Sydän repeää rinnasta

Anonyymi

Nyt tuntuu niin pahalta, että oireilen jo psykosomaattisesti.

Tilanne on seuraava: olen reilu kolmekymppinen mies ja tapasin itseäni viisi vuotta nuoremman naisen sattumalta viime vuoden syksynä. Meillä synkkasi heti uskomattoman hyvin ja päädyimmekin muuttamaan yhteen jo kuukauden tapailun jälkeen.

Meidän arki on ollut aivan täydellistä. Ollaan puhuttu kaikesta maan ja taivaan väliltä, jaetaan paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja petihommat ovat täyttä ilotulitusta.

Nainen on kuitenkin seurustellut vain kerran elämässään useita vuosia sitten ja sen jälkeen nauttinut vapaudestaan täysin rinnoin. Hän teki selväksi, että ei välttämättä ole vielä valmis uuteen suhteeseen, mutta haluaa kuitenkin katsoa rauhassa mihin meidän tapailu johtaa ja antoi minun ymmärtää, että ei enää kaipaa muita miehiä elämäänsä.

Pommi putosi viikko sitten, kun olimme ensimmäisen kerran viihteellä yhdessä. Näin hänen suutelevan toisen miehen kanssa ja vaadin selitystä, jota en saanut, vaan sen sijaan hän pakeni toiselle paikkakunnalle vanhempiensa luokse.

Hän palasi eilen illalla kotiin ja kertoi, että me ei voida jatkaa, koska ei halua satuttaa minua enempää ja ei näe tulevaisuutta minun kanssani, mutta haluaisi pitää minut elämässään ja jatkaa platonisena kaverina. Sanoin etten pysty siihen, vaan hän menettää minut sitten kokonaan elämästään ja se kuulemma sopii hänelle ja ymmärtää minua. Nyt hän etsii uutta asuntoa ja asuu siihen asti vanhempiensa luona.

Tämä tarina on nähty ja kuultu lukuisia kertoja ennenkin maailmanhistoriassa, mutta nyt kun se sattui omalle kohdalleni, en ymmärrä enää mitään.

Mitä tapahtui? Miten minä jatkan tästä? Miten hän voi olla valmis vetämään vessanpöntöstä kaiken sen hyvän mitä meillä on ollut?

10

180

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Muutitte yhteen ja ei ole valmis uuteen suhteeseen?
   Okei.

  • Anonyymi

   Anna hänen mennä. Muuta et voi. Väkisin et voi toista pitää. Teillä oli hetkenne.

  • Anonyymi

   Ei siinä auta kun hyväksyä että et ole sellainen ihminen jonka hän haluaisi. Ilmeisesti hänen mielestään teillä ei kuitenkaan ole ollut niin ihanaa kun luulit. Onhan se shokki kaikki on hyvin ja sitten yhtäkkiä kaikki romahtaa. Älä vaan ala kaverata jäät vaan pahemmin kiinni ja satutut itseäsi vielä pahemmilta. Ero pois alta ja siihen loppuu koko yhteyden pito.

   • Anonyymi

    Ja jatkat vielä että voisko olla mahdollista että sillä on kuitenkin jo joku uusi kuviossa? Niin inhottavaa kuin se onkin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ja jatkat vielä että voisko olla mahdollista että sillä on kuitenkin jo joku uusi kuviossa? Niin inhottavaa kuin se onkin.

    Varma tieto on, että ei ole.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Varma tieto on, että ei ole.

    Mistä sen voit tietää. Entä jos on ihastunut toiseen. Niin minäkin luulin. Mutta yllätys yllätys löysin kuitenkin eron jälkeen merkkejä siitä. Eihän sitä kukaan myönnä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Varma tieto on, että ei ole.

    Voihan tuossa teidän kuviossa olla sekin että jos hän ei ole aiemmin seurustellut niin iskenyt jonkun sortin paniikki kun kaikki edennyt niin nopeasti. Tai sitten se tuon nopeasti eteneminen on tehdyt sen että suhde arkipäiväistynyt liian nopeasti. Rakkastumisebhuuma kuitenkin vielä pitäis olla päällä ja nyt jo eroatte. Voihan se olla että yrittääkin vielä palata yhteen jos ollu pikaisesti tehty päätös. Mutta mieti tarkkaan kannattaako.


  • Anonyymi

   Yksityiskohdat aavistuksen ontuu. Mutta whatever.

  • Anonyymi

   Lyhyt suhde, nopea eteneminen ja toinen sanoo ettei ole valmis suhteeseen. Sinä olit haltioissasi ja onnesi kukkuloilla. Hän ei ollut. Sinusta jäi puuttumaan jotain ei siinä tarvi olla muita osallisia, hänen tunteensa sinuun ei olleet yhtä vahvat. Voi myös olla että niin tottunut monen miehen huomioon ettei yhden huomio riitä. Sen vaan tietää että se mikä alko nopeasti myös loppui samoin. Nyt kannattaa miettiä mitä teet jos hän haluaa takaisin.

  • Anonyymi

   Ymmärrän että sattuu mutta myöhemmin olisi sattunut vielä enemmän. Aika auttaa. Ansaitset parempaa, hän ei osaa kunnioittaa sinua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   464
   3825
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   1982
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   746
   1846
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1204
  5. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   59
   951
  6. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   872
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   849
  8. Noniin tänään on ensimmäinen päivä

   Jolloin aion keskittyä muuhun ja ajatella vähemmän sinua! Ei tosin alkanut kovin vahvasti. 😅 Pakko nyt vaan irrottaa ja unohtaa. Toivoa on vasta sitt
   Ikävä
   45
   719
  Aihe