Sanna Sanna, taasko takki kääntyy?

Anonyymi

2019 Sanna oli sitä meiltä että ei Natoon, ohessa pari muutakin faktaa

Vuoden 2019 eduskuntavaalien vaalikoneessa Marin vastasi, että sosiaali- ja terveyspalvelut on tuotettava ensisijaisesti julkisena palveluina ja että Suomen tulee olla edelläkävijä ilmastonmuutoksen torjunnassa, vaikka se aiheuttaisikin Suomelle kuluja. Hän ei kannattanut vaalikoneessa Suomen mahdollista Nato-jäsenyyttä

Marin arvosteli vuonna 2010 sitä, että Suomi kasvatti sadalla miljoonalla eurolla rokotevalmistajien sikainfluenssarokotteista saamia tuloja. Hänen mukaansa kyseisten rokotteiden vaikutuksesta terveyden laatuun ja tilaan oli heikosti näyttöä ja rokotteita markkinoitiin perusteettoman pelon ja uhan tunteilla. Vuonna 2009 Marin kysyi blogikirjoituksessaan, onko Tampereen kaupunki lääkevalmistaja Pfizerin ”lahjonnan” kohteena. Kirjoituksessaan Marin viittasi Yhdysvaltain oikeusministeriön määräämään korvaukseen, joka Pfizer määrättiin maksamaan lääkepetoksista ja terveysalan päättäjien lahjomisista

22

162

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Demarien puheet ovat tällä hetkellä häiriintyneen hurmoshenkisesti sotaan kannustavia ja voimakkaan musta-valkoisia.
   Nyt näemme reaaliaikaisesti millainen kansakunnan henkinen tila on aiemminkin edeltänyt - länsimaisen narsistisesti - "maailman" sotia.

   Erikoista tämän päivän tilanteessa on, että naiset ovat suurimpia sodan promoottoreita, vai olivatko he sitä jo aiemminkin taustavaikuttajina, itsehän he ovat niitä suurimpia kärsijiä jäädessään kotirintamalla henkiin.

   Jos näiden "sosialistien" kannatus on aiemminkin ollut olematonta, nyt se tulee jatkssa olemaan marginaalista, jos nyt tulevan sodan jälkeen edes tarvitsee puhua enää politiikasta.

  • Anonyymi

   Eiköhän tuo ajattelumallin takinkääntö ole tullu valtaosalle suomalaisia tämän vuoden aikana naapurin takia , ja hyvä niin , maailma muuttuu eskoseni.....

  • Anonyymi

   Kun olosuhteet muuttuvat oleellisesti, jokainen järkevä ihminen muuttaa mielipiteitään.

   • Anonyymi

    Ihmisen pään sisältä muuttuu massiivisella propagandalla, muu ei ole muuttunut.


   • Anonyymi

    ... ainakin siinä tapauksessa jos ei ole Perussuomalainen.


  • Anonyymi

   Se oli odotettavissa

  • Anonyymi

   Sopulilaumalla kääntyy takki joka räsähdyksessä. Sinkoilevat päämäärättömästi sinne tänne.

   Olen äänestänyt kaikissa presidentinvaaleissa Väyrystä, ja tulen äänestämään myös jatkossa.

  • Anonyymi

   Tuolloin ei ollut tällaista tilannetta kuin nyt. Ei tuolloin ollut mitään syytä kiirehtiä Natoon. On suorastaan toivottavaa, että päättäjät elävät nimenomaan tilanteen mukaan, eivätkä suinkaan pidä itsepäisesti kiinni jostain sellaisesta, mistä ei kannattanut kantaa huolta joskus entivanhaan. Tilanteet vaihtelee ja niissä vaihteluisssa pitää pysyä mukana.

   • Anonyymi

    Putin on kuollut ennen juhannusta. Ei sen vuoksi tarvitse skitsoilla.


   • Anonyymi

    Suomessa on ollut tälläinen tilanne aina, suomi on puolueeton maa ja pysyy sellaisena.


  • Anonyymi

   Ei tainnut Sanna kuulua vielä tuolloin WEF YGL:ään ja olikohan tuo heitto lähinnä provokaatio, jolla sai herätettyä katseita K.Schwabin suunnalta.

  • Anonyymi

   Parempi että takki vielä kääntyy eikä jumitu ihoon kuten muumilla ja patella.

   • Anonyymi

    Että ennen vaaleja lupaa mitä vaan ja sitten vaalien jälkeen onkin ihan eri ihminen kuin taikaiskusta, tuulihatut on sellasia, älykkäillä on sellaiset mielipiteet joita tuuli ei heiluta, miksi antaa lausunto Natosta jos ei ole miettinyt edes asiaa? Miksi Sanna oli Natoa vastaan aiemmin, se olisi kiva tietää!

    Esim Paavo Väyrynen ei kannattanut EU.ta eikä mielipide ole muuttunut, minä en kannattanut EU.ta eikä mielipide ole muuttunut, minä en kannata Natoon liittymistä, mieleni ei muutu, en pelkää Venäjää.


  • Anonyymi

   Sannahan on Eu:n käskystä ja rahasta toimiva marionetti.

  • Anonyymi

   Fiksu muuttaa mielipidettään tarvittaessa. Ei monikaan kannattanut natoa silloin kun ei vielä ollut venäjän johtaja seonnut tuolla tavalla. Nyt on sen aika.

   • Anonyymi

    Kuulostaa rikollisten taktiikalla kun on jääty kiinni.


  • Anonyymi

   Sanna on siis aiemmin ollut lääketehtaita, rokotuksia ja Natoa vastaan, nyt on ihmeellisesti rahaa ökyasuntoihin ja omaisuuskin jo useita miljoonia ja täysin vastakkaiset mielipiteet, rahako muutti mielen? Kun tarpeeksi lyödään kahisevaa pöytään niin voi olla mitä mieltä tahansa?

  • Anonyymi

   Joo, minäkään en kannattanut Natoon liittymistä vielä tammikuussa. Nyt se on mielestäni hyvä ajatus. Niin on kiakkien, jotka uutisia lukevat muualta kuin MV.lehdestä.

  • Anonyymi

   Ihan vaan muistutuksena sotaa pelkääville, kun sinua ammutaan päähän tai muuten kuolettavasti, niin kerran se vaan kirpaisee, mutta jos pelkäät kaikkea saat juosta karkuun koko ikäsi, se ei ole mitään elämää. Heittäkää nyt edes ne vitun maskit naamalta!

   On siinä tietty sellainenkin vaihtoehto, että liitytään Natoon ja sen jälkeen Natomaat yhdessä kukistaa Venäjän hallinnon, sellasta ei voi olla että jatkuvasti odotellaan mitä sieltä tulee. Tilanne pitää olla hallinnassa jotta voidaan elää murehtimatta tulevaa, pelkkä uhittelu ei riitä.

  • Anonyymi

   Marin ei kannattanut 2019 vaalikoneessa Suomen mahdollista Nato-jäsenyyttä

   https://files.luolasto.org/61826/20220218_143222.jpg

   Kun poliitikko sanoo EI Natoon, on hän erikseen asiaa mitettinyt ja hän on täysin varma ettei missään tilanteessa kannata Natoon liittymistä, tämän on Sanna Marin suomen kansalle luvannut 3 vuotta sitten!

   Kun poliitikko sanoo vaalilauseessa Kyllä Natolle, häntä ei vielä velvoiteta äänestämään kyllä, mutta hän jättää itselleen mahdollisuuden äänestää kyllä mikäli liittymisen ehdot ovat riittävän hyvät.

   Mikäli Marin nyt äänestää Kyllä Natolle, niin hän syyllistyy vaalipuheissaan tapahtuneeseen törkeään valehteluun.

   • Anonyymi

    Sanna kehotti v 2018 pienipalkkaisia naisia yleislakkoon. Miksi nyt on pakkolaki tulossa sairaanhoitajille?


  • Anonyymi

   Hieno tuo Sannan uusi nahkatakki.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   3528
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   290
   1795
  3. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   515
   1559
  4. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   75
   1466
  5. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   420
   1427
  6. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1292
  7. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   204
   1236
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   141
   1154
  9. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   85
   1147
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   28
   1079
  Aihe