Ja vuoden päästä maksaa 50e lataaminen

Anonyymi

8

126

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ai, maksaako muka kotonakin? Nimittäin pääosan ajasta sähköauto ladataan kotona täsmälleen samalla sähköllä kuin kodinkoneetkin. Tämän hinta tuskin nousee niin paljon. Silloin siitä kärsii eniten juuri köyhät joilla EI ole sähköautoa.

   Ja sähköauton voi ladata vaikka omilla aurinkopaneeleilla jolloin sähköstä ei maksa mitään.

   Eikä tällä uutisella ole mitään tekemistä vaan tämä on lentokentän lisäpalveluita jotka voi myös jättää kokonaan käyttämättä. Vain rääkyvä kateellinen idiootti tekee tuollaisia päätelmiä mitä teit.

   • Anonyymi

    verotus lienee tehdään niin että E autoilla on oma ns. käyttövoimavero

    hankala ajaa niillä suomen teillä jos ei korjata? E autoissa renkaat kovilla ja ovat painavia tien kuluttajia


  • Anonyymi

   Eihän tuo 20c/kWh mikään ihmeellisen kallis hinta latauksesta ole. Sähkön hinta vaan on noussut. Ylipään kaikkien energioiden hinta seurailee toisiaan. Kysyntä ja tarjonta ohjaa kuviota.
   Tuo hintahan pitää sisällään sähkön hinnan, siirron, latauskentän maa-alueen kustannuksen, latausaseman laitteistojen hinnan ja asennuksen, huollon jne...
   Jos ei ole sattuntu saamaan vuosi siten hyvää 2v sähkösopparia niin kyllä se kotisähkökin maksaa saman.

   Latausasemien määrän kasvaessa myös niiden välinen hintakilpailu kovenee mikä pitää huolen että kovin paljon lisähintaan sähkön hinnan päälle ei voi latausketju pistää. Ihan sama asia kuin bensan myynnin kanssa tai minkä tahansa kulutushyödykkeen kanssa.

  • Anonyymi

   Hah! Viisi euroa/100 km. Oma pikkudieseli vie 3,8 litraa satasella maantieajossa, eli hieman reilu 8 euroa. Ero on kutistumassa olemattomiin ajokulujen osalta. Pikkudieseliä puoltaa myös 1500 kg vetomassa. Kansansähköautoissa tuohon 0 kg.

   Kohta on ihmiset pulassa näiden patterilelujen kanssa. Käytettyjen hinnat tippuu varmaan 80%.

   • Anonyymi

    ..ja sinun dieselisi käyttövoimavero ja vuotuinen käyttömaksu yhteensä 800 euroa vuodessa. Siinä sitä on maksamista.


   • Anonyymi

    Ensinnäkin valtaosa suomalaisista ei ikinä elämässään ole vetänyt mitään autonsa perässä. Ja suuressa osassa polttomoottoriautojakaan ei ole peräkoukkua ollenkaan, koska se on ollut täysin tarpeeton.

    Ja tietenkin monien sähköautojen perässä voisi vetää jotain, jos haluaa. Valtaosa autoilijoista vain ei sitä koskaan tee.

    Myönnä vain, tuo vetokyky on vain pikkuruisen vähemmistön ongelma. Useimmat eivät koskaan ole mitään vetänyt autonsa takana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    ..ja sinun dieselisi käyttövoimavero ja vuotuinen käyttömaksu yhteensä 800 euroa vuodessa. Siinä sitä on maksamista.

    No ei ole kuin 534 e.


   • Anonyymi

    Edellinen autoni oli A4 diesel. Ostin sen 2018 uutena. Se kulututti 6-6.6L/100km naftaa. Ajotyyli on rauhallinen ja rajoituksia noudattava.

    Auto kun auto vie pieniä lukemia 80-teillä ajaessa. Se vaan ei ola normaalia auton käyttöä. Normaaliin kuuluu 40% kaupunkia, 20% moottoritietä ja loput sitten taajamaa ja maantietä.
    Kyllä siinä pienikin diesel vie 5 alkavia kulutuksia. Webasto sitten päälle että saa auton lämpöiseksi lyhylläkin matkoilla ja taajama/kaupunkiajossa.

    Aika pellejuttuja nuo maantietarinat. Se ei vaan ole sitä ajoa mitä suurin osa ajaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   466
   3860
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   1992
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   746
   1854
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1205
  5. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   59
   954
  6. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   872
  7. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   112
   855
  8. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   67
   721
  Aihe