Biologinen tutkimus ja seksuaalinen vapaus

... eivät liity toisiinsa välttämättömästi, mutta käytännössä ne ovat kehittyneet yhdessä. Molempien edistäminen on ollut elämäni päätehtävä.

1) Seksuaalinen vapaus ei juurikaan ole muuttanut ihmisten tapaa toimia, mutta on koitunut valtavaksi helpotukseksi ihmisille, jotka ovat luulleet olevansa jopa AINOITA, jotka harjoittavat jotakin.

Esimerkki itsetyydytyksestä: Ennen useampi kuin yksi luuli ainoana 'langenneensa' siihen, mutta nyt kaikki tietävät, että sitä harjoittaa melkein jokainen, niin nainen kuin mieskin.

Takavuosina useimmat luulivat, että suurin osa ihmisistä oli kyennyt säästämään ensimmäisen yhdynnän 'papin aamenen' jälkeen eli avioliittoon. Tutkimuksen mukaan kuitenkin on toisin. Vanhan seksimoraalin aikana (ennen -65) avioituneista naisista 1 % ja miehistä 2 % kertoi, että olivat säästäneet sen avioon asti.

Vaikka ihmisten seksitavat eivät juuri ole muuttuneet, painava kivi on pudonnut monen pelokkaalta sydämeltä. Nuoripolvi ei voi enää käsittää, millainen oli ahdistava kulttuuri.

Ei tiedetty edes kuukautisista ja siemensyöksyistä, jotka tulivat kaikille, useille kuin kirkkaalta taivaalta, ja täyttivät murrosikäisen suurella pelolla.

Turun opettajakorkeakoulun rehtori, teologian tohtori, ehdotti pappeinkokouksessa, että kirkko ottaisi ohjelmaansa seksiopetuksen. Isäni oli samassa kokouksessa ja katkaisi keskustelun lauseella: "Ei tarvita. Kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa." Kotiin tultuaan rehvasteli, miten taitavasti oli tukkinut toisen papin suun.

2) Luonnontieteellinen tutkimus on ollut koko teollistuneen kulttuurimme alkuunpanija ja korken elintason ehto. Jos tällaista tutkimusta, vieläpä kiihtyvästi edistyvää, ei olisi, asuisimme edelleen majoissa ja luolissa, kantaisimme nuijaa ja tekisimme vähät ruoka-astiat huonosta savesta.

Luonnontieteellisen tutkimuksen AINOA menetelmä on loogis-empiirinen. Kerätään ensin runsaasti havaintoja, ja selvitetään, mitä matemaatista riippuvuutta ne noudattavat. Tai tehdään toisinpäin, luodaan matemaattinen kaava, ja katsotaan, onko luonnon joku tapahtumankulku sen mukainen.

Tällä menettelyllä saadaan AINA sama tulos, olipa tutkija kuka hyvänsä koko maailmassa. Jos ei saada. jossakin on taatusti VIRHE. Ja se etsitään.

Biologiakin on luonnontiede. Kaikki sen palaset sopivat LOOGISESTI yhteen. Ristiriitoja EI OLE. 🌹👀

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minun keski-ikäinen ala-asteen opettajani 80-luvun alussa kertoi, kuinka hän ei tiennyt mitään muuta kuukautisista, kuin hänen mummonsa tokaisun, että syntisillä ihmisillä voi valua verta jalkovälistä. Oli sitten ollut kauhusta suunniltaan, kun kuukautiset alkoivat.

      Neoliittinen vallankumous oli se olennaisin muutos miksi emme enää asu luolissa nuijia kantaen.

      • Anonyymi

        Tosin tuo mielikuva nuijista ja luolissa asumisesta on väärä.


      • Asuin 60-luvulla ylioppilasasuntolassa, jossa oli yksi ainoa tyttö. Tämä kertoi kauhistuneensa aivan perinpohjin, kun verta oli ruvennut tulemaan paikasta, mitä ikinä ei olisi arvannut. Pitkään kamaloitukseksen jatkuessa oli lopulta saanut kerrottua isollesiskolle.

        Tämä oli sitten selittänyt ja antanut siteitä.

        Isosisko oli kertonut äidille, joka oli sitten mairealla äänellä sanonut, että nyt meidänkin NN on iso tyttö. Tyttö kertoi, että sen ainoan kerran hänelle oli tullut halu lyödä äitiänsä.

        Naimisiin mennessään äitini ei ollut vielä tiennyt yhdynnästä. Isäni kertoi hänelle. Oli ehdottanut isälleni, että jos mentäisiin naimisiin, ei kuitenkaan harjoitettaisi yhdyntää.

        Itse koin ensimmäisen siemensyöksyn tikanpoikamenetelmällä, eli luonnon ohjaamana. Rupesin hinkkaamaan kalua, mutta tuloksena oli valkean nesteen purkautuminen. Luulin ilmiötä HOMOUDEKSI, sillä luokkakaverini oli kertonut 'homosta', joka oli näytellyt kaluaan uimakopissa pikkupojille ja sitten kalusta oli valunut 'valkeata visvaa'.

        Etsin apua tietosanakirjasta, joka tiesi, että kyseessä on 'itsesaastutus'. 🌹👀


    • Anonyymi

      Ainoa vaan ,että et tiedä biologian tutkimuksesta mitään.

    • Anonyymi

      Kuin joku Julius Caesar: ei paljon kiinnosta pikku-ukkojen ja ajoneuivojen kävelyt;: minä vain kuunteleen ooopperoita ja katseken on keksejä ja viiniä...

    • Anonyymi

      Vanhempani tutustuivat 60-luvulla. Äitini oli 15v, ja isäni 17v. Kumpikaan ei tiennyt mistään mitään, tietoa ei ollut saatavilla. Naimisiin he menivät, kun äitini oli 19v. Oli pakko raskauden takia. Näin pariutui 90% sen ajan nuorista. Ero ei ollut mahdollinen. Eikä avioton lapsi. Se oli liian suuri häpeä.

      • Juuri näin se tavallisesti tapahtui. 🌹👀


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      320
      3751
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      270
      2155
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      109
      1505
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1373
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      93
      1358
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1227
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1208
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1048
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1044
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      924
    Aihe