Pääseekö pettämisestä ikinä yli?

Anonyymi

Tilanne on siis se että näistä tiedossani olevista pettämisistä on jo vuosia aikaa. Ollaan oltu yhdessä 12 vuotta. Ensimmäisen kerran petti noin 10 vuotta sitten, muhinoi parhaan kaverini kanssa meidän sohvalla ja jäi verekseltään kiinni, luulivat muka että minä nukuin. Toisestakin pettämisestä noin 5 vuotta aikaa: tietääkseni vain yhtenä iltana kirjoitteli tutulle naiselle kuinka haluaa olla tämän kanssa ja harrastaa seksiä yms. Myös haukkui minua kovasti viesteissä kuinka seksi on paskaa ja vituttaa katsella jos on vuosien päästä vielä minun kanssa yhdessä. Oli samana iltana painellut myös tämän naisen luokse toiselle paikkakunnalle yöksi, kumpikin väittää ettei mitään tapahtunut.
Pääsin silloin näiden asioiden yli ja jatkettiin matkaa yhdessä. Vieläkin ollaan yhdessä enkä ole asioita vuosikausiin miettinyt kunnes lähi kuukausina ne on taas tullut mieleen enkä pääse ahdistuksesta yli. Epäilen koko ajan pettääkö uudestaan ja haluaako olla vielä kanssani. Tunnen myös itseni kaikin puolin paskaksi ihmiseksi ja itsetuntoni on ihan palasina, eniten tässä nykyään satuttaa ne sanat mitä mies oli minusta kirjoittanut. Olen itkenyt nykyään enemmän kuin silloin kun pettämiset kävi ilmi. Miten muut olette selvinneet näistä tilanteista?

4

916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täällä menee aaltomaisesti. Välillä hyviä päiviä, sitten taas syvissä vesissä. Kun läheisyyttä on tarpeeksi, ei tule epäilykset mieleen.

    • Anonyymi

      Älkää pettäkö sillä rikotte ihmisen. Itse en petä, ikää 53v ja olen päättänyt etten halua olla osallisena kyseisenlaiseen vahingontekoon.

      En voi muuta sanoa kuin että olen pahoillanu. Olen pahoillani, että kohdallesi on sattunut ihminen joka kykenee noin itsekkäisiin tekoihin.

      • Anonyymi

        Kun se toinen edes pyytäisi anteeksi. Näkee kuitenkin miten rikki olen. Kaikki minulle kerrotut valheet painavat mieltä ajoittain. Sitten tulee hyviä päiviä, mutta aina kun vaimo käyttäytyy itsekkäästi, kaikki p4ska palautuu mieleen. Mua veettää älyttömästi, kun tuntuu, että parhaat vuoteni meni hukkaan. Yritin monesti kertoa, että haluan hyviä muistoja yhteisestä tekemisestä, mutta vaimon menot menivät aina etusijalla ja yhteisiä hetkiä ei ollut. Suostui joskus lähtemään yöksi hotelliin, mutta painotti että älä odota seksiä. Toivoin ja odotin että vaimon itsekkyys vaihe menisi ohitse. Kokoajan olin toiveikas. Nyt lopulta on, mutta vaimon parhaat vuodet on ohitse. En ikinä päässyt vietetään iltaa näyttävän vaimon kanssa. Nahkapöksyt ei mahdu enää jalkaan, saapikkaita ei enää pidä, pitsipuseroita ei myöskään.
        Vaimon itsekkyyttä kesti 7 vuotta ja sanoi minulle typeriä kommentteja ja valheita, jotka nyt painavat mieltä. Panostin perheeseen ja sitten minua kohdellaan näin. Valheet, puhumattomuus ja käytös ilmaisevat, että on pettänyt. Jos ei olisi pettänyt, miksi valehdella joka kerta eri tarinalla. Kun päässä pyörii ajatukset, tulee pakosta ajatus päähän, kenen kanssa olen oikein naimisissa. Puhuminen ei auta kun tulee vain uusia valheita, enkö tiedä mitä uskoa.
        Miksi olen vielä naimisissa? Olen perheihminen ja pärjään paremmin perheen kanssa kuin yh-isänä.


    • Anonyymi

      Pettäminen on p.rseestä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      233
      3615
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      25
      2214
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2101
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1995
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      89
      1670
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe