Onko putin kaikkien aikojen huonoin johtaja

Anonyymi

… Venäjällä tai Neuvostoliitossa? Onko kukaan muu maan johtaja ikinä saanut Venäjää/ Neuvostoliittoa ajettua vastaavassa määrin marginaaliin ja heikkouteen maailmanpolitiikassa ja taloudessa?

putinin johdolla maa on ajettu hylkiövaltioluokkaan ja sen ainoat merkittävät vientitulot tulevat fossiilisesta energiasta ja matalan jalostusasteen luonnonvaroista.

12

112

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin,,,onko??? Miten olisi??? Voisiko olla???? HHmmmm

  • Anonyymi

   On ja huonoin sotilasjohtaja,tärvää armeijansa muutamassa kuukaudessa

  • Anonyymi

   Jeltsiniä ei voi laskea mukaan vertailuun, koska hän aloitti silloin kun Neuvostoliitto oli jo romuna ja Gorbatshov oli vaan henkilö joka yritti pysäyttää käynnissä olevan täystuhon.

   Hehän epäonnistuivat tietenkin silleen, mutta he eivät itse aktiivisesti aiheuttaneet Neuvostoliiton ja Venäjän syöksyä silloin.

   putin on ihan omilla toimillaan, valinnoillaan ja päätöksillään saanut nykyisen tilanteen aikaiseksi.

  • Anonyymi

   Pahin rosvo, vie oligarkeilta 50%. Nyt tarttee rahaa, kun Sveitsikin sulki kaikkien oligarkkien rahat, Putinin tyttäret mukaan lukien. Mistäs otat kun Usa, Britit, Eu, Japani, Australia, Fidzisaaret, Sveitsi ja moni muu maa ovat jäädyttäneet rahat, asunnot, lentsikat, laivat, helikopterit. Nämä käytetään Ukrainan jälleen rakentamiseen. Ainoastaan Venäjällä oleva omaisuus on kaikki mitä heillä tällä hetkellä on.

  • Anonyymi

   Putin llienee johtajainesta. Mutta kun hän ei ole mitään muuta. Osaa ehkä painia, tai siis mitä judoa se nyt taas olikaan...
   Johtaa siis uskomattomattomalla vauhdilla täystuhoon kaikki Venäjän saavutukset.

  • Anonyymi

   Ja siis kenen palveluksessa on Putin? Ehkä kukaan maailmassa ei halua Venäjälle tuollaista kohtaloa! Edes.

  • Anonyymi

   Jos johtamiskulttuuri on sellainen, että laiset eivät uskalla kertoa ikäviä tosiasioita johtajalle, se on nimenomaan johtajan vika silloin.

   putinin erikoisoperaatiohan oli suunniteltu väärien oletusten (hybridivaikuttaminen ukrainalaisiin/tiedustelulutiedot) pohjalta, oletettiin että hajauttamalla hyökkäysjoukot (eikun erikoisoperaatiojoukot) ympäri Ukrainaa sillä saataisiin aikaan lamaantumien, mutta oli täysin väärä oletus. Sitten kaikki, siis ihan kaikki lähtikin menemään vituiks.

   Jos putin myöntäisi että hän käski aloittamaan hyökkäyssodan, hän joutuisi minimissään 10v. vankeuteen Venäjän lakien mukaan.

   Miten voi olla noin huono johtaja Venäjällä?

   • Anonyymi

    Jeltsin myöntänyt virheensä kuolinvuoteellaan. Putinhan kipusi pääministeriksi. Jospa se oli se fyysinen terhakkuus joka hänessä on vedonnut moniin osapuoliin.


  • Anonyymi

   Kyllä noin voidaan Putinista sanoa.
   Kaikki mihin on tarttunut, on kääntynyt venäjää vastaan. On tehnyt maastaan kansainvälisen hylkiön. Jatkuvia sotia, ja naapureiden alistamista. On ryöstänyt oligarkkiystävien kanssa valtion varoja enemmän kuin kukaan toinen.
   Omaa kansaansa ei vielä ole yhtä paljon tapattanut kuin Stalin, mutta vielä siihenkin ehtii.

  • Anonyymi

   Nikolai II:n ja Leninin yhteistyöllä saatiin aikaan Venäjän sisällissota 1917-1922.

   https://fi.wikipedia.org/wiki/Venäjän_sisällissota

   Noina vuosina mm. Pietarin väkiluku laski alimmilleen, jopa alemmas kuin Leningradin piirityksen aikaan. Sisällissodan jälkeen Neuvosto-Venäjä oli taloudellisesti raunioina. Vuosien 1920 ja 1921 kadot ja niistä johtunut nälänhätä vain pahensivat tilannetta. Sisällissodassa oli kuollut yhdeksän miljoonaa ihmistä kommunistien lähes verettömän lokakuun vallankumouksen jälkeen. Miljoonia muita kuoli nälkään. Miljoona ihmistä lähti maasta eri reittejä paetakseen sotaa, puutetta ja uuden järjestelmän vaatimuksia ja tuomioita.

  • Anonyymi

   Pahimmassa tapauksessa Putin saa aikaan Venäjällä pitkällisen sisällissodan.

   Ulkovalloista ei ole Venäjän miehittäjäksi, sillä sellaiseen ei ole kellään motivaatiota. Suurimmat tuhot tulevat venäläiset aiheuttamaan toisilleen. Ukrainaa se ei saa valloitettua.

  • Anonyymi

   ainakin hulluin tuo on

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   474
   7400
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   4329
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   114
   2518
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   160
   2247
  5. 91
   2185
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   179
   1623
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   485
   1084
  8. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1053
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   240
   1053
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   27
   1021
  Aihe