Mistä yli 3kymppinen mies löytäisi ystävän?

Anonyymi

Eronnut mies kaipaa kadonneita kavereita,ystäviä.
Kertokaapa kohtalotoverit mistä ja miten aloittaa uuden elämän rakentaminen?
Olisi kiva vaihtaa ajatuksia eron kokeneiden naistenkin näkökulmaa.

9

58

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ota harrastus. Se helpottaa ja tuo sosiaalisia kontakteja. Harrastaja lentopalloa- jalkapalloa- liikunta juttuja .. hymyile ja ole ystävällinen kaikille. Menestyksen tie.

      • Anonyymi

        Aivan totta! Omien kiinnostusten kautta helposti loytyy sukulaissieluja.
        Kukaan ei tule ovellesi koputtelemaan ja etsimään sinua hommiin mukaan. Sinun itse on tehtävä aloite ja etsittävä juuri siunua kiinnostavat harrastukset. Loppu onkin helppoa- sinne vain mukaan vain!


    • Anonyymi

      Oli joku "mies sakit" tai tämmönen, jossa kohtalon jakavia ihmisiä. Heillä saattaa olla jotain toimintaakin jossa saman kokeneita on isot määrät. Aika vähän mainostetaan mitään tuollaisia mutta hyvin paljon on ihmisiä joilla sama tilanne ollut, on tai tulossa.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Kyllä netiin laitat mies sakit. Ovat aktiivisia. Mukaan vaan. Lisäksi on paljon puhaa ilmasta tekemistä,ei sitoutumista Punasen ristin sivuille kuin diakonisalaitoksen sivuille ment selaat öydt. Mottona on kumallaki kenenkään ei tarvitse olla yksin.ps.Ikä sukupuoli ei este.Asukastalot ihmisiä ja heillä erinlaisia juttuja . Katso oman kaupunkisi sivut edellä mainitut paikat.Löyty joka kaupunki.


    • Anonyymi

      Minulla on suht tuore ystävä kerhon kautta. Löysin netistä miehen, jonka kanssa vuetän aikaa eli ns seukkaamme. Nyt tämä mun ns ystävä onkin tullut ehkä kateelliseksi kun sain tämän mieskaverin luokseni ja tapasimme tämän ystäväni ihan ohimennen niin hän käyttäytyi tosi töykeästi mun mieskaveria kohtaan... tai se oli kohdistettu minulle kun kerroin mieskaverini opiskelumenestyksestä... no tämä ystäväni kutsui meidät ravintolaan iltaa istumaan ja menimme, oltiin jonkin aikaa ja sitten lähdimme kotiin... sain myöhemmin aika kitkerän viestin että yritän ostaa tämän miesystävän seuraa itselleni... en osta vaan autan kun hän on nyt vähävarainen opiskelija, autan pahimman yli. Kun hän saa työtä niin hän maksaa mulle takaisin.. näin sovimme

    • Anonyymi

      En osaa vastata sinulle, koska minulla ei ole ollut tarvetta saada uutta ystävää.

    • Anonyymi

      Uusia kamuja ei löydy, jos ei itse aktivoidu ja harrastusten avulla se luontevammin onnstuu. vois olla hyvä kokeilla myös senssi palstoi tai jotakin josko siten saisi uuden nais kamun..?

    • Anonyymi

      Kannattaa myös pohtia ensin sitä, onko ystävä/ystävät se oma juttu, mitä oikeasti haluaa. Vai haluatko ystäviä ainoastaan sen takia, että saisit elämällesi kulissit, ja näyttämään ulospäin siltä että olet ns "normaali".

      Tätä kysyn sen takia, koska jos olet eronnut, ja sinulla ei ole ystäviä tällä hetkellä. Se kielii siitä, että ystävät eivät ole olleet sinun juttusi aiemminkaan. Oletko ollut parisuhteessakin vain sen takia, että sellainen kuuluu olla, ja tietyllä tavalla se toi elämään sisältöä.

      Itse pohdin näitä kysymyksiä aikoinaan. Ja totesin, että ystävät eivät ole minun juttuni. Toki minulla on tuttuja, mutta en varsinaisesti vietä heidän kanssaan aikaa, korkeintaan joskus jotain rupattelen kun näen sattumalta.

      Totesin myös eroni jälkeen, että en osannut antaa parisuhteelle tarpeeksi itsestäni. Vaan tarvitsin ns liikaa omaa aikaa, ja toinen kyllästyi minuun tämän takia, kun minulle riitti pelkkä seksi ja ruoka. Toki välillä touhuiltiin yhdessäkin asioita, mutta usein vetäydyin jonnekin omiin oloihini, ja valvoin tietokoneella netissä yömyöhään, kun vaimo meni yleensä jo yhdeksältä nukkumaan. Totesin jälkeenpäin ettei minua ole tarkoitettu parisuhteeseen, ja hyvä niin, etten hukannut toisen ihmisen elämää sen enempää.

      Elän nyt varsin itseni näköistä elämää, teen juuri niitä asioita joita oikeasti haluan. Liikun luonnossa, ja ihastelen luonnon muovaamia paikkoja. Saatan ajaa useamman tunninkin ajomatkan päähän, ihmettelemään jotain kiviröykkiötä. Juon termarista kahvit, ja nautin elämästä. Nautin elämästä myös kotona, teen kaikenlaisia asioita puusta, erilaisilla työstökoneilla. Myyntiin osa tietysti.

      Joskus tein sellaisia asioita, mikä minua ei oikeasti kiinnostanut, elin ns kulissielämää. Ostin esim kuntosalikortin, koska sillä sujahti sinne kulissiin, ja koki olevansa mukamas normaali ihminen. Vasta kun tajusin, ettei minun tarvi yrittää olla muiden mieliksi normaali ihminen, niin elämänlaatu parani ja stressikin väheni. Tajusin, että saan olla juuri oma itseni, ja kuunnella itseäni, mitä ikinä haluankaan tehdä. Eikä se elämä aina tarvi olla tekemistä eikä varsinkaan suorittamista. Vaan jos tykkää maata riippukeinussa ja kuunnella podcasteja, niin ostaa sitten sen riippukeinun ja kuulokkeet. Niin yksinkertaista.

      Opetelkaa nauttimaan elämästä. Lopettakaa suorittaminen ja ajattelu että mitä muut minusta ajattelee. Älkää hankkiko kulisseja. Kuunnelkaa sisäistä ääntä, se kertoo mitä oikeasti haluatte.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe