Lisäsikö koronarokotteet kuolleisuutta?

Anonyymi

41

1923

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Viime viikkoina on kuollut n. 200 joka viikko koronaan, keski-ikä 83 vuotta. Eivät ilmoita rokotusstatusta, mutta tuossa ikäryhmässä rokotekattavuus on yli 95 %.

    • Anonyymi

      Ammattihierojana olen havainnoinut selviä muutoksia 3krt koronarokotettujen lihaksissa. Verisuonetko alkavat tukkeutua? Rokotettun lihaksissa tuntuu kovia möykkyjä, eivät ole tavanomaisia lihasjumeja, mitä oli ennen tätä rokotuskampanjaa.

      Lisäksi omia käsiäni kihelmöi ja kuumottaa 3krt piikitetyn hierottuani. Rokottamattoman hierottuani en ole yhtä väsynyt eikä edellä mainittuja tuntemuksia ole.

      Muutkin haittavaikutusoireet koronarokotuksista lisääntyvät koko ajan. Eikö kenelläkään muulla soi hälytyskellot?

      • Anonyymi

        Miksikä huuhaata kirjoitellaan.
        Voin itsekkin kirjoittaa olevani huippuhieroja ja todeta että rokotamattomat ovat muuttuneet täysin veteliksi, ei edes luut tunnu enää kovilta.

        Kirjoituksesi on aivan verrattavissa omaan keksittyyn väitteeseeni.

        Jos rokotukset aiheuttaisivat tuollaisia niin kaduilla liikkuisi erittäin epämuodostuneita ihmisiä.
        Missä ne on?

        Jos olet ammattilainen niin tajuat että pari vuotta kun on vältelty hierojalla käyntiä koronapelon takia niin lihasjumeja löytyy kaikilta, myös rokottamattomilta.
        Joten älä puhu paskaa.


    • Anonyymi

      Kyllä mulla on omakohtaiset kokemukset yli 15 vuoden ajalta hierojana. Koskaan ennen ei tämänkaltaisia jumeja ole esiintynyt. Miten ajankohtaa voi muuten selittää, kuin 3. rokotuskierroksen alusta?

      Nämä, keneltä löydökset olen tehnyt, ovat käyneet mulla jo ennen korona-aikaa.

      Ja onhan noita vastasyntyneiden epämuodostumia ilmennyt, jos et satu olemaan tietoinen.

      Joko on itselläsi köntsät housussa?

      • Anonyymi

        Tähdennän vielä, että outoja löydöksiä omaavat asiakkaat ovat käyneet myös koko korona-ajan hieronnassa.


      • Anonyymi

        Niinpä niin.
        Nämä keskustelut ovat sitä jänniä että esim. minä voin väittää että mulla on 50v kokemus hieronnasta (todellisuudessa hyvin vähän).
        Tänne voi esittää vaikka mitä väitteitä ilman todenperäisyyttä.
        Oma hieroja ei ole löytänyt minusta yhtään epämääräistä pattia, eikä ole löytänyt muiltakaan mitään outoa.
        Niin ja hän on oikeasti hieronut yli 20 vuotta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinpä niin.
        Nämä keskustelut ovat sitä jänniä että esim. minä voin väittää että mulla on 50v kokemus hieronnasta (todellisuudessa hyvin vähän).
        Tänne voi esittää vaikka mitä väitteitä ilman todenperäisyyttä.
        Oma hieroja ei ole löytänyt minusta yhtään epämääräistä pattia, eikä ole löytänyt muiltakaan mitään outoa.
        Niin ja hän on oikeasti hieronut yli 20 vuotta.

        Omat löydökseni taas ovat yhtenevät neljän muun tutun ihokontaktissa hoitotyötä tekevän ihmisen kanssa. Siksi olen todella vakuuttunut, että piikeissä on jotain muutakin kuin näennäinen suoja jotain virusta vastaan. Ehkä sulla on käynyt tuuri, että olet saanut eri rokotetta tai placeboa. KAIKKI omat asiakkaani, ketkä ovat Covid-aikana käyneet minulla ja hankkineet 3krt rokotteet, tuntuvat lihaksiltaan erilaisilta, kuin ennen tuota kampanjaa. Eilen viimeksi hieroin rokottomattoman ja ero on todella selkeä.


    • Anonyymi

      barringtonin julistus pademian alkuvaiheessa yli 60000 tohtoria,lääkäriä ,tiedemiestä- allekirjoitti tässä lainaus:


      Lapsille koronavirustauti on vähemmän vaarallinen kuin monet muut vaarat mukaan lukien influenssa.
      Kaikkein myötätuntoisin lähestymistapa, joka tasapainottaa riskit ja hyödyt laumaimmuniteettiin saavuttaessa, on antaa niiden elää normaalisti, jotka ovat pienimmässä riskissä kuolla, jotta he voivat luoda väestöön immuniteettia virukselle luonnollisen koronavirustartunnan avulla, samalla kun suojelemme suurimmassa vaarassa olevia. Me kutsumme tätä Kohdennetuksi Suojeluksi.

      Sitten tuli rahanahne lääketeollisuus jossa hyvä veli verostonkautta
      päätettiin rokottaa kaikki jotta rahaliikkuisi maksimaalisesti super rikkaille
      ilman lääketehtaiden vastuuta mistään rokotteesta johtuvista haitoista.

      perusterveenä korona ei ole vaarallinen pitäkää terveydestä huolta
      niin ei tarvita piikkejä.

    • Anonyymi

      Pfizer-dokumentit: Koronarokote aiheuttanut valtavan määrän kuolleena syntyneitä vauvoja
      Julkaistu 26.04.2022 09:29, 3934 lukukertaa, 2 kommenttia

      Luvan myöntämisen jälkeisten haittavaikutusten raporttien kumulatiivinen analyysi kuvaili Pfizerille helmikuuhun 2021 asti raportoituja tapauksia. Raporttien mukaan Pfizer-rokotteet aiheuttivat keskenmenojen ja kuolleena syntyneiden vauvojen vyöryn.

      Netflixin tosi-tv-tähti Maya Vander kertoi faneilleen viime viikolla surustaan ​​synnytettyään kuolleena vauvan 38 raskausviikolla 9. joulukuuta. Menetyksensä jälkeen hän kirjoitti Insider-lehteen, että hän oli tuntenut vähemmän liikettä vauvasta muutamaa päivää ennen kuin hän sai tietää, että hänen vauvansa oli kuollut. Lisäksi hän kertoi, että hänen miehensä ja kaksi lasta olivat COVID-positiivisia, vaikka hänen testinsä oli negatiivinen. Hän sanoi, että vauva, joka oli muutoin fyysisesti terveen oloinen, ruumiinavataan.

      Life Site News raportoi, että kun järjestö Public Health and Medical Professionals for Transparency pyysi Pfizeria jakamaan COVID-rokotekokeidensa ja markkinoille tulon jälkeisen valvonnan raakatiedot, joita käytettiin koronarokotteiden lisensoimiseen, lääkevirasto FDA hylkäsi tiedonvapauslain (FOIA) pyynnöt. Itse asiassa FDA palkkasi Pfizeria suojellakseen oikeusministeriön lakimiehiä ja meni myös oikeuteen suojellakseen lääkejättiä joutumasta paljastamaan tietojaan.

      Tuomari päätti kuitenkin, että FDA:n ja Pfizerin on vastattava heidän julkisuuslain mukaisiin FOIA-pyyntöihinsä. Pfizerin ensimmäisten raporttien joukossa oli ”luvan myöntämisen jälkeisten haittatapahtumien raporttien kumulatiivinen analyysi”, jossa kuvattiin Pfizerille helmikuuhun 2021 asti raportoituja tapahtumia. Tässä keskitymme taulukkoon ”6”, joka sisältää tiedot raskaana olevista ja imettävistä naisista, jotka ovat saaneet rokotuksia. sen käyttöönoton ensimmäisten kuukausien aikana.

      Taulukossa ”6” todetaan, että 270 ”raskaudesta”, jotka altistettiin rokotteelle, ”ei saanut tulosta 238 raskaudelle”. Tämä jättää vain 32 raskautta, joiden tulokset tunnetaan.

      Pfizerin raportin mukaan rokotteiden antamisen jälkeen tapahtui 23 aborttia (keskenmenoa), kaksi ennenaikaista synnytystä vastasyntyneen kuolemalla, kaksi keskenmenoa, joihin liittyi kohdunsisäinen kuolema, yksi keskenmeno vastasyntyneen kuolemalla ja vain yksi raskaus ”normaalilla lopputuloksella”. Tämä tarkoittaa, että 32 raskaudesta, joiden lopputulos oli tiedossa, peräti 28 johti sikiökuolemaan.

      Pfizerin raportissa todetaan viisi raskautta, joiden lopputulos oli odotettu sekä 238 raskautta, joiden ”tulosta ei ole annettu”. Mutta 32 miinus 28 on neljä, eikä viisi. Pfizer ei vastannut toimittajalle selvittääkseen hämmennystä. Pfizer ja FDA jättivät huomiotta tapahtumat, joilla oli ajallinen yhteys ja uskottava syy vammautumiseen, julistaen rokotteen ”turvalliseksi ja tehokkaaksi” raskaana oleville naisille.

      Vauvakuolemat Kanadassa
      Kanadassa on julkaistui raportteja, joiden mukaan kuolleena syntyneiden vauvojen määrä on noussut COVID-injektioiden jälkeen. Eläkkeellä oleva lääkäri, tohtori Mel Bruchet, väitti marraskuussa, että Vancouverin Lion’s Gate -sairaalassa oli vain 24 tunnin aikana syntynyt 13 vauvoista kuolleena.

      Isoäiti, jonka lapsenlapsi syntyi kuolleena sairaalassa, twiittasi 21. marraskuuta: ”Tyttäreni sai tuon pirun myrkkyrokotteen kuukausi sitten, koska hän ei voinut mennä ravintolaan, ja ihmiset säikähtelivät, koska hän ei halunnut sairaanhoitoon. Haluan haastaa hallituksen oikeuteen.” Sittemmin viesti on sensuroitu Twitteristä.


      Tohtori Daniel Nagase, Albertan lääkäri kertoi toimittajalle, että hänelle oli ilmoitettu 86 kuolleena syntyneestä vauvasta Waterloossa, Ontariossa tammi-heinäkuun välisenä aikana 2021.

      ”Tavallisesti luku on vain viisi tai kuusi kuolleena syntynyttä joka vuosi. Joten noin yksi kuolleena syntynyt kahden kuukauden välein on tavanomainen määrä”, hän sanoi. ”Joten yhtäkkiä saada 86 kuolleena syntynyttä lasta kuudessa kuukaudessa, se on erittäin epätavallista. Mutta tärkein vahvistus, jonka olemme saaneet Waterloon Ontarion raportista, oli, että kaikki [86 kuolleena syntyneen] äidit olivat täysin rokotettuja.”

      Media ja sairaalat tuomitsivat väitteet ”vääriksi tiedoiksi”, mutta heidän ”faktatarkistuksensa” eivät ole kumonneet tietoja. Kansanterveysvirastot perustelevat näitä vaaroja väittämällä, että naiset (tai heidän vauvansa) altistuvat todennäköisemmin virukselle kuin rokotteelle – mutta he eivät tarjoa todisteita väitteilleen.

      Kaikki tämä kertoo meille, että kansanterveysvirastot ja tutkijat ovat halukkaita manipuloimaan tietoja suojellakseen lääkejättien ja heidän tuotteidensa hyväksyvien hallintojen farmaseuttisia etuja sen sijaan, että he palvelisivat kansaa, naisten ​​ja vauvojen etua.

    • Anonyymi

      Vertailu kuolemista Australian ja Kenian välillä. Kummassakin maassa on noin 25 milj. asukasta: https://t.me/AmericanExceptionalism/27211
      Keniassa piikkejä ja boostereita ottivat alle 10% väestöstä. Ausseissa melkein kaikki.
      Miten tuossa noin on käynyt? Miten voidaan mainostaa Suomessa neljättä boosteria turvalliseksi valinnaksi? Muuten kuin eutanasian perusteella.

    • Anonyymi

      Kyllä se todellakin lisäsi. Putin kun sai ne Putnik rokotteet, piikit, niin jo lähti kuolema liikkeelle.

    • Anonyymi

      Tuosta voisi tehdä ehkä sen päätelmän että hieronta aiheuttaa möykkyjä.

      Alkoholi kyllä auttaisi tuollaisiin verihyytymiin, koska se liuottaisi niitä verenkierrossa, pois.

    • Anonyymi

      Edelleenkin minua kiinnostaa kun on touhotettu jo aikaa sitten kuinka raskaana olevien naisten tärkeä saada koronapiikit. Kerrotaan kuinka ne on tutkittu ja turvallisia. Suojaavat myös syntyviä lapsia. MUTTA MISSÄ ON SE TUTKIMUS? Ei sellaista ole. Miksi?

      Miksi vauvoja on kuollut niin paljon USAssa sen jälkeen kun äidit alkoivat ottamaan piikkejä? Keskenmenoja, kohtukuolemia jne.

      • Anonyymi

        Kohtukuolemia on tosiaankin sattunut jostain kumman syystä useita viime aikoina. Muutama päivä sitten uutisoitiin erään poliitikon perheen tapauksesta. Googlettamalla tapauksia löytyy lisää.


    • Anonyymi

      22.4.2022 koronakuolemia oli 3638
      28.4.2022 koronakuolemia on 3939

      Viikossa tullut lisää 301 kpl.
      Ei ihme, että thl pihtailee neljänsien piikkien suosittelemista alle 80-vuotiaille.
      Ovat huomanneet piikitysten lisänneen kuolleisuutta, mutta eivät uskalla julkisesti myöntää sitä.

    • Anonyymi

      Mites meinaatte kun ihminen alkaa leikkimään jumalaa mrna ja dna muokkaus piikeillä nuhan takia .
      käykö vuosia eteen päin hyvin vai huonosti.

      Itellä ei piikkejä korona lähes oireeton ja samoin muilla ilman piikkiä.
      vain lääketehtaiden super rikkaat rikastuivat lisää ja kansa maksaa .


      Ensi syksynä alkaa uusi flussa kausi ja varastoon ostettujen rokotteiden piikitys
      korona flussan varjossa. .
      Täysin hulluutta terveet ihmiset sairastuvat mrna rokottee
      n takia .

    • Anonyymi

      Pihlajalinnan nieluviljelyn käytetyt testit ovat tutkimuksien perusteella myrkyllisiä ja sisältävät parasiitteja ja käärmemyrkkyjä. Bryan Ardis on tuonut tämän sairaanhoidossa käytetyn teknologian esille hyvin ansiokkaasti ja kertoo hyvin sairaanhoitomme nykyisen tilan. Se ei ole hoitoa, se on kylmäveristä murhaamista. Ensin sairastutetaan ihmiset testeillä ja rokotteilla, sitten annetaan sairaalassa parantava lääke, joka myrkyttää ihmisen.

      Kävin testeissä ja nämä aineet löytyivät verestäni testin jälkeen. Lähdin tutkimuksiin kun minulla jatkui oireilu.

      Älkää viekö lapsianne mihinkään testeihin, älkääkä antako ottaa näitä näytteitä. Parempi ottaa antibiootti heti, ja jos ei saa, niin sitten ei. En puhu pelkästään koronatesteistä - ja rokotteista vaan kaikista puikkotesteistä, missä käytetään PCR testiä. Bakteeriviljelyt, PAPA-testit, kaikki testit mitkä ottavat näytteitä limakalvoilta, koska sieltä myrkyt pääsevät parhaiten elimistöön.

      Kuulin yhdeltä tuttavaltani että joutui Hämeenlinnan vastaanotolla joutui kuuntelemaan hoitajalta järkyttävää puhetta kuinka hoitaja haluaisi tappaa ja myrkyttää Putinin tullessaan vastaanotolle. Onko tällainen ihminen oikea henkilö terveydenhoitoalalle? Jos joku ei käyttäydy hoitajan mielen mukaan, pitäisikö hänet tappaa? Kuvitteleeko hoitaja olevansa Jumala, joka jakaa tappotuomiota ihmisille? Historiassa on nähty, että jopa paha ihminen voi kääntyä ja muuttaa tapansa Jeesuksen avulla. Mitä hoitaja tekisi, jos Putin tulisi vastaanotolle? Ei ihme että Raamattu sanoo että farmasia ja terveydenhoito eksyttää kaikki kansat ja tämän tappoprojektin jälkeen ei ole enää ihmisiä maan päällä. Pahuus tuhoaa ihmisen sisältä, ja jäljelle jää vain tappo ja murhanhimo.

      Järkyttävää, että nämä kansanmurhaajat haluavat hirmuteoistaan vielä lisää palkkaa. Sairaalassa annetaan Covid potilaille myrkkyä, joka tappaa heidät. Petri Paavolalla on tästä hyvä todistus. Toivottavasti joutuvat vankilaan ja vastuuseen rikoksestaan. Monet pakenevat alalta, kun eivät halua itseensä näitä myrkkyjä. Tietävät siis mitä tapahtuu, mutta sulkevat silmänsä ja antavat hyväksyntänsä massamurhalle. Murhaajia ovat ne, jotka antavat tappopiikkejä ja -testejä ja myös ne, jotka vaikenevat.

    • Anonyymi

      Oikeus julkaisi Jenkeissä tilastot koronarokotuksiin kuolleista. Sielä rokotetuista kuoli 3,7% . Hmmm , mikä oli se riski kuolla ilman rokotusta? Ikäryhmästä riippuen taisi luvut olla alle yhden ja iäkkäimmillä sama kuin tavallisessa kausiflunssassa.
      https://en-volve.com/2022/04/23/breaking-pfizer-documents-released-by-court-order-show-3-7-death-rate-from-vaccine-many-more-serious-injuries-and-an-extensive-cover-up/
      Ei ihme, että sekä Pfizer ja Moderna vaihtavat johtajiaan. Tavoitehan oli paljon suurempi määrä ihmisiä. Tosin kuolemat jatkuvat vielä, joten lopullinen määrä ei ole vielä selvillä.

    • Anonyymi

      Pfizer julkaisi taas 90 000 sivua salaiseksi haluamiaan pareitaan rokotteesta.
      https://t.me/AmericanExceptionalism/27806
      Tämän mukaan piikkejä ei saa antaa rintaruokintaa antaville äideille. Miten tuo THL oikein ohjeistikaan tässä asiassa? En muista, että se olisi oikeastaan rajannut mitään ryhmää piikkien ulkopuolelle. Ainoastaan vanhukset ensin ja nyt taas neljännet boosterit hengissä säilyneille, jotta he varmasti menettäisivät immuniteettinsa.

      • Anonyymi

        Saatiin nopeasti paljon vanhoja, rahaa vieviä vanhuksia pois :(. THL myös kehotti kaikkien raskaana olevien ottamaan koronarokotukset ettei vaan vauvat kuole. Oli kuulemma tutkittu. Ei ole tähän päivään mennessä löytynyt kuin rottatutkimukset. Että se siitä. En ymmärrä miten THL voi ja uskaltaa puhua noin paljon paskaa! TUHON JA HÄVITYKSEN LAITOS tuo on, ei muuta. Muka "asiantuntijoita", HAH!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saatiin nopeasti paljon vanhoja, rahaa vieviä vanhuksia pois :(. THL myös kehotti kaikkien raskaana olevien ottamaan koronarokotukset ettei vaan vauvat kuole. Oli kuulemma tutkittu. Ei ole tähän päivään mennessä löytynyt kuin rottatutkimukset. Että se siitä. En ymmärrä miten THL voi ja uskaltaa puhua noin paljon paskaa! TUHON JA HÄVITYKSEN LAITOS tuo on, ei muuta. Muka "asiantuntijoita", HAH!

        Toivotaan että karma iskee näihin marionetti piruihin jotka suomen piikki agendaa ajaa.pellenenä...nokinenä ...hussilassi..ja muut teurastajat.olkoon loppunne tuskaisa ja iätön


    • Anonyymi

      Asia ei ole mustavalkoinen. Rokoteilla.on haittoja ja hyötyjä. Koronaan kuoleminen voi selittyä sukupuolihormonitasoilla.

      Jos vanhempi nainen on sairastanut rintasyövän, niin hän ei voi saada estrogeeniä mihinkään vaihdevuosivaivoihin ja estrogeenitasoja vieläpä lasketaan. He kuolevat koronaan todennäköisemmin kuin estrogeeniä saavat.

