Miksi ruokaa ei osata tehdä itse.

Anonyymi

On se kumma juttu että kukaan että kukaan ei osaa nykyään tehdä ruokaa .Kaupan hyllyiltä otetaan vain purkkeja ja pusseja jotka on täynnä rasvaa,sokeria,lisäaineita.
Ei ole mikään ihmekkään että lihavia ihmisiä ON niin paljon.JOS teet ruuan itse tiedät tarkasti mitä se sisältää.

Ruuan valmistus ON maailman yksinkertaisin asia.Siihen ei tarvita suuria kokkaustaitoja eikä keittokirjoja. Ensin kasvikset ja juurekset paloitellaan ja lisätään mausteet jonka jälkeen ne pistetään uuniin noin 40 minutiksi.

Kasviksia ja juureksia saa syödä niin paljon kuin haluaa koska ne sisältävät vähän energiaa.Vaikka niitä söisi päivässä monta kiloa niin niillä laihtuu.Koska niistä saa vähintään 10 kertaa vähemmän kaloreita kuin lihottavasta ruuasta.
Monesti on niinkin että tyypillinen roskaruokaa syövä EI syö niitä yhtään.

Muutamia kalorivertailuja

Kaali1 000 g
1,20 55,80 14,40 Kal 240

Valio Oltermanni1 000 g
290,00 250,00 Kal 3610
-----------------------------------
Paprika (Vihreä)1 000 g
1,70 46,40 8,60 Kal 200

Wilhelm Perinteinen Makkara1 000 g
250,00 10,00 120,00 Kal 2740

Kun käytte ruokakaupaassa sieltä mukaan vain porkkanapusseja,lanttua,kaalia,sipulia yms niin läski lähtee yms.Niitä tuhansia tuotteita mitä kaupan hyllyt on täynnä ei kannata ostaa ollenkaan.JOS haluaa laihtua.
https://www.youtube.com/watch?v=ZLScA5anDGY

18

55

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tekemällä OIKEITA VALINTOJA ruokakaupassa oikeita EI LIHO.

      Et sinä pysty syömään itseäsi lihavaksi millään jos syöt vähäkalorista ruokaa.

      • Anonyymi

        "Tekemällä OIKEITA VALINTOJA ruokakaupassa oikeita EI LIHO."

        Aijaa.

        Minä ostan pelkkää kasvista kaupasta mutta woltti kuskaa illalla syötävää ja päivällä käyn pizzalla ja hampurilaisella.

        Lihon vaikka teen niitä oikeita valintoja ruokakaupassa. Teoriasi on kaunis mutta ei pidä paikkaansa.


    • Anonyymi

      Olen välttynyt lihomisilta syömällä VAIN hyvää ruokaa yli 200 la kilolla.Lisäksi on kuulunut pyöräilyä ja hiihtoa estelykampanjaan yli 100 la kilolla.3-4 tuntia päivässä.

      • Anonyymi

        Tämä edellinen oli varmaan sen 14-vuotiaan teinin kirjoitus. Sukupuolen jo arvaattekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä edellinen oli varmaan sen 14-vuotiaan teinin kirjoitus. Sukupuolen jo arvaattekin.

        Tarkemmin kun ajattelen, niin eihän tuo normaalia ole teini-ikäiseltä, kun se jatkuu yli kaksi vuotta. Kyseessä on paljon vanhempi todennäköisesti kuntoutustuella elävä tai jopa varhaiseläkkeellä oleva ihminen, aivan varmasti nainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tarkemmin kun ajattelen, niin eihän tuo normaalia ole teini-ikäiseltä, kun se jatkuu yli kaksi vuotta. Kyseessä on paljon vanhempi todennäköisesti kuntoutustuella elävä tai jopa varhaiseläkkeellä oleva ihminen, aivan varmasti nainen.

        Käytätkö naista haukkumasanana? Miksi?

        Avauksen tekijän ja hänen kirjoitustensa jatkajan pääkoppa on tyhjä kuin avaruus välillä Kuusta Jupiteriin. Avaus on taas kerran todella suuri pila.


    • Anonyymi

      ...että kukaan ei nykyään osaa tehdä ruokaa...

      Ei vois olla typerämpää yleistämistä! Joku narsisti luulee muita vielä tyhmemmiksi kuin itse on. Erehtyy niin täydellisesti, ettei sille viitsi edes nauraa.

      • Anonyymi

        Jonka lisäksi AP käyttää sanoja "nainen", "tyttö" tai "teinityttö" loukkaamistarkoituksessa. Todella merkillistä, sillä sama asia olisi kutsua kirjoittajia "ihmisiksi", "nuoriksi ihmisiksi" tai "vanhoiksi ihmisiksi". MItä loukkaavaa tuossa on?

        Ellei kukaan muu ole huomannut - varmasti on - AP on suuri pilailija, jonka pääasiallinen tarkoitus on kerätä paljon huomioita mitä kummallisimmilla tavoilla. AP siis trollaa ja vastailee itselleen.

        Eräässä toisessa säikeessä pilailija kehuu itseään näin: "AP:n kaikki aloitukset ovat aina aikaansaaneet vilkkaat keskustelut." Vilkas keskustelu herää siitä, että pilailija pilailee ja trollaa päivästä toiseen sekä vastailee itselleen. Keskustelua on helppo herättää, kun haukkuu vuoron perään viljat, lihat, vihannekset, kuidun, kovat rasvat, öljyt, voin jne jne jne. Ja laihtumista on estetty satoja kiloja vuodessa.

        AP:n eli pilailijan parhaat keksinnöt ovat olleet "mansikkakakku pyöränsarvissa", "sähkölllä toimivat ylä- ja alapihdit", "hyvä ruoka laihduttaa" sekä "4 - 5 tunnin hiihto ja pyöräily". Proteenin hän on myös keksinyt itse ja pitää siitä kiinnin kynsin ja hampain, vaikka se ei ole yleisellä tasolla hauskaa.

        Kyseessä on parodiahorisontti.


    • Anonyymi

      Asun yksin.Otan kaupan hylystä sydän merkillä ruokani.Kuin syön paljon kalaa. Lisäksi on valmita salatti anoksia. Miksi kun asun yksin. Ei huvita tehdä ruokaa. Silloin jos joku tulee yöksi teen ilolla ja valitetavasti osaan tehdä ruokaa. Lisäksi en syö sokeria.En mitän tuotetta missä sokeria. Juomani onn vesi. Painoni normaali.Likun paljon koksa eläkelä ulkona säällä kuin säälä Itä-Helsinki. Joten vielläkänei ole vyötärö kuin olis raskaana.Kuten soffa perunoilla. Joilla ei mitään käistys ajasta ja ravinnon otosta.Syön myös mustikoita 100g päivä terveyshyöty. Ja tuhlaan rahani prisman palkaste altaasta ostettuun:Smoothie 600 g. pusiin.En myöskän litki kaljaa,en viiniä,en tupakoi en kapakoi ja nautin elämä.Laihdutaminen lihotaa. Opetelka syömään aamianen lounas.välipala, päivälinen iltapala,ette liho.

      • Anonyymi

        Olet kyllä ihannoitava poikamies, mistä noita löytä. Meillä olis juhannusjuhlat, 50-80 tulee, tuletko sinä


    • Anonyymi

      Jos haluaa laihtua. Hakun selaimelle sairaalan ruka ajat. Sama sivu näkyy mitä syövät kellon mukan päivässä.Sitä noudataa. Normali koti ruoka. Kelon mukaan,yhtän ei ajassa lintsata.välissä ei lapata mitänsalaa suhun.Ikuiset laidutajat 2 naista . Toinen sillä laihtui ylipanonsa 30 kg. 3 vuodessa. Toinen ylipainonsa 40 kg. meni 5 vuotta.Pälle hyöty likuntaa ja asketen kerämistä päivtäin 12 000 askelta.Läskit eivt tulet takaisin kun otivat elämän tehtäväksi syödä kellon mukaan. Jaksavat likua vaikka sokeritautia ja sydän vikoja ajasta kun olivat läskejä.Polvet heiltä vei ylipaino nivelrikot. Silti liikuvat.Kipun kun lääke liike. Viina eivät juo ei kaljaa.Viiniä.Ne lihotaa naisia. Eivät juo mitän missä hiilihappoa. Hilhapoliset juomat kasvatta vasta laukkua isoksi ja mahtuu enemän safkaa.

    • Anonyymi

      Kyseessä on 100 % parodiahorisontti, joka vetää puoleensa kärpäsiä kuin zontakasa.

      Pysytään poissa jatkossa.

    • Anonyymi

      Kumma juttu kun kaikki ei osaa opiskella. Opiskelu on helpompaa kuin ruoanlaitto. Ja pian sitä on tuomarin tai lääkärin paperit.

    • Anonyymi

      Puuttuu ne ohjeet miten leivotaaan ilman käsiä eli pelkästään varpailla yleensäkin tehdään ruokaa, voisitko ystävällisesti lähettää vaikka linkin havainnollistavaan videoon.

      Videossa siis pitäisi opastaa miten valmistetaan ruokaa pelkästään varpaita käyttäen?

    • Anonyymi

      Onko sinulla tapana syödä kerrallaan Oltermannia tai Wilhelmiä kilon kerrallaan?
      Oltermannia viipaloidaan yleensä leivän päälle n. 10-20 g, jolloin kaloreja tulee 36-72. Esimerkiksi tässä taannoin ostin kilon pakkauksen toisenmerkkistä grillimakkaraa. Paketissa oli 10 kpl grillimakkaroita, joista söin yhden päivässä, eli esimerkissäsi kaloreja olisi 274 päivää kohden.

    • Anonyymi

      Aika yksitoikkoinen ruokavalio jos osaa vain paistaa uunissa juureksia.

    • Anonyymi

      AP on taas saanut valtavan huomion. AP:llä on suuri fanittajalauma, ja avaukset ovat saaneet kohta 7000 vastausta.

      Luultavasti kirjoittaja on nuori tai vanha ihminen.

    • Anonyymi

      Suomessa kodeissa, joissa vielä tehdään ruokaa jatketaan äitien ja mummojen perinteitä ruuanlaitossa ja/tai yritetään toteuttaa ns. huippukokkien reseptejä ja kummassakin tavassa on se vika, että näillä ohjeilla tehty ruoka ei ole järin terveellistä (voita, kermaa, paljon suolaa, valkoisia jauhoja, punaista lihaa ym.) Jos ruokakauppojen hyllyiltä poistettaisiin kaikki ne tuotteet, joiden syöntiä ei periaatteessa voida suositella oikeastaan kenellekään, niin kauppoihin jäisi melko paljon tyhjää hyllytilaa ja taitaisivat joutua supistamaan tuotantoaan monet lihajalosteiden, leipomotuotteiden, juustojen ja maitotuotteidenkin valmistajat. Epäterveellisten ruokien ja ruoka-aineiden verotusta saisi kyllä kiristää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1779
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      41
      1575
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      47
      1529
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe