Tulisko Uskova puhdistua että pääsee Taivaaseen ??

Jos pitää puhdistua ? Niin monta prossa riittää , Taivaan Porttin sisäpuolelle ???

47

200

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Krematorion kautta jolainen pääsee taivaalle

  • Anonyymi

   1Kor.3:15 Biblia (1776) Jos jonkun teko palaa, niin saa vahingon; Mutta hän tulee autuaaksi, kuitenkin niinkuin tulen kautta.

  • Anonyymi

   Sitä voi miettiä käsite - sanalla kunnioita.

   Kunnioita Isääsi ja Äitiäsi - käytän tarkoituksella isoa kirjainta, että kun on isejä ja äitejä, mutta käsky kohdistuu omiin vanhempiin.

   Niin, onko tarpeen "puhdistua" Jumalan Sanan käskyjen mitassa?
   ts. käskyjen perustelut sydämessä - mittaanko sen minä - vai Jumalan Sana - tuonpuoleisuus - eli PYHÄ!

   Jos olen kuuliainen - en ole lain alla - jos en ole kuulainen, olen lain alla - ja synnin palkka on kuolema.

   Jumala tappaa syntiä tekevän sielun.

   Tässä tullaan myös vastuulliseen paikkaan isinä- iseinä - opetammeko mihin suuntaan lapsemme.

  • Anonyymi

   Ortodoksinen kirkko ja Luterilainenkin edellyttää RIPIN SAKRAMENTIN käyttöä ehtona taivaaseen pääsyyn.
   Ei kukaan ripittäytymätön voi siis taivaaseen päästä. Tohtori Luther esitti kristinuskon pohjavaatimuksen viisi uskonkohtaa ulkoa sekä kerran vuodessa ripillä ja kirkossa.
   Mutta kirkolliskokoukset asetti yhden KASTEEN ja kastettavan tulee osata kreikan kieltä eli oltava siis aikuinen. Lopulta vuoden 6000 jKr tienoilla kaikki uudelleenkastetut osaavat kreikan kieltä.
   Vähämpä siis vaaditaan taivaaseen. Monia on sinne temmattu hengessään jo Nykyisin. Ja he myöhemmin noudattavat kaikkia vaatimuksia.

   Biblia käännös = hengellisesti köyhät menee
   33/38 = siveellisesti puhtaat menee
   KR92 = vainotut ja sorretut menee

   Mutta Intia on oma valtakuntansa jossa edellytykset on toiset. Ja ehkä jonain päivänä Intia on maailmanlaajuinen Jumalan valtakunta.

   • Ota nyt ripin sakramenttit ja painu takaisin mistä tulit rakas.

    Me puhuttiin puhdistuksesta nääs..


  • Anonyymi

   Meidän on luonteemme muututtava Kristuksen kaltaiseksi ennen kuin voimme pelastua.

   "Luonteen kehitys on kaikkein tärkein työ, joka on ikinä annettu ihmisten työksi eikä koskaan ennen sen ahkera opiskelu ole ollut niin tärkeää kuin nyt." (Ed 225.3)

   "Arvokkain työ, jota veljeni voivat tehdä on Kristuksen kaltaisen luonteen muodostaminen, jotta he voivat astua sisään niihin kartanoihin, joita Kristus on mennyt heille valmistamaan." (Letter 14, 1886, p. 19. (To "Dear Brother" March 1, 1886.))

   Luonteen kehitystä opetellaan Whiten mukaan Jumalan koulussa. Siitä hän sanoo, että:

   "Kristuksen koulusta ei voida valmistua. Siinä koulussa kristityt oppivat koko iäisyyden." ( Letter 6, 1885, p. 3. (To Edith Andrews, cir. 1885.))

   Näin ollen Kristuksen kaltaiseksi on opiskeltava ihan koko elämänsä viimeiseen henkäykseen asti.

   "Me voimme saavuttaa kunniaa ja hyveellisyyttä, vaikkakin heikkoina, syntisinä kuolevaisina, opiskelemalla päivittäisiä läksyjä Kristuksen koulussa, muuttuaksemme yhdenmukaisiksi tuon jumalallisen kuvan kanssa ilmentämällä hänen luonteensa erinomaisuutta, lisäämällä armoa armon päälle, kiivetessämme ylös kohti taivasta, tullaksemme täydelliseksi rakastetussa Jumalassamme. " ((Letter 43, 1895, pp. 6,8,9. (To Dr. J. H. Kellogg, June 14, 1895.)

   " Sen luonteen, jonka kehitämme täällä, pitää olla Kristuksen luonteen kaltainen, tai muuten emme voi ikinä kuulla tervetuliais toivotusta: (Matteus 25:34) ’Tulkaa tänne, te Isäni siunaamat. Te saatte periä valtakunnan, joka on ollut valmistettuna teitä varten maailman perustamisesta asti. (Letter 95, 1901. (To F. E. Belden, July 23, 1901.))

   Taivaaseen ei siis päästä ilman että luonne on itse kehitettynä Kristuksen kaltainen..

   "Sitten pelastetut ovat tervetulleita siihen kotiin, jonka Jeesus on heille valmistanut. Heidän seuralaisinaan eivät ole maan alhaiset, valehtelijat, epäjumalan palvelijat, epäpuhtaat ja ei-uskovat vaan ne, jotka ovat voittaneet Saatanan ja ovat muodostaneet täydelliset luonteet jumalallisen armon kautta.--" ( Steps to Christ, p.126.)

   Luonteen on siis oltava TÄYDELLINEN.

   "Jotta voisit olla pyhimys taivaassa, sinun on ensin oltava pyhimys maassa. Niitä luonteen piirteitä, joita hellit tässä elämässä, ei muuteta kuolemalla tai ylösnousemuksella. -- Jeesus ei muuta luonteita saapumisensa yhteydessä. Muutostyö on tehtävä nyt. Joka päiväinen elämämme määrää (kohtalomme) iankaikkisuutemme. Luonteen viat on kaduttava ja korjattava tässä elämässä Kristuksen armosta ja symmetrinen (sopiva, kelvollinen) luonne on muodostettava tässä koettelemuksellisessa tilassa, jotta olemme sopivia taivaan kartanoihin." (Letter 18b, 1891 quoted in Last Day Events, 295.)

   Ja jos kiinnostaa, Andrewsin yliopistossa on tehty oikein väitöskirjakin Whiten luonteenkehitys-opista:

   https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://digitalcommons.andrews.edu/dissertations/374/&ved=2ahUKEwjQ35W1hrDkAhXqwosKHTJtAOoQFjACegQIAhAB&usg=AOvVaw1PQQVAlKKVx-Y5E7RuBDMW

   Mutta mitä käy niille, jotka eivät ehdi saamaan luonteekehitystyötään valmiiksi kun kuolema heidät jo korjaa? Miten käy pikkuvauvoille, aivovaimmaisille ja Alzheimeriin sairastuneille, jos he kuolevat? He, jotka eivät kykene edes ymmärtämään Whiten kirjoituksia?

   Raamattuhan sanoo, että me muutumme Kristuksen kaltaisiksi samaistumalla Jeesuksen ristinkuolemaan. Raamatun mukaan me itse emme kehitä luonnettamme jumalalliseksi vaan meidän luonteemme muuttaa Jumala kun katsomme hänen kirkkauttaan.

   Lisäksi White sanoo:

   He, jotka ottavat vastaan Vapahtajan, kuinka ikinä vilpitön heidän kääntymisensä onkaan, ei pitäisi koskaan opettaa sanomaan tai tuntemaan itseään pelastetuksi. Ne, jotka hyväksyvät Kristuksen ja jotka luottavaisina sanovat, "Olen pelastettu", ovat vaarassa luottaa itseensä. (Crist Object Lessons sivu 155)

   Nämä opetukset himmentävät Jumalan rakkautta ja kunniaa ja saavat aikaan sen, että harvalla näihin uskovalla on pelastusvarmuus.

   • >>> Meidän on luonteemme muututtava Kristuksen kaltaiseksi ennen kuin voimme pelastua. <<<
    Tarkoitatko että meidän tulis olla oma luoja ja Jumala ja muuttaa itsemme.

    Ja tuo luonne= liha ei muuttaa kukaan muu Kuin Jumala kun kuoli ja sinä myöskin Hänen kanssa yli 2000v sitten . Silloin kuoli sun luonne Hänessä ja tilalle tuli kun Uudestisynnyit Jumalan Oma luonto. Ja tämä tulee Voimaan kun uskot niin..


   • Mutta hyvin oli sanottu Rakas>>
    >> He, jotka ottavat vastaan Vapahtajan, kuinka ikinä vilpitön heidän kääntymisensä onkaan, ei pitäisi koskaan opettaa sanomaan tai tuntemaan itseään pelastetuksi. Ne, jotka hyväksyvät Kristuksen ja jotka luottavaisina sanovat, "Olen pelastettu", ovat vaarassa luottaa itseensä. (Crist Object Lessons sivu 155)
    <<


  • Anonyymi

   Ei tarvi.

   Tämä Saviksen filosofia siitä, että kaikki oikeasti uskossa olevat pystyvät puhdistautumaan niin hyvin, että olisivat synnittömiä kuin Kristus, on siitä vekkuli, että se laittaa Jumalan tappamaan miljoonia sellaisia uskovaisia, joilla on sairaus, jonka johdosta he eivät kykene rakkauden töihin, rikkoen näin Rakkauden lakia. Tekevät siis syntiä.

   Myöskin mielenterveyspotilaisiin kuuluu ihmisiä, jotka eivät kykene sairautensa takia olemaan synnittömiä. Heidän sairautensa ajaa heidät ajattelemaan ja tekemään syntisiä tekoja eivätkä he yksinkertaisesti pysty olemaan tekemättä syntiä. Saviksen opin perusteella Jumala on siis säätänyt, ettei vaikeasti masentuneet ja vaikeaa ahdistusta sairastavat ole pelastuksen arvoisia, koska suuri osa heistä ei kykene synnittömyyteen.

   Savishan ei voi käsittää näitä asioita omassa erinomaisuudessaan. Yksikään sellainen ihminen ei voi eikä kykene, joka ei ole itse joutunut sairastamaan tällaisia sairauksia. Mutta ehkä Jumala voi, jos vaan Savis antaa hänelle siihen luvan.

   Selitäpäs Savis, miksi sinä suljet sairaita pelastuksen ulkopuolelle.

   • Kirjoitit rakas >>>> Tämä Saviksen filosofia siitä, että kaikki oikeasti uskossa olevat pystyvät puhdistautumaan niin hyvin, että olisivat synnittömiä kuin Kristus <<<<

    Älä väännä mun tekstini. Ei kukaan pysty muuttamaan itse ja Puhdistamaan itse synnittömäksi. Vaan siihen kyllä tarvi muu VOIMA kun pienen ihmisen voima .

    Ottakaa vastaan Synninpoistaja ja Vapauttaja joka Puhdistaa ja Pyhittää ihminen....


   • En sulje olenkaan Rakas !! Vaan sinä olet vastuussa niistä ja sinun tulis niinkuin minäkin rukoilla että Jumalan valtava Voima laskeutuu alas niiden päälle !! Voima jotka Rakentajat ovat hyljänneet. Osatko muuta kun syyttää ??? Näytä Jumalalle että osaat rukoilla niinkuin Hän Tahtoo !!!


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    En sulje olenkaan Rakas !! Vaan sinä olet vastuussa niistä ja sinun tulis niinkuin minäkin rukoilla että Jumalan valtava Voima laskeutuu alas niiden päälle !! Voima jotka Rakentajat ovat hyljänneet. Osatko muuta kun syyttää ??? Näytä Jumalalle että osaat rukoilla niinkuin Hän Tahtoo !!!

    Rukoukset eivät sairaita auta. Rukoukset eivät saa sairaita, jotka eivät kykene olemaan tekemättä syntiä, lopettamaan sairauttaan niin, että he eivät tekisi syntiä. Se on fakta! Ensin pitäisi parantua sairaudesta, jotta voisi yrittää olla tekemättä syntiä.

    Mutta asialla ei ole merkitystä. Kukaan ei pysty olemaan synnitön kuin Kristus. Et edes sinä. Jo sellaisen hokeminenkin on itsessään synnin tekemistä, koska sellaisen hokeminen on valehtelemista.


  • Anonyymi

   Meidän ei tarvitse itse yrittää puhdistua. Sen työn tekee meille Jeesus. Jumala muuttaa meidät kaltaisekseen.

   Raamattuhan sanoo, että me muutumme Kristuksen kaltaisiksi samaistumalla Jeesuksen ristinkuolemaan. Raamatun mukaan me itse emme kehitä luonnettamme jumalalliseksi vaan meidän luonteemme muuttaa Jumala kun katsomme hänen kirkkauttaan.