      Ruotsalaiset tutkijat käyttivät kansallisen rekisterin tietoja tutkiakseen, vaikuttiko estrogeenin lisääntyminen postmenopausaalisilla naisilla COVID -19-infektion aiheuttamaan kuolleisuuteen. Vuonna 2020 4. helmikuuta ja 14. syyskuuta välisenä aikana 16 693 postmenopausaalisella 50–80-vuotiaalla naisella diagnosoitiin COVID-19-infektio. Tutkimuskriteerit täytti yhteensä 14 685 naista. Heidät jaettiin kolmeen ryhmään. Ryhmään 1 kuului 227 naista, joilla oli aiemmin diagnosoitu rintasyöpä ja jotka olivat saaneet endokriinistä hoitoa estrogeenitasojen alentamiseksi. Ryhmään 2 kuului 2 535 naista, jotka saivat estrogeenikorvaushoitoa. Ryhmään 3 kuului 11 923 naista – kontrolliryhmä potilaista, joilla oli COVID-19-infektio. Kirjoittajat valvoivat hämmentäviä muuttujia, kuten ikä, tulot, koulutus ja sairastuvuusindeksi.

      Vertailuryhmän (normaali riski) perusteella estrogeenisuppressiohoitoa saaneiden naisten kuoleman todennäköisyyssuhde oli 2,35. Estrogeenikorvaushoitoa saavien naisten todennäköisyyssuhde oli 0,45. Nämä havainnot viittaavat siihen, että postmenopausaalinen estrogeeni suojaa COVID-19-infektion aiheuttamalta kuolemalta ja että estrogeenin estäminen postmenopausaalisilla naisilla lisää kuolemanriskiä.

      Terveet hormonitasot liittyvät lukuisiin terveyshyötyihin naisilla ja miehillä. Tämä tutkimus korostaa estrogeenin roolia COVID-19-kuoleman estämisessä. Immuunijärjestelmä on monipuolinen ja monimutkainen biologian verkko. Sukupuolihormonien tiedetään määrittävän immuunivasteen.
      1 Nämä havainnot antavat uskottavuutta tälle biologialle. Kortisoli vaikuttaa myös immuniteettiin säätelemällä T-soluvälitteistä tulehdusta.
      2 Lääkärin käytäntö tulee integroida niin, että ensihoidon lääkäri edistää potilaan yleistä terveyttä. Edut ylittävät todennäköisesti nykyisen ymmärryksemme, kun otetaan huomioon kehon järjestelmien keskinäinen yhteys.

    • Anonyymi

      Nyt on kova testi menossa. Pohjoiskoreassa on nyt 2,5 milj ihmistä ”kuumetaudissa” ilman rokotuksia

      • Anonyymi

        Kuolleisuus vaikuttaa saatujen tietojen pohjalta olevan minimaalista.


    • Anonyymi

      Suomessa kuolleisuus noussut jo 10% heti kokeellisen mrna piikityksen jälkeen
      saatikka 2-3 vuoden päästä.

      Ei tietenkään johdu mrna piikistä johon lääketehtaat vaativat vastuu vapaus sopimuksen ennen myyntiä .

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Asiaa seurataan meidän monien toimesta. Katsotaan mitä tapahtuu. Nyt jo kaikki piikitetyt sairaana koko ajan. Mukava se on tehdä 2-3 henkilön työt sairaslomien aikana. Tätä menoa on firmat nurin jonkin ajan kuluttua ja suurten pörssiyhtiöiden ketjuliikkeet kukoistavat. Yrittäjille tulossa huonot ajat. Et omista mitään ja olet onnellinen. Saat sitten pikkurippeitä sen mukaan kuinka kansalaistottelevainen olet. Ihanaa, eikö vaan?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Käsikädessä kulkevat aikataulullisesti kokeellinen mrna rokotus ja kuolleisuuden nousukäyrä.

      Median mukaan ei tietenkään voi johtua piikityksistä.
      Media on tehokas propakandakoneisto sen näkee vaikka venäjän uutisoinnissa .

      Tietoa kannattaa hakea muualtakin kun raharikkaiden omistamasta mediasta.

      -injektiopiikki.com
      -koronarealistit
      -Elina HYtönen
      -Järjenääni

    • Anonyymi

      Kyllä noita selvityksiä tulee kaiken aikaa, mutta kun ne eivät sovi viralliseen agendaan:
      https://goodsciencing.com/covid/athletes-suffer-cardiac-arrest-die-after-covid-shot/
      Tuossa on tilastoa nuorten urheilijoiden saamista sydänkohtauksista ja kuolemista vuoden ajalta maaliskuuhun 2022 asti. Yhteen 1056 sydäriä ja 690 kuollutta tuona aikana. Yleensä niitä on vain muutamia vuodessa.
      Tilasto päivittyy jatkuvasti, joten luvutkin vaihtuvat jatkuvasti.
      Virallisen agendan täytyy olla väestönvähennys, koska kukaan viranomainen ei puutu asiaan. Siksi ne lisäpiikitkin ohjataan yli 80-vuotiaille ja immuunipuutteisille, jotka eivät kestä noita piikkien myrkkyjä. Mitä ne tekivätkään Saksassa 30-luvulla, ennen keskittymistään juutalaisiin?

    • Anonyymi

      KYLLÄ KUOLLEISUUS PROSENTIT NOUSIVAT SELVÄSTI KOKEELLISEN MRNA ROKOTUSTEN MYÖTÄ NIIN KUIN SUOMESSA NYT HAVAITTAVISSA.

      ROKOTTEEN TURVALLISUUDESTA KERTOO HYVIN : Euroopan pharma lääkejätin johtaja jäi kiinni väärennetystä koronapassista ja häneen injektoitiin mrna rokotteen sijasta suolaliuosta.

      https://www.youtube.com/watch?v=2A3ykVvkp-g

      kiitos ei enää ikinä yhtään mrna injektiota.


      Äänestä

    • Anonyymi

      Suomen viranomaiset ja valtamedia alkavat vihdoin myöntämään koronapandemian valheellisuuden
      Julkaistu 02.06.2022

      Yle kertoo tänään 2.6. julkaistussa artikkelissa, että THL:n arvion mukaan noin 20 prosenttia koronakuolemiksi tilastoiduista kuolemista johtuu muista syistä kuin koronasta. Kun lukee artikkelin läpi, törmää vieläkin mielenkiintoisempiin myöntelyihin.

      Koronapandemia Suomessa, siis mikä pandemia, milloin ja missä?
      Siis, noin 20 prosenttia koronakuolemiksi tilastoiduista kuolemista johtuu muista syistä. Lisäksi myönnetään:

      ”Tiedetään myös, että 85 prosenttia koronakuolemista liittyy vakaviin pitkäaikaissairauksiin”, kirjoittaa YLE tänään.

      Suomessa on tähän mennessä rekisteröity noin 4 500 koronakuolemaa eli näistä vain noin 650 johtuisi oikeasti koronasta. Runsaan kahden vuoden kuluessa. Eli alle yksi päivässä. Tupakkaankin kuolee Suomessa noin 14 ihmistä päivässä – mainitaan tämä ihan vain mittakaavan antamiseksi ilman muuta rinnastamista.

      Ylen artikkelin pohjalta voisi siis päätellä, että vain noin 15% eli noin yksi seitsemäsosa niin sanotuista koronakuolemista todella on johtunut koronaviruksesta. Tämä ei ole mikään uusi tieto, sillä jo maaliskuussa 2020 jotkut lääkärit kirjoittivat suomalaisissakin valtamedioissa, että noin 90% koronan kanssa kuolleista kärsi useista muista kroonisista sairauksista. Sitten järjen ääni tukahdutettiin valtamedioissa ja vasta nyt se alkaa pikkuhiljaa varovaisesti ja kontrolloidusti päästä esille.

      Arvailtavaksi jää, miksi viranomaiset ja valtamedia alkavat juuri nyt myöntää tosiasioita koronasta. Aikaa tähän on ollut yli 2 vuotta. Oliko varsinaisena tavoitteena tehdä mRNA-pistoskoe miljardeilla koekaniineilla? Se tehtiin ja tulokset alkavat pikkuhiljaa tulla näkyviin.

      Kokonaiskuolleisuus Suomessa voimakkaassa kasvussa kesästä 2021 lähtien
      Ylen artikkelissa sanotaan:

      ”Vaikka koko väestön kuolleisuus ei ole koronan vuoksi kasvanut, on vanhempien ikäryhmien kuolleisuudessa näkyvissä vuonna 2021 selvä kasvu vuoteen 2019 verrattuna.”

      Tuo pitää lukea tarkkaavaisesti: ”… koronan vuoksi…” Kuten MV-lehdessä uutisoitiin hiljattain, tilastojen mukaan kokonaiskuolleisuus Suomessa on kasvanut selvästi keväästä 2021 lähtien, mutta se ei tosiaan johdu koronasta, vaan jostain aivan muusta.

      Vuoden 2021 alussa alettiin antamaan testausvaiheessa olevia mRNA-pistoksia laajalle väestönosalle ja selkeästi havaittavissa ja edelleen jatkuva suomalaisten ylikuolleisuus alkoi toisen mRNA-piikityskierroksen alettua alkukesästä 2021. Toistaiseksi ei ole vielä täyttä varmuutta siitä, johtuuko huomattava ylikuolleisuus juuri tästä vai jostain muusta sekä toistaiseksi tuntemattomasta muusta tekijästä.

    • Anonyymi

      Tässä on, miten kävi raskaana oleville naisille, jotka osallistuivat Pfizerin piikkikokeisiin: https://t.me/Dr_Joseph_Mercola_Official/386
      Toimii tuo väestönvähennys tuollakin tavalla.
      Terveysviranomaisilla on hikinen homma keksiä mitä ihmeellisempiä selityksiä terveiden keski-ikäisten yllätyskuolemiin. Paras toistaiseksi on ilmastomuutoksen aiheuttama kemiallinen reaktio yläilmakerroksissa otsoonin ja saasteiden kesken ja tuloksena on ihmemolekyyli, joka tappaa valikoidusti rokotettuja terveitä ihmisiä. Tervetuloa hammaskeijujen maailmaan ihmemolekyyli.

    • Anonyymi

      Voihan tuohon kuolleisuuden lisääntymiseen olla muitakin syitä, kuin rokotus.

      Jos väitetään jotain, pitäisi olla tarkistettua tietoa, siis tietoa joka todistaa väitteen oikeaksi. Nyt ei ole mitään. Joten väite on mielestäni huuhaata.

      • Anonyymi

        Mikä mielestäsi voisi olla muu syy? Mikä on muuttunut? Etkö kestä sitä että maailma on muuttunut lyhyessä ajassa? Se nyt kuitenkin on, joten EAT IT!


    • Anonyymi

      Sveitsin tilasto elävänä syntyneistä lapsista: https://t.me/JFK_TV/10003
      Kumma putous 9 kk piikkitysten aloittamisen jälkeen. Mutta eihän sillä ole mitään tekemistä rokotteen kanssa. eihän?

      • Anonyymi

        Juu eihän hukkumisetkaan lisäänny samassa suhteessa jäätelönmyynnin kanssa?
        Eihän näillä ole mitään yhteistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu eihän hukkumisetkaan lisäänny samassa suhteessa jäätelönmyynnin kanssa?
        Eihän näillä ole mitään yhteistä?

        Et voi olla tosissasi!!!!


    • Anonyymi

      Kumma rokote, kun suoja vakavalta taudilta muttei lievältä!
      Siis tämän mukaan kevään kuolleet ovat nähtävästi kuolleet lievään tautiin.

      kuolemat piikki haittoja kirjattiin taas koronakuolemana..
      näin se vaan menee.

    • Anonyymi

      Viranomaisten on helppo manipuloida tilastoja ja ovat myös jääneet niistä kiinni. Arkielämän pienet seikat avittavat näiden peittelyiden paljastamista. Tässä esimerkki Pohjois Amerikasta, missä arkkukauppiaan mukaan lasten koon arkkuja valmistetaan hänen edustamassaan tehtaassa normaalisti 40-50 kpl vuosittain. Nyt viimeisen 8 kuukauden aikana on tilattu 450 lastenarkkua. Ja tämä on vain yksi valmistaja:
      https://www.bitchute.com/video/OAbQbSPmjzv8/
      Hän arvioi, että tuotannon kasvuprosentit kaikilla arkkuvalmistajilla ovat 30-40% vuodessa.

    Ketjusta on poistettu 10 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      348
      3945
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1729
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1520
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1487
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1328
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1302
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1295
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      194
      1251
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1177
    Aihe