Miksei me saada palautetta demoista?

J.K.

Onks siinä mitään järkeä, että me on mainostettu meidän netissä olevaa ilmaista musaa ( http://www.kallio.us ) ja sitä on kaiken maailman linkkisivuilla ympäri maailman, mm. täällä. Sitten kun joku käy sitä kuuntelemassa niin minkäänlaista kommenttia ei saa.

Itsellekin käy niin, että käyn joskus kuuntelemassa jotain bändien demoja, eikä niistä sitten pysty sanomaan mitään, jos ne on todella huonoja tai tyyli on sellainen, ettei sitä ymmärrä. Mutta meidän musiikki on mielestämme aika järkevää aikuisten ihmisten hyvin tehtyä musaa.

Että mistä tämä oikein johtuu. Voisko joku selittää miksi palautteen antaminen on niin vaikeaa?

Please käykää nyt kuuntelemassa näitä biisejä. Jos joku ei nappaa, ota toinen. Maksaa varmasti vaivan. Lisää musaa on tulossa aivan varmasti lähikuukausina, ja ILMAISEKSI.

16

1095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Palautteen antaminen on hankala laji, jollei palautteella tarkoita "ihan kiva"/"p*skaa" -tyyppisiä kommentteja, vaan jotakin hieman rakentavampaa. Vaatii myös aika paljon viiteliäisyyttä ja asiallisuutta, mitä anonyymipalstoilta ei aina löydy.

      Siinä on järkeä, että mainostatte musiikkianne, jos meinaatte tehdä sita tosissaan. Jollakin tavalla alottelevan bändin täytyy tehdä itseään tunnetuksi. Yrittäjiä riittää, joten eri keinoja täytyy hakea.

      No, kävin kuuntelemassa, en tosin ehtinyt kuunnella tarkemmin kuin yhtä biisiä, muutamia mieleen tulleita ajatuksia löytyy sähköpostista.

      -r

    • mikseri

      laittakaa biisinne myös osoitteeseen www.mikseri.net alkaa tulla kommenttia

    • J.K.

      No tuleehan sitä palautetta sitten kun oikein kerjää. Kiitoksia vaan oikein paljon. Kun tätä nettitouhua on pannut alkuun, ajatuksena on ollut käyttää nettisivua oman musiikin kehittämiseen, mutta aika kiviseltä se tie kuitenkin näyttää.

      Mikseriä emme vielä ole kokeilleet, mutta monta muuta foorumia kylläkin. Yhtä paljon kuin suomalaisia, me on yritetty lähestyä kansainvälistä yleisöä, mutta vielä ei ole oikein löytynyt sopivaa foorumia, vaikka mp3:sta virtaa USA:han ja Keski-Eurooppaan tasaista vauhtia. Ulkomailta palautetta tulee tosi vähän, mutta se on hyvää.

      Bändillähän ei ole oikeastaan muita tavoitteita, kuin tehdä näitä biisejä ja jakaa niitä ihmisille. Musiikki on sellaista, että sitä voisi kuunnella ihan kuka tahansa, ja siksi on kuitenkin kiva roikkua tällaisessa tavallisten ihmisten keskustelukerhossa, ja saada sitä käsin palautteita, vaikka nyt sitä "paskaa" ja "tavanomaista" tai että "laulajalla on huono ääni". Kyllä epäasiallisissakin haukuissa voi joku totuuden siemen olla.

      Omasta mielestäni lauluni ovat joka tapauksessa loistavia. En minä niitä muuten julki toisi. Niin että lisää vaan palautteita, ja hei lopettakaa se älytön listahittien waretus ja sharetus. Netti on täynnä ilmaista, hyvää ja *laillista* musiikkia. Maksuksi riittää pikku merkintä vieraskirjaan. http://www.kallio.us/

    • mummu-tiamat

      mä laitoin omaa tekemääni musaa mikserin kommenttirinkiin.kommenttiringissä pitää ensin arvostella muiden tekemiä biisejä ni sit omatkin biisit muiden ilmoille.mulle tuli yhden päivän aikana 50 kommenttia.kokeilkaa

    • mummu-tiamat

      kuunteli ton biisin.se soolon tapanen kitara on ihan hyvä.se sillee sopivast "värjäilee"tunnelmaa.laulu oli ihan ok mut se volume oli mielestäni vähän liian hiljalla siinä alussa ja sit siin yhdes kohdas liian lujalla...tais vähä särkee siin kohas.mut muuten ihan letkeetä musaa jota jossaa puistos vois kesäsin käyä kuuntelees.

      • J.K.

        Jatketaan harjoituksia. Tekniikka ei kyllä ole meidän vahva puoli.


    • jupe1234

      Mitään sanomatonta musiikkia? Väärät mainostus mestat? mikseri.net sinne demot jos kommenttia kaipaa...

      • J.K.

        Niin tarkoittiko tämä, että musiikki on sinun mielestä mitäänsanomatonta? Kävin yhden bändin sivuilla, joka soitti tosi taidokasta progemetallia. En käsittänyt sen musiikin arvoja. Ainoa kommenttini olisi voinut olla, että en pidä tällaisesta musiikista. En sanonut mitään.

        Jos minusta bändi on ollut mitäänsanomaton, niin olen kommentoinut: "Teidän bändi on tavanomainen", tai "ei omaa ilmettä".
        Mutta kyllä mitäänsanomattomuus on asia jota voi kommentoida. Se on minusta jopa olennainen kommentti.

        Ei silti, voit kyllä olla oikeassakin. Ehkä biisit eivät puhuttele niitä ihmisiä, jotka niitä ovat kuunnelleet ja ne ei halua kommentoida mitään. ( Mutta sitten kun palautetta tulee, se on yleensä aika ylistävää ja/tai positiivista. )

        Mikseri.net vieroksuttaa kovasti. Saitti on sekavan ja ruman näköinen ja kaikki mitä sieltä löytää on jotenkin ennalta-arvattavaa, #corea ja ¤metallia, tietokonemusaa ja wannabe-himejä ja -popstareja. Mutta kyllä meillä on näitä foorumeita muitakin (muusikoiden.net = ei yhtään kommenttia, oma vieraskirja = 1 kommentti / 2200 kävijää, ultimate-guitar = 1 kommentti), täältä on saatu 3-4 kommenttia.


    • stonecold

      Onko Kallio-yhtye vitsi? kävin sivuilla, vitsiltä vaikuttaa... .)

      • J.K.

        Ei ole vitsi. Huumoria on kyllä touhussa rutkasti.


      • J.K.

        ... ei vaan oo tullut mieleen että joku pitäis tätä vitsinä. Tietysti omien laulujen esittäminen on aina tietyllä tavalla naurunalaisena olemista, ainakin jos sitä tekee tosissaan. Jos palautteesi koski web-sivuja, niin sitten varmaan pitäisi sitä asiaa kehittää.


    • Jule

      Mikserissä mulla on yks biisi jolla on yli 70 latausta mutta ei yhtään arvosanaa, vain yksi kommentti.

      Kommenttirinkiä vois kokeilla, siellähän kuuntelijan on pakko kommentoida kappaletta.

      • Suomi-Puola-ilmiö

        Kyllä musta se arvosana pitäis vähintään antaa. Onhan ne biisit siellä ilmaiseksi.

        Kalliolle vielä: Messevää musiikkia! Erityisesti nuo kämppänauhat iski meikäläiseen. Aika tiukkaa bluesinhuuruista vääntöä joukossa. Sivut on kyllä aika erikoiset, itse tykkäsin silti niistäkin ;)


      • J.K.
        Suomi-Puola-ilmiö kirjoitti:

        Kyllä musta se arvosana pitäis vähintään antaa. Onhan ne biisit siellä ilmaiseksi.

        Kalliolle vielä: Messevää musiikkia! Erityisesti nuo kämppänauhat iski meikäläiseen. Aika tiukkaa bluesinhuuruista vääntöä joukossa. Sivut on kyllä aika erikoiset, itse tykkäsin silti niistäkin ;)

        Kiva, että musiikin juuret löytyvät. Käykääs nyt vielä muutkin tsekkaamassa http://www.kallio.us. Ja annetaan sitä palautetta. Ja pidetään niitä välejä siellä liikenteessä...

        Missäs muuten Suomi-Puolan sivut on? Täytyy käydä tsekkaamassa.


    • Gouwo
      • Olli / Kallio

        niinpä niin... mistä noita oikein löytyy... :)

        ja kiitos palautteesta, kerron eteenpäin!

        Pistäkääs muutkin lisää palautetta, nyt on taas jämähtänyt keskustelu paikoilleen!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1224
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1036
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      60
      770
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      720
    5. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      685
    7. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      684
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      36
      628
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      624
    10. Viime yönä mietin paikkoja luonnossa, missä olen kulkenut

      kävellyt ja ikävöinyt, ja ollut niin yksin. Monet kerrat. Ne palauttavat mieleeni sinut ja sen, kuinka kipeää on se kaip
      Ikävä
      57
      612
    Aihe