Tytti Yli- Viikari TE- toimistoon mars!

Anonyymi

Se yrittää ihan selvästi paniikissa vältellä haataisen työllistämistoimimallia joutua kartoitettavaksi ja räätälöitäväksi te- keskukseen tai jonkun kuntakokeilijan kokeiltavaksi.

21

205

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei muuta ku TYP- palvelun piiriin siitä kuntouttavaan työtoimintaan pajalle ja siitä psykiatrille ja siitä sitten kohti mielisairaalaa.

      • Anonyymi

        Ei tämmöistä Yli-Viikaria saa tietenkään päästää enää valtion virkaan, koska niskassa on petos- ja kavallustuomiot!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tämmöistä Yli-Viikaria saa tietenkään päästää enää valtion virkaan, koska niskassa on petos- ja kavallustuomiot!

        Kuntouttava työtoiminta pajalla ei ole valtion virka.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Lestoilla on suojatyöpaikat valmiina

    • Anonyymi

      kyllä ahkera ja työhaluinen ranskan kielen taitoinen aina työtä saa. 4 hakemusta kun lähettelee viikossa instansseihin niin eiköhän piankin nappaa se oikea konstailematon työ.

    • Anonyymi

      Ottaa kantamatta tuomioon, jokaisella on aina oikeus uuteen uraan. Myös hänellä. Ihmettelen pakonomaista tarvetta uutisoida jokainen haku. Onko astunut jonkun varpaille?

      • Anonyymi

        Tällä tavoin yritetään rekrytoida ”se joku” toinen, se tietty ihminen, se merkonomi, väkisin vastoin omaa tahtoaan valtionhallintoon uutisoimalla Tyttiä.. Rekrytonti on siis todella amatööriä, ala-arvoista, vastenmielistä, tunkeilevaa jne. Kertoo kuinka sairas (sick) on työnantaja, joka haluaa väkisin tietyn henkilön vasten omaa tahtoaan valtion virkamieheksi. Kuka haluaa noin asiattomalle ja pakkomielteiselle työnantajalle töihin..


      • Anonyymi

        Tyttö Ali- Maakarilla on oikeus kuntouttavaan työuraputkeen pajalla 9 e päivä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyttö Ali- Maakarilla on oikeus kuntouttavaan työuraputkeen pajalla 9 e päivä.

        Enpä usko, että joutuu. Huutava pula laskutaitoisista ihmisistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Enpä usko, että joutuu. Huutava pula laskutaitoisista ihmisistä.

        Ei ole mitään huutavaa pulaa esimerkiksi laskentataitosista merkonomeista eikä tradenomeista. Joka vuosi valmistuu huima määrä merkonomeja ja tradenomeja ja niitä on jo kortistot ennestään liikaa. ”Huima pula” tarkoittaa siten sitä, että työnantaja haluaa vain yhden ja ainoan tietyn henkilön ja mikään tai kukaan muu ei kelpaa. Ei vaikka kortistossa olisi satoja tuhansia muita merkonomeja.


      • Anonyymi

        Ainoastaan kriminaaleilla on Suomessa oikeus uuteen mahdollisuuteen.

        Meille normaaleille lainkuuliaisille, tunnollisille, terveille, sääntöjä aina noudattaneille kilteille ja sosiaalisesti lahjakkaille ei Suomi anna edes sitä ensimmäistä mahdollisuutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainoastaan kriminaaleilla on Suomessa oikeus uuteen mahdollisuuteen.

        Meille normaaleille lainkuuliaisille, tunnollisille, terveille, sääntöjä aina noudattaneille kilteille ja sosiaalisesti lahjakkaille ei Suomi anna edes sitä ensimmäistä mahdollisuutta.

        Kun tavallinen lainkuuliainen, kaikkia sääntöjä aina noudattanut suomalainen pitkäaikaistyötön on joutunut yhteiskunnan harjoittaman elämän pilaamiskoneiston - nimeltä "työllistämistoimenpiteet" - uhriksi, ja hän hakee töitä, joutuu hän perusteellisen kartoituksen ja krittisen syväanalyysin kohteeksi. Mikään ei ole tärkeämpää kuin kartoittaa pitkäaikaistyöttömän historia ja hänet henkilönä kokonaisuudessaan täikammalla.

        Tärkein kysymys on: Mitä hän on tehnyt menneisyydessään väärin ettei ole onnistunut työllistymään? Hänessä ja hänen menneisyydessään TÄYTYY olla jotakin vikaa.

        Hänen on TÄYTYNYT itse tehdä jotakin väärin, jotakin hämäräperäistä, jotakin mikä ei kestä päivänvaloa, kun ei ole onnistunut pääsemään missään vaiheessa sinne oikeaan työelämään. Ja kouluihinkin on tie noussut pystyyn.

        Säännöllisin väliajoin hän joutuu siihen viimesijaisimpaan sosiaalitukeen, jonka varassa hänen koko elämänsä lepää, kohdistuvien taloudellisten sanktioiden uhalla velvoittaviin työvoimavirkailijan ristikuulusteluihin. Kuulusteluissa häntä ja hänen menneisyyttään analysoidaan, preparoidaan ja kartoitetaan viimeistä piirtoa myöten, jotakin syytä etsien selitykseksi sille miksi hän on työtön. Tivataan selvitystä ja tilitystä, mitä ajattelit omalla elämälläsi tehdä.

        Kukaan ei ole pahempi rikollinen Suomessa kuin pitkäaikaistyötön sosiaalitukiorja. Heissä TÄYTYY olla HENKILÖINÄ jotakin vikaa joka selittää heidän työttömyytensä. Heidän menneisyydestään täytyy löytyä jotakin hämärää ja ongelmallista joka selittää sen miksi he ovat pitkäaikaistyöttömiä ja loisivat perustoimeentulotuen varassa.

        Menneisyyden "tuki" sitä ja tätä- työhistoria, valmennus- kuntoutus- ja mielisairasteluhistoria kartoitetaan, perhe- elämä tivataan, edelliset luonnehäiriöiset työnantajat soitellaan täikammalla läpi ja udellaan mikä vika tässä henkilössä oli kun työsuhde loppui ennen aikojaan (palkanmaksuhaluttoman kiusaavan työnantajan itsensä vuoksi).

        ---

        Kun oikeisiin rikoksiin syyllistynyt uraohjus, tai vankilassakin raaoista väkivaltarikoksista istunut vaarallinen kriminaali haluaa työelämään tai kouluttautua korkeasti, näyttävät ovet aukeavan Suomessa minne tahansa.

        Kyllä, meinaan polut aukee!

        Tee rikoksia, niin jo aukee polku työelämään ja vähän kaikkialle muuallekin! Oikikseen pääsee ja lääkikseenkin pääsee kunhan ensin murhailee ihmisiä. Raiskaa lapsia, ja pääset tekemään ansiotöitä lasten parissa.

        https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/murhasta-tuomittu-opiskelee-nyt-upsalassa-soveltumattomuutta-pohtineelle-tyoryhmalle-jatkoaikaa-suomessa/

        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c05c0b0f-76da-4169-bbea-fd39b9c9508a

        https://areena.yle.fi/1-4287288

        Tai syyllisty kavalluksiin ja petoksiin niin eiköhän se valtion hyväliksainen virka sieltä aukene kuin manulle illallinen.

        Parhaat tsäänssit edetä uralla ja työelämässä jos kiusaamistaidot on kohdillaan. Siitä palkitaan ruhtinaallisesti.


    • Anonyymi

      Viikari saa pian työn josta maksetaan 10000 euroa kk. On sen verran fiksu. Normi työttömät ei saa muuta kun 9 euroa päivässä.

    • Anonyymi

      kuntouttava työtoiminta olisi nyt tytille hyvä, kuten on muillekin Suomen kansalaisille.

      Jos tytti lorvii nyt työttömänä niin hän syrjäytyy, ja ja ei löydä suuntaa ja työtä.
      Nyt tytti hopi hopi kuntouttavaan, kaikki työ on arvokasta!!

    • Anonyymi

      Tytti on korkeakoulutettu, eikä mikään noomi. Kaksi mokaa. Palkanmaksu kyseenalaisin perustein ja Finnair Plus piste sekoilu.

      • Anonyymi

        Korkeakoulutettu on aivan yhtälailla kuntouttavan työtoiminnan tarpeessa kuin täysin kouluttamatonkin työtön. Onhan tuo oikeudenkäyntihärdelli taatusti vaikuttanut mielenterveyteen. Petos- ja kalvallustuomiot kielivät aivan selvästä elämänhallinnan puutteesta ja osaamattomuudesta.

        Koska on olemassa joku mielikuvituksellinen perustelty syy miksi kuntouttavaa työtoimintaa pitää olla olemassa, kaikilla täytyy olla mahdollisuus tähän kuntoutusmuotoon riippumatta siitä mitä yhteiskuntaluokkaa edustaa.

        Ei korkeakoulutettuja uraohjuksia saa syrjiä sosioekonomisen taustan perusteella ja evätä heiltä oikeus tällaiseen kuntoutusmuotoon.


      • Anonyymi

        Toiset työttömät elää maailmassa jossa ihmetellään kyseenalaisin perustein leikattua toimeentulotuen perusosaa.

        Toiset työlliset elää maailmassa jossa voi tuosta noin vain rohmuta perusteettomasti maksettua suolaista palkkaa.


    • Anonyymi

      Kannattaa tutustua tarkemmin tähän palkanmaksukeissiin. Kyseessä oli pitkän uran tehnyt kirjanpitäjä. Tytin mielestä ei pätevä. Olisi varmaan nostanut metelin irtisanomisestaan, joten pakkoraossa maksoivat palkkaa. Finnair Plussat on menny jopa sekaisin kansanedustajilta. Joten ehkä Tytillä jossain muualla hyvä paikka.

    • Anonyymi

      Kenenkään ei ole pakko olla TE-toimiston asiakas vaikka olisi työtön!

      Kun haluaa työttömyydestä jotain ylläpitokorvausta niin, vain silloin on oltava TE-toimiston asiakas ja aktiivi työnhakija.

      • Anonyymi

        Kävitkö fluorauksessa lapsena?


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5046
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3317
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1452
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1295
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe