Käyttäjän kirjoittamat viestit
Tänään 02.42
Vastasi keskusteluun: Pattaya Naiselle
Mitä ei Pattayalta löydä,ei sitä ole muuallakaan
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
Tänään 02.37
Kommentoi keskusteluun: SUOMI koulu Thaimaahan
On koulupakko
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
Eilen 02.58
Vastasi keskusteluun: Lapsuusajan lääkärileikki kiihoittaa
Kivaa olisi varmast,muistoja tästä leikistä on
Seksi > Leikit ja fetissit
05.05.2022
Aloitti uuden keskustelun: Haluatko nainen- tyttö vanhempaa
Olen lueskellut näitä seksi aiheisia juttuja ja huomannut että silloin tällöin joku nuori nainen haluisi fantasioida vanhemman miehen kanssa.No jos sellaista haluat olen 70 v ja vielä paikat toimii,asustelen riihimäellä peltosaaressa.tällä hetkellä lomailen ulkpmailla mutta juhannukseksi tulossa riksuun.179
Seksi
05.05.2022
Vastasi keskusteluun: Olisiko seksi äidin kanssa ihan OK?
Olisi joo
Seksi
04.05.2022
Vastasi keskusteluun: Haluan vanhaa miestä!
70 v riihimäki
Seksi > Leikit ja fetissit
02.05.2022
Vastasi keskusteluun: Haluan vanhaa miestä!
Otappa yhteyttä 70 v
Seksi > Leikit ja fetissit
13.04.2022
Vastasi keskusteluun: Vanha mutta vielä viriili
Tiesin jo ennen korjoittamista että nuorilta,kateellisilta juipeilta tulee tuollaisia vastauksia,ei haittaa.joku päivä itsekin keinutuolissa muistelevat nuoruuttaan.ja ihmettelevät kun ei toimi.no mulla toimii vielä,eikä mummot ole pahoja
Seksi
28.03.2022
Vastasi keskusteluun: Miehet, kuinka kauan kestätte?
Noin 20-30 min ikä 70 v
Seksi > Mieskunto
25.03.2022
Vastasi keskusteluun: Peniksen koko
17 cm ymp 16 cm vanha ja kokenut jotain
Seksi > Mieskunto
25.03.2022
Vastasi keskusteluun: Vaimolle hyvää
Kaikkihan täällä yli 20 cm,todellisuudessa pikku munasia. Itellä 17 cm ympärys 16 cm ei iso eikä paha mut kelvannut joillekin
Seksi > Ryhmäseksi
09.03.2022
Aloitti uuden keskustelun: Seksi deittiä
Haluisko joku nuori tai vanha nainen deittailla vanhemman miehen kanssa.Itellä kaikki vielä toimii,mutta olisi kiva kirjoitella haluistasi ja fantasioistasi tai ihan mistä vaan.Eihän sitä tiedä vaik joskus päästäs näkemäänkin toisemme,asustelen Riihimäen nurkilla ja nyt pidemmällä lomalla Thaimaassa
Seksi
15.02.2022
Vastasi keskusteluun: Peniksen koko
17/16
Seksi > Mieskunto
19.01.2022
Vastasi keskusteluun: Seksi vanhan miehen kanssa...
Kohta 70 v mies ja hyvin vielä onnistuu,mutta ei useasti illan aikana
Seksi > Seksi
16.01.2022
Vastasi keskusteluun: Haluan vanhaa miestä!
Vapaana olis 70 v joka vielä pystyy hoitamaan hommat rauhalliseen malliin,kuviaki pelistä löytyy jos tarve,riihimäen suunnalla oleskelen.nuori tai vanha kaikki käy ei kannata olla ronkeli.viestiä voi lähetellä
Seksi > Leikit ja fetissit
19.08.2021
Vastasi keskusteluun: Kunnon pano takaa
Kyllähän se onnistuu,yhteyksiä vaan
Seksi > Seksi
19.08.2021
Aloitti uuden keskustelun: Mieli tekis kokeilla nuorta tyttöä tai poikaa
Iskenyt sellainen ihme himo nuoriin,ite jo vanhus mut niinkai se menee haluu palata nuoruus lähteille.riksus asustelen et jos joku täälläpäin
Seksi
19.08.2021
Kommentoi keskusteluun: Haluaa kokeilla.
Onnistuu,ja jos sen jälkeen voi vaimoa hoitaa
Seksi > Peppuseksi
20.07.2021
Vastasi keskusteluun: Vanhempaa miestä
Kelpaisit kyllä,olen 68 v terve yksilö,ota yhteyttä vaan
Seksi > Seksinovellit
15.05.2021
Vastasi keskusteluun: Olen 63 vuotiaan miehen seuraneitinä.
siis juuri oikein,niin meillä täällä Thaimaassakin on,ne thaikut kellä varaa pitävät tyttöä juuri noin moni maksaa opikelutkin,Oikea tyyli älä luovu tuosta
Seksi > Onko prostituutio väärin?
Uuden vanhan sinisen rakkautta Pattayaan ja vähän muuhunkin.
41
1089
Vastaukset
- Anonyymi
Pattayalla on kaikille kaikkea, pitää paikkansa, todisteellinen totuus on todistettu.
T: TT = Totuustarkkailija, Jyväskylä, työtön. - Anonyymi
Hauskaa, Tyttö Neitisen 2010 Golfpiireissä on ihan oma invahomonen, joten varmaankin on ollut greenillä rattoisaa.
Nuorta mieslihaa siis tarjolla Pattayan Savon Riihimäellä, ellei ole pitkällä lomalla Pattayalla.- Anonyymi
Ei ollut sillä markkoja taskussa
Ja se näky kyllä ravintolalaskussa
Kun osoitteeksi ehdotin mä sossua
Se sanoi mullon puskassa kossua
No enhän tuota ollut ennen tajunnutkaan
että puistossa jos lempii siitä päätyy aina putkaan
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
Ravintolavaunuun taisin eksyä mä kerran
Siellä tapasin tän hämärästi tutun herran
Vaikka junassa en muista matkanneenikaan
Oltiin puksuteltu Riihimäeltä Kouvolaan
Jälkeenpäin jo mietin Trevligt resa Hyvää matkaa
Pieksämäeltä voi useaankin suuntaan jatkaa
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
Minä törmäsinkin Hanoi Rocksin basistiin
itsensä se minulle siis esitteli niin
Illan mittaan oisin ollut Andyakin vailla
Mut sellaista ei lystiä nähty näillä mailla
Kai olin sille vähän liian kuuma pakkaus
Kun minuuttiakaan ei kestänyt sen rakkaus
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
ravintolaan läksin oli mielessäni seksi
Vaan tukka oli leikattu kai liian lyhyeksi
Liekö vika alkoholin vai kampaukasen
kun yhtään iskurepliikkiä kuullut en
Huomata voi silti vielä pönttöön nojatessaan
että onni saattaa kätkeytyä myöskin naistenvessaan
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
No nelikymppisenä enää harvemmin käy flaksi
Mut neloskaljaa juotuani tulin nuoremmaksi
Baarilta kun läksin ihan teiniltä jo näytin
Ja hallinkulman tarjonnasta parhaat palat käytin
Aamun valjetessa alkoi vähän polttaa hihaa
Leikkikaverihan oli selvää sakkolihaa
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
No mulle sattui sitten vähän toisenlainen juttu
Hoito oli joku ukin veteraanituttu
No pimeässä harmaampikin pantteri on musta
Mut valot piti sytyttää kun tuli sohellusta
Ja minä kysyin että: Mikä mättää jumalauta
Se sanoi ettei tässä paljon valot juuri auta
Ei pie ostoo lakanaks sinistä pellavvoo
Ku siitä ei erota puonnutta viagroo
Siinä meni nuoret sekä vanhat samallailla
Aamulla ei oltu enää kyytipoikaa vailla
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
http://www.facebook.com/TuhmatTadit - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Ei ollut sillä markkoja taskussa
Ja se näky kyllä ravintolalaskussa
Kun osoitteeksi ehdotin mä sossua
Se sanoi mullon puskassa kossua
No enhän tuota ollut ennen tajunnutkaan
että puistossa jos lempii siitä päätyy aina putkaan
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
Ravintolavaunuun taisin eksyä mä kerran
Siellä tapasin tän hämärästi tutun herran
Vaikka junassa en muista matkanneenikaan
Oltiin puksuteltu Riihimäeltä Kouvolaan
Jälkeenpäin jo mietin Trevligt resa Hyvää matkaa
Pieksämäeltä voi useaankin suuntaan jatkaa
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
Minä törmäsinkin Hanoi Rocksin basistiin
itsensä se minulle siis esitteli niin
Illan mittaan oisin ollut Andyakin vailla
Mut sellaista ei lystiä nähty näillä mailla
Kai olin sille vähän liian kuuma pakkaus
Kun minuuttiakaan ei kestänyt sen rakkaus
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
ravintolaan läksin oli mielessäni seksi
Vaan tukka oli leikattu kai liian lyhyeksi
Liekö vika alkoholin vai kampaukasen
kun yhtään iskurepliikkiä kuullut en
Huomata voi silti vielä pönttöön nojatessaan
että onni saattaa kätkeytyä myöskin naistenvessaan
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
No nelikymppisenä enää harvemmin käy flaksi
Mut neloskaljaa juotuani tulin nuoremmaksi
Baarilta kun läksin ihan teiniltä jo näytin
Ja hallinkulman tarjonnasta parhaat palat käytin
Aamun valjetessa alkoi vähän polttaa hihaa
Leikkikaverihan oli selvää sakkolihaa
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
No mulle sattui sitten vähän toisenlainen juttu
Hoito oli joku ukin veteraanituttu
No pimeässä harmaampikin pantteri on musta
Mut valot piti sytyttää kun tuli sohellusta
Ja minä kysyin että: Mikä mättää jumalauta
Se sanoi ettei tässä paljon valot juuri auta
Ei pie ostoo lakanaks sinistä pellavvoo
Ku siitä ei erota puonnutta viagroo
Siinä meni nuoret sekä vanhat samallailla
Aamulla ei oltu enää kyytipoikaa vailla
Synnille jo tuli ihan mukavasti palkkaa
Mutta muista aina:
Se ei pane, joka valkkaa!
http://www.facebook.com/TuhmatTadittiu tau tulkku hyvin luistaa... mikä
https://www.youtube.com/watch?v=G0Ubgd9LlfU
mutta ei lerpalla?
- Anonyymi
Todella mielenkiintoista tämä niin lämmin ja hellä Pattayan rakkaus normaaleilla täyspäisillä heteroilla.
Käyttäjän kirjoittamat viestit
28.11.2016
Vastasi keskusteluun: Golf green feet
Jos Pattalalla aikoo pelata golffia,niin ehdottomasti kannattaa liittyä Pattaya sport clupiin, sijaitsee 3 rd niiden jäsenkortilla saa hyvät alennukset melkein joka kentälle,
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Hua Hin
26.08.2014
Aloitti uuden keskustelun: Golffia Pattayalla,
Muistutuksena vaan että pelireissut alkanevat kohta pattajagolfissa,vaikka pelikalenteria ei ole päivitetty kannattaa soitella jos pelaamaan haluaa sillä käymme kokoajan.vapaita huoneitakin löytynee vielä. www.pattayagolf.org
Urheilu ja kuntoilu > Golf
03.08.2014
Vastasi keskusteluun: hotelliyrittäjäksi Thaimaaseen!!
Nyt pääsis helpolla,kun kaikki on valmiina. ei tarvii alottaa remontilla tai lupa viidakossa,sen kuin alkaa pyörittämään lihapullia,ja sotkemaan spagettia ym ruokia ostaa kaljaa jääkaappiin. osa huoneista vuokrattu jo niitä on 7 kpl kaikissa omat wc t ja lämpimät vedet sekä tietty kalusteet, ravintolaan
Ryhmät > Ulkosuomalaiset
18.07.2014
Aloitti uuden keskustelun: apua annetaan
jos joku tyttönen silti haluaisi aito annan mielelläni hiukka vanhaa 57v mutta rauhallista ja toimivaa. olen vielä pv lahden seudulla, joten otappa kiivaasti yhteyttä [email protected]
Seksi > Naisten itsetyydytys
28.06.2014
Aloitti uuden keskustelun: jalkojen kuorinta sukat
"Hei. Kuorintasukat tekivät ainakin minun jaloille ihmeitä,vanhanahka ja suurin osa kovettumista poistui poistuminen ja nahan kuoriutuminen alkoi 6 pv sukkien käytön jälkeen ja jatkui noin viikon.Itse käytin Thaimaassa kehitettyä Derma Promp sukkaa joka kookospohjainen ja siten ympäristöystävällinen.
Ajanviete > Niksinurkka > Terveysniksit
22.08.2012
Aloitti uuden keskustelun: Tuli käytyä pattayalla pelaamassa
viime viikolla palattiin takaisin 3 viikon golf reissulta pattayalta ja kaikki meni kivasti, pelattiin eri kenttiä edullisesti greenfeet cadyt yht n -35 e kuljetus 300b aurinko paisto kokoajan iltaisin hiukka sateli mutta eipä haitannut meitä. asuttiin attayagolfin avaamassa uudessa pikku guesthosessa
Urheilu ja kuntoilu > Golf
29.07.2012
Kommentoi keskusteluun: suomi majoitus pattayalla
www.pattayagolf.org
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
29.07.2012
Vastasi keskusteluun: suomi majoitus pattayalla
tässä 1 ihan uusipaikka www.pattayagplf.org siistiltä näytti ja isoja ovat huoneet,aukeaa varmaan enskuussa,käytiin kahvilla ja tutustumassa
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
18.06.2012
Kommentoi keskusteluun: Kysymyksiä Golfista (aloittelija)
2 rankkua ja jatkat siitä mihin pallo jäi
Urheilu ja kuntoilu > Golf
09.06.2012
Aloitti uuden keskustelun: Pattayagolf avaa gesthousen
pattay golf avaa pikku gesthouse ja ravintolan jomttienille,katso lisää www.pattayagolf.org
Tiede ja teknologia > Internet > Mainosta www-sivuja
24.04.2012
Aloitti uuden keskustelun: Golfia pattayan nurkilla
www.pattayagolf.org järjestelee golffi retkiä lähinnä pattayan alueella mutta myös kauempanakin. lähikenttiä on noin 25 kpl osa edullisia osa kalliimpia. pakettiin kuuluu greenfee cadyfee kuljetus. cady pakollinen kentillä.avustamme myös asunnon hankinnassa jos vain kerrot ajoissa suunnitelmastasi tulla
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta
24.04.2012
Aloitti uuden keskustelun: vuokrataan tai myydään condo
löytyyisi Mae Rambhungin rannalta,asunto noin 64 neliötä kaksi condoa yhdistetty väliovella,rantaan tien yli 50m. huoneet juuri kunnostettu ja uudet kalusteet sisällä.parisänky,tv joka ei näy kunnolla. sohva josta saa lisävuoteen,jääkaappi,micro,astiat ym. h. 15500 sähkö kk.2 parveketta,2 wc, alakerrassa
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta
19.02.2012
Vastasi keskusteluun: Rayong?
olisi vapaana rannalla rayonissa Mae Ranbhun beatsillä kaksi vierekkäistä condoa yhdistetty väliovella yht 64 neliötä v 15500b kk sähkö vesi vaikka pidempiaikaisesti vuokrattavana,täysin kalustettu rantaviivaa noin 11km rauhallinen paikka
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta
02.12.2011
Vastasi keskusteluun: Minne talveksi golfaamaan?
mulla toisenlaisia kokemuuksia thaimaan peleistä, mailat kulkee kokoajan vierellä,kunhan muistaa siitä cadylle sanoa.matkoissa eli merkeissä on toisilla kentillä puutteita mutta jos kunnon casy se korjaa ne,yleensä ystäävllistä palvelua kun ymmärtävät mistä raha tulee.yleensä ei tarvi juosta ni ku suomessa
Urheilu ja kuntoilu > Golf
02.12.2011
Aloitti uuden keskustelun: THAIMAAN SUOMIBAARIEN VÄLISET KISAT
Thaimaassa olevien suomi baarien väliset golf kisat alkavat 9.12 ensimmäine peli Pattay country clup 9.12, jokainen voi liittyä jonkin baarin joukkueseen,pelataan lyöntipelinä ja 3 parhaan tulos lasketaan yhteen ja siinä voittanut baariälisää infoa sivuilla www.pattayagolf.nettisivu.org
Urheilu ja kuntoilu > Golf - Anonyymi
Huh huh ja köh köh, tuut tuut ja piip piiiii.....
Käyttäjän kirjoittamat viestit
23.11.2011
Vastasi keskusteluun: Golfia Thaimaassa
miten joku voi sanoa et pattayan ympäristössä golffi kallista. no ei ole varmaan käyny pelaamassa. greenfeet liikku alkaen 200b ja jos puhutaan normikentistä niin 1500 b asti lisäksi cadyfee norm. 250b eli itse pelailen noin 1500b kierros 35e hua hinis kai 1 kenttä mihin sillä pääsee useat 3500´ cady
Urheilu ja kuntoilu > Golf
10.10.2011
Kommentoi keskusteluun: Rayong?
tällä viikolla asenetaan verhot joten sitten valmis voin ottaa kuvia ja lähettää kunhan saan kiinnostuneiden osoitteet sijaitsee Wictoria vic noin 5 km rayonin päästä katsottuna rantaa myöten, ranta bulevardi vieressä 50-70 m mereen eli tien yli
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta
10.10.2011
Kommentoi keskusteluun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012
www.pattayagolf.nettisivu.org
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
08.10.2011
Vastasi keskusteluun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012
khao kheo sport clup hinta 1400 cady 300 kuljetus meillä nyt 1700 sis aamiainen green ja cady feet kuljetus 12.10 paysent valley 1600 sis samat 10.10 hi season tulee ens kuussa voi vaikuttaa hintoihin,katsotaan lähtö soi bukaow pinnaple bar klo 08.00
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
07.10.2011
Vastasi keskusteluun: Rayong?
minulta löytyyisi Mae Rambhungin rannalta,asunto noin 64 neliötä kaksi condoa yhdistetty väliovella,rantaan tien yli 50m. huoneet juuri kunnostettu ja uudet kalusteet sisällä.parisänky,tv joka ei näy kunnolla. sohva josta saa lisävuoteen,jääkaappi,micro,astiat ym. h. 15500 sähkö kk. alakerrassa saksalaine
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Yleistä Thaimaasta
10.08.2011
Vastasi keskusteluun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012
hinnoista neuvottelemme edelleen kenttien kanssa. mutta otetaan viime talvi esim khao kheo normali 2200 b pattaya sport clupin jösen 1800 meillä oli 1400 kaikkiin hintoihin tulee lisäksi cadyfee 250b halvin kenttä 18 reikänen centry conburi greenfee 200 cady 300b lisäksi veloitamme edestakainen kuljetus
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
09.08.2011
Aloitti uuden keskustelun: Golfia Pattajalla talvi 2011-2012
Aloitamme syys-lokakuun vaihteessa gof matkat pattajan lähikentille, kultuksineen sekä vuokraamme bägejä, hintaan sisältyy kuljetus.greenfee.¨-cadyfee sekö mahdollinen aamukahvi pikkupurtavan kanssa. lähdöt ovat aamuisin noin 7,30 greenfee aika 8.30 joten kokopäivä ei mene golfatessä vaan jää aikaa muuhunkin.
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
13.07.2011
Kommentoi keskusteluun: Hello kitty tuotteita
korsossa Sitä sun tätä nimisessä liikkeessä
Ajanviete > Niksinurkka > Muoti- ja tyyliniksit
25.06.2011
Vastasi keskusteluun: thai-kauppa, urgent!
www.kphsitasuntata.fi läytyy thai tavaraa paljon myymälä sijaitsee korsontie 5
Ruoka ja juoma > Etninen keittiö
24.06.2011
Kommentoi keskusteluun: En ymmärrä
usein totuus on katkeraa usein siitä tullaan kateelliseksi, thaimaasta puhuttaessa varsinkin suomineito on katkera. joku vaan tykkää olla täällä.minä ja muutama kymmenentuhatta farangia
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
08.06.2011
Vastasi keskusteluun: En ymmärrä
vaikeaa on asua täällä pattayalla. yöllä sataa ja päivällä kuumaa. aamulla muija alkaa valmistaa aamupalaa,sit se kysyy joko mennää suihkuun,kun ite kuulema en osaa pestä itteäni,kylälle lähdettäessä on laittanu vaatteet sängyn päädylle valmiiksi, kun en ite osaa valita niitä, kylillä kokoajan kyselee
Matkailu > Matkakohteet > Aasia > Thaimaa > Pattaya
30.03.2011
Aloitti uuden keskustelun: korsossa
1.4 avataan korsontie 5 Sitä sun Tätä kauppahuone,jossa myös kirppistavaraa, sekä edullisesti kaiken näköstä mm. sukkia,kynsilakat,hiusharjat,koruja,vöitä,laukkuja lasten-naisten kenkiä,peilejä,puupatsaita,t-paitoja,isoja-pieniä huonekaluja,aurinkolaseja kaiken maailman tavaraa, mitä ehkä tarvitset.
Talous > Kirpputorit
11.03.2011
Aloitti uuden keskustelun: myyn huutokaupalla
myyn kotiirtaimistoni huutokaupalla lauantaina 19,3 klo 13 alkaen korsossa korsontie 5 tule ostamaan kaikenlaista tavara - Anonyymi
Ihan uutta sisältöä sensein elämään ja johan se on löytänyt sieltä kaikenlaista kivaa tutkittavaa! Onnittelut!
- Anonyymi
Niin lempeää on Pattayan rakkaus.
SS- Anonyymi
Pattayan rakkaus on liukasta.
44 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Pattayan rakkaus on liukasta.
44Antakaas kun Isi kertoo.
Pattayan rakkaus on jykevää.
T 2010 - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Antakaas kun Isi kertoo.
Pattayan rakkaus on jykevää.
T 2010Hyvää mainosta vihdoin ja oikein todisteellisesti.
TT - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hyvää mainosta vihdoin ja oikein todisteellisesti.
TTSenssun lopullinen sekoaminen on alkanut.. kohta luulet olevasi Schubert-Kekkosen avioton lapsi jolla on kosmiseen salaisuuteen avain ja tähtiporttiin myös.
- Anonyymi
Kolopalloilevien pippelipoikien lempisafka massaman eri kaloilla, reseptit maikkarilta ja ohjeet juutuupista.
- Anonyymi
Heippa sensei taas vaan nerokkaine kommentteinesi. Mistäs ne reseptit sitten pitäisi olla? Itse kokeilemalla vai? Voisi olla aika pitkä prosessi kokeilemalla päästä massamanin makuun. Tuskinpa monikaan meistä on ammattikokki joka muistaa thaimaalaisten perinneruokien reseptit ulkoa. Tänä päivänä ne luetaan netistä jossa on samat reseptit kuin kokkikirjoissa.
Huippugolfarit harjoittelee ennen turnausta, huippumuusikot harjoittelee ennen konserttia, huippukokit harjoittelee ennen huippukokiksi tulemista. Vai katsotko kenties itse olevasi synnynnäinen kokki joka ei tarvitse reseptejä? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Heippa sensei taas vaan nerokkaine kommentteinesi. Mistäs ne reseptit sitten pitäisi olla? Itse kokeilemalla vai? Voisi olla aika pitkä prosessi kokeilemalla päästä massamanin makuun. Tuskinpa monikaan meistä on ammattikokki joka muistaa thaimaalaisten perinneruokien reseptit ulkoa. Tänä päivänä ne luetaan netistä jossa on samat reseptit kuin kokkikirjoissa.
Huippugolfarit harjoittelee ennen turnausta, huippumuusikot harjoittelee ennen konserttia, huippukokit harjoittelee ennen huippukokiksi tulemista. Vai katsotko kenties itse olevasi synnynnäinen kokki joka ei tarvitse reseptejä?Sensukan järki kulkee niin että jos MTV3 sivuilla on resepti, niin se on Herra Maikkarin keksimä, eikä kyseisen ruokalajin resepti. Samoja neropatteja on muuallakin kommentoimassa, että jos uutisen lähde on heidän mielestään epäillyttävä tai niin sanottu juorulehti, niin silloin uutinen on automaattisesti väärä, vaikka sen sittemmin vahvistaisi myös niin sanottu valtamedia.
- Anonyymi
Miksi massamanirakas ja sen perseennuolija ottaa herneen nenäänsä kun arvostelee toisten kotikokkien ruokia.
70 asteessa höyrytetty kaslerin palanen jonka pinnalta poistettu kosteus uunin grillivastuksella höyrytyksen jälkeen ei perustu mihinkään ohjeeseen ja on pelkkä vetinen lässähtänyt pilattu lihakimpale.- Anonyymi
6-7 tuntia kassleria 70 asteessa, huippuhyvää nyhtöpossua. Olet täysi tyhjäpää.
- Anonyymi
Kovasti arvostelet muiden ruokia ja ruoanlaittoa, mutta itseltäsi tulee vain täysin järjenvastaisia ideoita kuten hunajan ruiskuttaminen pihvin sisään tai lauantaimakkaran virittäminen kalapuikon päälle ja kutsuminen sitä sushiksi. Palataan sitten näihin kokkausasioihin kun luen yhden järjellisen idean sinulta tai edes yhden järjellisen lauseen.
Muistathan että sivupersoonasi Numba 61v ei ole kuuteenkymmeneen vuoteen laittanut ruokaa, vaan syö aina ravintolaruokaa. Erikoinen juttu ettei thaivaimonsakaan ole koskaan laittanut ruokaa. Se kun on normaalisti kotirouvan rooliin kuuluva taitolaji. Johtunee siitä että todellisuudessa mitään thaivaimoa ei koskaan ole ollutkaan, kuin korkeintaan paperilla. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
6-7 tuntia kassleria 70 asteessa, huippuhyvää nyhtöpossua. Olet täysi tyhjäpää.
Höyrytettynä ilman että pinta suljettu ennen höyryttämistäs, siinäpähän nyhdät.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kovasti arvostelet muiden ruokia ja ruoanlaittoa, mutta itseltäsi tulee vain täysin järjenvastaisia ideoita kuten hunajan ruiskuttaminen pihvin sisään tai lauantaimakkaran virittäminen kalapuikon päälle ja kutsuminen sitä sushiksi. Palataan sitten näihin kokkausasioihin kun luen yhden järjellisen idean sinulta tai edes yhden järjellisen lauseen.
Muistathan että sivupersoonasi Numba 61v ei ole kuuteenkymmeneen vuoteen laittanut ruokaa, vaan syö aina ravintolaruokaa. Erikoinen juttu ettei thaivaimonsakaan ole koskaan laittanut ruokaa. Se kun on normaalisti kotirouvan rooliin kuuluva taitolaji. Johtunee siitä että todellisuudessa mitään thaivaimoa ei koskaan ole ollutkaan, kuin korkeintaan paperilla.Kenelle mahdat puhua? Possun sisäfilee ei ole pihvi, sekä tee muutama sushi ja sen jälkeen palaa asiaasi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Höyrytettynä ilman että pinta suljettu ennen höyryttämistäs, siinäpähän nyhdät.
Kuka on puhunut höyryttämisestä, tyhjäpää?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
6-7 tuntia kassleria 70 asteessa, huippuhyvää nyhtöpossua. Olet täysi tyhjäpää.
Kyllä, huippuhyvää varsinkin 70 asteessa 93 asteiseksi nyhtöpossus.
Pulled pork — Ohje
Sekoita marinadi ja laita lihan marinoitumaan muovipussissa jääkaappiin yön yli.
Työnnä lihaan paistomittari ja asettele liha uunivuokaan. ...
Paista 120 asteisessa uunissa kunnes paistomittari näyttää 93 astetta (noin 5 tuntia).
Ota liha uunista ja anna tekeytyä foliossa noin puoli tuntia. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kuka on puhunut höyryttämisestä, tyhjäpää?
Tyttö Neitinen valmisti kaslerinsa uunissa laittaen vesikipon uuniin, joka tarkoittaa sellaista uunia jonka rahalla saa, että kippoa ei tarvitse laittaa ja sitä kutsutaan häyryttämiseksi silloin.
- Anonyymi
Kypsennä 110-120 asteessa ja tarkkaile lämpöä, porsaan kassler on revittävää kun sen sisälämpö saavuttaa 87-90 astetta.
Siis 70 asteisessa uunissa..............................apina
https://www.poppamies.fi/pulled-pork/- Anonyymi
Olet tosiaan melkoinen tyhjäpää.
- Anonyymi
Hei tyhjäpää, osaatko lämmittää purkkihernekeiton ilman ohjetta?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Hei tyhjäpää, osaatko lämmittää purkkihernekeiton ilman ohjetta?
Varmaankin maikkarista löytyy ohje jos täytyy syödä purkkihernekeittoa kuten juntti, mutta ei kuulu ruokavalioon.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Varmaankin maikkarista löytyy ohje jos täytyy syödä purkkihernekeittoa kuten juntti, mutta ei kuulu ruokavalioon.
Milloin senssu matkustat thaimaahan? Hahahaahaaahahahaaaa.
- Anonyymi
Onkohan tämä massamani jota koko päivän valmistettu, erittäinkin valokuvauksellinen vai sen sijaan paljon sanoja?
- Anonyymi
Kamerani on edelleen huollossa chiang main kamerakorjaamossa mutta kakkospersoonani dumball laittaa kuvia.
- Anonyymi
Kiitos aloitustekstin lataajalle, tämä lapsiperhe perui Pattayan tilatun matkan vaihtaen kaupunkia, mutta ei maata.
- Anonyymi
Voi senssun senssu kun ei suurena kokkimestarina ole kuullut edes vesiastian käytöstä uunissa. Ideahan siinä on lihan ja kalan kanssa täsmälleen sama kuin rosvopaistissa. Rosvopaistihan kääritään märkiin sanomalehtiin jotta lihasta tulee mureampaa tasaisesti kypsempää.
On myös olemassa varsinaisia höyryuuneja.
"Kombihöyryuunit ovat erillisuuneja, joissa on mahdollisuus lisätä höyryä kypsennykseen. Höyryuuni kypsentää kalan ja lihan mehukkaaksi ja tekee leipään rapean kuoren"
https://anna.fi/hyvinvointi/ravinto/huippukokin-vinkit-kotikeittioon-sailyta-maku-ja-mehevyys
"Vuojärvi vinkkaa, että kesän grilliherkku syntyy edullisista keittolihoista. Lihat marinoidaan pippurilla, valkosipulilla, yrteillä ja öljyllä ennen vakuumiin laittoa. Lihaa kypsennetään vähintään kuuden tunnin ajan yli 75 asteisessa höyryuunissa. Kypsä liha grillataan nopeasti ja maine grillimestarina on ansaittu"
itse teen jauhelihankin kanssa niin, että ennenkuin se on pannulla ruskistunut kokonaan, lorautan desin vettä joukkoon ettei liha kuivu liikaa ja ruskistuu tasalaatuisesti. Kovasti se senssu yrittää päteä asioilla joista ei tiedä mitään. Niin noloa ja sitten kiukuttaa 63 vuotiasta miestä kuin pientä lasta??- Anonyymi
Siis tismalleen kuten Kymppi kertoi:
"Lihaa kypsennetään vähintään kuuden tunnin ajan yli 75 asteisessa höyryuunissa. Kypsä liha grillataan nopeasti ja maine grillimestarina on ansaittu"
Kerro sitten senssu huomenna jokin uusi selitys. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Siis tismalleen kuten Kymppi kertoi:
"Lihaa kypsennetään vähintään kuuden tunnin ajan yli 75 asteisessa höyryuunissa. Kypsä liha grillataan nopeasti ja maine grillimestarina on ansaittu"
Kerro sitten senssu huomenna jokin uusi selitys.Kerro tarinasi kasleriin viitaten nyhtöpossuna eikä keittolihaan. Possu ei tule kypsäksi 70 asteisessa uunissa vaan sisältää loisia.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kerro tarinasi kasleriin viitaten nyhtöpossuna eikä keittolihaan. Possu ei tule kypsäksi 70 asteisessa uunissa vaan sisältää loisia.
Possun sisälämpötilan pitäisi olla 65 astetta, kun se otetaan uunista. Kun se on pitkään uunissa 70 asteessa, sen sisälämpö on täsmälleen sama kuin uunissa, eli 70 astetta ja on takuukypsää ja takuumureaa kuuden tunnin jälkeen. Rosvopaistissahan saattaa olla alle 70 astetta lämpöä enää loppuvaiheessa ja sanomalehdet ovat edelleen märkiä, kun paisti kaivetaan maasta. Silti liha on takuukypsää ja mureaa, mausteet on imeytyneet siihen.
Älä opeta vanhaa lihamestaria. Se osaa jo. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Possun sisälämpötilan pitäisi olla 65 astetta, kun se otetaan uunista. Kun se on pitkään uunissa 70 asteessa, sen sisälämpö on täsmälleen sama kuin uunissa, eli 70 astetta ja on takuukypsää ja takuumureaa kuuden tunnin jälkeen. Rosvopaistissahan saattaa olla alle 70 astetta lämpöä enää loppuvaiheessa ja sanomalehdet ovat edelleen märkiä, kun paisti kaivetaan maasta. Silti liha on takuukypsää ja mureaa, mausteet on imeytyneet siihen.
Älä opeta vanhaa lihamestaria. Se osaa jo.Tässä Senssulle vielä keittiömestari Kape Aihisen ohje kassler-paistille, josta Kymppi kertoi:
Kari Aihinen neuvoo: Älä valmista rutikuivaa possua!
Kape kertoi miten itse valmistaa mehevää porsaanlihaa.
"Me valmistamme possun niin, että sisälämpötila nousee paistaessa 60 asteeseen ja vetäytyessä maksimissaan sinne 65-66 asteeseen.
Ruokavirasto sosittelee kypsentämään porsaanlihan läpikypsäksi eli vähintään 70 asteeseen. Tässä on kuitenkin Aihisen mukaan riskinä se, että liha pääsee liian kypsäksi.
– Olen kokki, en lääkäri tai viranomainen. Hae se sinulle optimaalisin ja sopiva aika itse. Ei semmoista rutikuivaa possua syö kukaan. Itse jätän sen 60–asteiseksi"
HK:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen kehottaa käyttämään omaa harkintaa kypsennyksessä, mutta HK:n virallinen suositus on kuitenkin kypsentää esimerkiksi kasslerlankku 70 asteeseen, ennen kuin sen ottaa uunista vetäytymään.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihisella-on-selkea-mielipide-porsaanlihan-kypsennykseen-tekee-vastoin-toitotettuja-oppeja-ei-semmoista-possua-syo-kukaan/8118488
Mitä pidempään, sen parempaa ja mureampaa saa possusta. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tässä Senssulle vielä keittiömestari Kape Aihisen ohje kassler-paistille, josta Kymppi kertoi:
Kari Aihinen neuvoo: Älä valmista rutikuivaa possua!
Kape kertoi miten itse valmistaa mehevää porsaanlihaa.
"Me valmistamme possun niin, että sisälämpötila nousee paistaessa 60 asteeseen ja vetäytyessä maksimissaan sinne 65-66 asteeseen.
Ruokavirasto sosittelee kypsentämään porsaanlihan läpikypsäksi eli vähintään 70 asteeseen. Tässä on kuitenkin Aihisen mukaan riskinä se, että liha pääsee liian kypsäksi.
– Olen kokki, en lääkäri tai viranomainen. Hae se sinulle optimaalisin ja sopiva aika itse. Ei semmoista rutikuivaa possua syö kukaan. Itse jätän sen 60–asteiseksi"
HK:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen kehottaa käyttämään omaa harkintaa kypsennyksessä, mutta HK:n virallinen suositus on kuitenkin kypsentää esimerkiksi kasslerlankku 70 asteeseen, ennen kuin sen ottaa uunista vetäytymään.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihisella-on-selkea-mielipide-porsaanlihan-kypsennykseen-tekee-vastoin-toitotettuja-oppeja-ei-semmoista-possua-syo-kukaan/8118488
Mitä pidempään, sen parempaa ja mureampaa saa possusta.Mielipiteitä siis on monia ja tällä palstalla vain kympin ja myötäilijöiden on oikea, vaan ei aijattua kympin kimpaletta, ei massamania, koska ne on vain sanoja.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tässä Senssulle vielä keittiömestari Kape Aihisen ohje kassler-paistille, josta Kymppi kertoi:
Kari Aihinen neuvoo: Älä valmista rutikuivaa possua!
Kape kertoi miten itse valmistaa mehevää porsaanlihaa.
"Me valmistamme possun niin, että sisälämpötila nousee paistaessa 60 asteeseen ja vetäytyessä maksimissaan sinne 65-66 asteeseen.
Ruokavirasto sosittelee kypsentämään porsaanlihan läpikypsäksi eli vähintään 70 asteeseen. Tässä on kuitenkin Aihisen mukaan riskinä se, että liha pääsee liian kypsäksi.
– Olen kokki, en lääkäri tai viranomainen. Hae se sinulle optimaalisin ja sopiva aika itse. Ei semmoista rutikuivaa possua syö kukaan. Itse jätän sen 60–asteiseksi"
HK:n markkinointijohtaja Mikko Järvinen kehottaa käyttämään omaa harkintaa kypsennyksessä, mutta HK:n virallinen suositus on kuitenkin kypsentää esimerkiksi kasslerlankku 70 asteeseen, ennen kuin sen ottaa uunista vetäytymään.
https://www.mtvuutiset.fi/makuja/artikkeli/kari-aihisella-on-selkea-mielipide-porsaanlihan-kypsennykseen-tekee-vastoin-toitotettuja-oppeja-ei-semmoista-possua-syo-kukaan/8118488
Mitä pidempään, sen parempaa ja mureampaa saa possusta.Kari Aihinen ja Poppamies voinee selvittää keskenään nämä erimielisyydet, ei heidän "Fanijoukkonsa" jotka samalla Kympin fanijoukkoa.
Kypsennä 110-120 asteessa ja tarkkaile lämpöä, porsaan kassler on revittävää kun sen sisälämpö saavuttaa 87-90 astetta.
https://www.poppamies.fi/pulled-pork/ Anonyymi kirjoitti:
Kari Aihinen ja Poppamies voinee selvittää keskenään nämä erimielisyydet, ei heidän "Fanijoukkonsa" jotka samalla Kympin fanijoukkoa.
Kypsennä 110-120 asteessa ja tarkkaile lämpöä, porsaan kassler on revittävää kun sen sisälämpö saavuttaa 87-90 astetta.
https://www.poppamies.fi/pulled-pork/No mutta hyvää huomenta rakkaat juntit, siis sitten kun heräätte siellä junttilassa.
Minun oma henkilökohtainen kokemukseen perustuva mielipiteeni, johon kukaan, ei edes ammattikokit ota kantaa, on kyse sitten mistä lihasta tahansa jo härän sisäfileepihvitä lähtien, että lihan omat nesteet on tärkeämpi kuin vedestä höyryllä tuotettu kosteus.
Lihan pinnan voi sulkea jolloin lihan oma kosteus pysyy lihassa ja keinoja on monia simppelein ollen grilli ja myös kokin "toho" eli pieni kaasukäyttöinen "liekinheitin".
Lämpötilan suhteen asetun mainittujen kokkien mainitsemien lämpötilojen väliin, ehkä sellainen 80 astetta on hyvä.
Kokeilla muuten on veitset joiden teroituskulma on mikä, jos kyseessä laatuveitset kuten minulla?
Olen saanut palautetta hunajan käytöstä mutta samalla massamanimies bablaa, että täytyy harjoitella, että osaa.
Minä olen harjoitellut ja minä osaan mm. käyttää hunajaa, sekä ei tule pelätä kokeilla jotain omaa.
Olkaa hyvä, kyseisessä linkissä on ohjeet todella moneen ruokalajiin, ei ainoastaan wokkiin.
https://hunaja.fi/reseptit/liha/hunajainen-lihawokki/
Kymppi tehköön kaslerinsa miten lystää ja missä lämpötilassa tahtoo, ei se minua häiritse, mutta jos tahtoo valmistaa noin alhaisessa lämpötilassa, höyryn seassa ja grillata pinta vasta jälkikäteen, niin ok vaikka voisi sen grillata ennen höyttämistäkin samalla vaivalla.
Minä en tuossakaan tilanteessa käärisi lihaa folioon, mikä merkitys?
Sen sijaan laittaisin lihan kannelliseen vedessä liottamaani saviastiaan.
Kukin siis taaplaa tyylillään, sorry jos minun tapani ei sovi junturalle, minä syön omani ja sinä omasi.- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Mielipiteitä siis on monia ja tällä palstalla vain kympin ja myötäilijöiden on oikea, vaan ei aijattua kympin kimpaletta, ei massamania, koska ne on vain sanoja.
Mene hoitoon.
- Anonyymi
SENSSU kirjoitti:
No mutta hyvää huomenta rakkaat juntit, siis sitten kun heräätte siellä junttilassa.
Minun oma henkilökohtainen kokemukseen perustuva mielipiteeni, johon kukaan, ei edes ammattikokit ota kantaa, on kyse sitten mistä lihasta tahansa jo härän sisäfileepihvitä lähtien, että lihan omat nesteet on tärkeämpi kuin vedestä höyryllä tuotettu kosteus.
Lihan pinnan voi sulkea jolloin lihan oma kosteus pysyy lihassa ja keinoja on monia simppelein ollen grilli ja myös kokin "toho" eli pieni kaasukäyttöinen "liekinheitin".
Lämpötilan suhteen asetun mainittujen kokkien mainitsemien lämpötilojen väliin, ehkä sellainen 80 astetta on hyvä.
Kokeilla muuten on veitset joiden teroituskulma on mikä, jos kyseessä laatuveitset kuten minulla?
Olen saanut palautetta hunajan käytöstä mutta samalla massamanimies bablaa, että täytyy harjoitella, että osaa.
Minä olen harjoitellut ja minä osaan mm. käyttää hunajaa, sekä ei tule pelätä kokeilla jotain omaa.
Olkaa hyvä, kyseisessä linkissä on ohjeet todella moneen ruokalajiin, ei ainoastaan wokkiin.
https://hunaja.fi/reseptit/liha/hunajainen-lihawokki/
Kymppi tehköön kaslerinsa miten lystää ja missä lämpötilassa tahtoo, ei se minua häiritse, mutta jos tahtoo valmistaa noin alhaisessa lämpötilassa, höyryn seassa ja grillata pinta vasta jälkikäteen, niin ok vaikka voisi sen grillata ennen höyttämistäkin samalla vaivalla.
Minä en tuossakaan tilanteessa käärisi lihaa folioon, mikä merkitys?
Sen sijaan laittaisin lihan kannelliseen vedessä liottamaani saviastiaan.
Kukin siis taaplaa tyylillään, sorry jos minun tapani ei sovi junturalle, minä syön omani ja sinä omasi.Kyllä se jaksaa vääntää mokomasta Kasslerista aivan loputtomiin taas tuttuu tyyliin. Oli kyse "satokauden päättäjäisistä" tai "satokauden avajaisista" tai "sadekauden alkajaisista" niin aina sama vänkääminen.
Sisälämpötila paistissa / kinkussa on se joka ratkaisee ja tuo "liekinheittimellä" lihan korventaminen on hulluinta mitä olen koskaan kuullut.
Tiedät varmaan miten käy, kun annat lapselle makkaratikun ja hän saa itse lämmittää sen nuotiolla. Siinä käy niin että hän polttaa sen mustaksi liekeissä, mutta se on silti sisältä jääkaappikylmä. Sama homma käy tuon sinun mielikuvituksellisen lapsenomaisen kypsentämisen kanssa.
Kyse on myös eri ruokalajista, kun tehdään pitkään kypsyttämällä liha mureaksi, kuin muilla menetelmillä. Kun tehdään rosvopaisti uunissa, siinä ei ole muita variaatioita. Takuuvarma keino, koska uuni on tasalämpöinen.
Se vesiastia ei suinkaan muuta uunia höyryuuniksi alle sadan asteen lämmöissä, vaan lisää hieman ilmankosteutta siellä ja auttaa lihaa säilyttämään rasvan. En omista höyryuunia.
Tällaista tulee kuudessa tunnissa kahden kilon kasslerista https://ibb.co/6gSMNMQ Viimeiset siivut meni juuri tuulensuojaan. Kuorrutus on mausteseos chilistä, pippurista ja suolasta.
T 2010
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 673079
- 2002771
- 222568
- 492558
- 202436
Kuule rakas...
Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl412285Miten hitsissä ulosoton asiakas?
On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez2101703Törmättiin tänään
enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v241657- 361496
- 181362