Miksi Putin pelkää Natoa tai Natomaita?

Anonyymi

Onko kyseessä poliisi ja rosvo asettelu?
Rosvothan pelkäävät poliisia...

Näin ainakin oman käsitykseni mukaan.
Jos Putin olisi rehellinen ihminen hänellä ei olisi mitään syytä pelkää puolustusliitto Naton maita. En minäkään pelkää esim. Norjalaisia.

Osaako Putinin vakoojat tai palkatut trollit vastata tähän?

27

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      USA on toisen maailmansodan jälkeen tappanut sodissaan yli kymmenkertaisesti enemmän siviilejä kuin kaikki muut maailman valtiot ja terroristijärjestöt yhteensä. Suomi on maailman tuhoavan Luciferin rattopoika ja rattotyttö.

      • Anonyymi

        Tuo on siis se syy miksi Putin pelkää Natoa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo on siis se syy miksi Putin pelkää Natoa?

        Kuka edes epäilee, ettei USA Naton johtajana ja käskyttäjänä yrittäisi käyttää Sotilasliittoaan Venäjän luonnonvarojen ryöstämiseen.


      • Anonyymi

        Ihanko itse laskit? Ras, dva, dri....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka edes epäilee, ettei USA Naton johtajana ja käskyttäjänä yrittäisi käyttää Sotilasliittoaan Venäjän luonnonvarojen ryöstämiseen.

        """Kuka edes epäilee, ettei USA Naton johtajana ja käskyttäjänä yrittäisi käyttää Sotilasliittoaan Venäjän luonnonvarojen ryöstämiseen.""""

        Tuskin epäilee kukaan.

        Asia saattaa olla Shakkimestari Putininkin tiedossa, ja siksikin aiheellinen asia ottaa huomioon, kun USA osaa joka tapauksessa valjastaa kaikki muut omaksi edukseen.

        USA manipuloi kaikki NATOssa olevat tottakai omien tarkoitusperiensä eteen taistelemaan ja kuolemaan puolestaan etulinjassa.

        Putin tietää tuon ja siksi jännitteet senkuin kiristyvät, mitä enemmän hölmöläisiä USAn Natoon liittyy.


    • Anonyymi

      Ei kai putin natoa pelkää, muutenhan hän ei olisi pitkälti tyhjentänyt natomaiden vastaisia rajojaan sotilaista ja hyökännyt Ukrainaan.

      Nato taitaa olla pelkkä veruke, minkä varjolla voidaan venäjällä valehdella omalle kansalle ja muille milloin mistäkin toiminnasta.

    • Anonyymi

      Voi olla näin. En väitä vastaan koska en tiedä totuutta.
      Mutta nyt eletään vuotta 2022 ja kaikkien ihmisten pitäisi ajatella enemmän tulevaisuutta, kuin kaivella maailman historian sotia ja alusmaiden valloituksia.

      Historia on täynnä tappamista ja vallan tavoittelua.

      Jos NATO haluaisi sotia Venäjän kanssa niin nyt olisi siihen paras tilaisuus.
      Venäjä on kuluttanut ase-arsenaalinsa lähes loppuun.

      Mutta Putin ja Venäjän kansa HUOMIO! Katso NATO ei hyökkää Venäjälle!
      Poistakaa Putin vallasta ja rakentakaa Venäjästä ihmisille hyvä maa asua ja elää!

    • Anonyymi

      putin pelkää länsimaisen hyvinvoinnin ja vapauden leviävän venäjälle

      • Anonyymi

        Demokratia on diktaattorien kauhu.


    • Anonyymi

      Putin pelkää vapaita itsenäisesti ajattelevia kansalaisia ja demokratiaa. Putin pelkää kansaa ja kansanvaltaa.

      • Anonyymi

        Putin paskoo toppahousunsa täyteen.
        Sitten Siperiaan kyykkypaskalle ja kaksi keppiä mukaan. Toinen hankeen pystyyn ja siihen rukkaset ja toisella Putin sohii susia loitommaksi.


    • Anonyymi

      Yleensä luodaan konflikteja kun omat asiat eivät ole kunnossa ja näin pidetään kansalaiset tyytyväisinä mutta natoon liittyminen on täyttä hulluutta joka saattaa kansalaiset ydinsodan partaalle?🤦🤦🤦

    • Anonyymi

      Nato, sen nykyinen laajuus ja sen lähitulevaisuudessa tapahtuva huomattava laajentuminen estää 100% Putinin sairaan unelman venäjän imperiumin laajentumisesta ja alusmaiden ottamisesta sotilaallista väkivaltaa käyttäen.

      Vaikka Ukraina ei kuulu Natoon, se saa eri natomailta suorastaan ylitsevuotavaisen hunajaista aseellista ja taloudellista apua. Juuri nyt on USA:ssa valmisteilla 40 mrd:n eli 40 000 000 000 USD:n apupaketti Ukrainalle. Ryssissä eivät primitiiviressukat osaa edes laskea 40 miljardiin.

      • Anonyymi

        Saman avun suomikin saisi ilman natoakin muuten englanti ja usa antoivat ukrainalle turvatakuut jo 1995?🤔🤨🙄


    • Anonyymi

      Jos ja kun naton ja venäjän välille syntyy konflikti nato suomi tuhoutuu ydinasein tehtyyn iskuun?🤦🤦🤦

      • Anonyymi

        USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.


      • Anonyymi

        Samoin moskova🤭🤭🤭


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.

        Ukrainan sodan järjesti vain ja ainoastaan sotakiimainen diktaattori Putler, joka halusi vallata lisää alueita liitettäväksi Venäjään. Aivan kuten oli jo aiemmin tehnyt Krimille.

        Kalsarimyrkyttäjä Putlerin unelma on palauttaa Venäjän imperiumin vanhat historialliset rajat. Niihin kuuluu myös Suomi. Jotta sotahullu diktaattori ei tulisi tänne "vapauttamaan Suomea natseista" ja "pelastamaan" venäläisvähemmistöä, niin siksi meidän on pakko mennä Natoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.

        Ai, sekä olikin USA joka hyökkäsi Ukrainaan eikä Venäjä. Olen ymmärtänyt uutiset väärin 🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        USA järjestää tuon konfliktin yhtä varmasti kuin järjesti Ukrainan sodan. Ja juuri niin käy Suomelle, kuten kirjoitit.

        Koska siis Suomi järjestää konfliktin ja sodan, kun paremmin tiedät?


    • Anonyymi

      Nato suomi venäjän mukaan heille nyt uhka. Venäjä ollut suomelle uhka aina. Vuosikymmeniä loukannut "vahingossa" suomen ilmatilaa, häirinnyt radio liikennetä, gps- signaaleja. Tehnyt gyper hyökkäyksiä. Suorittanut teollisuus vakoilua. Muokannut historiaa mieleisekseen, kansalleen suomea ja suomalaisia mustamaalaamalla.....ymymym. Eihän kukaan ystävyyttä haluava naapurimaa toiselleen tuollaista tee.

    • Anonyymi

      Se pelkää oman valtansa menettämistä. Naton uhka on vain veruke, johon vedoten voidaan ylläpitää konflikteja, jotta pysyy vallassa. Ulkoinen vihollinen yhdistää kansaa. Uhan torjumiseen tarvittaan "viisas johtaja". Näin se menee kaalimaalla.

    • Anonyymi

      Natokiima on näemmä aktivoinut kaikki pahimmat sekopäät jokaisella keskustelupalstalla...

      • Anonyymi

        Se on seurausta Venäjän laajentumiskiimasta.


      • Anonyymi

        Putintrollien valeet ovat saaneet minunkin natokiimaan. Kiitos trollit.


    • Anonyymi

      Läntinen maailma on tuhoamassa itseään. Eurooppa on tulossa tiensä päähän. Ei ole syntyvyyttä. Ei ole jatkuvuutta. Syntyvyyden romahduksesta ei mediassa puhuta mitään. Naisia ei kannusteta perustamaan perheita ja synnyttämään. Päinvastoin. Tehdään kaikki mahdollinen, jotta syntyvyys romahtaisi lähelle nollaa. Kansantuhoa työntävät, genocideä pukkaa. Sinkkuja ja lutkia teidän kaikkien on oltava. Pornoa teidän on kulutettava. Teidän ei kuulu pariutua. Trendikkäät #Metoo, #pride, #slutwalk ja “sexual harrasment”-liikkeet mallikkaasti pitävät kyllä huolen siitä, että miehen ja naisen parinmuodostus sabotoidaan jo alkumetreillä. Good Work ! Vajaaälyiset.

      Multikultismi tuhoaa kansojen alkuperäiset kulttuurit. Vieraslajit rehottavat kyllä ja lisääntyvät apinan raivolla, mutta gayropen kansat... ne vain kuihtuvat pois. Koko maailmasta on tehty perversio. Perheet on hajoitettu. Tervejärki on historiaa. Feminatsismi voi hyvin, samoin LGBTQ liike. Erilaiset mielisairaat ja mielenvikaiset yhteiskunnalliset ideat saavat laajaa kannatusta. Gayrope on tosiasia. Sokeat.

      Kaikenalaiset pseudoarvot (homous, lesbous, multikultismi, EU, euro, YK, NATO jne) ovat pinnassa ja "trendikkäitä". Näitä sinun pitää nyt fanittaa. Muista myös “cancel”-culture ja “woke” ! Täysin mielenvikaista, sairasta, touhua. Sairasta ! Mielipuolet.

      Kaikki, siis KAIKKI, mikä on tai oli omaa kulttuuria on "pahaa", "punaniskaista", "vanhanaikaista", "rasistista”, “konservatiivista” tai jotenkin muuten vain "kauheaa" ja "hirveää". Sellaistahan ei teillä saa olla.Teidän pitää olla trendikkäitä ja GLOBAALEJA. Teidän kuuluu fanittaa silmät ummessa kaikkea sitä, mikä ei ole teidän omaa, vaan GLOBAALIA. Brändit, ajattelumallit, asenteet, viihde, musiikki, ja tietysti tottakai tämä mielenvikainen täysin nyrjähtänyt vinks-vonks arkkitehtuuri. Teidän kuuluu asua ja työskennellä sellaisissa trendikkäissä vinks-vonks taloissa. Nyt on UPEAA ja nyt on MAHTAVAA ! Idiootit.

      Meitähän ilmiselvästi manipuloidaan. Joka ikinen päivä. Omaa kulttuuriamme ajetaan alas. Kohta emme saa pitää oman maan lippua lipputangossa, pitää olla EU lippu, ei saa puhua omaa kieltä, pitää mongertaa jotain muuta kieltä, ei saa olla omaa kulttuuria eikä kulttuuri-identiteettiä, pitää olla multikultsi. Ei saa olla omaa taidetta, ei omaa musiikkia, ei omaa arkkitehtuuria, kulttuurimäärärahoja supistetaan ja multikultismia kasvatetaan, ei saa olla omaa armeijaa, ei omaa valuuttaa, ei omaa kouluopetusta, ei omaa lakia.... ei omaa kansaakaan. Siksi teillä ei myöskään saa olla syntyvyyttä. Te ette saa synnyttää, ymmärrättekö? MAHTAVAA siis aivan UPEAA! Idiootit.

      Genocide. Se toimii! It works! Sillä onnistuu. Pässit.

      Sillä onnistuu kaikkien Euroopan kansojen poistaminen olemassaolosta.

      Vain 50 vuotta ja mielisairas ja tuo teidän mielenvikainen gayrope on poissa.

      Tilalle istutetaan islamistinen kalifaatti.

    • Anonyymi

      "Ei pelkää,vaan inhoaa syvästi,natomaat ovat ongelmajätettä""!!!

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2733
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      74
      1460
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      31
      1211
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1164
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1163
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1151
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1099
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe