Pohdintoja

Anonyymi

Koitan kasvaa ja oppia ihmisenä tässä yli 20v liitossa, mutta ajoittain ja viime aikoina yhä enemmän tekisi mieli luovuttaa. Auttakaahan nyt ihmiset.

Sanotaan, että toista ei voi muuttaa, vaan tulisi tarkastella omaa suhtautumista asioihin. Kun oppii hyväksymään tämän, niin asiat ei enää ärsytä niin paljon , kunhan siis vaan tarkastelee omaa toimintaansa ja tunteitaan. No, miten te tähän pystytte? En voi muuttaa toisen mielipiteitä, käytöstä jne. Mutta koska omat mielipiteet ovat ihan ristiriidassa toisen ajatusten kanssa toisen käytös on ajoittain moukkamaista. Pystyykö joku vaan ohittamaan tästä aiheutuvat ärsytyksen tunteet ja ajattelemaan, että tuollainen hän vaan on ja sen hyväksyn? Minua suututtaa, mutta koitan nyt vaan oppia suhtautumaan jollain muulla tunteella tähän?

Saatte kipinän /rakkauden tunteet takaisin, kun muistelet mihin häneen ihastuit jne.. no juu muistanhan minä, mutta kun hän ei ole enää se sama ihminen ja niitä piirteitä, joihin ihastuin, en hänestä enää löydä. Mitä sitten pitää tehdä? Voiko sen ihmisen kaivaa vielä jotenkin esille ?

Viettäkää aikaa yhdessä. Jep, jep. Ja tehdään mitä? Hän haluaisi seksiä, mutta itteä ei kiinnosta. Miksi ei kiinnosta. No kun ei ole enää yhdessä hauskaa. Kaikki on vaan väkisin pinnistelyä ja hampaiden kiristelyä.

Tälläistä tänään pohdin. Huomenna, ehkä taas parempi päivä.

5

933

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hip! Sä oot vielä niin hotti, että se haluu sua. Piristy! :)

    • Anonyymi

      Nojaa, aloittakaa siitä, että teillä on läheisyyttä ja seksiä. Ei kiinnosta, on todella lapsekas syy olla hoitamatta parisuhdetta ja sen seksielämää. Kukaan ei pysy samanlaisena läpi elämän, et sinä ,ei puolisosi eikä kukaan muukaan. Siinäpä ne parisuhdetaidot usein mitataaankin kun kumpaakin ärsyttää ihan varmasti jokin piirre toisessa ja myös ihastuttaa. Tuijottaako kumpikin silloin omaan napaansa, kuten valitettavan usein käy, ei anna periksi ja erotaan vaan haluaako molemmat käydä läpi yhdessä eri parisuhteen vaiheita.

    • Anonyymi

      No minä en usko tuohon "voit muuttaa vain itseäsi" -soopaan. Tai tavallaan se on totta, mutta avioliitossa molempien pitää mielestäni työskennellä suhteen eteen, siis pitää olla valmis myös tekemään muutoksia omaan käytökseensä. Ei parisuhde voi toimia niin, että saa käyttäytyä ihan miten huvittaa, ja kaikki vastuu on sillä toisella, että miten se siihen reagoi. Kumppani ei ole mikään räsynukke, jota voi kohdella miten haluaa.

      That being said, moni asia on kyllä sellainenkin, johon pitää vain sopeutua. Toisen persoonallisuus, kiinnostuksen kohteet ja muut sellaiset esimerkiksi. Kenenkään kahden ihmisen ajatukset eivät koskaan kohtaa 100 %. Silloin auttaa opetella suvaitsevaisuutta, miten voi kunnioittaa myös eri tavalla ajattelevan näkökantaa. Kukaan ei myöskään ole täydellinen eli pienet luonneviat menevät ehkä tähän kategoriaan myös, mutta tämä ei saa olla tekosyy siihen, että ei edes yritä tai ei ota vastuuta omasta toiminnasta.

      Onko jotain, mitä haluaisit tehdä kumppanisi kanssa? On normaalia, ettei seksi innosta, jos ei pysty kokemaan, että kumppani välittää ja arvostaa tai hänen kanssaan ei ole kiva olla. Tämä on toisalta myös sellainen kohta, jossa voi yrittää tulla itse ensin vastaan. Mies on vastaanottavaisempi naisen pyynnöille, jos seksielämä toimii hyvin.

      Tämä viesti on näköjään kuukauden vanha, miten teillä on tässä välissä mennyt?

      Tsemppiä, muista että avioliitto on tärkeä lupaus. <3

    • Anonyymi

      Ihastuminen ja arjen sujuminen?
      Vuosien saatossa tuon viimeeksi mainitun merkitys kasvaa.
      Kiima laimenee, kiintymys kasvaa!
      Voimistuva kiintymys ylläpitää kiimaakin riittävästi.
      Eli, ratkaisevaa on se millä perusteilla kiinteä suhde on muodostettu.
      Parinkymmenen vuoden jälkeen tuskin on muuta mahdollisuutta kuin mukautua tilanteeseen. Suvaita tai lähteä.
      Kommenttini perustuu yli 50:n vuoden kokemukseen saman naisen kanssa.
      Molemminpuolinen vilpitön halu tuottaa kumppanille mielihyvää ja tehdä hänen olonsa ja elämänsä mahdollisimman miellyttäväksi, merkitsee paljon.
      Itseään pakottamalla se ei synny.

    • Anonyymi

      Miten olisi muutaman viikon hajurako?
      Asuisitte erillään kokeilumielessä jonkin aikaa. Saattaa olla etta väliaikainen ero tuulettaisi tukahtunutta ilmapiiriä.
      Ainakin saisitte esimakua millaista olisi elää ilman toisen jatkuvaa fyysistä lvheisyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      744
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe