Miksi Putin pelkää Natoa tai Natomaita?

Anonyymi

Onko kyseessä poliisi ja rosvo asettelu?
Rosvothan pelkäävät poliisia...

Näin ainakin oman käsitykseni mukaan.
Jos Putin olisi rehellinen ihminen hänellä ei olisi mitään syytä pelkää puolustusliitto Naton maita. En minäkään pelkää esim. Norjalaisia.

Osaako Putinin vakoojat tai palkatut trollit vastata tähän?

27

133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   USA on toisen maailmansodan jälkeen tappanut sodissaan yli kymmenkertaisesti enemmän siviilejä kuin kaikki muut maailman valtiot ja terroristijärjestöt yhteensä. Suomi on maailman tuhoavan Luciferin rattopoika ja rattotyttö.

   • Anonyymi

    Tuo on siis se syy miksi Putin pelkää Natoa?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuo on siis se syy miksi Putin pelkää Natoa?

    Kuka edes epäilee, ettei USA Naton johtajana ja käskyttäjänä yrittäisi käyttää Sotilasliittoaan Venäjän luonnonvarojen ryöstämiseen.


   • Anonyymi

    Ihanko itse laskit? Ras, dva, dri....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kuka edes epäilee, ettei USA Naton johtajana ja käskyttäjänä yrittäisi käyttää Sotilasliittoaan Venäjän luonnonvarojen ryöstämiseen.

    """Kuka edes epäilee, ettei USA Naton johtajana ja käskyttäjänä yrittäisi käyttää Sotilasliittoaan Venäjän luonnonvarojen ryöstämiseen.""""

    Tuskin epäilee kukaan.

    Asia saattaa olla Shakkimestari Putininkin tiedossa, ja siksikin aiheellinen asia ottaa huomioon, kun USA osaa joka tapauksessa valjastaa kaikki muut omaksi edukseen.

    USA manipuloi kaikki NATOssa olevat tottakai omien tarkoitusperiensä eteen taistelemaan ja kuolemaan puolestaan etulinjassa.

    Putin tietää tuon ja siksi jännitteet senkuin kiristyvät, mitä enemmän hölmöläisiä USAn Natoon liittyy.


  • Anonyymi

   Ei kai putin natoa pelkää, muutenhan hän ei olisi pitkälti tyhjentänyt natomaiden vastaisia rajojaan sotilaista ja hyökännyt Ukrainaan.

   Nato taitaa olla pelkkä veruke, minkä varjolla voidaan venäjällä valehdella omalle kansalle ja muille milloin mistäkin toiminnasta.

  • Anonyymi

   Voi olla näin. En väitä vastaan koska en tiedä totuutta.
   Mutta nyt eletään vuotta 2022 ja kaikkien ihmisten pitäisi ajatella enemmän tulevaisuutta, kuin kaivella maailman historian sotia ja alusmaiden valloituksia.

   Historia on täynnä tappamista ja vallan tavoittelua.

   Jos NATO haluaisi sotia Venäjän kanssa niin nyt olisi siihen paras tilaisuus.
   Venäjä on kuluttanut ase-arsenaalinsa lähes loppuun.

   Mutta Putin ja Venäjän kansa HUOMIO! Katso NATO ei hyökkää Venäjälle!
   Poistakaa Putin vallasta ja rakentakaa Venäjästä ihmisille hyvä maa asua ja elää!

  • Anonyymi

   putin pelkää länsimaisen hyvinvoinnin ja vapauden leviävän venäjälle

   • Anonyymi

    Demokratia on diktaattorien kauhu.


  • Anonyymi

   Putin pelkää vapaita itsenäisesti ajattelevia kansalaisia ja demokratiaa. Putin pelkää kansaa ja kansanvaltaa.

   • Anonyymi

    Putin paskoo toppahousunsa täyteen.
    Sitten Siperiaan kyykkypaskalle ja kaksi keppiä mukaan. Toinen hankeen pystyyn ja siihen rukkaset ja toisella Putin sohii susia loitommaksi.


  • Anonyymi

   Yleensä luodaan konflikteja kun omat asiat eivät ole kunnossa ja näin pidetään kansalaiset tyytyväisinä mutta natoon liittyminen on täyttä hulluutta joka saattaa kansalaiset ydinsodan partaalle?🤦🤦🤦

  • Anonyymi

   Nato, sen nykyinen laajuus ja sen lähitulevaisuudessa tapahtuva huomattava laajentuminen estää 100% Putinin sairaan unelman venäjän imperiumin laajentumisesta ja alusmaiden ottamisesta sotilaallista väkivaltaa käyttäen.

   Vaikka Ukraina ei kuulu Natoon, se saa eri natomailta suorastaan ylitsevuotavaisen hunajaista aseellista ja taloudellista apua. Juuri nyt on USA:ssa valmisteilla 40 mrd:n eli 40 000 000 000 USD:n apupaketti Ukrainalle. Ryssissä eivät primitiiviressukat osaa edes laskea 40 miljardiin.

   • Anonyymi

    Saman avun suomikin saisi ilman natoakin muuten englanti ja usa antoivat ukrainalle turvatakuut jo 1995?🤔🤨🙄


  • Anonyymi

   Jos ja kun naton ja venäjän välille syntyy konflikti nato suomi tuhoutuu ydinasein tehtyyn iskuun?🤦🤦🤦

   • Anonyymi

    USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.


   • Anonyymi

    Samoin moskova🤭🤭🤭


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.

    Ukrainan sodan järjesti vain ja ainoastaan sotakiimainen diktaattori Putler, joka halusi vallata lisää alueita liitettäväksi Venäjään. Aivan kuten oli jo aiemmin tehnyt Krimille.

    Kalsarimyrkyttäjä Putlerin unelma on palauttaa Venäjän imperiumin vanhat historialliset rajat. Niihin kuuluu myös Suomi. Jotta sotahullu diktaattori ei tulisi tänne "vapauttamaan Suomea natseista" ja "pelastamaan" venäläisvähemmistöä, niin siksi meidän on pakko mennä Natoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.

    Ai, sekä olikin USA joka hyökkäsi Ukrainaan eikä Venäjä. Olen ymmärtänyt uutiset väärin 🤔


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.

    Koska siis Suomi järjestää konfliktin ja sodan, kun paremmin tiedät?


  • Anonyymi

   Nato suomi venäjän mukaan heille nyt uhka. Venäjä ollut suomelle uhka aina. Vuosikymmeniä loukannut "vahingossa" suomen ilmatilaa, häirinnyt radio liikennetä, gps- signaaleja. Tehnyt gyper hyökkäyksiä. Suorittanut teollisuus vakoilua. Muokannut historiaa mieleisekseen, kansalleen suomea ja suomalaisia mustamaalaamalla.....ymymym. Eihän kukaan ystävyyttä haluava naapurimaa toiselleen tuollaista tee.

  • Anonyymi

   Se pelkää oman valtansa menettämistä. Naton uhka on vain veruke, johon vedoten voidaan ylläpitää konflikteja, jotta pysyy vallassa. Ulkoinen vihollinen yhdistää kansaa. Uhan torjumiseen tarvittaan "viisas johtaja". Näin se menee kaalimaalla.

  • Anonyymi

   Natokiima on näemmä aktivoinut kaikki pahimmat sekopäät jokaisella keskustelupalstalla...

   • Anonyymi

    Se on seurausta Venäjän laajentumiskiimasta.


   • Anonyymi

    Putintrollien valeet ovat saaneet minunkin natokiimaan. Kiitos trollit.


  • Anonyymi

   Läntinen maailma on tuhoamassa itseään. Eurooppa on tulossa tiensä päähän. Ei ole syntyvyyttä. Ei ole jatkuvuutta. Syntyvyyden romahduksesta ei mediassa puhuta mitään. Naisia ei kannusteta perustamaan perheita ja synnyttämään. Päinvastoin. Tehdään kaikki mahdollinen, jotta syntyvyys romahtaisi lähelle nollaa. Kansantuhoa työntävät, genocideä pukkaa. Sinkkuja ja lutkia teidän kaikkien on oltava. Pornoa teidän on kulutettava. Teidän ei kuulu pariutua. Trendikkäät #Metoo, #pride, #slutwalk ja “sexual harrasment”-liikkeet mallikkaasti pitävät kyllä huolen siitä, että miehen ja naisen parinmuodostus sabotoidaan jo alkumetreillä. Good Work ! Vajaaälyiset.

   Multikultismi tuhoaa kansojen alkuperäiset kulttuurit. Vieraslajit rehottavat kyllä ja lisääntyvät apinan raivolla, mutta gayropen kansat... ne vain kuihtuvat pois. Koko maailmasta on tehty perversio. Perheet on hajoitettu. Tervejärki on historiaa. Feminatsismi voi hyvin, samoin LGBTQ liike. Erilaiset mielisairaat ja mielenvikaiset yhteiskunnalliset ideat saavat laajaa kannatusta. Gayrope on tosiasia. Sokeat.

   Kaikenalaiset pseudoarvot (homous, lesbous, multikultismi, EU, euro, YK, NATO jne) ovat pinnassa ja "trendikkäitä". Näitä sinun pitää nyt fanittaa. Muista myös “cancel”-culture ja “woke” ! Täysin mielenvikaista, sairasta, touhua. Sairasta ! Mielipuolet.

   Kaikki, siis KAIKKI, mikä on tai oli omaa kulttuuria on "pahaa", "punaniskaista", "vanhanaikaista", "rasistista”, “konservatiivista” tai jotenkin muuten vain "kauheaa" ja "hirveää". Sellaistahan ei teillä saa olla.Teidän pitää olla trendikkäitä ja GLOBAALEJA. Teidän kuuluu fanittaa silmät ummessa kaikkea sitä, mikä ei ole teidän omaa, vaan GLOBAALIA. Brändit, ajattelumallit, asenteet, viihde, musiikki, ja tietysti tottakai tämä mielenvikainen täysin nyrjähtänyt vinks-vonks arkkitehtuuri. Teidän kuuluu asua ja työskennellä sellaisissa trendikkäissä vinks-vonks taloissa. Nyt on UPEAA ja nyt on MAHTAVAA ! Idiootit.

   Meitähän ilmiselvästi manipuloidaan. Joka ikinen päivä. Omaa kulttuuriamme ajetaan alas. Kohta emme saa pitää oman maan lippua lipputangossa, pitää olla EU lippu, ei saa puhua omaa kieltä, pitää mongertaa jotain muuta kieltä, ei saa olla omaa kulttuuria eikä kulttuuri-identiteettiä, pitää olla multikultsi. Ei saa olla omaa taidetta, ei omaa musiikkia, ei omaa arkkitehtuuria, kulttuurimäärärahoja supistetaan ja multikultismia kasvatetaan, ei saa olla omaa armeijaa, ei omaa valuuttaa, ei omaa kouluopetusta, ei omaa lakia.... ei omaa kansaakaan. Siksi teillä ei myöskään saa olla syntyvyyttä. Te ette saa synnyttää, ymmärrättekö? MAHTAVAA siis aivan UPEAA! Idiootit.

   Genocide. Se toimii! It works! Sillä onnistuu. Pässit.

   Sillä onnistuu kaikkien Euroopan kansojen poistaminen olemassaolosta.

   Vain 50 vuotta ja mielisairas ja tuo teidän mielenvikainen gayrope on poissa.

   Tilalle istutetaan islamistinen kalifaatti.

  • Anonyymi

   "Ei pelkää,vaan inhoaa syvästi,natomaat ovat ongelmajätettä""!!!

  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia miksi soitit torstaina Stefanil ja pyysit käymään kun muka olet ahdistunut.?

   Oliko asia suunniteltu, kun pyysi käymään ja varmasti tiesi et miten Stefan asiaan suhtautuu.Oliko myös Seiskan toimittaja pyydetty tarkoituksella pai
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   5374
  2. Stepuli itkee facessa

   Haluaisin pyytää julkisesti karseaa käytöstäni anteeksi lähimmiltä, naapureilta ja etenkin Sofialta! Ei ole missään olosuhteissa hyväksyttävää käyttä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   4371
  3. Suomi teki typeryyttään Venäjästä nyt konkreettisesti vihollisen, jota se ei aiemmin ollut.

   Venäjä ei ole uhannut Suomen turvallisuutta, eikä Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti ole signaloinut minkäänlaista uhkaa Suomelle. Se "uhka" luotii
   Maailman menoa
   715
   2758
  4. Sofia juoksi huvikseen puolimaratonin 10min nopeammin kuin Martina

   Siinä se nyt sitten nähtiin... Hahhaaa... Sofia ei ole kulkenut missään "harjoitusleireillä" ja heitti kylmiltään 10 minsaa nopeamman ajan puolimarato
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   2383
  5. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   136
   2347
  6. Minä menetän sinut kokonaan

   Siksi olen paniikissa, sekaisin ja surullinen. Taitaa olla jonkinasteinen stressitila päällä. Toivottavasti sinulla on kaikki hyvin.
   Ikävä
   104
   2207
  7. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   202
   1821
  8. Martina on niin nolo

   Nyt vetää teatteria et on hyvä äiti ja on lasten kanssa lintsillä. Pitäähän lippispojalle näyttää, että touhuaa lasten kanssa kaikkea kivaa. Lippispoj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1577
  9. Juristi Jaana Kavonius valmistelee maanpetossyytteitä Niinistölle ja Marinille

   Hän myös kannattaa kuolemanrangaistuksen palautusta maanpetoksesta
   Maailman menoa
   253
   1513
  10. Surettaa sun vuoksesi

   Minusta tuntuu, että olet jollain lailla luovuttanut elämän suhteen. Et ehkä tarkoituksellisesti, mutta pikkuhiljaa elämäsi on luiskahtanut käsistäsi.
   Tunteet
   106
   1319
  Aihe