Sydän repeää rinnasta

Anonyymi

Nyt tuntuu niin pahalta, että oireilen jo psykosomaattisesti.

Tilanne on seuraava: olen reilu kolmekymppinen mies ja tapasin itseäni viisi vuotta nuoremman naisen sattumalta viime vuoden syksynä. Meillä synkkasi heti uskomattoman hyvin ja päädyimmekin muuttamaan yhteen jo kuukauden tapailun jälkeen.

Meidän arki on ollut aivan täydellistä. Ollaan puhuttu kaikesta maan ja taivaan väliltä, jaetaan paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja petihommat ovat täyttä ilotulitusta.

Nainen on kuitenkin seurustellut vain kerran elämässään useita vuosia sitten ja sen jälkeen nauttinut vapaudestaan täysin rinnoin. Hän teki selväksi, että ei välttämättä ole vielä valmis uuteen suhteeseen, mutta haluaa kuitenkin katsoa rauhassa mihin meidän tapailu johtaa ja antoi minun ymmärtää, että ei enää kaipaa muita miehiä elämäänsä.

Pommi putosi viikko sitten, kun olimme ensimmäisen kerran viihteellä yhdessä. Näin hänen suutelevan toisen miehen kanssa ja vaadin selitystä, jota en saanut, vaan sen sijaan hän pakeni toiselle paikkakunnalle vanhempiensa luokse.

Hän palasi eilen illalla kotiin ja kertoi, että me ei voida jatkaa, koska ei halua satuttaa minua enempää ja ei näe tulevaisuutta minun kanssani, mutta haluaisi pitää minut elämässään ja jatkaa platonisena kaverina. Sanoin etten pysty siihen, vaan hän menettää minut sitten kokonaan elämästään ja se kuulemma sopii hänelle ja ymmärtää minua. Nyt hän etsii uutta asuntoa ja asuu siihen asti vanhempiensa luona.

Tämä tarina on nähty ja kuultu lukuisia kertoja ennenkin maailmanhistoriassa, mutta nyt kun se sattui omalle kohdalleni, en ymmärrä enää mitään.

Mitä tapahtui? Miten minä jatkan tästä? Miten hän voi olla valmis vetämään vessanpöntöstä kaiken sen hyvän mitä meillä on ollut?

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Muutitte yhteen ja ei ole valmis uuteen suhteeseen?
      Okei.

    • Anonyymi

      Anna hänen mennä. Muuta et voi. Väkisin et voi toista pitää. Teillä oli hetkenne.

    • Anonyymi

      Ei siinä auta kun hyväksyä että et ole sellainen ihminen jonka hän haluaisi. Ilmeisesti hänen mielestään teillä ei kuitenkaan ole ollut niin ihanaa kun luulit. Onhan se shokki kaikki on hyvin ja sitten yhtäkkiä kaikki romahtaa. Älä vaan ala kaverata jäät vaan pahemmin kiinni ja satutut itseäsi vielä pahemmilta. Ero pois alta ja siihen loppuu koko yhteyden pito.

      • Anonyymi

        Ja jatkat vielä että voisko olla mahdollista että sillä on kuitenkin jo joku uusi kuviossa? Niin inhottavaa kuin se onkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja jatkat vielä että voisko olla mahdollista että sillä on kuitenkin jo joku uusi kuviossa? Niin inhottavaa kuin se onkin.

        Varma tieto on, että ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varma tieto on, että ei ole.

        Mistä sen voit tietää. Entä jos on ihastunut toiseen. Niin minäkin luulin. Mutta yllätys yllätys löysin kuitenkin eron jälkeen merkkejä siitä. Eihän sitä kukaan myönnä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varma tieto on, että ei ole.

        Voihan tuossa teidän kuviossa olla sekin että jos hän ei ole aiemmin seurustellut niin iskenyt jonkun sortin paniikki kun kaikki edennyt niin nopeasti. Tai sitten se tuon nopeasti eteneminen on tehdyt sen että suhde arkipäiväistynyt liian nopeasti. Rakkastumisebhuuma kuitenkin vielä pitäis olla päällä ja nyt jo eroatte. Voihan se olla että yrittääkin vielä palata yhteen jos ollu pikaisesti tehty päätös. Mutta mieti tarkkaan kannattaako.


    • Anonyymi

      Yksityiskohdat aavistuksen ontuu. Mutta whatever.

    • Anonyymi

      Lyhyt suhde, nopea eteneminen ja toinen sanoo ettei ole valmis suhteeseen. Sinä olit haltioissasi ja onnesi kukkuloilla. Hän ei ollut. Sinusta jäi puuttumaan jotain ei siinä tarvi olla muita osallisia, hänen tunteensa sinuun ei olleet yhtä vahvat. Voi myös olla että niin tottunut monen miehen huomioon ettei yhden huomio riitä. Sen vaan tietää että se mikä alko nopeasti myös loppui samoin. Nyt kannattaa miettiä mitä teet jos hän haluaa takaisin.

    • Anonyymi

      Ymmärrän että sattuu mutta myöhemmin olisi sattunut vielä enemmän. Aika auttaa. Ansaitset parempaa, hän ei osaa kunnioittaa sinua.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1590
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1279
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1275
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1258
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1200
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe