Venäläiset miehitysjoukot - Suomessakin odotettavissa?

Anonyymi

Suomi joutunee putinistien tulilinjalle seuraavaksi , kunhan ukrainalaiset on saatu alistettua venäläisen rautasaappaan alle. Kiitos ydinasepelotteen , että muu maailma joutuu olemaan kuin kusi sukassa putinistien kanssa.

Annetaan Elenan kertoa mitä suomalaisetkin saavat kokea aivan lähitulevaisuudessa , kun valloittajakansa on ottanut Suomen haltuunsa ja palauttanut sen tsaarilliseen loistoonsa:

"– Ruumiit lojuivat kaduilla viikkoja. Yritimme olla katsomatta niitä säästääksemme mielemme. Emme voineet haudata kuolleita, koska olisimme voineet kuolla myös. Kranaattitulitus ei loppunut koskaan.

Elena kertoi, että venäläisjoukot myös ryöstivät kaiken mahdollisen – jopa ihmisten alusvaatteita. Elenan mukaan sotilaat ajelivat ympäri kaupunkia varastamillaan autoilla, joihin oli maalattu ”Z”-merkki.

– He olivat aseistautuneita ja usein ympäri päissään. Oli todella pelottavaa kun panssariajoneuvo liikkui kadulla ja sotilaat konetuliaseet käsissään istuivat sen päällä. Me vain yritimme piilotella..."

-- Suomeen ei kohdistunut sotilaallista uhkaa , mutta tilanne on nyt muuttunut radikaalisti , sillä NATO jäsenyyden hakeminenkin tarkoittaa putinistilaisessa politiikassa vihollisuuksien alkamista.

7

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyllä se diktaattori on vaan saatava taltutettua!

  • Anonyymi

   Mitä tarkoitusta varten nuo rauta- ja maantiet itä-länsisuunnassa ,parinsadan kilometrin välein , on rakennettu Karjalan asumattomiin korpiin ja päättymään lähelle rajaa , tällä puolen olevien teiden kohdille ?

   • Anonyymi

    Eivät ne tiet ja rautatiet pääty rajaan. Eihän niistä olisi hyötyä, jos liikenne pysähtyisi rajalle.


  • Anonyymi

   Me ollaan pieni maa. Ei hyökätä mihinkään ja natsejakin on vain kourallinen ja nekin Venäjän maksamia.

   Me ei tykätä Venäjän hallinnon rosvosakista.

   Jotain tarttis tehdä.

  • Kun Suomi on Natossa niin Venäjältä päin nähtynä luoteinen ilmansuunta on kaikkein hankalin suunta hyökkäykselle. Vastassa on tehokkaasti toimivia yhteiskuntia, joilla on omat vahvat puolustusvoimat ja hyvin koulutetut sotilaat. Läpi ei pääse ainakaan nopeasti. Kun hyökkäys pitkittyy niin Nato-voimat tulevat apuun ja taistelut siirtyvät Venäjän puolelle. En millään jaksa uskoa, että Putinkaan voisi niin hulluksi tulla, että lähtisi tätä kautta höökimään. Ukrainan kautta Balkanille olisi helpompi hyökkätä, mutta sehän edellyttää, että Ukraina saadaan nujerrettua ja vallattua. Juuri siksi on Euroopan demokraattisille maille tärkeää, että Ukraina kestää. Jos Ukraina kestää ja Suomi ja Ruotsi selviävät ehjinä Natoon niin Putinin suuret suunnitelmat menevät perusteellisesti myttyyn ja koko Putinin pitkän linjan politiikka Venäjän imperiumin nostamiseksi uuteen mahtiin ja kukoistukseen sotavoimien avulla osoittautuu täydelliseksi virhevalinnaksi.

   • Anonyymi

    Nyt meillä onkin se varsinainen ongelma , että SUOMI EI OLE NATO LIITON JÄSENMAA.

    Kiitämme nöyrästi valtiomme viisasta ulkopoliittista johtoa ( Mauno Koivisto,Martti Ahtisaari, etenkin se nainen jonka nimeä ei edes ilkeä mainita ja lukuisaa joukkoa valtioneuvoston ja valtapuolueiden jäseniä ) jotka ovat tehneet kaikkensa jotta SUOMI pysyisi yksinäisenä ottamassa vastaan velivenäläisen antamat iskut.

    On vaikea kuvitella , että hra Putin voisi ottaa tyynesti vastaan näinki suuren strategisen ja poliittisen tappion kuin Suomen liittyminen NATO liittoon ilman todella suuria ongelmia suomalaisille.

    Mitä nuo ongelmat sitten voisivat olla ?? Vain piru yksin tietää.. .. varmaa lienee kuitenkin se että edes toveri Putin ei liene niin typerä että käynnistää sotilaallisen hyökkäyksen tänne samaan aikaan kun käytännössä koko neuvostoarmeija on kiinni sodassa Ukrainassa ja odotettavissa voipi olla jopa ukrainalaistenkin suuremmat vastahyökkäykset kesän edetessä.

    ...mutta varmaa on se nyt on parasta varautua pahimpaan!


  • Anonyymi

   Ihme höpinää. Hoitakaa se korvienne väli.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Työttömän työnhakijan pääasiallinen tehtävä on työnhaku

   Ja uusi työnhaun malli korostaa sitä. ”Tavoitteena on nopea työllistyminen”, sanoo TE-toimiston johtaja. Ja tässä hän aivan oikeassa, koska työttömyys
   Maailman menoa
   474
   4109
  2. Stefan Thermanin käräjät on 16/6. On jännät ajat miehellä edessään.

   Neljä syytettä on nyt edessä, laittomasta uhkailusta liikenneturvallisuuden vaarantamisesta törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja ampuma-aserikoksesta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   2076
  3. Mitä kummaa tapahtui, että Suomalaiset yhtäkkiä Natoon haluaisivat?

   Ulkomailla ihmetellään, "mikä teihin rauhanomaisiin suomalaisiin oikein meni kun, yht'äkkiä sotahulluiksi muutuitte"? Erittäin hyvä kysymys joka pitäi
   Maailman menoa
   746
   1908
  4. No niin.. nyt ihan vakavasti..

   Haluisitko mies nähdä ja jutella ihan oikeasti? Kun mä haluisin.. voisitko antaa jonkun vihjeen. Tiedän että oot täällä, mut en tiedä että miksi sä tä
   Ikävä
   85
   1240
  5. Olet kylmä mies

   Vähän pelottava.
   Ikävä
   64
   1001
  6. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   912
  7. Ajatus on nähdessä

   Jutella ja sopia ajankanssa keskustelu edes kerran, selkiyttäisi asioita. Vain kasvotusten, vain sinulle. Katoamalla päätät toisin, oletko ihan varma
   Tunteet
   52
   892
  8. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   69
   759
  Aihe