Miehellä 25 vuotta nuorempi tyttöystävä

Anonyymi

Maaliskuussa mies ilmoitti työpäivän jälkeen haluavansa avioeron ja muutti samana päivänä pois yhteisesti rakentamastamme kodista. Nyt on selvinnyt että miehellä 47v on suhde 23 vuotiaaseen tyttöön. Tyttö voisi olla hänen lapsensa ja on 30 vuotta minua jätettyä nuorempi.
Kuinka asiaan pitäisi suhtautua? Yhteiset lapset on 12 ja 14 vuotiaat.

42

2567

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kommenteista päätellen sinua ei harmita ero. Ilmeisesti haluat vain tietää miten suhtautua. Jos ero ei satuta, hyväksy ex miehesi uusi tyttöystävä. En tiedä haluaakonesitella vielä lapsilleen vai ei. Järkevä mies ei esittelisi vielä ja pitäisi väliä hiljaiseloa. Ajan kanssa näkee onko suhde pysyvämpi. Jos tulee pysyvä, älä pilaa lastesi välejä uuteen äitipuoleen.

      • Anonyymi

        Kyllä harmittaa viimeiset viisiviikkoa ole itkenyt silmäni päästäni. Ero tuli aivan puun takaa enkä ollut tietoinen mieheni suunnitelmista. Puoli vuotta on kuulemma miettinyt asiaa mutta suutaan ei ole saanut auki.


      • Anonyymi

        Mieluummin ohje: älä vaadi keneltäkään, että heidän tulisi pitää uudesta naisesta/miehestä tai syytä muita jos joku ei pidä hänestä. Osa ihmisistä kun on luonnostaan miellyttäviä ja hyväkäytöksisiä ja heistä pidetään, mutta osa taas ei. Entiselle puolisolle uusi voi olla täysin ilmaa, johon liittyviin asioihin ei haluta puuttua lainkaan. Ei voi vaatia edes. Joskus kuullut rutinoita kun on käännetty lapset uutta puolisoa vastaan. Sitä ei tapahdu kun lähtenyt osapuoli hoitaa asiat muita kunnioittaen, eli oma huono käytös kostautuu sitten joka osa-alueella. Ei kannata myös ohittaa lasten ihan itse päättämää kantaansa. Yleensä ulkopuoliset eivät sano mielipidettä suoraan. Hoida asiasi hyvin.


    • Ei kai tuossa tarvitse miettiä miten suhtautua, annat vain (ex)miehesi tehdä mitä oman onnensa osalta parhaaksi katsoo ja teet oman, nyt vapaan elämäsi osalta samoin.

      Käytännön asioiden osalta tietysti tarkistat avioehdon, käynnistät virallisen avioeroprosessin, mietit miten selviät jatkossa itseksesi nykyisissä oloissa kaikkine jäljelle jäävine kuluineen etkä laske mitään sen varaan, että exäsi osallistuisi lastenne hoitoon tai hoitokuluihin. Otat vain kylmästi oman elämäsi haltuun ja keskityt pitämään sekä itsesi että lapsenne toimintakykyisinä seuraavat vaikeat kuukaudet.

      Surullista, voimia sinulle, aurinko nousee huomennakin ❤

      • Anonyymi

        Voi olla alussa vaikeaa tehä radikaaleja päätöksiä varsinki jos tuli puskista .Mutta alkujärkytyksestä selvittyä pärjäät kyllä.Vaikea on nyt alussa tietää miten lapset tulee suhtautumaan isäänsä kun ovat jo murkkuikäsiä.Sinun täytyy olla vahva aikuinen...älä kuitenkaan lähde kostamaan lapsiesi kautta heidän isälleen.Vaikeaa on varmaanki mutta näytä lapsilles että pärjäät.Pyyä apua jos tarviit ei tartte leikkiä marttyyria.Voimia.


    • Yogamies

      Ai miten pitäisi suhtautua?

      Asiallisesti. Koitatte toimia niin, että lapset kärsivät mahdollisimman vähän.

      Et siis yritä kostaa mitään, etkä hauku miestäsi tai hänen uutta kumppaniaan lapsille.

      Laitat avioeropaperit vetämään (jos et ole valmis ottamaan miestäsi takaisin) ja rupeat valmistelemaan oaisuuden jakoa.<

      on kuitenkin hyvin todennäköistä, että miehen uusi suhde antaa jossain vaiheessa takapotkun. Jo pelkkä omien lapsien ja vaimon hylkääminen tuosta vaan, rupeaa useimiten jossain vaiheessa harmittamaan. 25 vuotta on kuitenkin niin iso ikäero, että se tuo väkisinkin omat mutkansa matkaan.

      Miehesi vaikuttaa hullaantuneelta ja käyttäytyy siis sen mukaisesti.

    • Anonyymi

      Miehesi on rakkaudeton himon perässä juokseva sehän on ihan selvää että hän ei rakasta uutta ihastustaan vaan se on pelkkää himoa.
      Surullista että olet joutunut kokemaan tuollaista.
      Sinulla oli huono aviomies. Voimia sinulle ansaitset parempaa.

      • Anonyymi

        Pillu vie ja vieras houkuttaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pillu vie ja vieras houkuttaa

        Huono mies.


    • Anonyymi

      On aivan normaalia tuntea vihaa eksmiestäsi ja hänen tyttöystäväänsä kohtaan. Paskan tempun äijä teki. Olosi helpottaa kun pääset vihantunteesta yli ja et suo heille yhtään ajatustakaan. Sano myös lapsille ettei isukin elämä enään kuuluu sinulle.

    • Anonyymi

      Älä huoli. Ihmettelisin, jos mies olisi vielä tämän naisen kanssa 1-2 vuoden päästä. Veikkaan, että viimeistään tuossa ajassa eroavat 80-90 % todennäköisyydellä.

      • Anonyymi

        Näkihän noita työelämässä. En muista että yksikään olisi kauan kestänyt. Nainen tuli toisiin ajatuksiin ja jätti miehen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näkihän noita työelämässä. En muista että yksikään olisi kauan kestänyt. Nainen tuli toisiin ajatuksiin ja jätti miehen.

        Valtaosa naisistahan lähtee noihin jännitysmielessä ja hauskaa pitämään. Varattu mies on turvallinen valinta, eikä hänen oleteta eroavan, Hommasta menee nopeasti maku, sitten jos mies eroaakin ja alkaa hinkua parisuhteeseen. Nuo eivät juuri koskaan kestää paria vuotta kauempaa.


    • Anonyymi

      Meillä mies tietämättään masentui ja ahdistui ja löysi nuoren naisen ystäväkseen. Ystävyys kukoisti selkäni takana kolmen vuoden ajan. Miehellä oli paljon töitä, joten lähinnä he kai keskustelivat puhelimitse tai viestein.
      Saman kolmen vuoden aikaisen seksihulluuden jälkeen mies menetti kokonaan kiinnostuksen asiaan. Hän romahti.
      Vuosi on mennyt erillään, ero on virallinen. Mies on asustanut hetken naisen nurkissa, mutta saanut jo siitäkin tarpeekseen.
      En ymmärrä mitä yhteistä heillä voi olla, mutta kun keski-ikä iskee, se vie iästä 20 vuotta pois. Ainakin henkisen puolen kasvusta.

    • Anonyymi

      Pedo on pedo vaikka voissa paistaisi tai viesti poistuisi

    • Anonyymi

      Miehet vaihtavat yleensä viisissäkymmenissä rupsahtavan vaimonsa nuoreen, nättiin ja timmiin uuteen puolisoon. Moni mies tajuaa tuossa iässä että ei hemmetti elämää on enää semmoiset 20-30 vuotta jäljellä ja haluaa oikeasti elää sen ajan eikä katsella rapistuvaa naista. Nuoren naisen läsnäololla on ihan eri seksuaalinen ja mentaalinen vaikutus mieheen ja etenkin terveyteen ja fysiikkaan kuin jollain vaihdevuosikurpalla. Sekin vaikuttaa, että useimmat naiset näyttävät viiskymppisinä noin 10 vuotta todellista ikäänsä vanhemmalta kun taas miehet näyttävät reilusti nuoremmalta. Syy on hormonaalinen kun naisilla loppuu hormonituotanto mutta miehillä se jatkuu hamaan hautaan asti.

      • Anonyymi

        Aika harvinaista on, että miehellä on mitään mahkuja siihe n nuorempaan puolisoon. Tai voi toki löytyä vuoden pari nuorempi.


      • Anonyymi

        Ja nämä "nuorekkaat" miehet vanhenevat ja rupsahtavat ihan samalla lailla. Tulee erektiohäiriöt yms. Jossain vaiheessa nuorempi nainen kyllästyy vanhenevaan kitisevään ukkoon joka ei pysy menossa mukana.


      • Anonyymi

        Ei ne testot riitä kakilla miehillä ees 50 vuotiaaksi.


      • Anonyymi

        eturauhasvaivat iskevät miehille alle 5-kymppisinä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        eturauhasvaivat iskevät miehille alle 5-kymppisinä

        Pissakaari madaltuu, aamuyöstä jo käytävä uudestaan. Eturauhanen!


    • Anonyymi

      Jätä eron hakeminen miehelle. Tämähän on kätevää jättää se järjestelyvastuukin sinulle. Nähkööt mies vaivan eron hakemisesta.

      • Anonyymi

        ei se ukko mitään avioeroa hae

        kun höpötys-liitto uuden lapsipuolison kanssa loppuu, niin ukko tulee omaan kotiinsa
        oman vihityn vaimonsa ja omien lastensa luo,
        ja aivoliittokin on vielä voimassa,
        miehille tällainen on sallittua - miesten mielestä,

        muttei kannata ottaa takaisin


    • Anonyymi

      Pumppaat erossa sen pankkitilin kuivaksi, nii eiköhän se pimu häivy kuvioista aika nopeasti 😂

    • Anonyymi

      Olen jo iäkkäämpi henkilö, jäädessäni eläkkeelle, aloin kaivata vapautta ja intohimoista seksiä.jota ei vanha vaimoni kyennyt suomaan, niinmpä ilmoitin erosta ja käskin kerätä kimpsunsa ja lähtee yön selkään, talohan on minun nimissäni.

      • Anonyymi

        Mikä miesten mies sinä oletkaan, voi jummijammi mikä makupala eli Hra67 = huora67.


      • Anonyymi

        todella fiksua!


      • Anonyymi

        Juuri näin. Ei kannata elättää sitä kulahtanutta akkaa. Se vie vaan kaiken ilon elämästä.


    • Anonyymi

      Anna mennä...

    • Anonyymi

      Ukko on kusipää ja tuo suhde ei kauan kestä, koska tyttölapsi aikuistuessaan tulee järkiinsä vähitellen ja jättää noin paljon vanhemman paapan.

      ÄLÄ MISSÄÄN NIMESSÄ ENÄÄ IKINÄ OTA UKKOASI TAKAISIN EDES YHTEISTEN LASTENNE VUOKSI, KUN HÄN JÄTETTYNÄ TULEE RUINAAMAAN TAKAISIN SINUN LUO.

      Hän kyllä katuu aidosti, mutta heti kun pääsee takaisin perheeseen, niin uusien seikkailujennälkä alkaa taas kasvaa, kun perusasiat on kunnossa perheessä.

      Hän alkaa taas salaa katsella netistä jännittäviä pikkutyttöjä ja sama on edessä uudestaan, hän haluaakin erota ja muuttaa yhteen jonkun penskan kanssa.

      Hänellä on nyt vaikea alkava 5-kympin kriisi ja siihen ei tule loppua ennenkuin 10 vuotta on kulunut.

      Ja jos vain vielä jalka nousee ja kunto kestää 6-kymppisenä, niin siinä se vasta vauhti alkaa, kun tuleva vanhuus alkaa pelottaa ja ihminen tajuaa, ettei hän vielä ihan niin vanha ole, etteikö ehtisi vielä vähän rietastella sielläsuntäällä ja kokea kaikkea jännää ja "elää" prkl!

      Varmasti lapset tykkäisivät, että isä tulee takaisin kotiin ja vanhemmat on yhdessä ja se on tällä hetkellä varmaankin sinunkin toive, mutta anna ajan kulua, saat näkökulmia koko tilanteeseen.

      Ja vaikka se isukki otettaisiinkin takaisin kotiin, niin lapset ovat kriisissä tästä kaikesta siitä huolimatta, vaikka perhettä yritettäisiinkin kasata.

      Nämä ovat ikäviä asioita ja peruuttamatonta tapahtuu, etkä todellakaan ole ainoa nainen, joka joutuu tällaista kokemaan.

      Lasten ja isän tapaamiset voidaan kuitenkin järjestää ilman, että se pukki tulee takaisin kotiin huijaamaan omaa perhettään.

      Pysyttele vain coolina, aika auttaa ja lasten ja isän tapaamisten aiheuttamat tunnekuohut lievittyvät ja jäävät ajan kanssa kokonaan pois, kun pysyt rauhallisena ja annat ajan kulua, niin huomaat itsekin kuinka typerä narsisti-ukko lastesi isä onkaan.

      Älä anna minkään tunteiden yhdessä rakennetusta kodista ja yhdessä tehdyistä lapsista sekoittaa päätäsi, tuollaine ukko toistaa toimintamallinsa, jos tunteiden ja lasten vuoksi otat takaisin.

      Pahimman kuohun rauhoituttua sinäkin löydät seuraa, olet nuori vielä.

      Tosi piittaamaton äijä, kun jättää kaiken yksin sinun vastattavaksi ja hoidettavaksi.

      Tuollainen sosiopaatti ei ansaitse sinun ja lastenne kunnioitusta.

      Mitäs jos sinä olisit vain kävellyt ulos perheestänne ja kodistanne, jättänyt kaiken ukolle hoidettavaksi, lasten asiat, talon asiat, ihan kaiken ja ilmoittanut, että muutat yhteen asumaan parikymppisen solttupojan kanssa?

      Kyllä äijä teki nyt niin väärin sinua ja omia lapsiaan kohtaan, täysin piittaamatonta toimintaa.

      Hakeudu terapiaan puhumaan tilanteesta ja pyydä kriisiterapiaan pääsyä myös lapsillesi, ammattilaiset auttavat oikeaan suuntaan kaikkien sekavien ja kivuliaiden ajatusten kanssa, joita tällaisessa tilanteessa risteilee päässä.

      Sinä ja lapsesi selviätte tästä.

    • Anonyymi

      Älä katkeroidu ja lähde koston tielle. Toiset erossa mieltää irrottelun, seksisuhteet kostoksi jollekin mieltämälleen asialle. Ajattele asiaa järjellä ja tee asioita, jotka tuottaa mielummin hyvää mieltä itsellesi. Tällä en tarkoita pahantahtoisuutta muita kohtaan.

    • Anonyymi

      Tuollainen liitto on ohi yksien nuorisobileiden jälkeen,
      tyttö vähän maistissaan ei pystykään vastustamaan
      omanikäisensä pojan lähentelyjä ja viettää kuuman seksiyön,
      jonka jälkeen tajuaa minkä vaarin kanssa asuukaan ja
      miten hidasta seksi onkaan pappamiehen kanssa.

