Mikä työttömyydessä ahdistaa eniten?

Anonyymi

Ahdistaako taloudelliset asiat vai se, että jatkuvasti oltava valmiudessa tekemään työtä jota ei halua tehdä tai kursseja johon ei haluaisi osallistua?

Itseäni ahdistavinaan se, että joutuisin töihin jota en haluaisi tehdä! Oikeasti en sellaiseen joudu!

No totuushan on se, että jokaisella on oikeus valita se työ mihin haluaa, joten tehkää hakuja ja suunitelmia senmaukaisesti niin ahdistus helpottaa!

Työkokeilun kohteetkin kannattaa valita tunteella juuri sellaisiin mitä ehkä haluaisi oikeasti tehdä!

11

168

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • IIIXIII

   Eipä oikein ole mitään mielenkiintoista tarjolla :)

  • Anonyymi

   Joukon virkailija.

  • Anonyymi

   Eniten ahdistaa se, että ei pääse työhaastatteluun, vaikka olisi juuri sellainen hakija, jota kunta/yritys etsii. Hakemuksen pituudella on toki rajansa, mutta edellisessäkin hakemuksessani toin esille, että minulla on haettavaan paikkaan vaadittua monipuolisempaa osaamista, monipuolisempaa työkokemusta, kielitaitoa ja sitä, että sopisin todella hyvin työpaikan visioon. Heti sanottiin, että sopivampia hakijoita on löytynyt, ja heidät kutsutaan haastatteluun. Sopivampia? Pitäisikö olla huonompi hakija, vai?

   • Anonyymi

    Ei sekään ole hyvä, että aina pääsee haastatteluin, mutta koskaan ei palkata. Turhaan vaan juoksuttavat pitkin kaupunkia sinne tänne. Silloin ehkä parempi juttu on, että ei edes pääse haastatteluun.

    Kunnalle ainakin pääsee haastatteluun oman kokemukseni mukaan kun työhakemus on mahdollisimman yksinkertainen, lyhyt ja pelkistetty. Eivät jaksa lukea liian pitkiä hakemuksia. Lisäksi ottavat töihin mielummin hieman yksinkertaisia joten jos teeskentelee tyhmempää ja yksinkertaisempaa niin se on vain hyvä juttu.

    Kannattaa miettiä myös, että useimmiten palkkaavat omia sukulaisia, poliittisia kavereita, alkoholisteja, narkkeja, vankilasta vapautuneita, armeijasta siirtyneitä, entisiä sussuja ja niin, pikkujulkkiksia. Esiintyminen jossain BB-ohjelmassa tai vastaavassa varsinkin nuoremmille antaa urapotkun ihan sen vain takia, että ”on cool palkata julkkiksia”. Vanhemmille ihmiselle on taas hyväksi jos riekkuu esim. kaljakuppiloissa ja tutustuu siellä uusiin ihmisiin, joilla on suhteita. Suhteilla ne palkataan ja poliittisin perustein.


   • Anonyymi

    Ai niin ja se unohtui kertoa, että eivät todellakaan halua palkata itseään parempaa, osaavampaa tai edes kauniimpaa. Mielummin ulkoisesti hieman renttu ja reilusti ylipainoinen. Missään nimessä ei kannata mainita sanallakaan, että on esimieskokemusta (jos oikeasti on). Pelkäävät, että viet haastattelijalta työt.

    Työhaastatteluun ei missään nimessä kannata laittaa liian hienoja vaatteita päälle. Korkeintaan t-paita ja farkut. Ei missään nimessä jakkua. Korkeintaan farkkutakki. Haastatteluissa auttaa ns. peilaaminen eli jos haastattelija on tummahiuksinen nainen niin hän palkkaa tummahiuksisen naisen.

    Ja niin, siellä on sitten semmoisia töissä, jotka eivät eläessään ole kirjoittaneet yhtäkään työhakemusta tai ansioluetteloa eivätkä edes osaa sitä (oikeasti!) tehdä. Riittää kun vihjaisee omalle aviomiehelleen, että haluaisi töitä.


  • Anonyymi

   EI TäTä ymmärrä, itse tein yli 45 vuotta toitä ja nyt eläkettä leikataan ja hinnat nousee.
   S yy on on uskonnossa koska Sipilä sai auikaan tälaisen sortolain, mutta ainahan uskonto ollut pahin sortaja. mitenkähän suomenkin käy kun kaikki menee päin ptä

  • Anonyymi

   Eniten ahdistaa ahdistelu.
   Olen kohta 60-vuotia, tosi pität työurat takana ja nyt ahdistellaan kahden viikon välein.
   Olen palkkautikelpoinen, mutta kaikki paikat ovat minimaalisilla tunneilla, siis ei toimeentuloa.
   Haluaisin eläkkeelle.

   • Anonyymi

    Paskapalkkaisuus on ilmeisesti uusi normaali työttömille, eli tarjotaan vain jotain joutohommia surkeilla palkoilla mikä ei paranna elämänlaatua ja taloutta millään tavoin eli sulle kerrotaan näillä teoilla että olet luuseri ja tarpeeton ihminen.

    Itse en edes hae töitä kun tämä on aina se lopputulos.


  • Anonyymi

   Taloudelliset asiat ja jatkuva perusteeton invaasio elämääni jonkun oma- valmentajan toimesta ahdistavat eniten.

   Koko ajan pitää tilittää ja perustella ja selittää jotakin omia asioita jollekin tyhmälle paviaanille.

   Kenenkään ei pitäisi joutua jatkuvasti selittämään jotkin helvetin asioitaan jollekin ulkopuoliselle ihmiselle. Koko ajan pitää tehdä jonkun tpoisen kanssa jotakin saatanan suunnitelmia oman elämän varalle. Minkä helvetin takia aikuisen ihmisen pitää selostaa jollekin ulkopuoliselle ihmiselle omia suunnitelmiaan?

   Olen LOPEN KYLLÄSTYNYT siihen että työttömiä kohdellaan kuin rikollisia. Itse olen elänyt elämäni jokaista pilkkusääntöä tunnollisesti noudattaen. Vaan minua kohdellaan nyt työttömänä kuin rangaistusvankia. Oletusarvoiseti olen koko ajan potentiaaalisesti tekemässä jotakin rikollisuuteen verrattavaa josta päästään tekemään tekosyy leikata toimeentulotkia ja pistää jotain helvetin 12 viikon työssäolovelvoitteita. Koko ajan on joku kiilusilmäinen virkailija etsimässä kuin HYHEENA jotakin pikkuvirhettä josta saisi syyn aiheuttaa karensseja ja tukiin leikkauksia ja vaikeuttaa ja hankaloitta kaikin mahdollisin keinoin elämääni.

   Tämä on kaikista ärsyttävintä. Mitä helvetin väärää olen tehnyt ansaitakseni tällaista loputonta uhkailua, kiristystä, viimeisijaisimmalla toimeentulollani leikkimistä rankaisemista? En yhtään mitään.

  • Anonyymi

   Ei mikään.

  • Anonyymi

   No eniten ahdistaa kun ei saa sosiaali tukea kun ihan vähän ja aikaa olis.
   Kuitenkin isot pojat saayritystukija talonpoijaat maataloustukina tuhansia kertoja nenmmön ja useammin

   Molemmethan on sosiaalialan valtion kassaan

   Eduskunta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   284
   1782
  2. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   428
   1633
  3. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   64
   872
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   845
  5. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   832
  6. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   54
   758
  7. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   65
   739
  8. Miksi Sanna pukeutuu kuin katuhuora?

   Phyi! https://www.is.fi/viihde/art-2000009002181.html
   Maailman menoa
   222
   721
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   675
  10. Sopiiko sinulle?

   Jos nyt kaikesta huolimatta löydettäisiin yhteistä aikaa niin, että voisimme keskustella tämän sotkeentuneen lankakerän auki. Jos et itsesi vuoksi, ni
   Ikävä
   28
   654
  Aihe