   Joten mitään omia tekoja ei tarvita, vain usko Jeesukseen.

   • Aivan !!!!! Rakas Anonyymi
    13.05.2022 10:25

    Noin minäkin opetan.. Me jäämme katsomaan miten monta prossa Jumala meidät voi puhdistaa !!! Hyvä ja Kiitos Jumalalle ..

    Tietysti anominen , etsiminen ja kolkuttaminen kuuluu tähän asiaan , josta Jeesus puhuu viimeisillä hetkillä , että tarvii niitä jotka rukoilevat Hengessä ja Totuudessa !!!!


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    Aivan !!!!! Rakas Anonyymi
    13.05.2022 10:25

    Noin minäkin opetan.. Me jäämme katsomaan miten monta prossa Jumala meidät voi puhdistaa !!! Hyvä ja Kiitos Jumalalle ..

    Tietysti anominen , etsiminen ja kolkuttaminen kuuluu tähän asiaan , josta Jeesus puhuu viimeisillä hetkillä , että tarvii niitä jotka rukoilevat Hengessä ja Totuudessa !!!!

    Joten uskot myös niin, että kun Paavali tiedosti olevansa syntinen yli 20 vuotta kääntymyksensä jälkeen, niin hän ajatteli samoin, että hän ei voi mitään syntisyydelleen ja sille että hän tekee syntiä mutta silti samalla ajatteli, että me muutumme Kristuksen kaltaisiksi samaistumalla Jeesuksen ristinkuolemaan. Ja hän ajatteli, että Raamatun mukaan me itse emme kehitä luonnettamme jumalalliseksi vaan meidän luonteemme muuttaa Jumala kun katsomme hänen kirkkauttaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joten uskot myös niin, että kun Paavali tiedosti olevansa syntinen yli 20 vuotta kääntymyksensä jälkeen, niin hän ajatteli samoin, että hän ei voi mitään syntisyydelleen ja sille että hän tekee syntiä mutta silti samalla ajatteli, että me muutumme Kristuksen kaltaisiksi samaistumalla Jeesuksen ristinkuolemaan. Ja hän ajatteli, että Raamatun mukaan me itse emme kehitä luonnettamme jumalalliseksi vaan meidän luonteemme muuttaa Jumala kun katsomme hänen kirkkauttaan.

    Täh ?? Jatkoiko hän vainoamaan kristittyjä ja tappamaan niitä ?

    Mitkä synnit Room. 7 jälkeen Paavali sitten teki Room 8-ssa, kun oli kokonaan Pyhä Hengen vietävässä ja liha oli kasteen haudalla kuollut .
    Koska ei kukaan voi olla otollinen lihassa !!!

    Siis rukoilkaa että jokainen pääsee lihasta eroon jossa synti asuu !!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Joten uskot myös niin, että kun Paavali tiedosti olevansa syntinen yli 20 vuotta kääntymyksensä jälkeen, niin hän ajatteli samoin, että hän ei voi mitään syntisyydelleen ja sille että hän tekee syntiä mutta silti samalla ajatteli, että me muutumme Kristuksen kaltaisiksi samaistumalla Jeesuksen ristinkuolemaan. Ja hän ajatteli, että Raamatun mukaan me itse emme kehitä luonnettamme jumalalliseksi vaan meidän luonteemme muuttaa Jumala kun katsomme hänen kirkkauttaan.

    Muuten ??? Sinun olis syytä tutkia Hengellisesti Paavalia >>>>

    https://www.raamattusivut.fi/l/roomalaiskirjeen-mina/


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    Aivan !!!!! Rakas Anonyymi
    13.05.2022 10:25

    Noin minäkin opetan.. Me jäämme katsomaan miten monta prossa Jumala meidät voi puhdistaa !!! Hyvä ja Kiitos Jumalalle ..

    Tietysti anominen , etsiminen ja kolkuttaminen kuuluu tähän asiaan , josta Jeesus puhuu viimeisillä hetkillä , että tarvii niitä jotka rukoilevat Hengessä ja Totuudessa !!!!

    "Me jäämme katsomaan miten monta prossa Jumala meidät voi puhdistaa"

    Ketkä te? En minä ainakaan jää. Sitä joko on pelastettu taikka ei ole pelastettu. Ei pelastuksessa ole mittareita eikä asteita. Et voi olla esim. 56% pelastettu!

    Ei Jumalan puhdistaminen jää koskaan puolitiehen.


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    Täh ?? Jatkoiko hän vainoamaan kristittyjä ja tappamaan niitä ?

    Mitkä synnit Room. 7 jälkeen Paavali sitten teki Room 8-ssa, kun oli kokonaan Pyhä Hengen vietävässä ja liha oli kasteen haudalla kuollut .
    Koska ei kukaan voi olla otollinen lihassa !!!

    Siis rukoilkaa että jokainen pääsee lihasta eroon jossa synti asuu !!

    Miksi rukoilla jotakin, mikä ei ole mahdollista?


  • Anonyymi

   Yksi ongelmista on kuitenkin että vaikka ulospäin näyttäisit luntakin valkeammalta niin et MILLÄÄN TAVALLA KYKENE TODISTAMAAN ITSEÄSI ENÄÄ VIATTOMAKSI. Se kävi mahdottomaksi viime vuosikymmenellä. Kun on tullut henkistä totuutta siitä kuinka paljon on tehty syntiä aikamatkoilla, taivaassa ja näkymättömissä pimeydessä niin vaikka olisit henkevin henki ja puhtain valkeus et minua mitenkään kykene vakuuttamaan viattomuudestasi enää. Ei edes Jeesus kykene siihen.

   Apostoli Johannes todistikin, että ei OLE KETÄÄN ARVOLLISTA TAIVAASSA, MAAN PÄÄLLÄ TAI MAAN ALLA. KUNNES LÖYTYI YKSI VIATON KARITSA.
   YKSI AINOA.

   Voithan sinä aina olla luonteeltasi vaikka itse Jumala tai Jeesus Kristus niin sillä ei ole mitään merkitystä. Koraani todistaa Iblis oli henki joka lähti Jumalan luota ja niin oli myös Jeesus Kristus. Kaikessa loistossaankin. Itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi todistaa puolestaan apostoli Paavali. Ja jos olisit Jumalan kaltaiinen niin sinut todistaisi jokin pyhä kirjoitus pelkäksi epäjumalaksi kuitenkin.

   Täällä Galatiassa kelpaa yksin risti. Se on ainoa kerskaus ja haavojen määrä ja arpien määrä ruumissa. Jos olet poltettu tulella roviolla Jumalan sanan levittämisen takia niin olet lähempänä oikeaa luonnetta kuin jokin henkinen henki ja valollinen valopersoona.

   • Rakas ! Jumala pysty tekemään uskova viattamattomaksi Ristillä. USKO ON AVAINASANA.

    Ps. 115:3

    Meidän Jumalamme on taivaissa; mitä ikinä hän tahtoo, sen hän tekee.

    Ps. 135:6

    Kaiken, mitä Herra tahtoo, hän tekee, sekä taivaassa että maassa, merissä ja kaikissa syvyyksissä;


  • Laitetaas tähänkin ketjuun:

   Kuulepas nyt Savis ( ja me kaikki muutkin!)
   niin minä kuin sinäkin - ja joka ainoa uskova ( - kin) ihminen, tekee alituiseen, liki joka hetki, syntiä jo ajatuksen tasolla.
   Jos olisi olemassa mittari ( askel -, syke - yms. mittarin tapaan), joka näyttäisi meille miten usein olemme päivän mittaan ajatelleet Jumalan tahdon vastaisesti, syyllistyneet syntiin, vieläpä mitä inhottavimpine ajatuksinemme, lukuisat, lukuisat, tekosynnit kaiken "kruununa",
   kauhistuisimme ja vaipuisimme hirvittävään epätoivoon!
   Me olemme joka hetki, aivan joka ikinen hetki, Jumalan armon ja Jeesuksen Kristuksen veren puhdistavan voiman varassa.
   Meissä ei ole, niin uskovia kuin olemmekin, mitään ITSESSÄMME Jumalalle kelpaavaa.
   Teemmepä mitä hyvänsä, kaikessa on astian makua... "parhaimmissa" rukouksissammekin, aivan kaikessa!
   Ilman Jeesusta Kristusta me KAIKKI olemme hukassa, toivottomasti hukassa.
   Hän on ainoa toivomme kaikessa, aivan kaikessa.
   Liha pysyy lihana loppuun asti.
   Meissä käy alituinen "sisällisota" hengen ja viheliäisen lihamme välillä.
   Yksin Jeesukseen Kristukseen turvaamalla, hänen nimeään avuksemme huutamalla, me voimme perille päästä.
   Mutta Herra Jeesus ei meitä taipaleelle jätä, eikä meitä hylkää.
   "Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä",
   Hän itse seuraajilleen lupaa.

   1 Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
   2 ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -
   3 minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.
   4 Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
   5 Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.
   6 Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
   7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.
   8 Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
   9 Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
   10 Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.
   ( 1 Joh. 1)

   • vOITHAN SÄ LAITTAA RAKAS !!! HUPS CAPS LOCK JÄI PÄÄLLÄ...

    No miksi et sitten Puhdistuu ??? >>> 7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. <<

    Etkö sitten vaella valkeudessa ??


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    vOITHAN SÄ LAITTAA RAKAS !!! HUPS CAPS LOCK JÄI PÄÄLLÄ...

    No miksi et sitten Puhdistuu ??? >>> 7 Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä. <<

    Etkö sitten vaella valkeudessa ??

    Voi sua hupsua!


   • Anonyymi

    On ilahduttavaa lukea, kun joku on ymmärtänyt Raamatun sanan ilman teologisia ennakko-asenteita, sellaisia kuin Saviksella on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    On ilahduttavaa lukea, kun joku on ymmärtänyt Raamatun sanan ilman teologisia ennakko-asenteita, sellaisia kuin Saviksella on.

    Armosta ymmärrän Pyhä Sanan niinkuin kirjoitettu on Rakas !!!


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    Armosta ymmärrän Pyhä Sanan niinkuin kirjoitettu on Rakas !!!

    No et todella ymmärrä. Annat jatkuvasti raamatunpaikoille omia merkityksiäsi. Sellaisia, joita itse suomenkielisillä sanoilla ei tekstissä ole. Jos et sitä tajua, olet sokea!


  • No mihin lopputulokseen olette tulleet Rakkaat ???? Jos pitää puhdistua ?????

   Montako Prossa riittää Taivaaseen ????

   • Anonyymi

    Koko kysymys itsessään on aivan järjetön !

    Kuten on koko Saviksen touhu kaiken kaikkiaan !

    Siis jos joku tulee uskoon tänään ja kuolee vaikka huomenna, niin ei hän ole ehtinyt pyhittyä yhtään siitä uudestisyntymänsä hetkestä !

    Joten 0 prosenttiakin riittää, kuten se riitti Jeesuksen viereen ristiin naulitun ryövärin kohdallakin !!!

    Tämä siis Jeesuksen omien sanojen mukaan !!!

    Näin jo yksi Raamatunkohta ja Jeesuksen omat sanat paljastavat Saviksen järjettömät kyselyt ja koko touhuamisen aivan järjettömäksi !!!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Koko kysymys itsessään on aivan järjetön !

    Kuten on koko Saviksen touhu kaiken kaikkiaan !

    Siis jos joku tulee uskoon tänään ja kuolee vaikka huomenna, niin ei hän ole ehtinyt pyhittyä yhtään siitä uudestisyntymänsä hetkestä !

    Joten 0 prosenttiakin riittää, kuten se riitti Jeesuksen viereen ristiin naulitun ryövärin kohdallakin !!!

    Tämä siis Jeesuksen omien sanojen mukaan !!!

    Näin jo yksi Raamatunkohta ja Jeesuksen omat sanat paljastavat Saviksen järjettömät kyselyt ja koko touhuamisen aivan järjettömäksi !!!

    Ryöväri ehti Jeesus kastaa Hengessä ja Tulessa,,Hänen kuoleman kautta Taivaaseen . Rakas vihollinen !!
    Voi kun ymmärtäisit että siinä ryöväri Puhdistui ja meni Puhdistettuna Uudestisynnytetty Taivaaseen..
    Ei kestä sinun saastaan ja synnin evankeliumi joka tarjoat uskoville , Jumalan Valossa !!


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    Ryöväri ehti Jeesus kastaa Hengessä ja Tulessa,,Hänen kuoleman kautta Taivaaseen . Rakas vihollinen !!
    Voi kun ymmärtäisit että siinä ryöväri Puhdistui ja meni Puhdistettuna Uudestisynnytetty Taivaaseen..
    Ei kestä sinun saastaan ja synnin evankeliumi joka tarjoat uskoville , Jumalan Valossa !!

    Olet NIIIIIN pihalla Savis, kuin lumiukko tai lintulauta !

    Ryöväri oli ihan samassa tilassa missä ovat olleet kaikki uudestisyntyneet, oman uudestisyntymänsä hetkellä !

    Mitään sen jälkeistä pyhittymistä ei ehtinyt tapahtua.

    Jumalalla ei ole olemassa mitään "prosentti vatimusta", vaan kukin pyhittyy omaan tahtiinsa.

    Jo pelkästään uudestisyntynyt on kelvollinen Taivaaseen siis, ihan kuten Jeesus ryövärille sanoi !

    Mutta ethän sinä Savis raukka näitäkään asioita tajua, ne kun ovat Hengellisiä asioita, etkä sinä niistä ymmärrä näköjään hölkäsen pölähtävää !


  • Anonyymi

   Niin, Saviksen touhun kertoo ja paljastaa Jeeseuksen omat sanat:

   Matt. 23:13 Mutta voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun suljette taivasten valtakunnan ihmisiltä! Sillä itse te ette mene sisälle, ettekä salli meneväisten sisälle mennä.

   • Älä valehtele Rakas .

    Kun minä nimenoman sanon ja opetan että Ihminen pitää olla Kristuksessa kun Hän meni Ahtaan Porttin läpi.
    Ainoa mahdollisuus ihmisille pelastua >>>> Kristus ja Hänen Ristinkuolema..


   • Mutta hyvä että syyttäjä ja hyökkäjä on mun kimppuun . Siinä näemme miten tärkeä kettju Jumalalle tällainen ON.

    Olkaa Oikein siunatut Rakkaat !!


   • Anonyymi
    Savis kirjoitti:

    Mutta hyvä että syyttäjä ja hyökkäjä on mun kimppuun . Siinä näemme miten tärkeä kettju Jumalalle tällainen ON.

    Olkaa Oikein siunatut Rakkaat !!

    Kyseessä ei ole syyttäjä vaan sinun järjettömät kommenttisi saavat pyhät kommentoimaan. Siitä, miten joku puolustaa omaa kantaansa sinua vastaan ei voi päätellä mitään siitä, mitä Jumala siitä ajattelee tai miten tärkeä ketju on. Se on vain sinun hurmoshenkistä kuvitteluasi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyseessä ei ole syyttäjä vaan sinun järjettömät kommenttisi saavat pyhät kommentoimaan. Siitä, miten joku puolustaa omaa kantaansa sinua vastaan ei voi päätellä mitään siitä, mitä Jumala siitä ajattelee tai miten tärkeä ketju on. Se on vain sinun hurmoshenkistä kuvitteluasi.

    Niinpä, Saviksen touhu ja toiminta on hyvä esimerkki, siis oikein malliesimerkki siitä, että miten äärikarsimaattinen menestysteologiaan ja muihin eksytyksiin eksynyt vouhottaja toimii ja ajattelee !


  • Anonyymi

   Kunnes enkelit laulaa.

  • Niin joku sanoi nolla prossa !! Rohkeasti vaan !! Tulkaa kaapista ulos ja näytä miten syntisiä tahdotte olla..

  • Anonyymi

   Kysyntä ei vastaa verrattomantien kokemuksiin.


   • Savis kirjoitti:

    Ei ole rakas paljon kysyntä verrattomanTien joka kiirkastuu kirkastumisen saakka ! Ei ihmisvoimiin vaan Hengellä Jumalaan laulamme >>>

    https://www.youtube.com/watch?v=oPerroU6txk

    Ja sitten sama ihana laulu joka ei ole ihana enää kun uuskarismaattinen saatanan henki on sotkenut laulun ja puhuja puhuu ja taistalla rämppii hirvittävä musikki ja saxofooni.

    Mielummin kuuntelen moottoripyörien ääni, joka menee ohi näin kesällä. kuin tällaista muusikkinteko joka on sekoittanut kokonaan hyvän laulun , Joka Pyhä Henki on tehnyt meille oikeille uskoville...


  • Anonyymi

   1Moos.11:6 Ja Herra sanoi: Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. 1Moos.18:14 Onko mikään Herralle mahdotonta? Tähän aikaan minä palaan luoksesi tulevana vuonna, ja Saaralla on oleva poika. Jer.32:17-18 Oi Herra, Herra! Katso, sinä olet tehnyt taivaan ja maan suurella voimallasi ja ojennetulla käsivarrellasi: ei mikään ole sinulle mahdotonta; sinä, joka teet laupeuden tuhansille, mutta kostat isäin pahat teot heidän jälkeensä heidän lastensa helmaan; sinä suuri, voimallinen Jumala, jonka nimi on Herra Sebaot. Jer.32:26-27 Ja Jeremialle tuli tämä Herran sana: Katso, minä olen Herra, kaiken lihan Jumala; onko minulle mikään mahdotonta? Matt.19:26 Niin Jeesus katsoi heihin ja sanoi heille: Ihmiselle se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista. Luuk.1:37 sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta. Mark.10:27 Jeesus katsoi heihin ja sanoi: Ihmiselle se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle; sillä Jumalalle on kaikki mahdollista.

   • Aivan Rakas !! >> Mark.10:27 Jeesus katsoi heihin ja sanoi: Ihmiselle se on mahdotonta, mutta ei Jumalalle; sillä Jumalalle on kaikki mahdollista.

    Sillä Jumala Voi muutta uskova ja Puhdistaa hänet !!!! Jumalalle on kaikki mahdollista !!!!!!!

    Jer.32:26-27 Ja Jeremialle tuli tämä Herran sana: Katso, minä olen Herra, kaiken lihan Jumala; onko minulle mikään mahdotonta? Matt.19:26 Niin Jeesus katsoi heihin ja sanoi heille: Ihmiselle se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista. Luuk.1:37 sillä Jumalalle ei mikään ole mahdotonta.


  • Anonyymi

   Uskova ei voi puhdistua niin, että tämä puhtaus riittäisi Jumalalle.

   Uskon kautta Jeesuksen puhtaus peittää uskovan = Kristuksen sovitustyö ja lahjavanhurskautus.

   Tämä on koko Jeesuksen sovitustyön tarkoitus.

   • Anonyymi

    juuri niin.

    "kun Ihmisen Poika tulee, löytäneekö hän USKOA maan päältä"
    Luuk: 18: 8


  • Anonyymi

   > Tulisko Uskova puhdistua että pääsee Taivaaseen ??

   Ihmisen tulisi syntyä uudesti Jumalasta, tulla vanhurskaaksi.

   "Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."
   Mat. 25:46

   " Sillä synnin palkka on kuolema, mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme."
   Room. 6:23

   • Anonyymi

    kaikki kuolee.

    "Niinkuin YHDEN ihmisen kautta , tuli synti maailmaan, ja synnin kautta kuolema, niin
    KUOLEMA on tullut KAIKKIEN ihmisten osaksi, koska KAIKKI ovat syntiä tehneet"
    Room: 5:12

    kaikkien ihmisten osa on kuolla täältä kerran.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Lopullinen varmistus. Suomi ja Ruotsi eivät liity Natoon

   Suomen ja Ruotsin liittyminen Natoon on estetty Erdoganin toimesta: https://www.is.fi/politiikka/art-2000008826412.html Tämä on pieni askel Erdogani
   Maailman menoa
   552
   3574
  2. Uskallatko laittaa tuntomerkkejä

   Samaan kommenttiin sekä itsestäsi, että kaivatustasi?
   Ikävä
   139
   2667
  3. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   20
   2255
  4. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1528
  5. Martiinan "Ikuinen rakkaus", hah hah haaa

   Onko tämä lippisressukka nyt sitten taas se ikuinen rakkaus ? ? miksi ikiteini mara on niinkin tyhmä ja nolo ?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   227
   1309
  6. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1158
  7. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   117
   1065
  8. Zaharova yllättäisi sotilaallisesti

   Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Maria Zaharova sanoi keskiviikkona, että Venäjän vastaus Suomen Nato-jäsenyyteen tulee olemaan luonteeltaan sotilaa
   Maailman menoa
   196
   1003
  9. Naton vastustajat pääosin kouluja käymätöntä, ja vähemmän älykästä porukkaa

   monet myös työttömiä. Paljolti samaa jengiä joka myös vastustaa koronarokotuksia, ja puolustaa venäjää. Uutiset luetaan mm. MV-lehdestä. Veikkaan ett
   Maailman menoa
   280
   885
  Aihe