      • Anonyymi

        Ellei tyttö sitten ole kunnon vampyyri, joka kuppaa äijän käppyrän rahat vuosien saatossa salatililleen, ostaa omiin nimiinsä asunnon salasäästöillään ja jättää ukon. :D
        Tällaisessa tapauksessa tyttö voi jaksaa näytellä vuosiakin, että saa tarpeeksi rahaa, mutta varmasti pettää nuoren pojan kanssa vaaria, poika voi olla jopa mukana koko rahanimemistouhussa.
        Harmi kohtalo äijän kutaleen lapsille, kaikessa mielessä, kun joku vieras tyttö vie isän rakkauden ja ajan ja vielä perintörahatkin.
        Ei varmasti papparainen lemmenhuumassaan anna euroakaan eikä ajatustakaan omille lapsilleen vaan uudelle tyttikselleen.
        Yhtenä vähemmän kauniina aamuna vaari saa tosi kylmän herätyksen, kun hän tajuaa kuinka häntä on rakkauden nimissä viety kuin pässiä narussa. :D Ja oma perhekin tuli menetettyä.


      • Anonyymi

        voihan se tyttö halutakin nimenomaan isäsuhteen


    • Anonyymi

      1. Varmaan joku nettideittisivuston pimu (feikki, kuvat netistä) johon on "rakastunut"eikä koskaan tapaa häntä.

      2. Tai sitten miehelläs on suuri muna ja rahaa/hyvännäköinen. Epäilen ensimmäistä.

    • Anonyymi

      Se menee vähän sillee, että rakkaus tulee kohdalle, kun sen aika on. Maailmankaikkeuden twistejä.

      Yleensä se kuulemani ja kokemukseni mukaan menee järjestäin niin, että toinen osapuoli pitkässä parisuhteessa on käyttäynyt kaltoin toista kohtaan pidemmän aikaa. Toinen kaikesta huolimatta yrittää ja yrittää.

      Kuin salama tai enkeli kirkkaalta taivaalta tälle kaltoinkohdellulle tulee eteen ihminen ihmeellisten twistien kautta, johon rakastuu ensisilmäyksellä. Se on siinä. Menee muutamasta kuukaudesta pariin vuotta, niin parisuhde kaltoinkohtelijan kanssa päättyy.

      Tämä kaltoinkohdeltu joko jatkaa tämän ihmisen kanssa johon rakastui ensisilmäyksellä tai sitten jatkaa elämäänsä yksin parantuen vuosia jatkuneesta kaltoinkohtelusta.

      Tästä kaikesta viisastuneena olen päättänyt pitää rakkaastani ja parisuhteesta kaikin tavoin huolta ja muistaa jokaikinen päivä sanoin ja teoin sen rakkaalleni osoittaa. Elä kuin jokainen päiväsi olisi viimeinen.

    • Anonyymi

      Voimia, voi löytyä uusi onni sinullekin aivan yllättäen. Nyt vain omaisuus kylmän viileästi jakoon ja lasten huoltajuus.

    • Anonyymi

      Jaa, katkeruus ja viha kannattaa alkuunsa unohtaa, pilaat vaan elämääsi näillä. Nyt toivut rauhassa vaan ja jatkat elämää, hyvä siitä tulee…huoh!

    • Anonyymi

      Olisiko aika katsoa peiliin ja miettiä mitä suhteestanne puuttui tai olitko itse ihannepuoliso, teitkö kaiken liittonne eteen? Ihan turha spekuloida kestääkö miehen uusi suhde vai ei. Heidän suhteensa voi olla täysin toimiva tai ei. Jos ukko haluaa mennä kenkä tahansa perään niin anna mennä.

    • Anonyymi

      Veikkaan, että aloittajalla on vakavia mielenäköisesti itse aiheuttanut eri puraa suhteessaan ja kun äijjä siten häipyi. niin sitten kadehtii.

    • Anonyymi

      Itse suurinpiirtein saman ikäinen kuin miehesi. Itsellä ei tulisi mieleenkään seurustella tuon ikäisen naisen kanssa. Miehelläsi on selvästi jokin ikäkriisi tms.

    • Anonyymi

      Ukko vielä huomaa et astu tähän... 💩

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      3770
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      592
      3549
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3472
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2199
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2171
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1947
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1927
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      170
      1694
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1381
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe