Slava Ukraini!

Anonyymi

No tulihan se sieltä. ;) Arvasinkin, että Empatia-äänet ratkaisivat, mutta nyt Ukrainalla oli myöskin Hyvä biisi. Ei ehkä paras mutta ei huonoinkaan. Nämä olivat nyt tavallaan "Poikkeus-Euroviisut" Ukrainan sodan takia.

Asiantuntija-/ ammattiraati voi pyyhkiä peetään arvioissaan. Eipä ollut yhteneväinen juurikaan katsojien kanssa.

Britannian laulaja näytti ihan "Iloiselta versiolta Nirvanan Kurt Cobainista", ja Viisujen toinen juontaja näyttelijä Ben Affleckilta. :)

13

1046

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onnittelut Ukrainalle!

    • Anonyymi

      Venäläisille jotka on johtonsa aivopesemiä, voitto on tavallaan myös viesti miten eurooppalainen kansa ajattelee, luulevatko että kansa äänestäisi Ukrainaa noin paljon jos ukrainalaiset olisi sitä mitä siellä heistä väitetään.

    • Anonyymi

      Oli parempia biisejä voittajiksi kuin Ukraina mutta eihän tämä olekkaan mikään normaali laulukisa enää vaan pc poliittinen kannanotto.

    • Anonyymi

      Törkeä manipulaatio euroviisu vaaleissa tämä Ukraina voitto! Äänet kun laskee hyteen kokonaisäänestysprosentti on yli 100. Tässä taas yksi keino lännellä mustamaalata Venäjän Federaatio

    • Anonyymi

      Poliittinen voitto, musalla ei niin väliä, no, nämähän ovat olleet jo pitkään kuraa, ulkomusiikillista sirkusta kummajaisineen.

      • Anonyymi

        Joo, pelkkää politiikkaa, vaikka laulukisat olevinaan. Musiikki ei ratkaise, vaan se oletko muun sukupuolinen, julkihomo, taikka hyökkäyksen kohteena olevaa maata edustava. Tuollaisessa kisassa ei niillä ole mahdollisuuksia, jotka osallistuvat puhtaasti musiikilla.


    • Anonyymi

      Siis, Brititi voitti. En laske säälivoittoja, ummetuksen tuntua tässä touhussa. Kuinka kehtasivat ottaa vastaan säälivoiton?

      • Anonyymi

        Ilman Ukrainaa ja heidän säälipisteitä Espanja olisi oikeastaan voittanut ja Britit tullut toiseksi (piste tilastojen mukaan). Oma lempparini oli juuri tuo Espanja, tykkäsin paljon myös Ruotsista, Italiasta, Briteistä, Hollannista ja Kreikasta. Nuo Ukrainan säälipisteet vei kaikilta mahdollisuuden voittaa.

        Suomi vähän yllätti, oli ennustettu sijaa 10-15 mutta tulikin 21. Selittynee Laurin suorituksen takia ja esitysnumero (Suomi oli ihan ohjelman alussa ja nämä alkukappaleet harvoin menestyvät kun katsojat unohtavat heidät kahden tunnin päästä). Kyllä mua vähän hävettäis ottaa vastaan ihmisten antama säälivoitto. Mieluummin häviän tai voitan taidon takia.


    • Anonyymi

      Kuunnelkaapa Viipurin laulajien "Ljuuli Ljuuli" nimistä kehtolaulua, ettei vaan ole siitä otettu jotain viitettä. Juutuubista löytyy.
      Tarkkaan kun kuuntelee, niin kertosäkeessä on jotain tuttua, ja löytyyhän sitä.
      Karjalaista kansanperinnettä. Mutta sehän on kai slaavilaista karjalasta ukrainaan saakka, joten ei mikään ihme.

    • Anonyymi

      Ukrainan laulu on mieleen jäävä, itse asiassa soi mielessä pienesti nytkin, muttei häiritsevästi. Se on voiton arvoinen laulu, ei ne olleet säälipisteitä.
      Kuten yllä todettu, siinä oli jotain suomalaisenkin perinnemusiikinkin tyyliä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Hieno laulu tuo Terve Ukraina. Sata vuotta ja sama ennustus.

    • Voi vain miettiä kuinka paljon Ukrainan saamista yleisöäänistä tuli sympatian takia ja kuinka paljon siksi, että pidettiin kappaleesta, esittäjien laulamisesta ja esiintymisestä jne. Jos vain pelkät raatiäänet olisivat ratkaiseet, niin Englanti olisi voittanut.

      Kuinkahan moni Ukrainaa äänestäneistä ajatteli vähän pitemmällä tähtäimellä asiaa? Eli sitä missä kisat seuraavana vuonna järjestetään, jääkö Ukrainalle rahaa jälleerakentamiseen, onko rahaa edes viisuihin, kun rahaa varmasti mennyt armeijan kalustoon sekä sotilaiden ja siviilien auttamiseen.

      Itse olen hengessä mukana ja koen sympatiaa ukrainalaisia kohtaan, mutta viisuissa mun suosikkeja olivat esim. Sveitsi ja Englanti. Tosin ei Ukrainan kappale ollut huono ja siinä aika tarttuva kertosäe.

      Outoa, että Sveitsi ei saanut yhtään pistettä yleisöltä, vaikka kappaleessa ja esittäjässä ei mielestäni ollut mitään vikaa. Sveitsin kappale muistutti mielestäni vuoden 2017 voittajan Salvador Sobralin (Portugali) kappaletta (oli yksinkertainen, lavalla vain laulaja eikä muuta) ja Sobralin kappaleesta pitivät sekä raati että yleisö (myös itse pidin aikoinaan Sobralin kappaleesta).

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4091
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3428
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2979
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2911
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2244
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2181
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1945
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1940
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1889
    Aihe