LUOTETTAVAN TUNTUINEN PROFEETTA: MAAILMA ALKAA PIMETÄ 15.4.2022

Anonyymi

Ilmatar maailmanloppu -sivulle tallennettu erittäin luotettavan tuntuisen profetan tiedotus mihin Niilo Paasivirta on liittänyt alkutekstin.

Päivitys 13.11.2021: MAALIMA ALKAAAA PIMETÄ 15.4.2022!!!!11!!!!!!! ITISESTÄ OSTETTU KELLLO TODISTAA ETTÄ 15.4. PERJANTAI ON KUUDEN HETKEN ALKAMISEN HEKTI!!!!!!! KLO 12:44 MAALIMA ALKAAA PIMETÄ!

Eilen törmäsin Henry veljen videoon, jossa tämä kertoo, kuinka on ostanut jo vuosia sitten kellon Helsingin Itäkeskuksesta. Hän esittelee kuittejaan, joissa oli noin 10 vuotta sitten osojen päivämäärät mutta yksi kellokuitti hämmästytti, se oli päivätty lähitulevaisuuteemme 15.4.2022 joka on kalenterissamme hyvin hämmentävässä kohdassa.

Kellon ostaminen on suoraan vertauskuvaa ajankulkuun ja tässä tapauksessa tämä on selvästi profetiaa. Ai miksi? No koska hän osti sen jo kymmenkunta vuotta sitten, eikä olisi huomannut kuittia ikinä, ellei häntä oltaisi siihen kehotettu ja kaikenlisäksi miksi juuri nyt? Miksei esim. 5 vuotta sitten? Eikä hän olisi edes tehnyt videota koko aiheesta aiemmin. Myös siksi, ettei hän itse videota kuvatessa edes hoksannut, että se tosiaan on ensi kevään pääsiäisen aatto, jota kutsumme yleisesti pitkäperjantaiksi. ja jonka jälkeen heti perään sunnuntaina alkaa omerin laskenta.

Kaiken lisäksi kellonaika oli 12:44 joka on ylittänyt raamatullisen kuudennen hetken 44 minuutilla ja kun muistamme Raamatusta ristinkuoleman hetket, mitä tapahtui ennen kun Jeesus antoi henkensä:

Matteus 27:45-46 Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen. Ja yhdeksännen hetken vaiheilla Jeesus huusi suurella äänellä sanoen: .Eeli, Eeli, lama sabaktani?. Se on: Jumalani, Jumalani, miksi minut hylkäsit?

Ja kun palataan tuohon aikaan 12:44 niin tuo 44 on kuin edellinen jae jaetta 45 ennen ja tämä 45 tapahtuu juuri tuosta. Tästä on huikea oma profetia aiheesta mutta menee vaan niin henkilökohtaiseksi, että vain lähimmät ystävät tunnistaa mitä tarkoitan. Onko tämä 15.4. perjantai siis kuudennen hetken alkamisen hetki, kun alkaa maailma pimetä. Nyt minun on pakko hämmästellä itsekin, että niin tämä taitaa mennä.

Jumala siis näyttää Henryn kellokuitin kautta meille, että aika on tuossa on tärkeä päivämäärä, jonka jälkeen. No sitähän emme tiedä, varmuutta ainakaan vielä mutta takuulla sen jälkeen piankin.

8

295

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tämäkin profetia on varmuudella yhtä paikkansa pitävä kuin kaikki muutkin sadatmiljoonat, joita on parin tuhannen vuoden aikana annettu mukamas suoraan taivaalliselta taholta saatuina.
   Luotettavuuden viimeistelee Helsingin Itäkeskuksesta ostetun kellon kuitti.
   Toivottavasti Henry-veli ilmoittautuu julkisuuteen saadakseen kaiken sen kunnian ja ylistyksen mikä kuuluu Herran voitelemalla, kaikkein luotettavimman tuntuisten profettain joukkoon kuuluvalle

  • Anonyymi

   Noutaja tulloo....noutaja tulloo....
   ;-)

  • Anonyymi

   No maailma on kyllä henngellisesti pimentynyt lähes täysin.

   • Anonyymi

    Tuollaiset hihhulit on pimentyneet niin järjeltään kuin mielenterveydeltään, jos niitä kumpaankaan on edes milloinkaan ollut!
    Tyhjänpäiväistä rottailua vuodesta toiseen ja näytellään niin viimeisen päälle mukamas olevansa profeettoja tai ainakin "kaikkein oikeimmman uskonnon kaikkein oikeimpia uskovaisia!"


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaiset hihhulit on pimentyneet niin järjeltään kuin mielenterveydeltään, jos niitä kumpaankaan on edes milloinkaan ollut!
    Tyhjänpäiväistä rottailua vuodesta toiseen ja näytellään niin viimeisen päälle mukamas olevansa profeettoja tai ainakin "kaikkein oikeimmman uskonnon kaikkein oikeimpia uskovaisia!"

    Nykyaikana pahuus tehdään mielenterveyshäiriöksi. Samalla nimetään ihmiset joita ei ymmärrä hulluksi ja rasistiksi.


  • Anonyymi

   Hallelujaaaaah!
   Kiitos Herralle!

   Luotettavan tuntuinen profeetta tiesi taas milliilleen, piirulleen, sekunnilleen ja timantintarkasti:
   Maailma alkoi pimetä 15.4.2022.

  • Anonyymi

   Ei nyt luulis että tällaista asiaa tarvii kauheasti ennustaa, eikös tämä pimeneminen johdu ihan maapallon pyörimisliikkeestä aurinkoon nähden!

  • Anonyymi

   Tämähän toteutui kirjaimellisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   3964
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3553
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   130
   1922
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   355
   1710
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   105
   1258
  6. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   37
   855
  7. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   831
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   733
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   56
   708
  10. En halua nähdä sua enää

   jos et tunne mitään mua kohtaan. Mitä muuta kuvittelet? Olen roikkunut sinussa. SINUSSA!
   Ikävä
   66
   635
  Aihe