Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Pitkäaikaistyöttömyys

Anonyymi

Pitkäaikaistyöttömyys mistä se kumpuaa? Ongelma toki varmasti ruokkii itse itseään, mutta kertokaa?

7

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan siitä, kun lukemattomista hakemuksista huolimatta ei pääse töihin?

    • Anonyymi

      Ikärasismi, koitappa hakea duunarin töitä täytettyäsi 50 vee...

    • Anonyymi

      40v setämies täällä. Vuosia sitten työt loppui firman mentyä konkkaan. Jäin siitä lomalle kun ei ollut rahasta pulaa ja liiton rahat juoksi. No tuohan sitten johti siihen että katosi kiinnostus kokonaan työnteosta. Paskahommia mustan miehen palkalla vuosikymmeniä niin kuka sinne hinkuu takaisin herätyskellon soidessa viideltä?! Velat sai hoidettua pois niin nyt ei ole hädänpäivää tuilla eläessä. Mitään isompaa ei saa ostettua, mutta toisaaalta ei tarvitsekkaan ja jos joku kodinkone tms hajoaa niin sosiaali puolelta saa uuden tilalle. Pian tulee veronpalautukset josta työtön saa ns. 50e ekstraa omaan käyttöön. On tuokin saatana naurettavaa.

      Kovastihan ne yrittää että hakisi jatkuvasti johonkin, en ole hakenut vuosiin enää mihinkään työpaikkoihin. Sanon kyllä että haku päällä jatkuvasti ja laitan omilla sivuilla että on haettu. Kertaakaan eivät ole tarkistaneet että olenko hakenut johonkin työpaikkaan joten noita voi huijata mielin määrin. Jännä etteivät ole laittaneet 9euron työkokeiluihin ja muihin vittumaisuuksiin vaikka välillä uhkailevat. Olen aika hyvä sepittelemään tarinoita niin ovat antaneet olla rauhassa ja toivottaneet onnea työnhakuun. Sanovat että soittavat X kuun alussa uudestaan, mutta AINA myöhästyvät 3-6kk. Toivottavasti antavat olla kesän rauhassa kun hienot kelit ei stressiä eikä aikasin herätyksiä paskahommiin! Tämäkin varmaan tulee muuttumaan ensi vuonna jos Orpo pääsee valtaan. Sitten se kunnon orja meininki vastaa alkaa. Pitkäaikaistyöttömiä ruoskitaan!

      • Anonyymi

        voiko tarkentavaa juttua kysäsistä. Millä alallalla olit töissä ennenkuin firman nurinmenoa. Otaksuttavasti duunarihommissa. Siellä on useinkin ne matalapalkkahommat. Toki duunarihommissa on myös niitä paremminkin palkattuja ammatteja. Liiton päivärahat kun loppuu niin silloinhan leipä myös kapenee. Se on kaiketi fakta. Pelkkien tukien varasssa elämä on kyllä aika ohutta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        voiko tarkentavaa juttua kysäsistä. Millä alallalla olit töissä ennenkuin firman nurinmenoa. Otaksuttavasti duunarihommissa. Siellä on useinkin ne matalapalkkahommat. Toki duunarihommissa on myös niitä paremminkin palkattuja ammatteja. Liiton päivärahat kun loppuu niin silloinhan leipä myös kapenee. Se on kaiketi fakta. Pelkkien tukien varasssa elämä on kyllä aika ohutta.

        No onhan moni ollut työssään jopa kymmeniä vuosia ja saanut säästöön rahaa kun on elänyt nuukasti ja kun se paha päivä sitten koittaa niin voi käyttää niitä pesämuniaan naurettavan työmarkkinatuen oheessa.

        Suomessa on vaiettu köyhyysongelma mikä pahenee joka vuosi entistäkin huonommaksi juurikin rittämättömän sosiaaliturvan takia sekä ikärasisimi ja palkat ovat katastroofisella tasolla.

        Suomi on tuhottu ihan itse sisältäpäin, syynä ahneus ja nepotismi sekä verotus.
        Tässä ei hyvin käy kuin jo nähdään. Ulkoiset uhat ja maailmanmeno iflaatioineen ja maailmanlaajuisella keinottelulla jopa työvoimalla ja ruoalla, koettelee tämän kaiken päälle jopa vuosikymmeniä.

        Suomi palaa takaisin siihen mistä lähtikin eli köyhäksi maaksi missä elintasokuilu kasvaa rikkaiden ja köyhien välillä entisestään, tästäkään ei tietenkään haluta keskustella kun metsää puilta ei haluta nähdä.


    • Anonyymi

      Getty imagesin kuvaaja kävi ottamassa yhden kuvan. Sai se.

    • Anonyymi

      Olen eläkkeellä. Painakaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe