AK-Isännöinti kusettaa

Anonyymi

Tämä Atro Isännöinti kusettaa sitten olan takaa. Ensin luikerrellaan asunto-osakeyhtiöön isännöitsijäksi, toimitusjohtajaksi ja ehkä samalla hallitusjäseneksi. Sitten alkaa selkään puukotukset ja mustamaalaaminen, järjestellään nukkehallitus jolla saadaan valta yhtiössä. Vastustajat hallituksessa heivataan sivuun valheellisilla ja väärillä väitteillä ja tilalle hallitukseen omat miehet ja naiset. Toimii kuten käenpoikanen pesässä. Samassa juonessa siis mukana muut hallitusjäsenet, kaikilla oma lehmä ojassa, miten vedätetään yhtiötä. Pysykää kaukana tästä AK-Isännöinti porukasta jos haluatte hoitaa asuntoyhtiönne mallikkaasti ilman riitaa, painostusta, mustamaalaamista ja kustannusten nousua osakkaille.

22

2163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyseinen isännöitsijä lähetti meille ennen yhtiökokousta erikoisen viestin. Halusi valtakirjan kokoukseen meiltä nimiinsä. Hallitusjäsen ja toimitusjohtaja lähettää yksityisviestinä meille osakkeen omistajana ja pyytää valtakirjaa yhtiökokoukseen itselle ja myös hallitus jäsenten nimiin. Hälytyskellot alkoivat soida ja myöhemmin selvisi AK-Isännöinti kieroilu ja oman edun ajaminen. Emme antaneet valtakirjaa isännöitsijä Atrolle.

      • Anonyymi

        Älkää antako valtakirjaa missään tapauksessa!!! Vaikka ette itse pääse paikalle, ei kannata antaa. Sen jälkeen on varmuudella koko yhtiö sekaisin pitkäksi aikaa - kokemusta on! Sitten alkaa alatyylinen pommittelu osakkaille , vaatimuksista puhumattakaan!


    • Anonyymi

      Meillä tahkon yhtiössä vastike 205€ vuodessa ja kaikki palvelut pelaa kuten pitää.

      • Anonyymi

        Missä Tahkon yhtiössä vastike on 205 euroa? Ei ainakaan AK Isännöinnin. AK ei vastaa kun soitetaan, ei vastaa kun lähetetään sähköpostiviestiä.Jos vastaa niin töykeästi. Viimeksi heidän isännöitsijän näin mättämässä isoa lounasta suuhunsa ja ruoka suussahan ei voi puhua. Kuola valuai suusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä Tahkon yhtiössä vastike on 205 euroa? Ei ainakaan AK Isännöinnin. AK ei vastaa kun soitetaan, ei vastaa kun lähetetään sähköpostiviestiä.Jos vastaa niin töykeästi. Viimeksi heidän isännöitsijän näin mättämässä isoa lounasta suuhunsa ja ruoka suussahan ei voi puhua. Kuola valuai suusta.

        Mut tj vastaa alatyyliin yksityissähköpostistaan.


    • Anonyymi

      Joo noista on varoiteltu, MOT ohjelmassa!♻️♻️

    • Anonyymi

      joo, tästä AK-Isännöinti firmasta vois kyllä tehdä MOT ohjelman. Olis aineksia ainaski kahteen jaksoon.

    • Anonyymi

      Saarijärvi AK Isännöinti. Kusettajia kaikki. Kuka kehtaa olla töissä tällaisessa yrityksessä? Atro Kallio, kusettaja numero 1.

    • Anonyymi

      AK-isännöinti.. laskuttaa vastikkeita ja silti ei pääse omistaja omalle viikolle?
      Ei ole ammattilainen, eikä ymmärrä RCI:stä mitään. Sihteeri ei anna puheenvuoroa ollenkaan vaan puhuu päälle eikä kuuntele. Todella törkeätä asiakaspalvelua Atrolta ja sihteeriltä.
      AK-isännöinnillä on aivan omat säännöt ja lait? Hämärää? Ei tullut yllätyksenä kun lukee netistä ”kokemuksia” AK-isännöinnistä… Kaikki paikkansa pitäviä..

      • Anonyymi

        Rikollista toimintaa...


    • Anonyymi

      No, AK-Isännöinti on varmaankin löytänyt paremman majoittujan asuntoon sinun tilalle. Sama homma pelaa varmaankin Vuokatissa. Maksakaa vain yhtiön osakkaat kiltisti vastikkeenne ja anelkaa hattu kourassa AK:lta että pääsette omalle viikolle. AK:n mielestä se on AK:n viikko. Jos ei naama ja kello äänessä miellytä...pysy kotona.

      • Anonyymi

        Tästä firmasta pitäisi tehdä rikosilmoitus! Omalle viikolle pitää aina päästä, kun pystyy osoittamaan, että vastike on maksettu (kuitti), mutta joo TJ ei usko vaikka näkee kuitin, kun sillä on joku ongelma ja kirjanpito sekaisin kun lumiukolla! Ammattitaitoa ei ole ollenkaan! Ei edes osata pitää reskontraa kunnossa, että tietää kuka maksanut ja mitä!!!


    • Anonyymi

      Maksa vastikkeesi ennen kuin alat räkyttämään aiheettomasti. Ei ole kovin vaikea kieliasusta erottaa kirjoittajaa. Sinä itse olet pahin kusettaja koskaan!

      • Anonyymi

        Jos hoitaa hommansa asianmukaisesti, kukaan ei kirjoita aiheetta tänne mitään! Siitä voi päätellä jokainen mikä on homman nimi! Vastikereskontra on tunnetusti sekaisin AK-isännöinnissä, ei ole uutinen...


      • Anonyymi

        Ei ole kovin vaikea kieliasusta päätellä kun tulee viestiä AK-isännöinnistä. Vuokatti Country Clubin kaappasi ja sitten alkoi osakkaiden painostus ennen kuin edes isännöinti vaihtui virallisesti. Vaatii maksamaan vastikkeet tuplana, vaikkei siitä ole mitään päätöstä. Rahat pitää maksaa viime vuoden vastikkeista uudelle AK-isännöinnin määräämälle tilille. Huijarifirmalle! Rikolliset joutuu häkkiin aikanaan...


      • Anonyymi

        Ota itse silmä reskontraan ja katso sitä - osaatko lukea??? Näätkö numeroita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos hoitaa hommansa asianmukaisesti, kukaan ei kirjoita aiheetta tänne mitään! Siitä voi päätellä jokainen mikä on homman nimi! Vastikereskontra on tunnetusti sekaisin AK-isännöinnissä, ei ole uutinen...

        ohhoh, ettäs kehtaatte valittaa, pieni kylä ja kaikki tunnetaan työntekijättäret


    • Anonyymi

      Joo tulee jatkuvasti viestejä maksamattomista vastikkeista, vaikka kuitit ja kaikki dokumentit maksetuista jo lähetetty. Tää on ihan huijarifirma. Kaikki kirjanpitojutut ihan sekaisin. Uhkaillaan koko ajan perinnällä ym.

    • Anonyymi

      Huijarifirma - herra toimitusjohtaja ei noudata omia eettisiä ohjeitaan, mutta ehkä ne on vitsejä tuolla AK-Isännöinnin sivuilla. Sopisi jonkun tutkivan toimittajan ottaa hamapaisiin lafka. Naurettavaa touhua, että kehtaa lähetellä jatkuvasti jotain sontaa yksityissähköpostistaan.

    • Anonyymi

      Jep, kokemusta on. Harkitsemme jo rikosilmoitusta!

    • Anonyymi

      "”Osapuolivarastaminen”

      ”Osapuolivarastaminen” on termi, joka kuvaa tilannetta, jossa taloyhtiön isännöitsijä käyttää hyväkseen asemaansa keinotekoisesti kohottaakseen huoltokorjausten tai muiden palveluiden hintoja saadakseen itse taloudellista hyötyä. Tämä toiminta on eettisesti ja laillisesti arveluttavaa, ja se voi aiheuttaa vakavia taloudellisia seurauksia taloyhtiölle ja sen asukkaille.

      Kuvaus ilmiöstä: Isännöitsijä, joka ei saa suoraa korvausta pienemmistä huoltotoimenpiteistä, saattaa luoda tilanteita, joissa hankkeiden kustannuksia inflatoidaan tarkoituksellisesti. Esimerkiksi 1 000 euron arvoisen huollon hinta voidaan keinotekoisesti puhuttaa 30 000 euroon, jolloin isännöitsijä voi periä itselleen suuremman palkkion. Tämä johtaa siihen, että taloyhtiön vastikkeet nousevat kohtuuttomasti, mikä rasittaa asukkaita taloudellisesti.

      Eettiset ja lailliset ongelmat: Tällainen käytäntö ei ole ainoastaan moraalisesti väärin, vaan se voi myös rikkoa lainsäädäntöä, kuten petos- ja kavalluslakeja. Taloyhtiön hallituksen jäsenten ja isännöitsijän väliset eturistiriidat voivat johtaa tilanteeseen, jossa isännöitsijä manipuloi taloudellisia raportteja hyödyntääkseen taloyhtiön varoja omaksi edukseen.

      Ratkaisut ja suositukset:

      Läpinäkyvyys: Taloyhtiön hallituksen on valvottava tarkasti isännöitsijän toimia ja varmistettava, että kaikki taloudelliset transaktiot ovat läpinäkyviä. Tämä sisältää säännöllisen tarkastelun taloyhtiön pankkitileistä ja varmistamisen, että kaikki kustannukset esitetään selkeästi ja perustellusti.
      Riippumaton tilintarkastus: Taloyhtiön on hyvä käyttää ulkopuolisia, riippumattomia tilintarkastajia, jotka eivät ole sidoksissa isännöitsijään. Tämä auttaa varmistamaan, että taloudellinen tarkastus on objektiivinen ja luotettava.
      Hallituksen osallistuminen: Hallituksen jäsenten tulisi ottaa aktiivinen rooli taloyhtiön talouden hallinnassa. Koulutus talousasioissa auttaa heitä ymmärtämään paremmin vastuitaan ja tunnistamaan mahdolliset väärinkäytökset.
      Säännöllinen vaihtuvuus palveluntarjoajissa: Isännöitsijän ja muiden palveluntarjoajien säännöllinen vaihtaminen voi ehkäistä liiallista lojaliteettia ja mahdollisia eturistiriitoja.

      Yhteenveto: ”Osapuolivarastaminen” kuvaa tilannetta, jossa taloyhtiön isännöitsijä manipuloi kustannuksia omaksi edukseen, mikä voi johtaa taloyhtiön varojen väärinkäyttöön ja asukkaiden maksutaakan kasvuun. Tämän estämiseksi on tärkeää lisätä läpinäkyvyyttä, toteuttaa riippumaton tilintarkastus, kouluttaa taloyhtiön hallituksen jäseniä ja varmistaa palveluntarjoajien säännöllinen vaihtuvuus. Näillä toimenpiteillä voidaan varmistaa, että taloyhtiön hallinto toimii rehellisesti ja asukkaiden eduksi.""

    • Anonyymi

      ”Julkisvallan anastus”

      ”Julkisvallan anastus” on petollinen ja manipuloiva taktiikka, jossa yksityinen yritys tai henkilö esittää julkisen vallan edustajaa neuvotteluasemiensa vahvistamiseksi. Tämä vakiintunut käytäntö on erityisen ongelmallinen Suomessa isojen isännöintitoimistojen neuvotteluvälineiden joukossa.
      Taktiset piirteet

      1. Esiintyminen julkisen vallan edustajana: Julkisvallan anastuksessa joku esittää olevansa julkisen vallan edustaja ja käyttää harvinaista termiä, jota kiistan osapuolet ovat käyttäneet. Tämä antaa harhaanjohtavan kuvan siitä, että julkinen taho olisi mukana kiistassa.

      2. Manipulatiivinen painostus: Julkisvallan anastajan kätyri saattaa painostaa esimerkiksi perheellistä äitiä vihjaamalla, että hän voisi menettää jälkeläisistään saamiaan laillisia korvauksia. Tavoitteena on pelotella vastapuolta ja saada hänet luopumaan laillisista vaatimuksistaan.
      Vaikutukset

      1. Luottamuksen heikkeneminen: Tällainen toiminta heikentää luottamusta sekä neuvottelukumppanien välillä että laajemmin yhteiskunnassa. Se voi vahingoittaa yrityksen mainetta ja johtaa pitkäaikaisiin haittoihin.

      2. Oikeudelliset seuraamukset: Tämä toiminta on laitonta ja voi johtaa oikeudellisiin seuraamuksiin, kuten sakkoihin, vahingonkorvauksiin tai rikossyytteisiin.

      3. Eettiset ongelmat: Julkisvallan anastus on eettisesti ongelmallista, koska se perustuu petokseen ja harhaanjohtamiseen. Tämä voi heikentää luottamusta julkisiin instituutioihin ja luoda haitallista liiketoimintakulttuuria.
      Hoitokeinot

      1. Tietoisuuden lisääminen: Organisaatioiden tulisi tiedottaa tällaisista manipulaatiokeinoista ja varmistaa, että heidän työntekijänsä tunnistavat ja välttelevät niitä.

      2. Sääntelyn vahvistaminen: Viranomaisten tulisi harkita sääntelyn vahvistamista tällaisten manipulointikeinojen estämiseksi ja seuraamusten lisäämiseksi.

      3. Rehellinen neuvottelu: Yritysten tulisi pyrkiä rehellisiin ja avoimiin neuvotteluihin, joissa molempien osapuolten intressit otetaan tasapuolisesti huomioon ilman harhaanjohtamista tai manipulaatiota.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 148
      4153
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3744
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      21
      2598
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1871
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1737
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1619
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1595
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1533
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1501
    Aihe