Tehyn johto ei ole ajan tasalla. Toiminta on kuin Putinin toiminta Venäjällä.

Anonyymi

Onko kova itsepäinen johtaja viisas? Onko Putin viisas? Onko Putinin vaatimukset itsnäisen naapurimaan alueista oikeutetut? Tehyn uho ja toimet ovat samanlaista uhoa.

Sovittelulautakunnan ehdotus oli hyvä. Se oli tosissaan punnittu ja oikea. Se oli yhteiskunnallisesti kestävä. Tehy ei sitä hyväksynyt. Muut hyväksyivät. Toisten pitäisi saada mennä töihin, mutta Tehyn pommi tarkoittaa, että sovintoesitys ei ole enää voimassa ja seuraava lähtee tyhjältä pöydältä. Se tulee olemaan huonompi.

Joukkoirtisanoutuminen on tulossa Tehystä ja Superista. Kukaan ei halua sanoa itseään irti omasta työstään. Ei kukaan. Jos ammattiliitto pakottaa siihen, niin goodbye ammattiliitto. YTK kutsuu. Sieltä saa ansiosidonnaisen paljon halvemmalla.

7

117

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos kukaan ei halua irtisanoutua työstään niin joukkoirtisanoutumisia ei tulla näkemään.

  • Anonyymi

   Tässä on oivallinen tilaisuus saada EI SOPIVA aines pois hoitajan työstä.
   On vastuutonta toimintaa todellakin.
   Siivoojille, jotka ovat paljon paljon matalammin palkattuja, tarjottu esitys kyllä olisi kelvannut, mutta ei näille hoitajille.
   Viimeksi eilen kävin sairaalassa tutkittavana. Ei ollut mihinkään kiirettä. Istuivat ja rupattelivat ihan kaikessa rauhassa. Sitten kun hoitaja sitten VAIVAUTUI, niin sain hoidettua asiani, eikä ollut kuin pulisen tuntia aika myöhässä.

   No, näitä julkisen puolen juttujahan ei tavallinen työläinen tiedäkään, kun kaikilla on tuo työterveyshuolto. Tällaisella vanhemmalla eläkeläiselle ei vaan ole rahaa mennä muuta kuin tuohon tehottomaan arvausmyllyyn julkiselle puolelle. Kyllä niin kyrsii. Kyllä on niin mitäänsanomatonta toimintaa.

  • Anonyymi

   Kun rahaa noihin korotuksiin ei ole ja monta miljardia € pitäisi jostain taikoa, ainoa vaihtoehto on alkaa rekrytoida hoitajia Aasiasta. Näin voidaan sallia joukkoirtisanoutumiset ja hoitajat saavat vapauden pyrkiä parempipalkkaisiin tehtäviin. Tällä tapaa kaikki ovat tyytyväisiä.

   • Anonyymi

    Ehdotus on toteuttamiskelvoton, vaikkakin ajatuksena hauska. Suomeen saadaan alalle kuin alalle halvempaa ulkomaista osaajaa.


  • Anonyymi

   Ehdotus ei ollut hyvä, vaan säälittävä räpellys. Hoitajien palkat kannattaa suosiolla nostaa amk insinöörin tasolle, vaikkakin amk insinöörin työ on huomattavasti vaativampaa.

   Joukkoirtisanoutuminen ja oikeuksien poisto on tehtävä laajassa mittakaavassa heti. Kaikenlainen vitkuttelu ja aikalisien ottaminen on tyhmää ja yksi keino vaikuttaa murentavasti palkkavaateisiin.

   Valtio vastaa loppupeleissä rahoituksesta ja myös kuntien lakisääteisistä tehtävistä. Kyse on ilmeisesti muutaman sadan miljoonan vuosittaisesta kustannuksesta. Valtio voi kohdentaa ko palkkoihin halutun summan esim …

   Koska vastuu on työnantajalla, niin kuolleista ei kannata välittää, vaikka heitä tietysti tulee. Kuolleet kuitenkin nopeuttavat ratkaisuun pääsyä.

  • Anonyymi

   Hoitajat eivät "rupattele". Pitivät todennäköisesti raporttia. Huvittaa aina nämä jutut. Miksi ette anna palautetta siellä paikan päällä.

  • Anonyymi

   TEHY vois perustaa oman sairaanhoitaja rekryfirman ja sairaalat voi sieltä ottaa vuokrasairaanhoitajan kun tarvitaan.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   2947
  2. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   141
   2941
  3. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   550
   1909
  4. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   96
   1761
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   65
   1282
  6. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   66
   1232
  7. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   1129
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   511
   992
  9. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   430
   945
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   809
  Aihe