Tytti Yli- Viikari TE- toimistoon mars!

Anonyymi

Se yrittää ihan selvästi paniikissa vältellä haataisen työllistämistoimimallia joutua kartoitettavaksi ja räätälöitäväksi te- keskukseen tai jonkun kuntakokeilijan kokeiltavaksi.

21

224

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei muuta ku TYP- palvelun piiriin siitä kuntouttavaan työtoimintaan pajalle ja siitä psykiatrille ja siitä sitten kohti mielisairaalaa.

   • Anonyymi

    Ei tämmöistä Yli-Viikaria saa tietenkään päästää enää valtion virkaan, koska niskassa on petos- ja kavallustuomiot!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei tämmöistä Yli-Viikaria saa tietenkään päästää enää valtion virkaan, koska niskassa on petos- ja kavallustuomiot!

    Kuntouttava työtoiminta pajalla ei ole valtion virka.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Lestoilla on suojatyöpaikat valmiina

  • Anonyymi

   kyllä ahkera ja työhaluinen ranskan kielen taitoinen aina työtä saa. 4 hakemusta kun lähettelee viikossa instansseihin niin eiköhän piankin nappaa se oikea konstailematon työ.

  • Anonyymi

   Ottaa kantamatta tuomioon, jokaisella on aina oikeus uuteen uraan. Myös hänellä. Ihmettelen pakonomaista tarvetta uutisoida jokainen haku. Onko astunut jonkun varpaille?

   • Anonyymi

    Tällä tavoin yritetään rekrytoida ”se joku” toinen, se tietty ihminen, se merkonomi, väkisin vastoin omaa tahtoaan valtionhallintoon uutisoimalla Tyttiä.. Rekrytonti on siis todella amatööriä, ala-arvoista, vastenmielistä, tunkeilevaa jne. Kertoo kuinka sairas (sick) on työnantaja, joka haluaa väkisin tietyn henkilön vasten omaa tahtoaan valtion virkamieheksi. Kuka haluaa noin asiattomalle ja pakkomielteiselle työnantajalle töihin..


   • Anonyymi

    Tyttö Ali- Maakarilla on oikeus kuntouttavaan työuraputkeen pajalla 9 e päivä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tyttö Ali- Maakarilla on oikeus kuntouttavaan työuraputkeen pajalla 9 e päivä.

    Enpä usko, että joutuu. Huutava pula laskutaitoisista ihmisistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Enpä usko, että joutuu. Huutava pula laskutaitoisista ihmisistä.

    Ei ole mitään huutavaa pulaa esimerkiksi laskentataitosista merkonomeista eikä tradenomeista. Joka vuosi valmistuu huima määrä merkonomeja ja tradenomeja ja niitä on jo kortistot ennestään liikaa. ”Huima pula” tarkoittaa siten sitä, että työnantaja haluaa vain yhden ja ainoan tietyn henkilön ja mikään tai kukaan muu ei kelpaa. Ei vaikka kortistossa olisi satoja tuhansia muita merkonomeja.


   • Anonyymi

    Ainoastaan kriminaaleilla on Suomessa oikeus uuteen mahdollisuuteen.

    Meille normaaleille lainkuuliaisille, tunnollisille, terveille, sääntöjä aina noudattaneille kilteille ja sosiaalisesti lahjakkaille ei Suomi anna edes sitä ensimmäistä mahdollisuutta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ainoastaan kriminaaleilla on Suomessa oikeus uuteen mahdollisuuteen.

    Meille normaaleille lainkuuliaisille, tunnollisille, terveille, sääntöjä aina noudattaneille kilteille ja sosiaalisesti lahjakkaille ei Suomi anna edes sitä ensimmäistä mahdollisuutta.

    Kun tavallinen lainkuuliainen, kaikkia sääntöjä aina noudattanut suomalainen pitkäaikaistyötön on joutunut yhteiskunnan harjoittaman elämän pilaamiskoneiston - nimeltä "työllistämistoimenpiteet" - uhriksi, ja hän hakee töitä, joutuu hän perusteellisen kartoituksen ja krittisen syväanalyysin kohteeksi. Mikään ei ole tärkeämpää kuin kartoittaa pitkäaikaistyöttömän historia ja hänet henkilönä kokonaisuudessaan täikammalla.

    Tärkein kysymys on: Mitä hän on tehnyt menneisyydessään väärin ettei ole onnistunut työllistymään? Hänessä ja hänen menneisyydessään TÄYTYY olla jotakin vikaa.

    Hänen on TÄYTYNYT itse tehdä jotakin väärin, jotakin hämäräperäistä, jotakin mikä ei kestä päivänvaloa, kun ei ole onnistunut pääsemään missään vaiheessa sinne oikeaan työelämään. Ja kouluihinkin on tie noussut pystyyn.

    Säännöllisin väliajoin hän joutuu siihen viimesijaisimpaan sosiaalitukeen, jonka varassa hänen koko elämänsä lepää, kohdistuvien taloudellisten sanktioiden uhalla velvoittaviin työvoimavirkailijan ristikuulusteluihin. Kuulusteluissa häntä ja hänen menneisyyttään analysoidaan, preparoidaan ja kartoitetaan viimeistä piirtoa myöten, jotakin syytä etsien selitykseksi sille miksi hän on työtön. Tivataan selvitystä ja tilitystä, mitä ajattelit omalla elämälläsi tehdä.

    Kukaan ei ole pahempi rikollinen Suomessa kuin pitkäaikaistyötön sosiaalitukiorja. Heissä TÄYTYY olla HENKILÖINÄ jotakin vikaa joka selittää heidän työttömyytensä. Heidän menneisyydestään täytyy löytyä jotakin hämärää ja ongelmallista joka selittää sen miksi he ovat pitkäaikaistyöttömiä ja loisivat perustoimeentulotuen varassa.

    Menneisyyden "tuki" sitä ja tätä- työhistoria, valmennus- kuntoutus- ja mielisairasteluhistoria kartoitetaan, perhe- elämä tivataan, edelliset luonnehäiriöiset työnantajat soitellaan täikammalla läpi ja udellaan mikä vika tässä henkilössä oli kun työsuhde loppui ennen aikojaan (palkanmaksuhaluttoman kiusaavan työnantajan itsensä vuoksi).

    ---

    Kun oikeisiin rikoksiin syyllistynyt uraohjus, tai vankilassakin raaoista väkivaltarikoksista istunut vaarallinen kriminaali haluaa työelämään tai kouluttautua korkeasti, näyttävät ovet aukeavan Suomessa minne tahansa.

    Kyllä, meinaan polut aukee!

    Tee rikoksia, niin jo aukee polku työelämään ja vähän kaikkialle muuallekin! Oikikseen pääsee ja lääkikseenkin pääsee kunhan ensin murhailee ihmisiä. Raiskaa lapsia, ja pääset tekemään ansiotöitä lasten parissa.

    https://www.laakarilehti.fi/ajassa/ajankohtaista/murhasta-tuomittu-opiskelee-nyt-upsalassa-soveltumattomuutta-pohtineelle-tyoryhmalle-jatkoaikaa-suomessa/

    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/c05c0b0f-76da-4169-bbea-fd39b9c9508a

    https://areena.yle.fi/1-4287288

    Tai syyllisty kavalluksiin ja petoksiin niin eiköhän se valtion hyväliksainen virka sieltä aukene kuin manulle illallinen.

    Parhaat tsäänssit edetä uralla ja työelämässä jos kiusaamistaidot on kohdillaan. Siitä palkitaan ruhtinaallisesti.


  • Anonyymi

   Viikari saa pian työn josta maksetaan 10000 euroa kk. On sen verran fiksu. Normi työttömät ei saa muuta kun 9 euroa päivässä.

  • Anonyymi

   kuntouttava työtoiminta olisi nyt tytille hyvä, kuten on muillekin Suomen kansalaisille.

   Jos tytti lorvii nyt työttömänä niin hän syrjäytyy, ja ja ei löydä suuntaa ja työtä.
   Nyt tytti hopi hopi kuntouttavaan, kaikki työ on arvokasta!!

  • Anonyymi

   Tytti on korkeakoulutettu, eikä mikään noomi. Kaksi mokaa. Palkanmaksu kyseenalaisin perustein ja Finnair Plus piste sekoilu.

   • Anonyymi

    Korkeakoulutettu on aivan yhtälailla kuntouttavan työtoiminnan tarpeessa kuin täysin kouluttamatonkin työtön. Onhan tuo oikeudenkäyntihärdelli taatusti vaikuttanut mielenterveyteen. Petos- ja kalvallustuomiot kielivät aivan selvästä elämänhallinnan puutteesta ja osaamattomuudesta.

    Koska on olemassa joku mielikuvituksellinen perustelty syy miksi kuntouttavaa työtoimintaa pitää olla olemassa, kaikilla täytyy olla mahdollisuus tähän kuntoutusmuotoon riippumatta siitä mitä yhteiskuntaluokkaa edustaa.

    Ei korkeakoulutettuja uraohjuksia saa syrjiä sosioekonomisen taustan perusteella ja evätä heiltä oikeus tällaiseen kuntoutusmuotoon.


   • Anonyymi

    Toiset työttömät elää maailmassa jossa ihmetellään kyseenalaisin perustein leikattua toimeentulotuen perusosaa.

    Toiset työlliset elää maailmassa jossa voi tuosta noin vain rohmuta perusteettomasti maksettua suolaista palkkaa.


  • Anonyymi

   Kannattaa tutustua tarkemmin tähän palkanmaksukeissiin. Kyseessä oli pitkän uran tehnyt kirjanpitäjä. Tytin mielestä ei pätevä. Olisi varmaan nostanut metelin irtisanomisestaan, joten pakkoraossa maksoivat palkkaa. Finnair Plussat on menny jopa sekaisin kansanedustajilta. Joten ehkä Tytillä jossain muualla hyvä paikka.

  • Anonyymi

   Kenenkään ei ole pakko olla TE-toimiston asiakas vaikka olisi työtön!

   Kun haluaa työttömyydestä jotain ylläpitokorvausta niin, vain silloin on oltava TE-toimiston asiakas ja aktiivi työnhakija.

   • Anonyymi

    Kävitkö fluorauksessa lapsena?


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Neljä viidestä on valmis luopumaan venäläisestä energiasta

   hinnannoususta huolimatta. Suomalaiset vastustavat tiukasti putinismia. https://yle.fi/uutiset/3-12446857
   Maailman menoa
   142
   2521
  2. Sale on loistava presidentti

   Tulipa joskus kirjoitettua, että natojäsenyys tulee saada aikaa "Salen" aikana ja nyt se alkaa realisoitua " natoon jo huomenna" - teeman on hyväksyny
   Maailman menoa
   218
   1949
  3. Kunpa voisin

   Edes lähettää viestiä sulle. Olet ajatuksissa sen verran paljon.
   Ikävä
   46
   1048
  4. Onko sinulla nainen sen miehen kanssa ihan älytön juttu?

   Vai mitä se tämä kaikki teidän pelinne täällä oikein on? Jospa se on vain sellaista kevyttä ja ohimenevää ihastumista..? Taitaa olla. Niin minä nyt vä
   Ikävä
   93
   1035
  5. Ano Turtiainen: Suomi olisi voinut olla Pohjolan Sveitsi

   Mitä kenelläkään voisi olla tällaista mielikuvaa vastaan?
   Maailman menoa
   348
   976
  6. Toimintasi on vainoamista

   Luulisi aikuisen ihmisen jo ymmärtävän..
   Tunteet
   113
   918
  7. Eihän tää jää tähän mies?

   En ainakaan sitä haluaisi ✨
   Ikävä
   52
   711
  8. Eikö me nyt vaan

   Voitas.....kumpikin unohtaa toisemme ?
   Ikävä
   48
   704
  9. Miksi sä oot noin kylmä?

   Mitä tein väärin?
   Ikävä
   36
   676
  Aihe