Anonyymi

    Hieman kieroa ja puolueellista porukkaa, tietäisit vain…


  • Anonyymi

   Ei saa kirjoittaa sanaa yksiö. Se on kirosana. Joku korvaava nimi. Kun se on asunnon vastakohta, niin se vois olla epäasunto.

  • Anonyymi

   Kuule olen juonut alkoholia 14 vuotiaasta saakka. Olen nyt 46 vuotias ja olen seurustellu 18 vuotta saman naisen kanssa. Tapasin naiseni työpaikalla eli leirintaalueella anniskelupaikassa jossa olin myymässä ihmisille olutta ja alkoholia. Minulla oli aamuvuoro ja jäin sitten työpäivän jälkeen terassille istumaan ja juomaan olutta.

   Työnantajani oli sen leirintäalueen omistaja ja rakentaja ja olin myös tekemässä peruskorjausta remonttia siihen leirinäalueeseen 2 vuoden ajan. Muun muassa sinne rakennettiin uusi terassi ja baari. Samaan pöytään tuli nainen juomaan siideriä ja siitä se lähti.

   Älä tule tänne väittämään ettei viinaa juomalla saa naisia. Taidat olla joku kokematon mies joka ei uskalla koskaan kotoa lähteä mihinkään missä naisia vois tavata. Jo 15 vuotiaana aloin seurustelemaan yhden tytön kanssa jossa joimme kaveriporukalla kaljaa maauimalassa ja siellä ympäristössä. Ja olen myös työtön tällä hetkellä eikä ole naiseni halunnut erota koskaan.

   Tunnen aika montakin miestä jotka juoneet viinaa ja saaneet naisia. Yks paras kalakaverini juonut paljonkin viinaa ja on tehnyt silti lapsia naisen kanssa. Käyn tyypin kanssa kesällä paljon kalassa. Niin että olet väärässä. Viinaa juovat saa naisia siinä eikä se muuksi muutu.

   • Anonyymi

    Toi 14 vuotta on niin pieni ikä, että väkisinkin on vaurioittanu aivoja. Näin nyt ajateltuna pari vuotta on pieni aika. Mutta kun ottaa huomioon ton ikäkauden kehityksen, niin sun aivot on tuhoutunu ja mun ei. 16 v aivot on sikäli jo kehittynt, ettei viina liuota niihin vaurioita. Ettei sitä viina tuttipullosta kannata ottaa.


  • Anonyymi

   On kyllä vaikeaa olla työtön vaikeasti masentuneena, eikä todellakaan ketään naista kiinnosta. Toivottavasti pian pääsee resetoimaan kaiken.

  • Anonyymi

   aktiivisuusranneke

  • Anonyymi

   Entäs työnvieroksuja hämärähommissa oleva joka vetää kelalta rahaa ja vähän muualtakin.

  • Anonyymi

   Työtön saa naisia koska juo viinaa baarissa ja siellä tutustuu naisiin. Suomessa myös työttömät seurustelee ja mies tapaa naisia baarissa koska on aikaa käydä sielä työttömänä. Raitis mies ei kumppania löydä.

   T viinamies

  • Anonyymi

   Jaa, no minulle ainakaan työttömyys ei ole se isoin turn off. Se ei ole ehdoton turn off, vaikka olisi periaatteellistakin. Tuolloin olisi kuitenkin tärkeää, että tekee kuitenkin jotain, vaikka sitten vapaaehtoistyötä. Yksilö voi olla hyödyllinen muutenkin kuin käymällä palkkatöissä.

   Juppottelu srn sijaan on ehdoton turn off ja samoin muidenkin päihteiden käyttö. Jatkuva biletys on myös ehdoton turn off. Sama juttu väkivaltaisuuden kanssa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   5071
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   306
   2177
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   442
   1863
  4. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1183
  5. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   570
   1110
  6. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   221
   1006
  7. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   61
   955
  8. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   56
   857
  9. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   837
  10. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   51
   741
  Aihe