Slava Ukraini!

Anonyymi

No tulihan se sieltä. ;) Arvasinkin, että Empatia-äänet ratkaisivat, mutta nyt Ukrainalla oli myöskin Hyvä biisi. Ei ehkä paras mutta ei huonoinkaan. Nämä olivat nyt tavallaan "Poikkeus-Euroviisut" Ukrainan sodan takia.

Asiantuntija-/ ammattiraati voi pyyhkiä peetään arvioissaan. Eipä ollut yhteneväinen juurikaan katsojien kanssa.

Britannian laulaja näytti ihan "Iloiselta versiolta Nirvanan Kurt Cobainista", ja Viisujen toinen juontaja näyttelijä Ben Affleckilta. :)

13

197

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Onnittelut Ukrainalle!

  • Anonyymi

   Venäläisille jotka on johtonsa aivopesemiä, voitto on tavallaan myös viesti miten eurooppalainen kansa ajattelee, luulevatko että kansa äänestäisi Ukrainaa noin paljon jos ukrainalaiset olisi sitä mitä siellä heistä väitetään.

  • Anonyymi

   Oli parempia biisejä voittajiksi kuin Ukraina mutta eihän tämä olekkaan mikään normaali laulukisa enää vaan pc poliittinen kannanotto.

  • Anonyymi

   Törkeä manipulaatio euroviisu vaaleissa tämä Ukraina voitto! Äänet kun laskee hyteen kokonaisäänestysprosentti on yli 100. Tässä taas yksi keino lännellä mustamaalata Venäjän Federaatio

  • Anonyymi

   Poliittinen voitto, musalla ei niin väliä, no, nämähän ovat olleet jo pitkään kuraa, ulkomusiikillista sirkusta kummajaisineen.

   • Anonyymi

    Joo, pelkkää politiikkaa, vaikka laulukisat olevinaan. Musiikki ei ratkaise, vaan se oletko muun sukupuolinen, julkihomo, taikka hyökkäyksen kohteena olevaa maata edustava. Tuollaisessa kisassa ei niillä ole mahdollisuuksia, jotka osallistuvat puhtaasti musiikilla.


  • Anonyymi

   Siis, Brititi voitti. En laske säälivoittoja, ummetuksen tuntua tässä touhussa. Kuinka kehtasivat ottaa vastaan säälivoiton?

   • Anonyymi

    Ilman Ukrainaa ja heidän säälipisteitä Espanja olisi oikeastaan voittanut ja Britit tullut toiseksi (piste tilastojen mukaan). Oma lempparini oli juuri tuo Espanja, tykkäsin paljon myös Ruotsista, Italiasta, Briteistä, Hollannista ja Kreikasta. Nuo Ukrainan säälipisteet vei kaikilta mahdollisuuden voittaa.

    Suomi vähän yllätti, oli ennustettu sijaa 10-15 mutta tulikin 21. Selittynee Laurin suorituksen takia ja esitysnumero (Suomi oli ihan ohjelman alussa ja nämä alkukappaleet harvoin menestyvät kun katsojat unohtavat heidät kahden tunnin päästä). Kyllä mua vähän hävettäis ottaa vastaan ihmisten antama säälivoitto. Mieluummin häviän tai voitan taidon takia.


  • Anonyymi

   Kuunnelkaapa Viipurin laulajien "Ljuuli Ljuuli" nimistä kehtolaulua, ettei vaan ole siitä otettu jotain viitettä. Juutuubista löytyy.
   Tarkkaan kun kuuntelee, niin kertosäkeessä on jotain tuttua, ja löytyyhän sitä.
   Karjalaista kansanperinnettä. Mutta sehän on kai slaavilaista karjalasta ukrainaan saakka, joten ei mikään ihme.

  • Anonyymi

   Ukrainan laulu on mieleen jäävä, itse asiassa soi mielessä pienesti nytkin, muttei häiritsevästi. Se on voiton arvoinen laulu, ei ne olleet säälipisteitä.
   Kuten yllä todettu, siinä oli jotain suomalaisenkin perinnemusiikinkin tyyliä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hieno laulu tuo Terve Ukraina. Sata vuotta ja sama ennustus.

  • Voi vain miettiä kuinka paljon Ukrainan saamista yleisöäänistä tuli sympatian takia ja kuinka paljon siksi, että pidettiin kappaleesta, esittäjien laulamisesta ja esiintymisestä jne. Jos vain pelkät raatiäänet olisivat ratkaiseet, niin Englanti olisi voittanut.

   Kuinkahan moni Ukrainaa äänestäneistä ajatteli vähän pitemmällä tähtäimellä asiaa? Eli sitä missä kisat seuraavana vuonna järjestetään, jääkö Ukrainalle rahaa jälleerakentamiseen, onko rahaa edes viisuihin, kun rahaa varmasti mennyt armeijan kalustoon sekä sotilaiden ja siviilien auttamiseen.

   Itse olen hengessä mukana ja koen sympatiaa ukrainalaisia kohtaan, mutta viisuissa mun suosikkeja olivat esim. Sveitsi ja Englanti. Tosin ei Ukrainan kappale ollut huono ja siinä aika tarttuva kertosäe.

   Outoa, että Sveitsi ei saanut yhtään pistettä yleisöltä, vaikka kappaleessa ja esittäjässä ei mielestäni ollut mitään vikaa. Sveitsin kappale muistutti mielestäni vuoden 2017 voittajan Salvador Sobralin (Portugali) kappaletta (oli yksinkertainen, lavalla vain laulaja eikä muuta) ja Sobralin kappaleesta pitivät sekä raati että yleisö (myös itse pidin aikoinaan Sobralin kappaleesta).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mitä tapahtui? Bachelor-Timo paljastaa, miksi suhde Sonjaan ajoi karille: "Ehkä ei kuitenkaan..."

   Rovaniemeltä kotoisin oleva Timo Harvey, 32, halusi sitoutua, löytää rakkauden ja asettua aloilleen. Kauden viimeisessä jaksossa Bachelor-Timo valitsi
   Bachelor
   23
   2983
  2. Stefulla taas korkki auki?

   Tästä taitaa tulla hieno päivä 😁
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   2564
  3. Bachelor-Tuomakselta ikävä yllätys - Hanna tyrmistyi miehen käytöksestä: "Kun kamerat sammuivat..."

   No voihan… Hanna sai kuvausten aikana Tuomaksesta lämpimän, ystävällisen ja avoimen kuvan. Kun kamerat sammuivat, kuinkas sitten kävikään... https://
   Bachelor
   16
   2015
  4. Maisa Torppa miehensä kanssa lomalla

   Espanjan Alicantessa. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Vauva-jai-kotiin-Maisa-Torppa-karkasi-rakkaansa-kanssa-aikuisten-lomalle-Espanjaan-kuva
   Kotimaiset julkkisjuorut
   152
   1870
  5. Mies olet kaunis sisältä ja ulkoa

   Haluan sut omakseni. Sinä jos kuka kelpaat :)
   Ikävä
   125
   1273
  6. Lasta odottava Johanna Harlin hehkuu Cannesin juhlissa - Some ylistää: "Maailman kaunein mama"

   Oi, mitkä kuvat suoraan Ranskan Rivieralta. Onnea loppuodotukseen, Johanna ja Renny Harlin! Oletko muuten katsonut The Harlins -realityä? Mielipiteit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1258
  7. Venäjän sotilaiden raiskaama 1 vuotias poika kuoli vammoihinsa

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/fac86480-df24-41b8-be6c-6ab6ff6476e4 Järkyttävää tämä jatkuva raiskaaminen. patriarkka Kirilin mielestä p
   Maailman menoa
   250
   1221
  8. Tämä oikeasti sattuu

   Alan ymmärtää sua paremmin.
   Ikävä
   59
   882
  9. Haluan lämmittää välejämme

   Haluan saada ja antaa sulle nautintoja, onko se väärin? 💜 Se riittää jos et halua muuta, en tarvitse enempää.
   Ikävä
   56
   816
  10. Ihan sekaisin susta taas

   Miksi piti näin rakastua, jos en sua (miestä) koskaan voi saada?
   Ikävä
   83
   773
  Aihe