Lisäsikö koronarokotteet kuolleisuutta?

Anonyymi

34

828

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Viime viikkoina on kuollut n. 200 joka viikko koronaan, keski-ikä 83 vuotta. Eivät ilmoita rokotusstatusta, mutta tuossa ikäryhmässä rokotekattavuus on yli 95 %.

  • Anonyymi

   Ammattihierojana olen havainnoinut selviä muutoksia 3krt koronarokotettujen lihaksissa. Verisuonetko alkavat tukkeutua? Rokotettun lihaksissa tuntuu kovia möykkyjä, eivät ole tavanomaisia lihasjumeja, mitä oli ennen tätä rokotuskampanjaa.

   Lisäksi omia käsiäni kihelmöi ja kuumottaa 3krt piikitetyn hierottuani. Rokottamattoman hierottuani en ole yhtä väsynyt eikä edellä mainittuja tuntemuksia ole.

   Muutkin haittavaikutusoireet koronarokotuksista lisääntyvät koko ajan. Eikö kenelläkään muulla soi hälytyskellot?

   • Anonyymi

    Miksikä huuhaata kirjoitellaan.
    Voin itsekkin kirjoittaa olevani huippuhieroja ja todeta että rokotamattomat ovat muuttuneet täysin veteliksi, ei edes luut tunnu enää kovilta.

    Kirjoituksesi on aivan verrattavissa omaan keksittyyn väitteeseeni.

    Jos rokotukset aiheuttaisivat tuollaisia niin kaduilla liikkuisi erittäin epämuodostuneita ihmisiä.
    Missä ne on?

    Jos olet ammattilainen niin tajuat että pari vuotta kun on vältelty hierojalla käyntiä koronapelon takia niin lihasjumeja löytyy kaikilta, myös rokottamattomilta.
    Joten älä puhu paskaa.


  • Anonyymi

   Kyllä mulla on omakohtaiset kokemukset yli 15 vuoden ajalta hierojana. Koskaan ennen ei tämänkaltaisia jumeja ole esiintynyt. Miten ajankohtaa voi muuten selittää, kuin 3. rokotuskierroksen alusta?

   Nämä, keneltä löydökset olen tehnyt, ovat käyneet mulla jo ennen korona-aikaa.

   Ja onhan noita vastasyntyneiden epämuodostumia ilmennyt, jos et satu olemaan tietoinen.

   Joko on itselläsi köntsät housussa?

   • Anonyymi

    Tähdennän vielä, että outoja löydöksiä omaavat asiakkaat ovat käyneet myös koko korona-ajan hieronnassa.


   • Anonyymi

    Niinpä niin.
    Nämä keskustelut ovat sitä jänniä että esim. minä voin väittää että mulla on 50v kokemus hieronnasta (todellisuudessa hyvin vähän).
    Tänne voi esittää vaikka mitä väitteitä ilman todenperäisyyttä.
    Oma hieroja ei ole löytänyt minusta yhtään epämääräistä pattia, eikä ole löytänyt muiltakaan mitään outoa.
    Niin ja hän on oikeasti hieronut yli 20 vuotta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niinpä niin.
    Nämä keskustelut ovat sitä jänniä että esim. minä voin väittää että mulla on 50v kokemus hieronnasta (todellisuudessa hyvin vähän).
    Tänne voi esittää vaikka mitä väitteitä ilman todenperäisyyttä.
    Oma hieroja ei ole löytänyt minusta yhtään epämääräistä pattia, eikä ole löytänyt muiltakaan mitään outoa.
    Niin ja hän on oikeasti hieronut yli 20 vuotta.

    Omat löydökseni taas ovat yhtenevät neljän muun tutun ihokontaktissa hoitotyötä tekevän ihmisen kanssa. Siksi olen todella vakuuttunut, että piikeissä on jotain muutakin kuin näennäinen suoja jotain virusta vastaan. Ehkä sulla on käynyt tuuri, että olet saanut eri rokotetta tai placeboa. KAIKKI omat asiakkaani, ketkä ovat Covid-aikana käyneet minulla ja hankkineet 3krt rokotteet, tuntuvat lihaksiltaan erilaisilta, kuin ennen tuota kampanjaa. Eilen viimeksi hieroin rokottomattoman ja ero on todella selkeä.


  • Anonyymi

   barringtonin julistus pademian alkuvaiheessa yli 60000 tohtoria,lääkäriä ,tiedemiestä- allekirjoitti tässä lainaus:

   Lapsille koronavirustauti on vähemmän vaarallinen kuin monet muut vaarat mukaan lukien influenssa.
   Kaikkein myötätuntoisin lähestymistapa, joka tasapainottaa riskit ja hyödyt laumaimmuniteettiin saavuttaessa, on antaa niiden elää normaalisti, jotka ovat pienimmässä riskissä kuolla, jotta he voivat luoda väestöön immuniteettia virukselle luonnollisen koronavirustartunnan avulla, samalla kun suojelemme suurimmassa vaarassa olevia. Me kutsumme tätä Kohdennetuksi Suojeluksi.

   Sitten tuli rahanahne lääketeollisuus jossa hyvä veli verostonkautta
   päätettiin rokottaa kaikki jotta rahaliikkuisi maksimaalisesti super rikkaille
   ilman lääketehtaiden vastuuta mistään rokotteesta johtuvista haitoista.

   perusterveenä korona ei ole vaarallinen pitäkää terveydestä huolta
   niin ei tarvita piikkejä.

  • Anonyymi

   Pfizer-dokumentit: Koronarokote aiheuttanut valtavan määrän kuolleena syntyneitä vauvoja
   Julkaistu 26.04.2022 09:29, 3934 lukukertaa, 2 kommenttia

   Luvan myöntämisen jälkeisten haittavaikutusten raporttien kumulatiivinen analyysi kuvaili Pfizerille helmikuuhun 2021 asti raportoituja tapauksia. Raporttien mukaan Pfizer-rokotteet aiheuttivat keskenmenojen ja kuolleena syntyneiden vauvojen vyöryn.

   Netflixin tosi-tv-tähti Maya Vander kertoi faneilleen viime viikolla surustaan ​​synnytettyään kuolleena vauvan 38 raskausviikolla 9. joulukuuta. Menetyksensä jälkeen hän kirjoitti Insider-lehteen, että hän oli tuntenut vähemmän liikettä vauvasta muutamaa päivää ennen kuin hän sai tietää, että hänen vauvansa oli kuollut. Lisäksi hän kertoi, että hänen miehensä ja kaksi lasta olivat COVID-positiivisia, vaikka hänen testinsä oli negatiivinen. Hän sanoi, että vauva, joka oli muutoin fyysisesti terveen oloinen, ruumiinavataan.

   Life Site News raportoi, että kun järjestö Public Health and Medical Professionals for Transparency pyysi Pfizeria jakamaan COVID-rokotekokeidensa ja markkinoille tulon jälkeisen valvonnan raakatiedot, joita käytettiin koronarokotteiden lisensoimiseen, lääkevirasto FDA hylkäsi tiedonvapauslain (FOIA) pyynnöt. Itse asiassa FDA palkkasi Pfizeria suojellakseen oikeusministeriön lakimiehiä ja meni myös oikeuteen suojellakseen lääkejättiä joutumasta paljastamaan tietojaan.

   Tuomari päätti kuitenkin, että FDA:n ja Pfizerin on vastattava heidän julkisuuslain mukaisiin FOIA-pyyntöihinsä. Pfizerin ensimmäisten raporttien joukossa oli ”luvan myöntämisen jälkeisten haittatapahtumien raporttien kumulatiivinen analyysi”, jossa kuvattiin Pfizerille helmikuuhun 2021 asti raportoituja tapahtumia. Tässä keskitymme taulukkoon ”6”, joka sisältää tiedot raskaana olevista ja imettävistä naisista, jotka ovat saaneet rokotuksia. sen käyttöönoton ensimmäisten kuukausien aikana.

   Taulukossa ”6” todetaan, että 270 ”raskaudesta”, jotka altistettiin rokotteelle, ”ei saanut tulosta 238 raskaudelle”. Tämä jättää vain 32 raskautta, joiden tulokset tunnetaan.

   Pfizerin raportin mukaan rokotteiden antamisen jälkeen tapahtui 23 aborttia (keskenmenoa), kaksi ennenaikaista synnytystä vastasyntyneen kuolemalla, kaksi keskenmenoa, joihin liittyi kohdunsisäinen kuolema, yksi keskenmeno vastasyntyneen kuolemalla ja vain yksi raskaus ”normaalilla lopputuloksella”. Tämä tarkoittaa, että 32 raskaudesta, joiden lopputulos oli tiedossa, peräti 28 johti sikiökuolemaan.

   Pfizerin raportissa todetaan viisi raskautta, joiden lopputulos oli odotettu sekä 238 raskautta, joiden ”tulosta ei ole annettu”. Mutta 32 miinus 28 on neljä, eikä viisi. Pfizer ei vastannut toimittajalle selvittääkseen hämmennystä. Pfizer ja FDA jättivät huomiotta tapahtumat, joilla oli ajallinen yhteys ja uskottava syy vammautumiseen, julistaen rokotteen ”turvalliseksi ja tehokkaaksi” raskaana oleville naisille.

   Vauvakuolemat Kanadassa
   Kanadassa on julkaistui raportteja, joiden mukaan kuolleena syntyneiden vauvojen määrä on noussut COVID-injektioiden jälkeen. Eläkkeellä oleva lääkäri, tohtori Mel Bruchet, väitti marraskuussa, että Vancouverin Lion’s Gate -sairaalassa oli vain 24 tunnin aikana syntynyt 13 vauvoista kuolleena.

   Isoäiti, jonka lapsenlapsi syntyi kuolleena sairaalassa, twiittasi 21. marraskuuta: ”Tyttäreni sai tuon pirun myrkkyrokotteen kuukausi sitten, koska hän ei voinut mennä ravintolaan, ja ihmiset säikähtelivät, koska hän ei halunnut sairaanhoitoon. Haluan haastaa hallituksen oikeuteen.” Sittemmin viesti on sensuroitu Twitteristä.

   Tohtori Daniel Nagase, Albertan lääkäri kertoi toimittajalle, että hänelle oli ilmoitettu 86 kuolleena syntyneestä vauvasta Waterloossa, Ontariossa tammi-heinäkuun välisenä aikana 2021.

   ”Tavallisesti luku on vain viisi tai kuusi kuolleena syntynyttä joka vuosi. Joten noin yksi kuolleena syntynyt kahden kuukauden välein on tavanomainen määrä”, hän sanoi. ”Joten yhtäkkiä saada 86 kuolleena syntynyttä lasta kuudessa kuukaudessa, se on erittäin epätavallista. Mutta tärkein vahvistus, jonka olemme saaneet Waterloon Ontarion raportista, oli, että kaikki [86 kuolleena syntyneen] äidit olivat täysin rokotettuja.”

   Media ja sairaalat tuomitsivat väitteet ”vääriksi tiedoiksi”, mutta heidän ”faktatarkistuksensa” eivät ole kumonneet tietoja. Kansanterveysvirastot perustelevat näitä vaaroja väittämällä, että naiset (tai heidän vauvansa) altistuvat todennäköisemmin virukselle kuin rokotteelle – mutta he eivät tarjoa todisteita väitteilleen.

   Kaikki tämä kertoo meille, että kansanterveysvirastot ja tutkijat ovat halukkaita manipuloimaan tietoja suojellakseen lääkejättien ja heidän tuotteidensa hyväksyvien hallintojen farmaseuttisia etuja sen sijaan, että he palvelisivat kansaa, naisten ​​ja vauvojen etua.

  • Anonyymi

   Vertailu kuolemista Australian ja Kenian välillä. Kummassakin maassa on noin 25 milj. asukasta: https://t.me/AmericanExceptionalism/27211
   Keniassa piikkejä ja boostereita ottivat alle 10% väestöstä. Ausseissa melkein kaikki.
   Miten tuossa noin on käynyt? Miten voidaan mainostaa Suomessa neljättä boosteria turvalliseksi valinnaksi? Muuten kuin eutanasian perusteella.

   • Anonyymi

    Moni on herännyt - mutta kuolleet eivät herää enää näkemään eikä kertomaan muittenkin monen kuolleen näihin piikkeihin.
    Kuka ottaa vastuun - kuka pyytää anteeksi ?


  • Anonyymi

   Kyllä se todellakin lisäsi. Putin kun sai ne Putnik rokotteet, piikit, niin jo lähti kuolema liikkeelle.

   • Anonyymi

    Putin ei halunnut USAn myrkkyruiskeita ja heidän kansa terveempää.
    Amerikkalaiset sotilaat tosi sairastuneita siinä missä Suomessakin kun ei enää Päävartioon riittänyt sotilaita, onneksi vielä hengissä, mutta kuka tietää miten kauan. Se onkin ajan näyttö.


  • Anonyymi

   Tuosta voisi tehdä ehkä sen päätelmän että hieronta aiheuttaa möykkyjä.

   Alkoholi kyllä auttaisi tuollaisiin verihyytymiin, koska se liuottaisi niitä verenkierrossa, pois.

   • Anonyymi

    Tuskin. Yksi tuttu otti piikin ja oli pullon ottanut väkeviä. Hän puristi tuosta piikkikohdasta, joka oli pullistunut, jotain vihertävää hyytelöä ulos - eipä ole tullut kysyttyä sortuiko tuon ensimmäisen jälkeen ottamaan lisähyytelöt? Tai oliko ilman alkomaholia.


  • Anonyymi

   Edelleenkin minua kiinnostaa kun on touhotettu jo aikaa sitten kuinka raskaana olevien naisten tärkeä saada koronapiikit. Kerrotaan kuinka ne on tutkittu ja turvallisia. Suojaavat myös syntyviä lapsia. MUTTA MISSÄ ON SE TUTKIMUS? Ei sellaista ole. Miksi?

   Miksi vauvoja on kuollut niin paljon USAssa sen jälkeen kun äidit alkoivat ottamaan piikkejä? Keskenmenoja, kohtukuolemia jne.

   • Anonyymi

    Perättömiähän nämä USA-johtoiset uutiset ovat olleet. Meillä ei tutkittu edes mitä näissä piikeissä oli sisältönä, Ano Turtiainen vaati - mutta USA kielsi tietysti.
    Muutama maa kuten Espanja ja USA ja joku Euroopan maa on tutkinut eikä tulisi mieleenkään ottaa niitten sisältöä, kun se on hyvinkin kirjavaa. Sehän on laitontakin kun pitäisi olla sama sisältö yleensä. Joitain suolavesiä löytyi pari kertaa Saksasta ja USAsta ainakin kerran.
    Se voi olla Suomessakin, että maksoivat hunajaa suolavedestä - vaikka todella sitten hyvä kun säilyi terveys...turhaa vaivaa vaan mennä piikille ja siihen hukata työpäiviä. No ämpärihän olikin ainoa hyöty, mitä tiedän...joku lahjottiin ruoalla ja lapsia rahalla.


   • Anonyymi

    Kohtukuolemia on tosiaankin sattunut jostain kumman syystä useita viime aikoina. Muutama päivä sitten uutisoitiin erään poliitikon perheen tapauksesta. Googlettamalla tapauksia löytyy lisää.


  • Anonyymi

   Tuo on roskalehtien linkki - se ei ole uutisen arvoista katsottavaa enää ollut.
   Tässä näette myrkkyruiskeitten kanssa leikkimisen vaikutuksia kiinalaisilla ja tässä he tekevät jo hyppyjä kerrostaloista ja hirttävät itsensä.
   Niin kai sitä tekisi itse kukin jos päättäjät sekoavat ja elämä on kiduttamista kuin olisi helvetissä - sitähän tuo osoittaa....
   https://www.bitchute.com/video/bhscvLke2Iu4/

  • Anonyymi

   22.4.2022 koronakuolemia oli 3638
   28.4.2022 koronakuolemia on 3939

   Viikossa tullut lisää 301 kpl.
   Ei ihme, että thl pihtailee neljänsien piikkien suosittelemista alle 80-vuotiaille.
   Ovat huomanneet piikitysten lisänneen kuolleisuutta, mutta eivät uskalla julkisesti myöntää sitä.

  • Anonyymi

   Mites meinaatte kun ihminen alkaa leikkimään jumalaa mrna ja dna muokkaus piikeillä nuhan takia .
   käykö vuosia eteen päin hyvin vai huonosti.

   Itellä ei piikkejä korona lähes oireeton ja samoin muilla ilman piikkiä.
   vain lääketehtaiden super rikkaat rikastuivat lisää ja kansa maksaa .

   Ensi syksynä alkaa uusi flussa kausi ja varastoon ostettujen rokotteiden piikitys
   korona flussan varjossa. .
   Täysin hulluutta terveet ihmiset sairastuvat mrna rokottee
   n takia .

  • Anonyymi

   Pihlajalinnan nieluviljelyn käytetyt testit ovat tutkimuksien perusteella myrkyllisiä ja sisältävät parasiitteja ja käärmemyrkkyjä. Bryan Ardis on tuonut tämän sairaanhoidossa käytetyn teknologian esille hyvin ansiokkaasti ja kertoo hyvin sairaanhoitomme nykyisen tilan. Se ei ole hoitoa, se on kylmäveristä murhaamista. Ensin sairastutetaan ihmiset testeillä ja rokotteilla, sitten annetaan sairaalassa parantava lääke, joka myrkyttää ihmisen.

   Kävin testeissä ja nämä aineet löytyivät verestäni testin jälkeen. Lähdin tutkimuksiin kun minulla jatkui oireilu.

   Älkää viekö lapsianne mihinkään testeihin, älkääkä antako ottaa näitä näytteitä. Parempi ottaa antibiootti heti, ja jos ei saa, niin sitten ei. En puhu pelkästään koronatesteistä - ja rokotteista vaan kaikista puikkotesteistä, missä käytetään PCR testiä. Bakteeriviljelyt, PAPA-testit, kaikki testit mitkä ottavat näytteitä limakalvoilta, koska sieltä myrkyt pääsevät parhaiten elimistöön.

   Kuulin yhdeltä tuttavaltani että joutui Hämeenlinnan vastaanotolla joutui kuuntelemaan hoitajalta järkyttävää puhetta kuinka hoitaja haluaisi tappaa ja myrkyttää Putinin tullessaan vastaanotolle. Onko tällainen ihminen oikea henkilö terveydenhoitoalalle? Jos joku ei käyttäydy hoitajan mielen mukaan, pitäisikö hänet tappaa? Kuvitteleeko hoitaja olevansa Jumala, joka jakaa tappotuomiota ihmisille? Historiassa on nähty, että jopa paha ihminen voi kääntyä ja muuttaa tapansa Jeesuksen avulla. Mitä hoitaja tekisi, jos Putin tulisi vastaanotolle? Ei ihme että Raamattu sanoo että farmasia ja terveydenhoito eksyttää kaikki kansat ja tämän tappoprojektin jälkeen ei ole enää ihmisiä maan päällä. Pahuus tuhoaa ihmisen sisältä, ja jäljelle jää vain tappo ja murhanhimo.

   Järkyttävää, että nämä kansanmurhaajat haluavat hirmuteoistaan vielä lisää palkkaa. Sairaalassa annetaan Covid potilaille myrkkyä, joka tappaa heidät. Petri Paavolalla on tästä hyvä todistus. Toivottavasti joutuvat vankilaan ja vastuuseen rikoksestaan. Monet pakenevat alalta, kun eivät halua itseensä näitä myrkkyjä. Tietävät siis mitä tapahtuu, mutta sulkevat silmänsä ja antavat hyväksyntänsä massamurhalle. Murhaajia ovat ne, jotka antavat tappopiikkejä ja -testejä ja myös ne, jotka vaikenevat.

  • Anonyymi

   Oikeus julkaisi Jenkeissä tilastot koronarokotuksiin kuolleista. Sielä rokotetuista kuoli 3,7% . Hmmm , mikä oli se riski kuolla ilman rokotusta? Ikäryhmästä riippuen taisi luvut olla alle yhden ja iäkkäimmillä sama kuin tavallisessa kausiflunssassa.
   https://en-volve.com/2022/04/23/breaking-pfizer-documents-released-by-court-order-show-3-7-death-rate-from-vaccine-many-more-serious-injuries-and-an-extensive-cover-up/
   Ei ihme, että sekä Pfizer ja Moderna vaihtavat johtajiaan. Tavoitehan oli paljon suurempi määrä ihmisiä. Tosin kuolemat jatkuvat vielä, joten lopullinen määrä ei ole vielä selvillä.

  • Anonyymi

   Pfizer julkaisi taas 90 000 sivua salaiseksi haluamiaan pareitaan rokotteesta.
   https://t.me/AmericanExceptionalism/27806
   Tämän mukaan piikkejä ei saa antaa rintaruokintaa antaville äideille. Miten tuo THL oikein ohjeistikaan tässä asiassa? En muista, että se olisi oikeastaan rajannut mitään ryhmää piikkien ulkopuolelle. Ainoastaan vanhukset ensin ja nyt taas neljännet boosterit hengissä säilyneille, jotta he varmasti menettäisivät immuniteettinsa.

   • Anonyymi

    Saatiin nopeasti paljon vanhoja, rahaa vieviä vanhuksia pois :(. THL myös kehotti kaikkien raskaana olevien ottamaan koronarokotukset ettei vaan vauvat kuole. Oli kuulemma tutkittu. Ei ole tähän päivään mennessä löytynyt kuin rottatutkimukset. Että se siitä. En ymmärrä miten THL voi ja uskaltaa puhua noin paljon paskaa! TUHON JA HÄVITYKSEN LAITOS tuo on, ei muuta. Muka "asiantuntijoita", HAH!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saatiin nopeasti paljon vanhoja, rahaa vieviä vanhuksia pois :(. THL myös kehotti kaikkien raskaana olevien ottamaan koronarokotukset ettei vaan vauvat kuole. Oli kuulemma tutkittu. Ei ole tähän päivään mennessä löytynyt kuin rottatutkimukset. Että se siitä. En ymmärrä miten THL voi ja uskaltaa puhua noin paljon paskaa! TUHON JA HÄVITYKSEN LAITOS tuo on, ei muuta. Muka "asiantuntijoita", HAH!

    Toivotaan että karma iskee näihin marionetti piruihin jotka suomen piikki agendaa ajaa.pellenenä...nokinenä ...hussilassi..ja muut teurastajat.olkoon loppunne tuskaisa ja iätön


  • Anonyymi

   Asia ei ole mustavalkoinen. Rokoteilla.on haittoja ja hyötyjä. Koronaan kuoleminen voi selittyä sukupuolihormonitasoilla.

   Jos vanhempi nainen on sairastanut rintasyövän, niin hän ei voi saada estrogeeniä mihinkään vaihdevuosivaivoihin ja estrogeenitasoja vieläpä lasketaan. He kuolevat koronaan todennäköisemmin kuin estrogeeniä saavat.

   Ruotsalaiset tutkijat käyttivät kansallisen rekisterin tietoja tutkiakseen, vaikuttiko estrogeenin lisääntyminen postmenopausaalisilla naisilla COVID -19-infektion aiheuttamaan kuolleisuuteen. Vuonna 2020 4. helmikuuta ja 14. syyskuuta välisenä aikana 16 693 postmenopausaalisella 50–80-vuotiaalla naisella diagnosoitiin COVID-19-infektio. Tutkimuskriteerit täytti yhteensä 14 685 naista. Heidät jaettiin kolmeen ryhmään. Ryhmään 1 kuului 227 naista, joilla oli aiemmin diagnosoitu rintasyöpä ja jotka olivat saaneet endokriinistä hoitoa estrogeenitasojen alentamiseksi. Ryhmään 2 kuului 2 535 naista, jotka saivat estrogeenikorvaushoitoa. Ryhmään 3 kuului 11 923 naista – kontrolliryhmä potilaista, joilla oli COVID-19-infektio. Kirjoittajat valvoivat hämmentäviä muuttujia, kuten ikä, tulot, koulutus ja sairastuvuusindeksi.

   Vertailuryhmän (normaali riski) perusteella estrogeenisuppressiohoitoa saaneiden naisten kuoleman todennäköisyyssuhde oli 2,35. Estrogeenikorvaushoitoa saavien naisten todennäköisyyssuhde oli 0,45. Nämä havainnot viittaavat siihen, että postmenopausaalinen estrogeeni suojaa COVID-19-infektion aiheuttamalta kuolemalta ja että estrogeenin estäminen postmenopausaalisilla naisilla lisää kuolemanriskiä.

   Terveet hormonitasot liittyvät lukuisiin terveyshyötyihin naisilla ja miehillä. Tämä tutkimus korostaa estrogeenin roolia COVID-19-kuoleman estämisessä. Immuunijärjestelmä on monipuolinen ja monimutkainen biologian verkko. Sukupuolihormonien tiedetään määrittävän immuunivasteen.
   1 Nämä havainnot antavat uskottavuutta tälle biologialle. Kortisoli vaikuttaa myös immuniteettiin säätelemällä T-soluvälitteistä tulehdusta.
   2 Lääkärin käytäntö tulee integroida niin, että ensihoidon lääkäri edistää potilaan yleistä terveyttä. Edut ylittävät todennäköisesti nykyisen ymmärryksemme, kun otetaan huomioon kehon järjestelmien keskinäinen yhteys.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Nyt on kova testi menossa. Pohjoiskoreassa on nyt 2,5 milj ihmistä ”kuumetaudissa” ilman rokotuksia

   • Anonyymi

    Kuolleisuus vaikuttaa saatujen tietojen pohjalta olevan minimaalista.


  • Anonyymi

   Suomessa kuolleisuus noussut jo 10% heti kokeellisen mrna piikityksen jälkeen
   saatikka 2-3 vuoden päästä.

   Ei tietenkään johdu mrna piikistä johon lääketehtaat vaativat vastuu vapaus sopimuksen ennen myyntiä .

  • Anonyymi

   Nyt asiaa ihmetellään mutta ei mainita ollenkaan rokotusta yhtenä mahdollisena syynä.
   https://www.iltalehti.fi/terveysuutiset/a/9f263fe7-8e94-4692-a916-e7a2b41ead0c

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Käsikädessä kulkevat aikataulullisesti kokeellinen mrna rokotus ja kuolleisuuden nousukäyrä.

   Median mukaan ei tietenkään voi johtua piikityksistä.
   Media on tehokas propakandakoneisto sen näkee vaikka venäjän uutisoinnissa .

   Tietoa kannattaa hakea muualtakin kun raharikkaiden omistamasta mediasta.

   -injektiopiikki.com
   -koronarealistit
   -Elina HYtönen
   -Järjenääni

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Seiska: Sofia Belorf haki terapeutilta apua - Avautuu Stefan Thermanista: "Räjähdysherkkä ilotulite"

   Sofia Belórf avautuu miesystäviensä Stefan Thermanin ja Niko Ranta-ahon yhteisistä piirteistä Seiskalle. Therman heitti Sofian tavarat ulos ikkunasta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   2588
  2. Raju tilitys Stefan T, nyt aloitti Sofia haukkumiset ja käy terapiassa.

   Siitä nähtiin taas, Sofia alkoi heti syyttelyt ja kaikki kertonut Seiskassa,ei osannut tätäkään nainen pitää suutaan kiinni erosta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   367
   2205
  3. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   1528
  4. Voitko kertoa rakas

   mikä sen muutoksen sinussa aiheutti?
   Ikävä
   126
   1268
  5. Marin jälleen poliittisia irtopisteitä keräämässä, matkusti Ukrainaan

   Saamme varmasti kuvasarjoja liikuttuneesta Marinista itkemässä ja surkuttelemasta ukrainalaisia. Loistava tilaisuus taas kerätä itselleen
   Maailman menoa
   370
   896
  6. Varoituksen sana

   Älkää satuttako sitä ihmistä ketä rakastatte. Jos niin teette, edessä on katumuksen täyteinen pitkä yksinäisyys. Itsellä se varmaan jatkuu koko loppue
   Ikävä
   70
   827
  7. Tampereen sanna lähti lomalle Ukrainaan

   Suomessakin olisi asioita hoidettavana, ja siellä vaan ulkomailla patsastelee. Milloin on seuraavat eduskuntavaalit? Valtion velkaantumisen on loputt
   Tampere
   222
   784
  8. Mies eikä me voitas nähdä

   viikonloppuna? :) ai niin ootko muuten varattu?
   Ikävä
   108
   748
  9. Tekis mieli kertoa

   Miten pahalta tää on tuntunut ja mitä mietin mut en uskalla ottaa riskiä että sattuu vaan yhä enemmän. Ei näille tunteille voi mitään. Olisin vaan toi
   Ikävä
   28
   739
  Aihe