Uuden vanhan sinisen rakkautta Pattayaan ja vähän muuhunkin.

Anonyymi

Käyttäjän kirjoittamat viestit
Tänään 02.42
Vastasi keskusteluun: Pattaya Naiselle

Mitä ei Pattayalta löydä,ei sitä ole muuallakaan

Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

Tänään 02.37
Kommentoi keskusteluun: SUOMI koulu Thaimaahan

On koulupakko

Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

Eilen 02.58
Vastasi keskusteluun: Lapsuusajan lääkärileikki kiihoittaa

Kivaa olisi varmast,muistoja tästä leikistä on

Seksi > Leikit ja fetissit

05.05.2022
Aloitti uuden keskustelun: Haluatko nainen- tyttö vanhempaa

Olen lueskellut näitä seksi aiheisia juttuja ja huomannut että silloin tällöin joku nuori nainen haluisi fantasioida vanhemman miehen kanssa.No jos sellaista haluat olen 70 v ja vielä paikat toimii,asustelen riihimäellä peltosaaressa.tällä hetkellä lomailen ulkpmailla mutta juhannukseksi tulossa riksuun.179

Seksi

05.05.2022
Vastasi keskusteluun: Olisiko seksi äidin kanssa ihan OK?

Olisi joo

Seksi

04.05.2022
Vastasi keskusteluun: Haluan vanhaa miestä!

70 v riihimäki

Seksi > Leikit ja fetissit

02.05.2022
Vastasi keskusteluun: Haluan vanhaa miestä!

Otappa yhteyttä 70 v

Seksi > Leikit ja fetissit

13.04.2022
Vastasi keskusteluun: Vanha mutta vielä viriili

Tiesin jo ennen korjoittamista että nuorilta,kateellisilta juipeilta tulee tuollaisia vastauksia,ei haittaa.joku päivä itsekin keinutuolissa muistelevat nuoruuttaan.ja ihmettelevät kun ei toimi.no mulla toimii vielä,eikä mummot ole pahoja

Seksi

28.03.2022
Vastasi keskusteluun: Miehet, kuinka kauan kestätte?

Noin 20-30 min ikä 70 v

Seksi > Mieskunto

25.03.2022
Vastasi keskusteluun: Peniksen koko

17 cm ymp 16 cm vanha ja kokenut jotain

Seksi > Mieskunto

25.03.2022
Vastasi keskusteluun: Vaimolle hyvää

Kaikkihan täällä yli 20 cm,todellisuudessa pikku munasia. Itellä 17 cm ympärys 16 cm ei iso eikä paha mut kelvannut joillekin

Seksi > Ryhmäseksi

09.03.2022
Aloitti uuden keskustelun: Seksi deittiä

Haluisko joku nuori tai vanha nainen deittailla vanhemman miehen kanssa.Itellä kaikki vielä toimii,mutta olisi kiva kirjoitella haluistasi ja fantasioistasi tai ihan mistä vaan.Eihän sitä tiedä vaik joskus päästäs näkemäänkin toisemme,asustelen Riihimäen nurkilla ja nyt pidemmällä lomalla Thaimaassa

Seksi

15.02.2022
Vastasi keskusteluun: Peniksen koko

17/16

Seksi > Mieskunto

19.01.2022
Vastasi keskusteluun: Seksi vanhan miehen kanssa...

Kohta 70 v mies ja hyvin vielä onnistuu,mutta ei useasti illan aikana

Seksi > Seksi

16.01.2022
Vastasi keskusteluun: Haluan vanhaa miestä!

Vapaana olis 70 v joka vielä pystyy hoitamaan hommat rauhalliseen malliin,kuviaki pelistä löytyy jos tarve,riihimäen suunnalla oleskelen.nuori tai vanha kaikki käy ei kannata olla ronkeli.viestiä voi lähetellä

Seksi > Leikit ja fetissit

19.08.2021
Vastasi keskusteluun: Kunnon pano takaa

Kyllähän se onnistuu,yhteyksiä vaan

Seksi > Seksi

19.08.2021
Aloitti uuden keskustelun: Mieli tekis kokeilla nuorta tyttöä tai poikaa

Iskenyt sellainen ihme himo nuoriin,ite jo vanhus mut niinkai se menee haluu palata nuoruus lähteille.riksus asustelen et jos joku täälläpäin

Seksi

19.08.2021
Kommentoi keskusteluun: Haluaa kokeilla.

Onnistuu,ja jos sen jälkeen voi vaimoa hoitaa

Seksi > Peppuseksi

20.07.2021
Vastasi keskusteluun: Vanhempaa miestä

Kelpaisit kyllä,olen 68 v terve yksilö,ota yhteyttä vaan

Seksi > Seksinovellit

15.05.2021
Vastasi keskusteluun: Olen 63 vuotiaan miehen seuraneitinä.

siis juuri oikein,niin meillä täällä Thaimaassakin on,ne thaikut kellä varaa pitävät tyttöä juuri noin moni maksaa opikelutkin,Oikea tyyli älä luovu tuosta

Seksi > Onko prostituutio väärin?

41

995

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pattayalla on kaikille kaikkea, pitää paikkansa, todisteellinen totuus on todistettu.

      T: TT = Totuustarkkailija, Jyväskylä, työtön.

    • Anonyymi

      Hauskaa, Tyttö Neitisen 2010 Golfpiireissä on ihan oma invahomonen, joten varmaankin on ollut greenillä rattoisaa.
      Nuorta mieslihaa siis tarjolla Pattayan Savon Riihimäellä, ellei ole pitkällä lomalla Pattayalla.

      • Anonyymi

        Ei ollut sillä markkoja taskussa
        Ja se näky kyllä ravintolalaskussa
        Kun osoitteeksi ehdotin mä sossua
        Se sanoi mullon puskassa kossua


        No enhän tuota ollut ennen tajunnutkaan
        että puistossa jos lempii siitä päätyy aina putkaan


        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        Ravintolavaunuun taisin eksyä mä kerran
        Siellä tapasin tän hämärästi tutun herran
        Vaikka junassa en muista matkanneenikaan
        Oltiin puksuteltu Riihimäeltä Kouvolaan


        Jälkeenpäin jo mietin Trevligt resa Hyvää matkaa
        Pieksämäeltä voi useaankin suuntaan jatkaa


        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        Minä törmäsinkin Hanoi Rocksin basistiin
        itsensä se minulle siis esitteli niin
        Illan mittaan oisin ollut Andyakin vailla
        Mut sellaista ei lystiä nähty näillä mailla


        Kai olin sille vähän liian kuuma pakkaus
        Kun minuuttiakaan ei kestänyt sen rakkaus

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        ravintolaan läksin oli mielessäni seksi
        Vaan tukka oli leikattu kai liian lyhyeksi
        Liekö vika alkoholin vai kampaukasen
        kun yhtään iskurepliikkiä kuullut en


        Huomata voi silti vielä pönttöön nojatessaan
        että onni saattaa kätkeytyä myöskin naistenvessaan

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!


        No nelikymppisenä enää harvemmin käy flaksi
        Mut neloskaljaa juotuani tulin nuoremmaksi
        Baarilta kun läksin ihan teiniltä jo näytin
        Ja hallinkulman tarjonnasta parhaat palat käytin


        Aamun valjetessa alkoi vähän polttaa hihaa
        Leikkikaverihan oli selvää sakkolihaa

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!


        No mulle sattui sitten vähän toisenlainen juttu
        Hoito oli joku ukin veteraanituttu
        No pimeässä harmaampikin pantteri on musta
        Mut valot piti sytyttää kun tuli sohellusta


        Ja minä kysyin että: Mikä mättää jumalauta
        Se sanoi ettei tässä paljon valot juuri auta
        Ei pie ostoo lakanaks sinistä pellavvoo
        Ku siitä ei erota puonnutta viagroo


        Siinä meni nuoret sekä vanhat samallailla
        Aamulla ei oltu enää kyytipoikaa vailla

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        http://www.facebook.com/TuhmatTadit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ollut sillä markkoja taskussa
        Ja se näky kyllä ravintolalaskussa
        Kun osoitteeksi ehdotin mä sossua
        Se sanoi mullon puskassa kossua


        No enhän tuota ollut ennen tajunnutkaan
        että puistossa jos lempii siitä päätyy aina putkaan


        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        Ravintolavaunuun taisin eksyä mä kerran
        Siellä tapasin tän hämärästi tutun herran
        Vaikka junassa en muista matkanneenikaan
        Oltiin puksuteltu Riihimäeltä Kouvolaan


        Jälkeenpäin jo mietin Trevligt resa Hyvää matkaa
        Pieksämäeltä voi useaankin suuntaan jatkaa


        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        Minä törmäsinkin Hanoi Rocksin basistiin
        itsensä se minulle siis esitteli niin
        Illan mittaan oisin ollut Andyakin vailla
        Mut sellaista ei lystiä nähty näillä mailla


        Kai olin sille vähän liian kuuma pakkaus
        Kun minuuttiakaan ei kestänyt sen rakkaus

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        ravintolaan läksin oli mielessäni seksi
        Vaan tukka oli leikattu kai liian lyhyeksi
        Liekö vika alkoholin vai kampaukasen
        kun yhtään iskurepliikkiä kuullut en


        Huomata voi silti vielä pönttöön nojatessaan
        että onni saattaa kätkeytyä myöskin naistenvessaan

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!


        No nelikymppisenä enää harvemmin käy flaksi
        Mut neloskaljaa juotuani tulin nuoremmaksi
        Baarilta kun läksin ihan teiniltä jo näytin
        Ja hallinkulman tarjonnasta parhaat palat käytin


        Aamun valjetessa alkoi vähän polttaa hihaa
        Leikkikaverihan oli selvää sakkolihaa

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!


        No mulle sattui sitten vähän toisenlainen juttu
        Hoito oli joku ukin veteraanituttu
        No pimeässä harmaampikin pantteri on musta
        Mut valot piti sytyttää kun tuli sohellusta


        Ja minä kysyin että: Mikä mättää jumalauta
        Se sanoi ettei tässä paljon valot juuri auta
        Ei pie ostoo lakanaks sinistä pellavvoo
        Ku siitä ei erota puonnutta viagroo


        Siinä meni nuoret sekä vanhat samallailla
        Aamulla ei oltu enää kyytipoikaa vailla

        Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
        Mutta muista aina:
        Se ei pane, joka valkkaa!



        http://www.facebook.com/TuhmatTadit

        tiu tau tulkku hyvin luistaa... mikä

        https://www.youtube.com/watch?v=G0Ubgd9LlfU

        mutta ei lerpalla?


    • Anonyymi

      Todella mielenkiintoista tämä niin lämmin ja hellä Pattayan rakkaus normaaleilla täyspäisillä heteroilla.

      Käyttäjän kirjoittamat viestit
      28.11.2016
      Vastasi keskusteluun: Golf green feet

      Jos Pattalalla aikoo pelata golffia,niin ehdottomasti kannattaa liittyä Pattaya sport clupiin, sijaitsee 3 rd niiden jäsenkortilla saa hyvät alennukset melkein joka kentälle,

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Hua Hin

      26.08.2014
      Aloitti uuden keskustelun: Golffia Pattayalla,

      Muistutuksena vaan että pelireissut alkanevat kohta pattajagolfissa,vaikka pelikalenteria ei ole päivitetty kannattaa soitella jos pelaamaan haluaa sillä käymme kokoajan.vapaita huoneitakin löytynee vielä. www.pattayagolf.org

      Urheilu ja kuntoilu > Golf

      03.08.2014
      Vastasi keskusteluun: hotelliyrittäjäksi Thaimaaseen!!

      Nyt pääsis helpolla,kun kaikki on valmiina. ei tarvii alottaa remontilla tai lupa viidakossa,sen kuin alkaa pyörittämään lihapullia,ja sotkemaan spagettia ym ruokia ostaa kaljaa jääkaappiin. osa huoneista vuokrattu jo niitä on 7 kpl kaikissa omat wc t ja lämpimät vedet sekä tietty kalusteet, ravintolaan

      Ryhmät > Ulkosuomalaiset

      18.07.2014
      Aloitti uuden keskustelun: apua annetaan

      jos joku tyttönen silti haluaisi aito annan mielelläni hiukka vanhaa 57v mutta rauhallista ja toimivaa. olen vielä pv lahden seudulla, joten otappa kiivaasti yhteyttä [email protected]

      Seksi > Naisten itsetyydytys

      28.06.2014
      Aloitti uuden keskustelun: jalkojen kuorinta sukat

      "Hei. Kuorintasukat tekivät ainakin minun jaloille ihmeitä,vanhanahka ja suurin osa kovettumista poistui poistuminen ja nahan kuoriutuminen alkoi 6 pv sukkien käytön jälkeen ja jatkui noin viikon.Itse käytin Thaimaassa kehitettyä Derma Promp sukkaa joka kookospohjainen ja siten ympäristöystävällinen.

      Ajanviete > Niksinurkka > Terveysniksit

      22.08.2012
      Aloitti uuden keskustelun: Tuli käytyä pattayalla pelaamassa

      viime viikolla palattiin takaisin 3 viikon golf reissulta pattayalta ja kaikki meni kivasti, pelattiin eri kenttiä edullisesti greenfeet cadyt yht n -35 e kuljetus 300b aurinko paisto kokoajan iltaisin hiukka sateli mutta eipä haitannut meitä. asuttiin attayagolfin avaamassa uudessa pikku guesthosessa

      Urheilu ja kuntoilu > Golf

      29.07.2012
      Kommentoi keskusteluun: suomi majoitus pattayalla

      www.pattayagolf.org

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      29.07.2012
      Vastasi keskusteluun: suomi majoitus pattayalla

      tässä 1 ihan uusipaikka www.pattayagplf.org siistiltä näytti ja isoja ovat huoneet,aukeaa varmaan enskuussa,käytiin kahvilla ja tutustumassa

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      18.06.2012
      Kommentoi keskusteluun: Kysymyksiä Golfista (aloittelija)

      2 rankkua ja jatkat siitä mihin pallo jäi

      Urheilu ja kuntoilu > Golf

      09.06.2012
      Aloitti uuden keskustelun: Pattayagolf avaa gesthousen

      pattay golf avaa pikku gesthouse ja ravintolan jomttienille,katso lisää www.pattayagolf.org

      Tiede ja teknologia > Internet > Mainosta www-sivuja

      24.04.2012
      Aloitti uuden keskustelun: Golfia pattayan nurkilla

      www.pattayagolf.org järjestelee golffi retkiä lähinnä pattayan alueella mutta myös kauempanakin. lähikenttiä on noin 25 kpl osa edullisia osa kalliimpia. pakettiin kuuluu greenfee cadyfee kuljetus. cady pakollinen kentillä.avustamme myös asunnon hankinnassa jos vain kerrot ajoissa suunnitelmastasi tulla

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta

      24.04.2012
      Aloitti uuden keskustelun: vuokrataan tai myydään condo

      löytyyisi Mae Rambhungin rannalta,asunto noin 64 neliötä kaksi condoa yhdistetty väliovella,rantaan tien yli 50m. huoneet juuri kunnostettu ja uudet kalusteet sisällä.parisänky,tv joka ei näy kunnolla. sohva josta saa lisävuoteen,jääkaappi,micro,astiat ym. h. 15500 sähkö kk.2 parveketta,2 wc, alakerrassa

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta

      19.02.2012
      Vastasi keskusteluun: Rayong?

      olisi vapaana rannalla rayonissa Mae Ranbhun beatsillä kaksi vierekkäistä condoa yhdistetty väliovella yht 64 neliötä v 15500b kk sähkö vesi vaikka pidempiaikaisesti vuokrattavana,täysin kalustettu rantaviivaa noin 11km rauhallinen paikka

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta

      02.12.2011
      Vastasi keskusteluun: Minne talveksi golfaamaan?

      mulla toisenlaisia kokemuuksia thaimaan peleistä, mailat kulkee kokoajan vierellä,kunhan muistaa siitä cadylle sanoa.matkoissa eli merkeissä on toisilla kentillä puutteita mutta jos kunnon casy se korjaa ne,yleensä ystäävllistä palvelua kun ymmärtävät mistä raha tulee.yleensä ei tarvi juosta ni ku suomessa

      Urheilu ja kuntoilu > Golf

      02.12.2011
      Aloitti uuden keskustelun: THAIMAAN SUOMIBAARIEN VÄLISET KISAT

      Thaimaassa olevien suomi baarien väliset golf kisat alkavat 9.12 ensimmäine peli Pattay country clup 9.12, jokainen voi liittyä jonkin baarin joukkueseen,pelataan lyöntipelinä ja 3 parhaan tulos lasketaan yhteen ja siinä voittanut baariälisää infoa sivuilla www.pattayagolf.nettisivu.org

      Urheilu ja kuntoilu > Golf

    • Anonyymi

      Huh huh ja köh köh, tuut tuut ja piip piiiii.....

      Käyttäjän kirjoittamat viestit
      23.11.2011
      Vastasi keskusteluun: Golfia Thaimaassa

      miten joku voi sanoa et pattayan ympäristössä golffi kallista. no ei ole varmaan käyny pelaamassa. greenfeet liikku alkaen 200b ja jos puhutaan normikentistä niin 1500 b asti lisäksi cadyfee norm. 250b eli itse pelailen noin 1500b kierros 35e hua hinis kai 1 kenttä mihin sillä pääsee useat 3500´ cady

      Urheilu ja kuntoilu > Golf

      10.10.2011
      Kommentoi keskusteluun: Rayong?

      tällä viikolla asenetaan verhot joten sitten valmis voin ottaa kuvia ja lähettää kunhan saan kiinnostuneiden osoitteet sijaitsee Wictoria vic noin 5 km rayonin päästä katsottuna rantaa myöten, ranta bulevardi vieressä 50-70 m mereen eli tien yli

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta

      10.10.2011
      Kommentoi keskusteluun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012

      www.pattayagolf.nettisivu.org

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      08.10.2011
      Vastasi keskusteluun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012

      khao kheo sport clup hinta 1400 cady 300 kuljetus meillä nyt 1700 sis aamiainen green ja cady feet kuljetus 12.10 paysent valley 1600 sis samat 10.10 hi season tulee ens kuussa voi vaikuttaa hintoihin,katsotaan lähtö soi bukaow pinnaple bar klo 08.00

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      07.10.2011
      Vastasi keskusteluun: Rayong?

      minulta löytyyisi Mae Rambhungin rannalta,asunto noin 64 neliötä kaksi condoa yhdistetty väliovella,rantaan tien yli 50m. huoneet juuri kunnostettu ja uudet kalusteet sisällä.parisänky,tv joka ei näy kunnolla. sohva josta saa lisävuoteen,jääkaappi,micro,astiat ym. h. 15500 sähkö kk. alakerrassa saksalaine

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta

      10.08.2011
      Vastasi keskusteluun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012

      hinnoista neuvottelemme edelleen kenttien kanssa. mutta otetaan viime talvi esim khao kheo normali 2200 b pattaya sport clupin jösen 1800 meillä oli 1400 kaikkiin hintoihin tulee lisäksi cadyfee 250b halvin kenttä 18 reikänen centry conburi greenfee 200 cady 300b lisäksi veloitamme edestakainen kuljetus

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      09.08.2011
      Aloitti uuden keskustelun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012

      Aloitamme syys-lokakuun vaihteessa gof matkat pattajan lähikentille, kultuksineen sekä vuokraamme bägejä, hintaan sisältyy kuljetus.greenfee.¨-cadyfee sekö mahdollinen aamukahvi pikkupurtavan kanssa. lähdöt ovat aamuisin noin 7,30 greenfee aika 8.30 joten kokopäivä ei mene golfatessä vaan jää aikaa muuhunkin.

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      13.07.2011
      Kommentoi keskusteluun: Hello kitty tuotteita

      korsossa Sitä sun tätä nimisessä liikkeessä

      Ajanviete > Niksinurkka > Muoti- ja tyyliniksit

      25.06.2011
      Vastasi keskusteluun: thai-kauppa, urgent!

      www.kphsitasuntata.fi läytyy thai tavaraa paljon myymälä sijaitsee korsontie 5

      Ruoka ja juoma > Etninen keittiö

      24.06.2011
      Kommentoi keskusteluun: En ymmärrä

      usein totuus on katkeraa usein siitä tullaan kateelliseksi, thaimaasta puhuttaessa varsinkin suomineito on katkera. joku vaan tykkää olla täällä.minä ja muutama kymmenentuhatta farangia

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      08.06.2011
      Vastasi keskusteluun: En ymmärrä

      vaikeaa on asua täällä pattayalla. yöllä sataa ja päivällä kuumaa. aamulla muija alkaa valmistaa aamupalaa,sit se kysyy joko mennää suihkuun,kun ite kuulema en osaa pestä itteäni,kylälle lähdettäessä on laittanu vaatteet sängyn päädylle valmiiksi, kun en ite osaa valita niitä, kylillä kokoajan kyselee

      Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya

      30.03.2011
      Aloitti uuden keskustelun: korsossa

      1.4 avataan korsontie 5 Sitä sun Tätä kauppahuone,jossa myös kirppistavaraa, sekä edullisesti kaiken näköstä mm. sukkia,kynsilakat,hiusharjat,koruja,vöitä,laukkuja lasten-naisten kenkiä,peilejä,puupatsaita,t-paitoja,isoja-pieniä huonekaluja,aurinkolaseja kaiken maailman tavaraa, mitä ehkä tarvitset.

      Talous > Kirpputorit

      11.03.2011
      Aloitti uuden keskustelun: myyn huutokaupalla

      myyn kotiirtaimistoni huutokaupalla lauantaina 19,3 klo 13 alkaen korsossa korsontie 5 tule ostamaan kaikenlaista tavara

    • Anonyymi

      Ihan uutta sisältöä sensein elämään ja johan se on löytänyt sieltä kaikenlaista kivaa tutkittavaa! Onnittelut!

    • Anonyymi

      Niin lempeää on Pattayan rakkaus.

      SS

      • Anonyymi

        Pattayan rakkaus on liukasta.

        44


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pattayan rakkaus on liukasta.

        44

        Antakaas kun Isi kertoo.
        Pattayan rakkaus on jykevää.

        T 2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antakaas kun Isi kertoo.
        Pattayan rakkaus on jykevää.

        T 2010

        Hyvää mainosta vihdoin ja oikein todisteellisesti.

        TT


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvää mainosta vihdoin ja oikein todisteellisesti.

        TT

        Senssun lopullinen sekoaminen on alkanut.. kohta luulet olevasi Schubert-Kekkosen avioton lapsi jolla on kosmiseen salaisuuteen avain ja tähtiporttiin myös.


