Punaisentorin uho moskovassa tänään.

Anonyymi

Onko halonen tai muita eläkeläisiä saanut kutsun noihin barbaarisen johtajan juhliin?

15

116

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kauheata uhoa Punaisella torilla - samaa sontaa jauhaa päämies...
   Olisi nyt edes tapahtunut se, mikä tapahtui toisen suurvallan johtajalle vuosikymmeniä sitten. Toisaalta ei sekään toisi apua, sillä paikalle on tunkua, toinen toistaan päästään viallisempia olioita.

  • Anonyymi

   Komeaa menoa, kauniita naisiakin marssien jämäkässä rivistössä!

   • Anonyymi

    Tuomioja paikalla?


  • Anonyymi

   Eturivin Erkki on varmasti siellä, eiköhän se Tawjakin jotain kaasuputki Paavon kanssa löydy!

  • Anonyymi

   Hienoa, Venäjä.

   Slava Rossija

   • Anonyymi

    Työnnä pääsi sinne, mihin ei päivä paista.


  • Anonyymi

   Bäckman,Aho,Li Ateresoni,Lipponen...

  • Anonyymi

   Ryssänatsit juhlivat tänään veritorillaan satoja Ukrainassa murhaamiaan lapsia, naisia ja siviilejä. On nuo vaan örkkiväkeä, nuo ryssänatsit.

  • Anonyymi

   Tänä vuonna ei yhtään ulkomaalaista vierasta. Ei edes Kiinasta.

   • Anonyymi

    Kerrankin todella isänmaallinen juhla.


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Vttu miten tylsää katsottavaa. Pride-kulkue on paljon miehekkäämpi.

  • Anonyymi

   USA:lla ja muilla länsimailla oli merkittävä osa siinä, että Venäjä säilyi vapaana toisessa maailmansodassa. Jonka Venäläiset ovat pyrkineet omimaan. Ilman heitä Saksa olisi miehittänyt koko maan. Mutta Voitonpäivän juhlintaan ei amerikkalaisia kutsuttu eikä päästetty. Eikä heitä juhlissa mainita. Kiitos vaan niin v...sti.

   Mitä tulee natseihin: Venäjä itse solmi v 1939 Saksan kanssa Molotov-Ribbentrop -sopimuksen ( https://fi.wikipedia.org/wiki/Molotov–Ribbentrop-sopimus), ei heillä silloin ollut mitään natseja vastaan ja Venäjä on aina ollut myös antisemitistinen maa, kuten Saksa. Saksa sitten petti.

   Venäläiset eivät edes tiedä, mitä sanat natsismi ja fasismi tarkoittavat. Muuten he tajuaisivat asuvansa itse fasistisessa maassa (autoritaarinen, kansallismielinen poliittinen ideologia).

  • Anonyymi

   Ei tähän kaikkeen osaa juuri muuta sanoa kuin että olisiko sittenkin kaikkien kansojen parasta asua omassa maassaan? Ei tarvitsisi riidellä erimielisten kanssa ideologioistaan, vieläpä valheellisista sellaisista. Venäjä on hyvä esimerkki siitä, kuinka suut saadaan tehokkaasti tukittua. Sitäkö haluavat esim Viron venäläiset?

   Virossa nimittäin vietetään myös voitonpäivää tänään. Iltalehdessä oli artikkeli, jossa mm yksi venäläistaustainen herra toisti Putinin mantraa siitä, että Venäjän hyökkäyssota Ukrainaan oli välttämätön ja että Venäjälle Naton laajeneminen on punainen viiva, jota ei saa ylittää.

   Ovatko ihmiset edes tolkuissaan enää? Uskomatonta propagandaa ja aina venäläisten taholta. Zaharovakin uhkailee harva se päivä läntisiä maita milloin milläkin kostotoimenpiteellä. Milloinkahan siellä opitaan, että Venäjä ei ole maailman napa ja että kukin valtio on oikeutettu elämään ilman napanuoraa Venäjään?

   Siksipä olisikin parasta, että itsekukin hipsisi omaan maahansa räyhäämään ja julistamaan sotasanomaansa. Lännessä ei sotaa hyväksytä.

   Ne, jotka sopeutuvat muutettuaan tuosta kauhujen kabinetista nimeltä Venäjä, ovat toki tervetulleita mihin maahan tahansa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   389
   4567
  2. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   70
   3378
  3. Martina taitaa olla Hangossa

   Mitäköhän siellä tapahtuu…
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   1889
  4. Meidän Hanko

   Siis toi ämmä. Mitähän Stefu maksoi (ehkä ponin), että astuu tiluksilleen kuittailemaan Sohville. Nyt on pappa siinä kunnossa, että kannattanee olla h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   1631
  5. 78
   1507
  6. Sano mies jotain mistä tietäisin että tykkäät

   Olen itse kirjoittanut tosi tunnisteellisesti, tiedät mun naisen olevan täällä, jos olet hän. Ihan siksi että uskallan paremmin irl, jos tiedän että t
   Ikävä
   166
   1365
  7. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   450
   933
  8. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   92
   866
  9. Suomen kuherruskuukausi Ukrainan kanssa on ohi. Väitän, että suomalaisia on harhautettu.

   Aivan ensimmäiseksi haluan sanoa, että jokaisella on oikeus mielipiteeseen. Voi myös olla sitä mieltä, että saa haluta Suomen liittymistä Natoon. Enne
   Maailman menoa
   233
   831
  10. Kaikkeuden kauniimmat simmut

   Olet timanttia ja ja. Ikävä on.
   Ikävä
   24
   823
  Aihe