Pahuuden Voiton Päivää juhlitaan Venäjällä 9.5

Anonyymi

Venäjällä juhlitaan valheellisesti 9.5 voittoa natseista, vaikka itse ovat ja toimivat nykyään yksinoikeudella kuin natsit, sillä pahan toinen puoli nujerrettiin jo Toisessa Maailmansodassa, mutta se toinen(kin) puoli pahuudesta jäi stalinistisen putinisaation yksinoikeudella Venäjän valtion sekä sen pahuuden ja pimeyden takaajan, ortodoksisen kirkon sekä niille tukensa antavan Venäjän kansan rikolliseen yksinoikeudelliseen käyttöön, kuten Ukrainan ryöstömurhasota valheineen sen hyvin todeksi osoittaa.
Voitto saatiin kyllä natseista, mutta ei natsismista, joka on käytännössä sama asia kuin stalinismi.
Venäjällä rehellisyys on nykyään kriminalisoitua(kuten oli Stalininkin aikaan) ja totuuden puhumisesta joutuu vankilaan, joten taitaa itse paholainenkin tällä hetkellä katsoa kateellisena ja hämmentyneenä sivusta kaikkia Venäjän toimia, joilla se tuhoaa lopulta itse itsensä ja menettää samalla kykynsä harjoittaa jatkossa valtion kannalta tarpeellista ja tavoittelemisen arvoista vieläkin suurempaa pahuutta Venäjän valtion olemassaolon ja sen rikollisen tulevaisuuden turvaamiseksi.
Venäjä on historiallinen valtio, joka on juonilla, valheilla ja murhilla sotarikoksineen suureksi rakennettu(ainakin valtiorajoiltaan), joten sen ylläpitäminenkin vaatii historiansa toistamista ja jatkossakin syvän pahuuden aggressiivista harjoittamista kirkon ja kansan tuella sen pahan sielun hamaan mutta vääjäämättömään loppuun saakka.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja trollit juhlii palstalla, selvästi samat suvakki öyhöttäjät kannattaa putleriakin.

  • Anonyymi

   Kaikki syytökset mitä Putin kohdistaa muihin, kertovat hänen omasta ja maansa syyllisyydestä sellaisenaan mainitsemiinsa asioihin. Kaikki on siis valhetta mitä hän kertoo omista lähtökohdistaan ja valhetta mitä hän kertoo muista.
   Totuutta ja valhetta erottaa vain niiden materialistinen hyötyarvo omaan nationalistiseen käyttöön sovellettuna ilman minkäänlaista omaa moraalia.
   Se sopii myös hyvin lähes kaikille venäläisille instituutioineen ortodoksikirkosta alkaen, koska sotarikollista menneisyyttä ja omaa pahuuden harjoittamista voi perustella parhaiten vain uusilla sotarikoksilla.

  • Rakkaat !!!!

   Jännä ettei ole huomattu että Putin piti Propaganda linja hyvin tiukkalla .
   Koko juhlan aika .
   Taas hän viestiti ettei Venäjä ollenkaan sotii Ukrainassa. Siis ei sankaan Ukrainasta koko Juhlien aikana . Jos ymmärsin oikein ja se selvitä miksi ei sukulaiset , jotka soittaa Venäjään , saa viestit perille, että Ukraina on sodassa Venäjän kanssa.

   Siis ovela juttu kun Venäjä on keksinyt että paras puolustus on. Että saa Ukrainalaiset syylisiä että venäläisistä puhtaan pahaa...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   3659
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   161
   3317
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   721
   1873
  4. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   76
   1488
  5. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1295
  6. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   90
   1041
  7. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   99
   933
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   907
  9. Oon päättänyt että palstailu loppuu kohta

   Aion lähestyä sinua oikeasti ja ottaa selvää onko sulla tunteita. Loppuu nämä arpomiset, toivomiset ja kuvittelut.
   Ikävä
   98
   901
  10. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   226
   882
  Aihe