    • Anonyymi

      Kolopalloilevien pippelipoikien lempisafka massaman eri kaloilla, reseptit maikkarilta ja ohjeet juutuupista.

      • Anonyymi

        Heippa sensei taas vaan nerokkaine kommentteinesi. Mistäs ne reseptit sitten pitäisi olla? Itse kokeilemalla vai? Voisi olla aika pitkä prosessi kokeilemalla päästä massamanin makuun. Tuskinpa monikaan meistä on ammattikokki joka muistaa thaimaalaisten perinneruokien reseptit ulkoa. Tänä päivänä ne luetaan netistä jossa on samat reseptit kuin kokkikirjoissa.

        Huippugolfarit harjoittelee ennen turnausta, huippumuusikot harjoittelee ennen konserttia, huippukokit harjoittelee ennen huippukokiksi tulemista. Vai katsotko kenties itse olevasi synnynnäinen kokki joka ei tarvitse reseptejä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heippa sensei taas vaan nerokkaine kommentteinesi. Mistäs ne reseptit sitten pitäisi olla? Itse kokeilemalla vai? Voisi olla aika pitkä prosessi kokeilemalla päästä massamanin makuun. Tuskinpa monikaan meistä on ammattikokki joka muistaa thaimaalaisten perinneruokien reseptit ulkoa. Tänä päivänä ne luetaan netistä jossa on samat reseptit kuin kokkikirjoissa.

        Huippugolfarit harjoittelee ennen turnausta, huippumuusikot harjoittelee ennen konserttia, huippukokit harjoittelee ennen huippukokiksi tulemista. Vai katsotko kenties itse olevasi synnynnäinen kokki joka ei tarvitse reseptejä?

        Sensukan järki kulkee niin että jos MTV3 sivuilla on resepti, niin se on Herra Maikkarin keksimä, eikä kyseisen ruokalajin resepti. Samoja neropatteja on muuallakin kommentoimassa, että jos uutisen lähde on heidän mielestään epäillyttävä tai niin sanottu juorulehti, niin silloin uutinen on automaattisesti väärä, vaikka sen sittemmin vahvistaisi myös niin sanottu valtamedia.


    • Anonyymi

      Miksi massamanirakas ja sen perseennuolija ottaa herneen nenäänsä kun arvostelee toisten kotikokkien ruokia.

      70 asteessa höyrytetty kaslerin palanen jonka pinnalta poistettu kosteus uunin grillivastuksella höyrytyksen jälkeen ei perustu mihinkään ohjeeseen ja on pelkkä vetinen lässähtänyt pilattu lihakimpale.

      • Anonyymi

        6-7 tuntia kassleria 70 asteessa, huippuhyvää nyhtöpossua. Olet täysi tyhjäpää.


      • Anonyymi

        Kovasti arvostelet muiden ruokia ja ruoanlaittoa, mutta itseltäsi tulee vain täysin järjenvastaisia ideoita kuten hunajan ruiskuttaminen pihvin sisään tai lauantaimakkaran virittäminen kalapuikon päälle ja kutsuminen sitä sushiksi. Palataan sitten näihin kokkausasioihin kun luen yhden järjellisen idean sinulta tai edes yhden järjellisen lauseen.
        Muistathan että sivupersoonasi Numba 61v ei ole kuuteenkymmeneen vuoteen laittanut ruokaa, vaan syö aina ravintolaruokaa. Erikoinen juttu ettei thaivaimonsakaan ole koskaan laittanut ruokaa. Se kun on normaalisti kotirouvan rooliin kuuluva taitolaji. Johtunee siitä että todellisuudessa mitään thaivaimoa ei koskaan ole ollutkaan, kuin korkeintaan paperilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        6-7 tuntia kassleria 70 asteessa, huippuhyvää nyhtöpossua. Olet täysi tyhjäpää.

        Höyrytettynä ilman että pinta suljettu ennen höyryttämistäs, siinäpähän nyhdät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kovasti arvostelet muiden ruokia ja ruoanlaittoa, mutta itseltäsi tulee vain täysin järjenvastaisia ideoita kuten hunajan ruiskuttaminen pihvin sisään tai lauantaimakkaran virittäminen kalapuikon päälle ja kutsuminen sitä sushiksi. Palataan sitten näihin kokkausasioihin kun luen yhden järjellisen idean sinulta tai edes yhden järjellisen lauseen.
        Muistathan että sivupersoonasi Numba 61v ei ole kuuteenkymmeneen vuoteen laittanut ruokaa, vaan syö aina ravintolaruokaa. Erikoinen juttu ettei thaivaimonsakaan ole koskaan laittanut ruokaa. Se kun on normaalisti kotirouvan rooliin kuuluva taitolaji. Johtunee siitä että todellisuudessa mitään thaivaimoa ei koskaan ole ollutkaan, kuin korkeintaan paperilla.

        Kenelle mahdat puhua? Possun sisäfilee ei ole pihvi, sekä tee muutama sushi ja sen jälkeen palaa asiaasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höyrytettynä ilman että pinta suljettu ennen höyryttämistäs, siinäpähän nyhdät.

        Kuka on puhunut höyryttämisestä, tyhjäpää?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        6-7 tuntia kassleria 70 asteessa, huippuhyvää nyhtöpossua. Olet täysi tyhjäpää.

        Kyllä, huippuhyvää varsinkin 70 asteessa 93 asteiseksi nyhtöpossus.

        Pulled pork — Ohje
        Sekoita marinadi ja laita lihan marinoitumaan muovipussissa jääkaappiin yön yli.
        Työnnä lihaan paistomittari ja asettele liha uunivuokaan. ...
        Paista 120 asteisessa uunissa kunnes paistomittari näyttää 93 astetta (noin 5 tuntia).
        Ota liha uunista ja anna tekeytyä foliossa noin puoli tuntia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka on puhunut höyryttämisestä, tyhjäpää?

        Tyttö Neitinen valmisti kaslerinsa uunissa laittaen vesikipon uuniin, joka tarkoittaa sellaista uunia jonka rahalla saa, että kippoa ei tarvitse laittaa ja sitä kutsutaan häyryttämiseksi silloin.


    • Anonyymi

      Kypsennä 110-120 asteessa ja tarkkaile lämpöä, porsaan kassler on revittävää kun sen sisälämpö saavuttaa 87-90 astetta.

      Siis 70 asteisessa uunissa..............................apina

      https://www.poppamies.fi/pulled-pork/

      • Anonyymi

        Olet tosiaan melkoinen tyhjäpää.


      • Anonyymi

        Hei tyhjäpää, osaatko lämmittää purkkihernekeiton ilman ohjetta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei tyhjäpää, osaatko lämmittää purkkihernekeiton ilman ohjetta?

        Varmaankin maikkarista löytyy ohje jos täytyy syödä purkkihernekeittoa kuten juntti, mutta ei kuulu ruokavalioon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Varmaankin maikkarista löytyy ohje jos täytyy syödä purkkihernekeittoa kuten juntti, mutta ei kuulu ruokavalioon.

        Milloin senssu matkustat thaimaahan? Hahahaahaaahahahaaaa.


    • Anonyymi

      Onkohan tämä massamani jota koko päivän valmistettu, erittäinkin valokuvauksellinen vai sen sijaan paljon sanoja?

      • Anonyymi

        Kamerani on edelleen huollossa chiang main kamerakorjaamossa mutta kakkospersoonani dumball laittaa kuvia.


    • Anonyymi

      Kiitos aloitustekstin lataajalle, tämä lapsiperhe perui Pattayan tilatun matkan vaihtaen kaupunkia, mutta ei maata.

    • Anonyymi

      Voi senssun senssu kun ei suurena kokkimestarina ole kuullut edes vesiastian käytöstä uunissa. Ideahan siinä on lihan ja kalan kanssa täsmälleen sama kuin rosvopaistissa. Rosvopaistihan kääritään märkiin sanomalehtiin jotta lihasta tulee mureampaa tasaisesti kypsempää.

      On myös olemassa varsinaisia höyryuuneja.
      "Kombihöyryuunit ovat erillisuuneja, joissa on mahdollisuus lisätä höyryä kypsennykseen. Höyryuuni kypsentää kalan ja lihan mehukkaaksi ja tekee leipään rapean kuoren"
      https://anna.fi/hyvinvointi/ravinto/huippukokin-vinkit-kotikeittioon-sailyta-maku-ja-mehevyys

      "Vuojärvi vinkkaa, että kesän grilliherkku syntyy edullisista keittolihoista. Lihat marinoidaan pippurilla, valkosipulilla, yrteillä ja öljyllä ennen vakuumiin laittoa. Lihaa kypsennetään vähintään kuuden tunnin ajan yli 75 asteisessa höyryuunissa. Kypsä liha grillataan nopeasti ja maine grillimestarina on ansaittu"

      itse teen jauhelihankin kanssa niin, että ennenkuin se on pannulla ruskistunut kokonaan, lorautan desin vettä joukkoon ettei liha kuivu liikaa ja ruskistuu tasalaatuisesti. Kovasti se senssu yrittää päteä asioilla joista ei tiedä mitään. Niin noloa ja sitten kiukuttaa 63 vuotiasta miestä kuin pientä lasta??

      • Anonyymi

        Siis tismalleen kuten Kymppi kertoi:
        "Lihaa kypsennetään vähintään kuuden tunnin ajan yli 75 asteisessa höyryuunissa. Kypsä liha grillataan nopeasti ja maine grillimestarina on ansaittu"

        Kerro sitten senssu huomenna jokin uusi selitys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis tismalleen kuten Kymppi kertoi:
        "Lihaa kypsennetään vähintään kuuden tunnin ajan yli 75 asteisessa höyryuunissa. Kypsä liha grillataan nopeasti ja maine grillimestarina on ansaittu"

        Kerro sitten senssu huomenna jokin uusi selitys.

        Kerro tarinasi kasleriin viitaten nyhtöpossuna eikä keittolihaan. Possu ei tule kypsäksi 70 asteisessa uunissa vaan sisältää loisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerro tarinasi kasleriin viitaten nyhtöpossuna eikä keittolihaan. Possu ei tule kypsäksi 70 asteisessa uunissa vaan sisältää loisia.

        Possun sisälämpötilan pitäisi olla 65 astetta, kun se otetaan uunista. Kun se on pitkään uunissa 70 asteessa, sen sisälämpö on täsmälleen sama kuin uunissa, eli 70 astetta ja on takuukypsää ja takuumureaa kuuden tunnin jälkeen. Rosvopaistissahan saattaa olla alle 70 astetta lämpöä enää loppuvaiheessa ja sanomalehdet ovat edelleen märkiä, kun paisti kaivetaan maasta. Silti liha on takuukypsää ja mureaa, mausteet on imeytyneet siihen.
        Älä opeta vanhaa lihamestaria. Se osaa jo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Possun sisälämpötilan pitäisi olla 65 astetta, kun se otetaan uunista. Kun se on pitkään uunissa 70 asteessa, sen sisälämpö on täsmälleen sama kuin uunissa, eli 70 astetta ja on takuukypsää ja takuumureaa kuuden tunnin jälkeen. Rosvopaistissahan saattaa olla alle 70 astetta lämpöä enää loppuvaiheessa ja sanomalehdet ovat edelleen märkiä, kun paisti kaivetaan maasta. Silti liha on takuukypsää ja mureaa, mausteet on imeytyneet siihen.
        Älä opeta vanhaa lihamestaria. Se osaa jo.

        Tässä Senssulle vielä keittiömestari Kape Aihisen ohje kassler-paistille, josta Kymppi kertoi:

        Kari Aihinen neuvoo: Älä valmista rutikuivaa possua!
        Kape kertoi miten itse valmistaa mehevää porsaanlihaa.
        "Me valmistamme possun niin, että sisälämpötila nousee paistaessa 60 asteeseen ja vetäytyessä maksimissaan sinne 65-66 asteeseen.
        Ruokavirasto sosittelee kypsentämään porsaanlihan läpikypsäksi eli vähintään 70 asteeseen. Tässä on kuitenkin Aihisen mukaan riskinä se, että liha pääsee liian kypsäksi.
        – Olen kokki, en lääkäri tai viranomainen. Hae se sinulle optimaalisin ja sopiva aika itse. Ei semmoista rutikuivaa possua syö kukaan. Itse jätän sen 60–asteiseksi"

        HK:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen kehottaa käyttämään omaa harkintaa kypsennyksessä, mutta HK:n virallinen suositus on kuitenkin kypsentää esimerkiksi kasslerlankku 70 asteeseen, ennen kuin sen ottaa uunista vetäytymään.
        https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihisella-on-selkea-mielipide-porsaanlihan-kypsennykseen-tekee-vastoin-toitotettuja-oppeja-ei-semmoista-possua-syo-kukaan/8118488

        Mitä pidempään, sen parempaa ja mureampaa saa possusta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä Senssulle vielä keittiömestari Kape Aihisen ohje kassler-paistille, josta Kymppi kertoi:

        Kari Aihinen neuvoo: Älä valmista rutikuivaa possua!
        Kape kertoi miten itse valmistaa mehevää porsaanlihaa.
        "Me valmistamme possun niin, että sisälämpötila nousee paistaessa 60 asteeseen ja vetäytyessä maksimissaan sinne 65-66 asteeseen.
        Ruokavirasto sosittelee kypsentämään porsaanlihan läpikypsäksi eli vähintään 70 asteeseen. Tässä on kuitenkin Aihisen mukaan riskinä se, että liha pääsee liian kypsäksi.
        – Olen kokki, en lääkäri tai viranomainen. Hae se sinulle optimaalisin ja sopiva aika itse. Ei semmoista rutikuivaa possua syö kukaan. Itse jätän sen 60–asteiseksi"

        HK:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen kehottaa käyttämään omaa harkintaa kypsennyksessä, mutta HK:n virallinen suositus on kuitenkin kypsentää esimerkiksi kasslerlankku 70 asteeseen, ennen kuin sen ottaa uunista vetäytymään.
        https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihisella-on-selkea-mielipide-porsaanlihan-kypsennykseen-tekee-vastoin-toitotettuja-oppeja-ei-semmoista-possua-syo-kukaan/8118488

        Mitä pidempään, sen parempaa ja mureampaa saa possusta.

        Mielipiteitä siis on monia ja tällä palstalla vain kympin ja myötäilijöiden on oikea, vaan ei aijattua kympin kimpaletta, ei massamania, koska ne on vain sanoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tässä Senssulle vielä keittiömestari Kape Aihisen ohje kassler-paistille, josta Kymppi kertoi:

        Kari Aihinen neuvoo: Älä valmista rutikuivaa possua!
        Kape kertoi miten itse valmistaa mehevää porsaanlihaa.
        "Me valmistamme possun niin, että sisälämpötila nousee paistaessa 60 asteeseen ja vetäytyessä maksimissaan sinne 65-66 asteeseen.
        Ruokavirasto sosittelee kypsentämään porsaanlihan läpikypsäksi eli vähintään 70 asteeseen. Tässä on kuitenkin Aihisen mukaan riskinä se, että liha pääsee liian kypsäksi.
        – Olen kokki, en lääkäri tai viranomainen. Hae se sinulle optimaalisin ja sopiva aika itse. Ei semmoista rutikuivaa possua syö kukaan. Itse jätän sen 60–asteiseksi"

        HK:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen kehottaa käyttämään omaa harkintaa kypsennyksessä, mutta HK:n virallinen suositus on kuitenkin kypsentää esimerkiksi kasslerlankku 70 asteeseen, ennen kuin sen ottaa uunista vetäytymään.
        https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihisella-on-selkea-mielipide-porsaanlihan-kypsennykseen-tekee-vastoin-toitotettuja-oppeja-ei-semmoista-possua-syo-kukaan/8118488

        Mitä pidempään, sen parempaa ja mureampaa saa possusta.

        Kari Aihinen ja Poppamies voinee selvittää keskenään nämä erimielisyydet, ei heidän "Fanijoukkonsa" jotka samalla Kympin fanijoukkoa.

        Kypsennä 110-120 asteessa ja tarkkaile lämpöä, porsaan kassler on revittävää kun sen sisälämpö saavuttaa 87-90 astetta.

        https://www.poppamies.fi/pulled-pork/


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kari Aihinen ja Poppamies voinee selvittää keskenään nämä erimielisyydet, ei heidän "Fanijoukkonsa" jotka samalla Kympin fanijoukkoa.

        Kypsennä 110-120 asteessa ja tarkkaile lämpöä, porsaan kassler on revittävää kun sen sisälämpö saavuttaa 87-90 astetta.

        https://www.poppamies.fi/pulled-pork/

        No mutta hyvää huomenta rakkaat juntit, siis sitten kun heräätte siellä junttilassa.

        Minun oma henkilökohtainen kokemukseen perustuva mielipiteeni, johon kukaan, ei edes ammattikokit ota kantaa, on kyse sitten mistä lihasta tahansa jo härän sisäfileepihvitä lähtien, että lihan omat nesteet on tärkeämpi kuin vedestä höyryllä tuotettu kosteus.

        Lihan pinnan voi sulkea jolloin lihan oma kosteus pysyy lihassa ja keinoja on monia simppelein ollen grilli ja myös kokin "toho" eli pieni kaasukäyttöinen "liekinheitin".

        Lämpötilan suhteen asetun mainittujen kokkien mainitsemien lämpötilojen väliin, ehkä sellainen 80 astetta on hyvä.

        Kokeilla muuten on veitset joiden teroituskulma on mikä, jos kyseessä laatuveitset kuten minulla?

        Olen saanut palautetta hunajan käytöstä mutta samalla massamanimies bablaa, että täytyy harjoitella, että osaa.
        Minä olen harjoitellut ja minä osaan mm. käyttää hunajaa, sekä ei tule pelätä kokeilla jotain omaa.

        Olkaa hyvä, kyseisessä linkissä on ohjeet todella moneen ruokalajiin, ei ainoastaan wokkiin.

        https://hunaja.fi/reseptit/liha/hunajainen-lihawokki/

        Kymppi tehköön kaslerinsa miten lystää ja missä lämpötilassa tahtoo, ei se minua häiritse, mutta jos tahtoo valmistaa noin alhaisessa lämpötilassa, höyryn seassa ja grillata pinta vasta jälkikäteen, niin ok vaikka voisi sen grillata ennen höyttämistäkin samalla vaivalla.
        Minä en tuossakaan tilanteessa käärisi lihaa folioon, mikä merkitys?
        Sen sijaan laittaisin lihan kannelliseen vedessä liottamaani saviastiaan.

        Kukin siis taaplaa tyylillään, sorry jos minun tapani ei sovi junturalle, minä syön omani ja sinä omasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielipiteitä siis on monia ja tällä palstalla vain kympin ja myötäilijöiden on oikea, vaan ei aijattua kympin kimpaletta, ei massamania, koska ne on vain sanoja.

        Mene hoitoon.


      • Anonyymi
        SENSSU kirjoitti:

        No mutta hyvää huomenta rakkaat juntit, siis sitten kun heräätte siellä junttilassa.

        Minun oma henkilökohtainen kokemukseen perustuva mielipiteeni, johon kukaan, ei edes ammattikokit ota kantaa, on kyse sitten mistä lihasta tahansa jo härän sisäfileepihvitä lähtien, että lihan omat nesteet on tärkeämpi kuin vedestä höyryllä tuotettu kosteus.

        Lihan pinnan voi sulkea jolloin lihan oma kosteus pysyy lihassa ja keinoja on monia simppelein ollen grilli ja myös kokin "toho" eli pieni kaasukäyttöinen "liekinheitin".

        Lämpötilan suhteen asetun mainittujen kokkien mainitsemien lämpötilojen väliin, ehkä sellainen 80 astetta on hyvä.

        Kokeilla muuten on veitset joiden teroituskulma on mikä, jos kyseessä laatuveitset kuten minulla?

        Olen saanut palautetta hunajan käytöstä mutta samalla massamanimies bablaa, että täytyy harjoitella, että osaa.
        Minä olen harjoitellut ja minä osaan mm. käyttää hunajaa, sekä ei tule pelätä kokeilla jotain omaa.

        Olkaa hyvä, kyseisessä linkissä on ohjeet todella moneen ruokalajiin, ei ainoastaan wokkiin.

        https://hunaja.fi/reseptit/liha/hunajainen-lihawokki/

        Kymppi tehköön kaslerinsa miten lystää ja missä lämpötilassa tahtoo, ei se minua häiritse, mutta jos tahtoo valmistaa noin alhaisessa lämpötilassa, höyryn seassa ja grillata pinta vasta jälkikäteen, niin ok vaikka voisi sen grillata ennen höyttämistäkin samalla vaivalla.
        Minä en tuossakaan tilanteessa käärisi lihaa folioon, mikä merkitys?
        Sen sijaan laittaisin lihan kannelliseen vedessä liottamaani saviastiaan.

        Kukin siis taaplaa tyylillään, sorry jos minun tapani ei sovi junturalle, minä syön omani ja sinä omasi.

        Kyllä se jaksaa vääntää mokomasta Kasslerista aivan loputtomiin taas tuttuu tyyliin. Oli kyse "satokauden päättäjäisistä" tai "satokauden avajaisista" tai "sadekauden alkajaisista" niin aina sama vänkääminen.

        Sisälämpötila paistissa / kinkussa on se joka ratkaisee ja tuo "liekinheittimellä" lihan korventaminen on hulluinta mitä olen koskaan kuullut.

        Tiedät varmaan miten käy, kun annat lapselle makkaratikun ja hän saa itse lämmittää sen nuotiolla. Siinä käy niin että hän polttaa sen mustaksi liekeissä, mutta se on silti sisältä jääkaappikylmä. Sama homma käy tuon sinun mielikuvituksellisen lapsenomaisen kypsentämisen kanssa.

        Kyse on myös eri ruokalajista, kun tehdään pitkään kypsyttämällä liha mureaksi, kuin muilla menetelmillä. Kun tehdään rosvopaisti uunissa, siinä ei ole muita variaatioita. Takuuvarma keino, koska uuni on tasalämpöinen.

        Se vesiastia ei suinkaan muuta uunia höyryuuniksi alle sadan asteen lämmöissä, vaan lisää hieman ilmankosteutta siellä ja auttaa lihaa säilyttämään rasvan. En omista höyryuunia.

        Tällaista tulee kuudessa tunnissa kahden kilon kasslerista https://ibb.co/6gSMNMQ Viimeiset siivut meni juuri tuulensuojaan. Kuorrutus on mausteseos chilistä, pippurista ja suolasta.

        T 2010


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe