Miksi ruokaa ei osata tehdä itse.

Anonyymi

On se kumma juttu että kukaan että kukaan ei osaa nykyään tehdä ruokaa .Kaupan hyllyiltä otetaan vain purkkeja ja pusseja jotka on täynnä rasvaa,sokeria,lisäaineita.
Ei ole mikään ihmekkään että lihavia ihmisiä ON niin paljon.JOS teet ruuan itse tiedät tarkasti mitä se sisältää.

Ruuan valmistus ON maailman yksinkertaisin asia.Siihen ei tarvita suuria kokkaustaitoja eikä keittokirjoja. Ensin kasvikset ja juurekset paloitellaan ja lisätään mausteet jonka jälkeen ne pistetään uuniin noin 40 minutiksi.

Kasviksia ja juureksia saa syödä niin paljon kuin haluaa koska ne sisältävät vähän energiaa.Vaikka niitä söisi päivässä monta kiloa niin niillä laihtuu.Koska niistä saa vähintään 10 kertaa vähemmän kaloreita kuin lihottavasta ruuasta.
Monesti on niinkin että tyypillinen roskaruokaa syövä EI syö niitä yhtään.

Muutamia kalorivertailuja

Kaali1 000 g
1,20 55,80 14,40 Kal 240

Valio Oltermanni1 000 g
290,00 250,00 Kal 3610
-----------------------------------
Paprika (Vihreä)1 000 g
1,70 46,40 8,60 Kal 200

Wilhelm Perinteinen Makkara1 000 g
250,00 10,00 120,00 Kal 2740

Kun käytte ruokakaupaassa sieltä mukaan vain porkkanapusseja,lanttua,kaalia,sipulia yms niin läski lähtee yms.Niitä tuhansia tuotteita mitä kaupan hyllyt on täynnä ei kannata ostaa ollenkaan.JOS haluaa laihtua.
https://www.youtube.com/watch?v=ZLScA5anDGY

18

282

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tekemällä OIKEITA VALINTOJA ruokakaupassa oikeita EI LIHO.

   Et sinä pysty syömään itseäsi lihavaksi millään jos syöt vähäkalorista ruokaa.

   • Anonyymi

    "Tekemällä OIKEITA VALINTOJA ruokakaupassa oikeita EI LIHO."

    Aijaa.

    Minä ostan pelkkää kasvista kaupasta mutta woltti kuskaa illalla syötävää ja päivällä käyn pizzalla ja hampurilaisella.

    Lihon vaikka teen niitä oikeita valintoja ruokakaupassa. Teoriasi on kaunis mutta ei pidä paikkaansa.


  • Anonyymi

   Olen välttynyt lihomisilta syömällä VAIN hyvää ruokaa yli 200 la kilolla.Lisäksi on kuulunut pyöräilyä ja hiihtoa estelykampanjaan yli 100 la kilolla.3-4 tuntia päivässä.

   • Anonyymi

    Tämä edellinen oli varmaan sen 14-vuotiaan teinin kirjoitus. Sukupuolen jo arvaattekin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tämä edellinen oli varmaan sen 14-vuotiaan teinin kirjoitus. Sukupuolen jo arvaattekin.

    Tarkemmin kun ajattelen, niin eihän tuo normaalia ole teini-ikäiseltä, kun se jatkuu yli kaksi vuotta. Kyseessä on paljon vanhempi todennäköisesti kuntoutustuella elävä tai jopa varhaiseläkkeellä oleva ihminen, aivan varmasti nainen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tarkemmin kun ajattelen, niin eihän tuo normaalia ole teini-ikäiseltä, kun se jatkuu yli kaksi vuotta. Kyseessä on paljon vanhempi todennäköisesti kuntoutustuella elävä tai jopa varhaiseläkkeellä oleva ihminen, aivan varmasti nainen.

    Käytätkö naista haukkumasanana? Miksi?

    Avauksen tekijän ja hänen kirjoitustensa jatkajan pääkoppa on tyhjä kuin avaruus välillä Kuusta Jupiteriin. Avaus on taas kerran todella suuri pila.


  • Anonyymi

   ...että kukaan ei nykyään osaa tehdä ruokaa...

   Ei vois olla typerämpää yleistämistä! Joku narsisti luulee muita vielä tyhmemmiksi kuin itse on. Erehtyy niin täydellisesti, ettei sille viitsi edes nauraa.

   • Anonyymi

    Jonka lisäksi AP käyttää sanoja "nainen", "tyttö" tai "teinityttö" loukkaamistarkoituksessa. Todella merkillistä, sillä sama asia olisi kutsua kirjoittajia "ihmisiksi", "nuoriksi ihmisiksi" tai "vanhoiksi ihmisiksi". MItä loukkaavaa tuossa on?

    Ellei kukaan muu ole huomannut - varmasti on - AP on suuri pilailija, jonka pääasiallinen tarkoitus on kerätä paljon huomioita mitä kummallisimmilla tavoilla. AP siis trollaa ja vastailee itselleen.

    Eräässä toisessa säikeessä pilailija kehuu itseään näin: "AP:n kaikki aloitukset ovat aina aikaansaaneet vilkkaat keskustelut." Vilkas keskustelu herää siitä, että pilailija pilailee ja trollaa päivästä toiseen sekä vastailee itselleen. Keskustelua on helppo herättää, kun haukkuu vuoron perään viljat, lihat, vihannekset, kuidun, kovat rasvat, öljyt, voin jne jne jne. Ja laihtumista on estetty satoja kiloja vuodessa.

    AP:n eli pilailijan parhaat keksinnöt ovat olleet "mansikkakakku pyöränsarvissa", "sähkölllä toimivat ylä- ja alapihdit", "hyvä ruoka laihduttaa" sekä "4 - 5 tunnin hiihto ja pyöräily". Proteenin hän on myös keksinyt itse ja pitää siitä kiinnin kynsin ja hampain, vaikka se ei ole yleisellä tasolla hauskaa.

    Kyseessä on parodiahorisontti.


  • Anonyymi

   Asun yksin.Otan kaupan hylystä sydän merkillä ruokani.Kuin syön paljon kalaa. Lisäksi on valmita salatti anoksia. Miksi kun asun yksin. Ei huvita tehdä ruokaa. Silloin jos joku tulee yöksi teen ilolla ja valitetavasti osaan tehdä ruokaa. Lisäksi en syö sokeria.En mitän tuotetta missä sokeria. Juomani onn vesi. Painoni normaali.Likun paljon koksa eläkelä ulkona säällä kuin säälä Itä-Helsinki. Joten vielläkänei ole vyötärö kuin olis raskaana.Kuten soffa perunoilla. Joilla ei mitään käistys ajasta ja ravinnon otosta.Syön myös mustikoita 100g päivä terveyshyöty. Ja tuhlaan rahani prisman palkaste altaasta ostettuun:Smoothie 600 g. pusiin.En myöskän litki kaljaa,en viiniä,en tupakoi en kapakoi ja nautin elämä.Laihdutaminen lihotaa. Opetelka syömään aamianen lounas.välipala, päivälinen iltapala,ette liho.

   • Anonyymi

    Olet kyllä ihannoitava poikamies, mistä noita löytä. Meillä olis juhannusjuhlat, 50-80 tulee, tuletko sinä


  • Anonyymi

   Jos haluaa laihtua. Hakun selaimelle sairaalan ruka ajat. Sama sivu näkyy mitä syövät kellon mukan päivässä.Sitä noudataa. Normali koti ruoka. Kelon mukaan,yhtän ei ajassa lintsata.välissä ei lapata mitänsalaa suhun.Ikuiset laidutajat 2 naista . Toinen sillä laihtui ylipanonsa 30 kg. 3 vuodessa. Toinen ylipainonsa 40 kg. meni 5 vuotta.Pälle hyöty likuntaa ja asketen kerämistä päivtäin 12 000 askelta.Läskit eivt tulet takaisin kun otivat elämän tehtäväksi syödä kellon mukaan. Jaksavat likua vaikka sokeritautia ja sydän vikoja ajasta kun olivat läskejä.Polvet heiltä vei ylipaino nivelrikot. Silti liikuvat.Kipun kun lääke liike. Viina eivät juo ei kaljaa.Viiniä.Ne lihotaa naisia. Eivät juo mitän missä hiilihappoa. Hilhapoliset juomat kasvatta vasta laukkua isoksi ja mahtuu enemän safkaa.

  • Anonyymi

   Kyseessä on 100 % parodiahorisontti, joka vetää puoleensa kärpäsiä kuin zontakasa.

   Pysytään poissa jatkossa.

  • Anonyymi

   Kumma juttu kun kaikki ei osaa opiskella. Opiskelu on helpompaa kuin ruoanlaitto. Ja pian sitä on tuomarin tai lääkärin paperit.

  • Anonyymi

   Puuttuu ne ohjeet miten leivotaaan ilman käsiä eli pelkästään varpailla yleensäkin tehdään ruokaa, voisitko ystävällisesti lähettää vaikka linkin havainnollistavaan videoon.

   Videossa siis pitäisi opastaa miten valmistetaan ruokaa pelkästään varpaita käyttäen?

  • Anonyymi

   Onko sinulla tapana syödä kerrallaan Oltermannia tai Wilhelmiä kilon kerrallaan?
   Oltermannia viipaloidaan yleensä leivän päälle n. 10-20 g, jolloin kaloreja tulee 36-72. Esimerkiksi tässä taannoin ostin kilon pakkauksen toisenmerkkistä grillimakkaraa. Paketissa oli 10 kpl grillimakkaroita, joista söin yhden päivässä, eli esimerkissäsi kaloreja olisi 274 päivää kohden.

  • Anonyymi

   Aika yksitoikkoinen ruokavalio jos osaa vain paistaa uunissa juureksia.

  • Anonyymi

   AP on taas saanut valtavan huomion. AP:llä on suuri fanittajalauma, ja avaukset ovat saaneet kohta 7000 vastausta.

   Luultavasti kirjoittaja on nuori tai vanha ihminen.

  • Anonyymi

   Suomessa kodeissa, joissa vielä tehdään ruokaa jatketaan äitien ja mummojen perinteitä ruuanlaitossa ja/tai yritetään toteuttaa ns. huippukokkien reseptejä ja kummassakin tavassa on se vika, että näillä ohjeilla tehty ruoka ei ole järin terveellistä (voita, kermaa, paljon suolaa, valkoisia jauhoja, punaista lihaa ym.) Jos ruokakauppojen hyllyiltä poistettaisiin kaikki ne tuotteet, joiden syöntiä ei periaatteessa voida suositella oikeastaan kenellekään, niin kauppoihin jäisi melko paljon tyhjää hyllytilaa ja taitaisivat joutua supistamaan tuotantoaan monet lihajalosteiden, leipomotuotteiden, juustojen ja maitotuotteidenkin valmistajat. Epäterveellisten ruokien ja ruoka-aineiden verotusta saisi kyllä kiristää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   5071
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   306
   2177
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   442
   1863
  4. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   1183
  5. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   570
   1110
  6. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   221
   1006
  7. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   61
   955
  8. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   56
   857
  9. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   837
  10. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   51
   741
  Aihe