Mikä on kun ei vain kiinnosta

Anonyymi

Olen 42v mies. Erosin pitkäaikaisesta parisuhteesta noin 4 vuotta sitten. Lapsiakin on kolme. Tulin siis jätetyksi, ja hyväksyin sen sekä käsittelin eron.

On sen jälkeen kyllä ollut jos jonkinlaista daamia. Pari naista on ollut hieman pidemmän aikaa säätönä, mutta kummankin kohdalla, mulla on alkanut tuntua, että mua ei sitten loppupeleissä kuitenkaan kiinnosta, muu kuin seksi. Heti kun alkaa olla puheita kodinleikkimisen suuntaan, tai talouden jakamista, niin mua alkaa ahdistaa.

Ja tämä viimeisinkin nainen, on hyvännäköinen, sellainen josta moni vain haaveilisi. En edes tajua miten saan aivan hemmetin hyvännäköisiä naisia, vaikka itse en ole kummoinen, omasta mielestäni siis.

Jotenkin sitä turtuu siihen, että kaiken saa niin helpolla, naiset ovat liian helppoja. Jopa kaverini naljailevat, että ei tällaisen 175cm pituisen hukkapätkän kuuluisi saada mallin näköistä naista. En osaa sanoa, miksi naiset pitävät jostain kumman syystä minusta.

Siltikin, minulle tulee helposti ähky, siitä että saan naisen ja sitten se nainen alkaa puhua yhteiselämästä jne. Siihen asti on kivaa, mutta pian alkaa ahdistaa, ja häivyn sekä käyttäydyn kuin typerys. Enkä edes halua että naiset itkee perääni, sekin jotenkin ahdistaa, kun en haluais loukata ketään. Mutta on pakko, kun ei musta oo parisuhteeseen vaan mitenkään.

Koska tää menee ohi, ja koska osaan taas rakastaa jotain? Apuja.

5

226

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No ootko miettinyt että miksi sun pitäisi haluta mitään suhdetta? Telisitkö sen miellyttääksesi niitä ihmisiä, jotka jostain syystä on matkaasi tarttuneet? Vai onko sulla oma henkilökohtainen unelma syvän rakkauden osumisesta sun kohdalle ja elämänkumppanin löytämisestä? Vai mikä sun syysi on?

   Ite pidin sinkkuna ollessani sellaista sääntöä, että kuukauden kuluessa pitäisi alkaa olla selvä, että onko tapailusuhteesta tulossa vakavampaa vai ei. Sen yli jos mennään, niin ihmiset alkaa luottamaan ja uskaltavat antaa itsensä rakastua yms, enkä halunnut, että kukaan sitoisi suotta tunteitaan muhun tai rakastuisi minuun, jos en pystyisi sitten antamaan heille sitä, mitä he unelmoivat. Eli siis - jos tapailee tiiviisti kuukauden, niin on tullut aika pohtia, onko tästä parisuhteeksi, ja jos kyseessä ei ole niin päräyttävä kokemus, niin on oltava rehellinen itselleen ja sille toiselle.

   Olisiko tuosta ajatuksesta sulle apua? Siinä annetaan tunteille aikaa kehittyä, sillä aikaahan rakastuminen tarvitsee, mutta kuukauden määräajan tarkoitus on juurikin suojella satuttamiselta - että lähdetään kohti isompia unelmia vain yhdessä ja sovitusti, huolehdin siinä siitä, ettei toisen sokka pääse lähtemään irti jos en itse ole siihen valmis.

   Sitten yhden miehen kohdalla kävi niin, että kuukausi oli kulunut, eikä vieläkään ollut tullut mitään tunnetta siitä, etteikö voisi jatkaa syvemmällekin. Jatketttiin ja siinä pääsi käymään niin, että löysin elämänkumppanini.

  • Anonyymi

   Olessasi rehellinen itsellesi siitä mitä loppuelämältä haluat versus omat arvosi olet myös rehellinen naisille. Heidän kuuluu saada tietää, millä intresseillä olet liikkeellä. Useimmat naiset hakevat parisuhdetta ja haluavat yhteiselämää yhdessä asumisineen. Poikkeuksiakin varmasti löytyy.

  • Anonyymi

   Miten tuo pituus vaikuttaa naisen ulkonäköön?

  • Anonyymi

   Jaa, olen sinua hiukan vanhempi mutta ”ongelma” jokseenkin sama. Ollut sinkkuna nyt kuusi vuotta ja kun ei vaan kiinnosta. Tapailuja on toki ollut mutta ovat minun aloitteesta loppuneet. Olenkin ajatellut tämän vähään uudesta näkökulmasta, haluanko edes parisuhteeseen. No en halua, en enää halua tinkiä oikein mistään ja parisuhde on kyllä juuri sitä tinkimistä molemmille osapuolille. Onneksi tämä ei ole pois keneltäkään, niin elämä jatkuu sellaisena kun itse haluan.

  • Anonyymi

   Itse olen muutaman vuoden sinua vanhempi. Vaikka en ole eronnut, niin olen huomannut tuon, että naisten lähelle on yllättävän helppo päästä. On nuoria naisia, joiden silmissä tällainen keski-ikäinen maailmaa jonkin verran nähnyt tavallinen mies on vastustamaton. Tosin tilanteeni eroaa sinun tilanteestasi siten, että etsin vain seksiä, en suhdetta, ja se on myös näille naisille alusta asti selvää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   4984
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   167
   4122
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   715
   2570
  4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   2150
  5. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   104
   2079
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   134
   2020
  7. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   175
   1561
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   1444
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   241
   1393
  10. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   103
   1225
  Aihe