Lähihoitajat ahneita, apuhoitajille ei korotuksia!

Anonyymi

Lähihoitajat ovat käyneet ahneiksi. Heillä on ammatutkinto, joka on lukiotakin lyhyempi. Siis peruskoulupohjainen. Entinen nimi apuhoitaja. Usein he ovat kodinhoitajia, eli entisiä piikoja. Peruspalkan tulisi olla noin 1950 euroa, nyt jopa 2250 euroa ja vaativat tähän vielä kamalia korotuksia. Lisäksi he saavat lisä- ja ylityökorvauksia. Apu- eli lähihoitajille ei tule antaa minkäänlaisia palkankorotuksia!

9

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Monet lähihoitajan koulutuksen saaneet on kunnilla palkattu vielä toimistotöihin täysin muihin tehtäviin kuin mihin ovat koulutuksensa saaneet. Sitten kunnat valittavat hoitajapulasta. Silkkaa valhetta, itse ohjaavat henkilöstöään tarkoituksella väärin ja mielensä mukaan. Jos laittaisivat ihmiset koulutuksensa mukaisiin töihin, ei olisi työvoimapulaakaan. Itse työnantaja sen järjestää.

   • Anonyymi

    Kunnilla korruptio ja nuoleskelu ovat tärkeämpiä kuin tehtäviin tarvittavat koulutusvaatimukset. Sukulaisuussuhteillakin pääsee pitkälle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kunnilla korruptio ja nuoleskelu ovat tärkeämpiä kuin tehtäviin tarvittavat koulutusvaatimukset. Sukulaisuussuhteillakin pääsee pitkälle.

    Kunnilla pääsee pitkälle, kun esimies luulee saavansa jotain "hyvää" josta on puutetta. Ainakin potentiaaliseksi varaksi osastolle, jännitykseksi. Kun kotona on tylsää tarvitaan töihin säpinää. Erityisesti nuoret kiihottaa. Mm.vanhempia miehiä ei palkata, naiset vielä menee jotenkuten.


  • Anonyymi

   Eikö yksityiset ihmiset voisi palkata nuo kodinhoitajat? Tarjoavat kuten ennen asunnon ja palkan? Näin ennen oli. Ei kunta tällaista hoitanut. Ainakin ne joilla on omaisuutta voisivat palkata.

   • Anonyymi

    Mutta he eivät ennen saaneet tuoda kotiin miespuolisia vieraita, eivätkä todellakaan ryypätä tai viettää siveetöntä elämää. He kun olivat tavallaan "osa tätä perhettä" ja häpäisivät siten sen. Perheet olivat usein lääkäri- lakimiesperheitä, hyvätuloisia ja piioilla oma huone sisäänkäynnillään. Pieni keittiökin. Eli oma yksiö sivussa.


  • Anonyymi

   Eivät ole lähellekään niin ahneita kuin te.

  • Anonyymi

   Jos näet kadulla lyhyen ja reilusti, lähes sairaalloisesti ylipainoisen naisen, olet nähnyt lähihoitajan. Hän mielellään kyllä mielellään hoitaa myös sairauksia ja sairaita, vaikka hänellä ei siihen olekaan koulutusta. Siteen voi sipaista. Neulaankaan jos koskee saa kenkää.

   • Anonyymi

    Nämä ovat juuri näitä tyhmimpiä jotka leikkii jopa lääkäriä.


  • Anonyymi

   Paljon hoitajia väärällä alalla!

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   139
   2892
  2. Oho! Susanna Laine Puoli seiskassa: "Kuinka outoo..." - Anniina Valtoselta suloinen viesti

   Herttaista meininkiä Susanna ja Anniina! Kunnon naisenergiaa ja toisen tsemppaamista! Susanna Laine on juontaja ja näyttelijä, joka juonsi Puoli seit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   2890
  3. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   542
   1848
  4. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   96
   1724
  5. Karmeita juttuja tapahtuu

   Pyöräilijä kuoli törmättyään betoni­porsaaseen alikulku­tunnelissa Kankaanpäässä – Tunneli oli pimeä, koska edellis­yönä oli alkanut ”kesä­sammutus”.
   Kankaanpää
   62
   1244
  6. Taidat mies olla sellainen

   että minne menetkin,saat naiset ihastumaan itseesi.....vähän luulen,että useampi nainen on jäänyt kiinni sinuun....olet lempeä ja itsevarma,hymyilet j
   Ikävä
   66
   1213
  7. Rantis vähän pyöristynyt?

   Nikosta nyt tänään julkaistut kuvat näyttävät hänen olevan varsin hyvävointisen näköinen. Syyttäjähän ei vaadi hänelle lisää vankeutta tästä toisen s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   1108
  8. Miksi syntymättömien lasten oikeutta elämään puolustavat saamme kurat niskaamme?

   😏 Eikö yhteiskunnan tule puolustaa sen heikoimpia ja seuraavaa sukupolvea joka tilanteessa?
   Luterilaisuus
   507
   975
  9. 188 - 8 oli Natoäänestyksen tulos eduskunnassa

   Nytkö sitten pulinat pois, kun on kansan(edustajat) puhuneet. Poissa oli 3 kansanedustajaa.
   Maailman menoa
   429
   941
  10. Älä luovuta vielä

   jos vaan tykkäät. Otan yhteyttä jossain vaiheessa (mieheen), jos tää ei muuten onnistu.
   Ikävä
   51
   799
  Aihe