Mielessäni olet täydellinen minulle

Anonyymi

Mitä tahansa teet, osaat sen ylimitoitetun hyvin. Olet laiska et läheskään aika huoliteltu, mutta se ei haittaa sillä minä en liiemmin välitä ulkoisista seikoista. Toisaalta olet liian nopea, tunnen itseni hitaaksi seurassasi. Harvinaista sekin että tunnen itseni tyhmäksi sinun kanssasi keskustellessani, juuri kenenkään kanssa ei käy niin. Sinun seurastasi on tullut peikko minulle, pelkään että teen vielä jotain typerää kanssasi, jospa etäisyys ja aika auttaisi ja tämä asia unohtuisi. Puhua kun ei kenellekään voi. Jospa olen vain maalannut mielikuvan, joka ei vastaa todellisuutta.

37

2082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onko tämä miehelle vai naiselle? Itse toivoisin jotain typerää tapahtuvaksi.

    • Anonyymi

      Nyt rohkeutta, nykäise hihasta

    • Anonyymi

      Typeryyteen tarvitaan kaksi. Ei se väärin ole jos molemmat on sinkkuja. Älä tee näkemisestä liian suurta mörköä, keskity siihen mitä on kun olette kaksin. Ei mielikuvia.

    • Anonyymi

      Olet sanonut minulle suoraan, että olen nopeaa ja ettei meinaa pysyä aina perässä. Et ole tyhmä, et todellakaan! Ymmärrät ihan toisen alan juttuja, kun selittää ja haluat ymmärtää (sitä arvostan). Kaikille ei menisi jakeluun, se mitä teemme ei ole ihan helpoin palapeli ja olen treenannut sitä samaa jo 20v. En aina osaa selittää selkeästi alusta saakka, koska olen nopea tempperamentiltani. Et jää päätöksissä jumittamaan, vaan etenet tarvittaessa, joten erivaihtisuus ei itselleni näyttäydy mitenkään ongelmana. Pikemminkin näen, että voisimme hyvin täydentää toistemme erilaisuutta. Erilaisuus on avain jännitteeseen ihmisten välillä ja ilman jännitettä intohimo kuihtuu helpommin pois. En siis näe erilaisuutta haasteena, se voi olla myös voimavara.

      Luulen, että jos tunnet itsesi tyhmäksi, se kumpuaa jostain alemmuuden tunnosta. Tässäkin asiassa armollisuus itseään kohtaan on aiheellista!

      Olen henkisesti vahva, kohtuullisen älykäs ja sisukas nainen, se voi olla pelottavakin yhdistelmä. Jos olet seurustellut toisen tyyppisten ihmisten kanssa, olen varmasti outlier siihen mitä olet tottunut. En ole todellakaan huoliteltu, en kelvollisissa mitoissa, en nuori enkä kaunis. Siinä on oma puutteeni ja heikko pisteeni. Tälläisenä olen kuitenkin kelvannut ja tälläisenä minun on kelvattava. Liikuntaa haluaisin harrastaa enemmän ja nyt kun lapset on kasvaneet, ei sille ole estettä kuin aloittamisen tuska. Monta vuotta tähän ei ollut mitään mahdollisuuksia. 😔Vanhan kestävyysurheilijataustan takia en voi oikein osaa liikkua kuin vähän. Joko ei ollenkaan tai sitten mennään helposti toiseen ääripäähän.

      Olisin aika surullinen, jos et haluaisi tälläisen syyn takia tutustua syvemmin. Jos elämässä jää roikkumaan aina mitäs jos ja mitä sitten jos ja jos ja jos-linjalle, jää hyviä asioita toteutumatta. Suhteissa voi rauhassa tutustua ja sen jälkeen kumpikin tietää paremmin miten hyvin palaset kolahtaa yhteen. Oma intuitio sanoo, että kolahdus voisi olla varsin hyväkin. Mielellään katsoisin tuon mahdolisuuden enkä ottaisi riskiä, että onni menee ohitse.

      • Anonyymi

        Vielä lisään. Se miksi vastasin, on se että aistin hänen sufraavan tunnetsumamin aalloilla. Tiedän jo elämästä ettei aalloilla olla ilman kasvavia ja pelottavaa tunnetta. Aallot voi olla epävarmuutta omasta kelpaamisesta, erilaisesta elämäntilanteesta, siitä että luulee olevansa vahva ja itsenäinen, mutta huomaakin olevansa hyvin tarvitseva rakkauden edessä tms. Tiedän hyvin, koettu on…

        Epävarmuuden sietokyky voi olla haastavaa, mutta helpottaa kun ymmärtää itse mistä omat aallot syntyy, ja pelko vähän hälvenee. Armollisuus itselle ja toiselle on hyvä asia. Luulisin sinun tietävän,, että aallot on hyvä juttu pohjimmiltaan? Kun aallon harjalle pääsee ja aallon saa hallintaan, syntyy aika makeita juttuja. Aalloille nouseminen vaatii rohkeutta, nopeutta, tilannetajua ja tasapainoa. Jos kaatuu, ei se haittaa, koska voi yrittää uudestaan. Meri ei lähde mihinkään, koska on pysyvä elementti. Jos tuuli laantuu, pitää vain jatkaa toisena päivänä. Aallot harvemmin loppuu merestä kokonaan, 😉 Sen sijaan kokemus jää korkeintaan neidoksi sub-lautailuksi, jos päättää jäädä suojaisalle turvalliselle järvelle.

        Haluaisin alun, jossa kummallakin on hyvä olla. Haluaisin alun, jossa voisin sanoa ja osoittaa, että kelpaat sellaisena kuin olet. Haluan näyttää tunteeni. Aluksi aivan varmasti ujostelen,ja tarvitsen siksi aikaa mutta kun pääsen yli olen yleensä varsin rohkea ja lämmin tunneihminen, Olen alta herkkä ja ujo, vaikka sitä ei tuntematta syvemmin havaitse kovin helposti. Alussa voi olla helpompi murtaa epävarmuus kosketuksella, suudelmilla, läheisyydellä ja silmiin katsomisella. Kun tuntee toisen halun ja lämmön, uskoo helpommin, että kelpaa sellaisena kun on,

        P.S. Oma alani on hyvin suppea, ei meitä ole montaa Suomessa vastaavissa hommissa. Ei se ole älyn puutetta, jos jotkut yksityiskohtaiset asiat tarvitsee selityksen. Itsellä meni 3v oppia sivuavasta alasta edes sen verran, että pystyy keskustelua seuraamaan ja toivomaan mitä datalta halua (itse en osaa tehdä mitään vieläkään 🤣).


    • Anonyymi

      Aloitus on miehelle.

      • Anonyymi

        Ei taatusti ole, vaan jonkun sosiopaatin tulkintaa sekä alentamista taas kerran jostain tuntemattomasta naisesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei taatusti ole, vaan jonkun sosiopaatin tulkintaa sekä alentamista taas kerran jostain tuntemattomasta naisesta

        Höpö höpö tein itse aloituksen ja olen nainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö tein itse aloituksen ja olen nainen.

        No nyt kaikki työpaikkojen itsensä mm laiskaksi kokevat omimaan tämä trollaus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt kaikki työpaikkojen itsensä mm laiskaksi kokevat omimaan tämä trollaus

        Ei ole trollaus, enkä nyt laiskalla hae mitään tehotonta tapausta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole trollaus, enkä nyt laiskalla hae mitään tehotonta tapausta.

        Olen niin laiska, että teen työni nopeasti ja hyvin. Voi pitää pidemmät tauot eikä tarvitse uudestaan tehdä.


    • Anonyymi

      Kiitos H!
      Tiedän, etten ole kovin huoliteltu, jostain syystä olen aina halunnut esiintyä aavistuksen rähjäisesti.
      Sinä sen sijaan olet upea, nimenomaan huoliteltu ja pukeudut ihanan naisellisesti! Hiuksesi ovat upeat, rennon tyylikkäät asusi istuvat upeasti ylläsi. Toki seksikkäällä vartalollasi on myös tekemistä asian kanssa - voisit verhoutua vaikka säkkiin, olisit silti uskomaton näky!
      Älä suotta höpsi mitään nopeudesta tai huoli muutenkaan, olet ihastuttavinta keskusteluseuraa, mitä työpaikaltamme löytyy. Ellei töitä olisi välillä pakko tehdä, viipyisin seurassasi koko työpäivän ajan, olet niin oivallista seuraa.
      Olen muuten miettinyt samaa - on toisaalta hyvä, että välillämme on tällä hetkellä etäisyyttä ja pakollinen tauko, muuten saattaisin myös tehdä jotain tyhmää. Toisaalta, en usko, että vuoksesi voi edes tehdä mitään tyhmää. Pelkästään oikein ja luonnollista ja kaunista.
      Kaipaan sinua.
      T

      • Anonyymi

        Harmi että toinen kirjain ei osunut tähän lottoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi että toinen kirjain ei osunut tähän lottoon.

        Kumpi kirjain meni väärin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harmi että toinen kirjain ei osunut tähän lottoon.

        Semmoista se on H-hetket kun ne ei osu, tee on hyvää.


    • Anonyymi

      Otat minusta vaan peikon ja voimme olla tyhmiä yhdessä. Aiheutat minulle myös typeryyden tunnetta ja alan takertelemaan sanoihini.

    • Anonyymi

      Onko aidan takana oleva ruoho lopulta sen vihreämpää kuin omalla tontilla oleva? Tosin, voi olla että et itse saa valita, kummalle puolelle aitaa päädyt. Se saatetaan valita puolestasi.

      • Anonyymi

        Rakennan itse omat aitani.


    • Anonyymi

      Saatat olla huonompi salaamaan asioita, kuin itse kuvittelet olevasi. Ehkä se kotona pitkään puhaltanut kylmä wiima johtuukin juuri sinusta. Toisaalta... Kuulunee luontoosi aliarvioida ihmisiä, koska sitoutumiskammosi ja luottamuspulasi vuoksi otat etäisyyttä läheisiisi. Ironista kyllä.... Se epäluotettava puolisko suhteessasi olet sinä. Olet vain lahjakas keksimään tekosyitä oikeuttaaksesi sikailusi, ja loistava uhriutuja...

      • Anonyymi

        Meni kyllä mettään että pölähtää.


      • Anonyymi

        En kyllä ymmärrä miten joku saa tähän aloitukseen liitettyä tällaisen vastauksen. Siinä täytyy olla vilkas mielikuvitus mukana. Aloittajanahan en ole ilmoittanut tekeväni mitään pahaa. Ihastunut vain komeaan mieheen työpaikalla. Voiko olla sitoutumiskammoinen, jos on ollut yli kymmenen vuotta yhdelle miehelle uskollinen. Parisuhde on vain väljähtynyt. En tiedä miten sen saa nousuun, yritetään prkl kumminkin. Syyttele en ketään, en vain tunne enää mitään muuta kuin kaveruutta. Siihen ei auta leikit eikä lomat. Yritän unohtaa ja jatkaa tätä elämää mikä on. Nyt saa räkyttää.


    • Anonyymi

      Sinua en huolisi vaikka olisit viimeinen mies täällä maan päällä.
      Sinä et tiedä laiskuudestani yhtään mitään, sillä et kuulu elämääni.
      Ärsyttävä tämä kirjoituksesi on kaikella tapaa. Peikko minusta tai jostain toisesta naisesta sinulle on hyvinkin saattanut tulla, näiden monien vuosien aikana.
      Sillä sinä olet mies tai paremminkin outo hiihtäjä monella tapaa.
      Jatka vain samaan tyyliin ja luo noita olemattomia ja vääristyneitä mielikuvia toisesta ihmisestä, ihmisestä jota et oikeasti tunne. Älä herran tähden liitä itseäsi vieraaseen naiseen, sillä meitä ei ole toisillemme. Muuta kuin mielikuvituksessa sinun.

      • Anonyymi

        Voi pyhä Sylvi, etkö jo ymmärrä että minä aloittaja olen nainen. Vain tyhmä nainen voi ottaa nokkiinsa kirjoituksesta joka ei edes koske häntä. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, eli olet myös laiska. Minä tosin viittaan kirjoituksessani fiksuun laiskuuteen, jossa ihminen tekee vain tarpeellisen hyödyntäen älyään. Siitä voi toki tyhmä loukkaantua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi pyhä Sylvi, etkö jo ymmärrä että minä aloittaja olen nainen. Vain tyhmä nainen voi ottaa nokkiinsa kirjoituksesta joka ei edes koske häntä. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa, eli olet myös laiska. Minä tosin viittaan kirjoituksessani fiksuun laiskuuteen, jossa ihminen tekee vain tarpeellisen hyödyntäen älyään. Siitä voi toki tyhmä loukkaantua

        En kyllä hetkeäkään, että olet nainen ja ei, en ole edellinen vastaaja.


    • Anonyymi

      Kotiasioita ja väljähtänyttä suhdetta harvemmin korjataan unelmoimalla toisesta. Voisiko olla, että ihastuksesi johdosta oma käytöksesi miestäsi kohtaan on kylmää ja etäistä... Voisiko olla, että miehesi on vaistonnut jotakin olevan pielessä, ja kontaktin puuttuessa muuttuu etäiseksi tietäessään, että loppua kohden ollaan menossa. Kyseessä on itsesuojelumekanismi....

      • Anonyymi

        Ei olla etäännytty, enkä ole kylmä, tunnen vain syvää ystävyyttä. Missään elämänalueella ei ole havaittavissa muutoksia, en vain tunne enää mitään. Harrastetaan kaikkea aivan kuin ennenkin.


    • Anonyymi

      No se. Laiskuudenverho otetaan pois ajallaan varmasti.

    • Anonyymi

      Tuskin olet muistanut kumppanillesi mainita, ettet tunne enää muuta kuin ystävyyttä. Älykäs saatat olla omasta mielestäsi, mutta myös selkärangaton nilviäinen. Oman rakkaudettoman liittosi onneton, sivullinen uhri ilman osuutta vallitsevaan olosuhteeseen .

      • Anonyymi

        Moni voi uhrautua, ei liitto ole sellainen joka puretaan heti vastoinkäymiseen. Tila on vain kehittynyt, enkä usko että kumpikaan on siitä aivan ulapalla.


    • Anonyymi

      Sen tilan kehittymiseen vaaditaan kahden ihmisen panostusta, tai tässä tapauksessa panostamattomuutta olis oikeampi termi. Ei asiat itsekseen ajaudu siihen pisteeseen. Ota nyt helvetti osavastuu omasta suhteestasi ja sen laadusta, vaikka henkisesti oletkin jo sen ulkopuolella.

      • Anonyymi

        Minä se annan kaiken aikani aina että toinen saa treenata milloin mitäkin. Hoidan lapset ja teen aivan kaiken. Panostan aivan älytön ja nyt alkaa olla naru jo tiukalla. Tuon isomman rahan pöytään ja silti hoidan kaikki kotihommat. Tätäkö se on se tasa-arvo? Saa kai mulla alkaa ärsyttämään. Mitä jos puolisoni repii minusta kaikki mehut irti, ei vain jaksa enää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä se annan kaiken aikani aina että toinen saa treenata milloin mitäkin. Hoidan lapset ja teen aivan kaiken. Panostan aivan älytön ja nyt alkaa olla naru jo tiukalla. Tuon isomman rahan pöytään ja silti hoidan kaikki kotihommat. Tätäkö se on se tasa-arvo? Saa kai mulla alkaa ärsyttämään. Mitä jos puolisoni repii minusta kaikki mehut irti, ei vain jaksa enää.

        On tietty epätodennäköistä, että tämän purkauksen takana olisi hän kenestä haaveilen. Mutta jos näin jostain syystä olisi, niin voimme tästäkin jutella huomenna kun pitkästä aikaa olemme kahden samassa neukkarissa. Kyllä minä haluan puhua, vaikka en ole juuri sanaa saanut suustani melkein vuoteen.


    • Anonyymi

      Minusta sinä olet älykäs. Onkohan nopeus ollut vain hermostuneisuutta? Mietin, että mitähän minulle on tapahtunut, kun et lähde mielestäni. Näin ristiriitaista tunnetta en tiennyt olevankaan, kun pelottaa, mutta kuitenkin toivoo jotakin. Tulisipa järki päähän vaikka tuntuu, että ei tässä järki auta. Ihan älytön juttu.

      • Anonyymi

        Älytön, toivoton.. ja silti jotenkin oikea. Sivusta.


      • Anonyymi

        Mikä se on sitten järkevää loppupeleissä...


    • Anonyymi

      Tolppia ei lasketa 😂🤣😅

      • Anonyymi

        Ai meinaatko niitä, mitä keväällä tein? 🤔😅


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      3120
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2111
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1885
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      72
      1587
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1346
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1242
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      34
      1201
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe