Meneekö miesten mielestä naiset kuin "pilalle"?

Anonyymi

Jos tuntematon tai tuttu nainen on jonkun miehen kanssa intiimisti tai seurassa. Samoin kuin mies voisi mennä "pilalle" jonkun naisen mielestä mukamas. Aiempien mielipiteiden perusteella tuli sellainen käsitys. Tämä on yleiskysymys eli kysyjällä ei ole mitään tekemistä aiheen kanssa. Entä mikä palauttaa luottamuksen henkilöiden välille, jos on tuollainen epäilys. Entä oletetaanko automaattisesti että ei-nuori nainen olisi pilattu, vaikka olisi nunnamainen. Miksi kauniin nuoren oletetaan olevan automaattisesti puhdas viaton, hyvä luonnekin, vaikkei se aina ihan tottakaan olisi.

8

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näin pääkaupunkiseudulla kasvaneesta väittämäsi on jokseenkin omituinen. En ole koskaan ajatellut kuvailemallasi tavalla, en tunne ketään joka noin olisi minun kuullen puhunut.

      Mistä tämä "ihmisen pilalle meno" juttu on edes mieleesi tullut?
      Oletko itse syntyisin/kasvanut/elänyt jossain pikkupaikkakunnalla tai syvästi jotain uskoa tunnustavassa perheessä/lahkossa?

    • Anonyymi

      Jos ajatellaan vaikka niin että olet ollut kaverini kanssa sängyssä olet minulle pilaantunutta. Meidän välillä ei voi olla mitään. Samoin jos olet myynyt itseäsi jollekin papalle rahasta ja koruista ym.

    • Anonyymi

      En tiedä onko kyse pillalle menemisestä, mutta toki jos mies viihtyy tuolla tavalla jossain sellaisessa seurassa, jonka itse kokee jotenkin perustavanlaatuisella tavalla vastemieliseksi tai epämiellyttäväksi, niin kyllä se miehen arvoa kummasti laskee. Vaan siis ei se, jos nyt yleisesti ottaen jonkun kanssa on, niin mitenkään arvoa laske. Kaikilla on historiansa.

    • Anonyymi

      Ei voi mitään sille, miten kunkin mieli meistä rakentuu. Jonkun mieli ei kestä sitä, että joku ajatusten ja puhtaan luottamuksen kohde on ollut intiimisti jonkun toisen kanssa. Eikä siinä mitään erikoista, monet avioliitot särkyvät yksin tämän mielen ristiriidan vuoksi, koska se on niin järisyttävä, ettei ole ollutkaan se ainoa. Ja harvoin kukaan on.

      Ei, en usko että vanhemman nunnamaisen naisen oletetaan olevan pilattu kenenkään mielessä. Ja ei, en usko että kyseinen pilaantumsryhmä tätä ymmärtäisi.

    • Anonyymi

      Kyse on eriarvoisuudesta. Naisilla on paremmat edellytykset suhde pelissä pelailuun. Miehet ajattelevat naisista, jotka vaihtavat kumppania usein hepsan keikaksi, johon vaikea luottaa. Luottamus toiseen on miehille merkityksellisempi kuin naisille. Muutenkin suhde pelailu, ei anna hyvää kuvaa toisesta.

    • Anonyymi

      Olen ollut 2.5v vapaaehtoisessa selibaatissa, ja sitä ennen saman verran vastentahtoista selibaattia parisuhteessa, koska en halunnut pettää ja miestä ei kiinnostanut. Selibaatti on ollut paras vaihtoehto tarjolla olevista, vaikka omat halut riittäisi suhteessa kohtuulliseen seksielämään (3-6 krt/vko).

      En kyllä ymmärrä silti yhtään mitä pahaa seksissä on?!?? Ja miten seksi ketään pilaa?!? Ainoa mikä omassa mielessä voi olla miinus on mies, joka p*nee kaikkea mikä liikkuu. Syy epäluuloon ei ole silloinkaan itse seksi, vaan epäilisin miehen vain hakevan helppoa irtoseksiä ja en itse halua olla kuka vaan ”jonossa”. Jos mies olisi FWB suhteessa ennen minua, mutta lopettaisi kun seurustelu alkaa, ei se minua haittaisi.

      Sulkeutunut asenne seksiin kertoo sen sijaan, että ihmisellä on todennäköisesti paljon estoja ja luultavasti myös taito nauttia ilman syyllisyyttä voi olla vaikeaa. Asenne johtaa helposti siihen, että seksi ei yllä rakastelun tasolle vaan on lyhyt, naiselle kurja iloton toimitus pimeässä peiton alla. Kaikki intimiteetti, turvallinen kokeilu, vaihtelu, seksistä puhuminen ja huumori jää puuttumaan. Jos on saanut hyvin vanhoillisen tai uskonnollisen kasvatuksen, asenne voi olla sitä edellisen vuosisadan alusta ilman omaa syytä, mutta itse en jaksa enää 40-50v alkaa enää opettamaan ukkoja tavoille. Lähtökohdan pitää jo asua suurinpiirtein kohdilleen. Sama varmaan myös seksuaalisesti ahdistuneiden suhteen, parempi valita toinen samanlainen. S

    • Anonyymi

      Rakkaus vaatii ymmärrystä ja halua luottaa toiseen. Antamisen ilo antaa paljon paremmat lähtökohdat kanssakäymiseen, olet sitten mies tai nainen. Onko kuinka läsnä kanssakäymisessä vai onko se vain suoritus muiden joukossa. Paljon on kiinni kemioista, jos niitä syntyy kahden ihmisen välille silloin yhdessä olo on enemmän nautinto. Näin haluan miehenä ajatella.

      • Anonyymi

        Sanoitat hyvin asian. Olen samaa mieltä tästä ja juuri tuo asia on siihen miksi yhdenillan jutut harvoin on kovin kummoisia kokemuksia. 😉 Poikkeukset toki saattaa vahvistaa säännön, joskus kaksi ihmistä kolahtaa ihan heti hyvin yhteen.

        Ero on vähän sama kuin mitä mielikuva mekaanisesta rynkyttämisestä on verrattuna mielikuvaa intiimiin rakkaudesta rakasteluun (toisen näkemiseen, kuuntelu, tunteminen koko keholla, samaan rytmin löytyminen ja läsnäolon intensiteetti ja voima). Sinänsä vaihtelu voi olla joskus ihan paikallaan, enkä sano ettei joskus voimalle ja vauhdillekin ole paikkaansa. 😆 S edelleen


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      637
      4708
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3221
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2479
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 252
      1877
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      97
      1354
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe