Työtovereita puhuminen

Anonyymi

Eräästä ihmisestä puhutaan työpaikalla: " onhan se vähän uskovainen, mutta onhan se nyt muuten ihan mukava". Voitaisiinko ihmisestä puhua:"onhan se homo, mutta onhan se nyt noin muuten mukava" ?

7

235

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   tuohan on oikeastansa varsin rakentava ajattelutapa. Huolimatta siitä että toinen ihminen edustaa aivan erilaista maailmankäsitystä kuin itse niin silti halutaan nähdä hänet myönteisessä valossa. Tullaan siis erilaista ihmistä vastaan ja hyväksytään hänet sakkiin. Esimerkkejä. Onhan se oikeistoporvari ja punikkivastainen mutta ihan symppis työkaveri silti. On sillä kauheita tatuointeja joka puolella kroppaa ja kasvoissakin ja pilkkejä roikkuu nenästänsä mutta kyllä hänen kanssansa tulen silti hyvin juttuun.

  • Anonyymi

   No joo, onhan tuo ihan ystävällistä/sellaiseksi tulkittava kommentti, että toista pidetään mukavana erilaisuudestaan huolimatta.
   Mutta toisaalta ei kai sitä tarvitsisi erikseen mainita tai ylipäätään esille tällaisissa keskusteluissa. Vaikka toinen onkin kuinka uskovainen tahansa. Varsinkaan jos ko ihminen ei itse tuputa uskoansa muille tai tuo sitä muutenkaan erityisemmin ainakaan esille.
   Toki homoseksuaaleista ym kun puhutaan noin, se voi tai voidaan tulkita alentavaksi ainakin, jos ei syrjiväksi. Vaikka pointti olisikin ystävällinen.
   Itse olen aika helvetin kyllästynyt jo siihen, kun olen puolimustalainen(eli toinen vanhemmista mustalainen ja toinen valkolainen) ja olen elänyt kuitenkin ikäni valkoisten yhteiskunnassa heidän normien mukaan.
   Niin monet, varsinkin edellisellä asuinpaikkakunnallani missä myös vartuin, asiasta tietävät toivat aika usein puheissaan ilmi, että "kuinka mustalainen voikin olla tuollainen ja ylipäätään noin??? Että oikein on kouluja käynyt ja työtä tekee, vielä rehellisesti verokortilla.". Ja muutenkin kait ihmetytti, kun en varastele, riehu puukon kanssa, laula tangoja jalat nilkkoja myöden hevosenpaskassa raviradoilla tai muuallakaan. Jne, mitä nyt mustalaisten luullaan ja kait odotetaankin tekevän.
   Kai se on sitten jonkinsorttista rasismiakin se, että ihmeen hyvä olet siitä huolimatta mitä olet.

  • Anonyymi

   Ei työpaikalla voida puhua mistäään sellaisesta, mistä ei voida kysyä haastattelussakaan. Henkilökohtaiset asiat eivät liity työhön.

   • Anonyymi

    Jos työaikana puhuttaisiin vain 100% työasioita niin sellainen firma ei kauaan pystyssä pysy kun työntekijät hajoaisivat työnsä ääreen. Sellainen 20 % hömppää ja 80 % duunia on toimivan firman resepti.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Jos työaikana puhuttaisiin vain 100% työasioita niin sellainen firma ei kauaan pystyssä pysy kun työntekijät hajoaisivat työnsä ääreen. Sellainen 20 % hömppää ja 80 % duunia on toimivan firman resepti.

    Aika monessa työpaikassa puhutaan 95 % aivan muuta kuin työasioita ja se loput 5 % käytetään työasioihin varsinkin valtion ja kaupungin työpaikoissa.


  • Anonyymi

   Työkavereiden yksityiselämän piiriin kuuluvista asioista ei saa juoruta. Maailma on kyllä täynnä muita puheenaiheita kuten sää, urheilu, taide tai vaikkapa kokkaus. Aiheethan ei maailmasta lopu kesken, vaikka työkavereiden vakaumuksesta tai seksuaalisesta suuntauksesta ei puhuttaisi.

   • Anonyymi

    On olemassa työpaikkoja ja ammattialoja, joissa työnantajaa kiinnostaa enemmän mitä työntekijä tekee vapaa-ajallaan kuin mitä tekee työssään. Esim. jos naisvartija menee vapaa-aikanaan samaa sukupuolta olevan kanssa sokkotreffeille niin se on välittömästi potkut seuraavana aamuna.

    Eli naisvartijan pitäisi elää totaalisessa selibaatissa jos on homoseksuaali. Sen sijaan jos heteromies-ja heteronainen, vartijat molempia, jos heille syntyy suhde työaikana niin se ei ole mikään ongelma. Sen sijaan naispuolisen homoseksuaalien pitää pidättäytyä kaikenlaisesta kanssakäymisestä kenen kanssa tahansa missä tahansa varsinkin vapaa-ajalla, kenellekään ei saa puhua (sehän voi puhua yli suunsa), ketään ei saa moikata (ei edes naapuria), hymyillä ei saa ei edes vapaa-ajalla tai se on heti potkut töistä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   274
   5775
  2. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   328
   2398
  3. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   473
   2115
  4. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   273
   1473
  5. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   1346
  6. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   634
   1327
  7. Nytkö se taas alkaa - apinarokko ja rokotuspainostus

   Valmistautukaa concoy väki. Wef ja muut globalistit eivät saaneet koronalla tarpeeksi kiusattua ihmisiä. Nyt pukkaa kuitenkin taas uutta riesaa: htt
   Maailman menoa
   222
   1128
  8. Onko meillä tilanne mies

   Vai kuvittelenko vaan? Onko puoleltasi kaikki täysin ohi?
   Ikävä
   73
   1082
  9. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   84
   1010
  10. Oot sekottanut mut

   Enkä enää tiedä miten päin olla, kiitos tästä ärsyttävän ihana mies 🙃🥰🔥😤🤯😞
   Ikävä
   37
   929
  Aihe