Venäläiset miehitysjoukot - Suomessakin odotettavissa?

Anonyymi

Suomi joutunee putinistien tulilinjalle seuraavaksi , kunhan ukrainalaiset on saatu alistettua venäläisen rautasaappaan alle. Kiitos ydinasepelotteen , että muu maailma joutuu olemaan kuin kusi sukassa putinistien kanssa.

Annetaan Elenan kertoa mitä suomalaisetkin saavat kokea aivan lähitulevaisuudessa , kun valloittajakansa on ottanut Suomen haltuunsa ja palauttanut sen tsaarilliseen loistoonsa:

"– Ruumiit lojuivat kaduilla viikkoja. Yritimme olla katsomatta niitä säästääksemme mielemme. Emme voineet haudata kuolleita, koska olisimme voineet kuolla myös. Kranaattitulitus ei loppunut koskaan.

Elena kertoi, että venäläisjoukot myös ryöstivät kaiken mahdollisen – jopa ihmisten alusvaatteita. Elenan mukaan sotilaat ajelivat ympäri kaupunkia varastamillaan autoilla, joihin oli maalattu ”Z”-merkki.

– He olivat aseistautuneita ja usein ympäri päissään. Oli todella pelottavaa kun panssariajoneuvo liikkui kadulla ja sotilaat konetuliaseet käsissään istuivat sen päällä. Me vain yritimme piilotella..."

-- Suomeen ei kohdistunut sotilaallista uhkaa , mutta tilanne on nyt muuttunut radikaalisti , sillä NATO jäsenyyden hakeminenkin tarkoittaa putinistilaisessa politiikassa vihollisuuksien alkamista.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä se diktaattori on vaan saatava taltutettua!

    • Anonyymi

      Mitä tarkoitusta varten nuo rauta- ja maantiet itä-länsisuunnassa ,parinsadan kilometrin välein , on rakennettu Karjalan asumattomiin korpiin ja päättymään lähelle rajaa , tällä puolen olevien teiden kohdille ?

      • Anonyymi

        Eivät ne tiet ja rautatiet pääty rajaan. Eihän niistä olisi hyötyä, jos liikenne pysähtyisi rajalle.


    • Anonyymi

      Me ollaan pieni maa. Ei hyökätä mihinkään ja natsejakin on vain kourallinen ja nekin Venäjän maksamia.

      Me ei tykätä Venäjän hallinnon rosvosakista.

      Jotain tarttis tehdä.

    • Kun Suomi on Natossa niin Venäjältä päin nähtynä luoteinen ilmansuunta on kaikkein hankalin suunta hyökkäykselle. Vastassa on tehokkaasti toimivia yhteiskuntia, joilla on omat vahvat puolustusvoimat ja hyvin koulutetut sotilaat. Läpi ei pääse ainakaan nopeasti. Kun hyökkäys pitkittyy niin Nato-voimat tulevat apuun ja taistelut siirtyvät Venäjän puolelle. En millään jaksa uskoa, että Putinkaan voisi niin hulluksi tulla, että lähtisi tätä kautta höökimään. Ukrainan kautta Balkanille olisi helpompi hyökkätä, mutta sehän edellyttää, että Ukraina saadaan nujerrettua ja vallattua. Juuri siksi on Euroopan demokraattisille maille tärkeää, että Ukraina kestää. Jos Ukraina kestää ja Suomi ja Ruotsi selviävät ehjinä Natoon niin Putinin suuret suunnitelmat menevät perusteellisesti myttyyn ja koko Putinin pitkän linjan politiikka Venäjän imperiumin nostamiseksi uuteen mahtiin ja kukoistukseen sotavoimien avulla osoittautuu täydelliseksi virhevalinnaksi.

      • Anonyymi

        Nyt meillä onkin se varsinainen ongelma , että SUOMI EI OLE NATO LIITON JÄSENMAA.

        Kiitämme nöyrästi valtiomme viisasta ulkopoliittista johtoa ( Mauno Koivisto,Martti Ahtisaari, etenkin se nainen jonka nimeä ei edes ilkeä mainita ja lukuisaa joukkoa valtioneuvoston ja valtapuolueiden jäseniä ) jotka ovat tehneet kaikkensa jotta SUOMI pysyisi yksinäisenä ottamassa vastaan velivenäläisen antamat iskut.

        On vaikea kuvitella , että hra Putin voisi ottaa tyynesti vastaan näinki suuren strategisen ja poliittisen tappion kuin Suomen liittyminen NATO liittoon ilman todella suuria ongelmia suomalaisille.

        Mitä nuo ongelmat sitten voisivat olla ?? Vain piru yksin tietää.. .. varmaa lienee kuitenkin se että edes toveri Putin ei liene niin typerä että käynnistää sotilaallisen hyökkäyksen tänne samaan aikaan kun käytännössä koko neuvostoarmeija on kiinni sodassa Ukrainassa ja odotettavissa voipi olla jopa ukrainalaistenkin suuremmat vastahyökkäykset kesän edetessä.

        ...mutta varmaa on se nyt on parasta varautua pahimpaan!


    • Anonyymi

      Ihme höpinää. Hoitakaa se korvienne väli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe