Varokaa jos harkitsette vaihtoautoa

Anonyymi

Autoliikkeet Seinäjoella… Myyvät toisilleen vaihtoautoja ja saavat joka kerta Santanderilta rahoituksen ja toinen liike myy saman auton edelleen ja sama homma. Täydellinen kusetus! Käyttöauto Seinäjoella viilannut linssiin jo kymppitonnilla! Myivät rikkinäisen vaihtoauton ja sitä korjattiin.Oli kansivikaa, ja vaikka mitä. Oljy haisi jatkuvasti pakosarjassa jopa korjausten jälkeen. Koneen vika valo palaa..Lopulta nostivat jo kädet pystyyn ja kehottivat toista autoa tilalle ja lisää velkaa.. Ns. Korjatusta saimme 2000€ Nyt tuo viallinen öljyä valskaava, katalysaattori vikainen BMW 316 1.8 Touring 2005 GGA-382 on myynnissä täysine vikoineen TÄYDELLÄ hinnalla 4900€.. jarruputki oli myös ruostunut.. Googlaamalla rekkarin selvisi, että kyseessä Vantaalta asti oleva kiertopalkinto. Varokaa tuota liikettä jos harkitsette Vaihtoautoa. Vetävät kotiinpäin hirveällä marginaalilla.

4

52

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yli 10 v - ikäisiä autoja ei ylipäätään kannata ostaa, oli niiden km - lukema sitten mikä tahansa.
      Jos on vakituisissa töissä, 60 -72 kk:n rahoituksen voi hyvin ottaa, jolloin saa edes vähän viattomamman kulkineen allensa!
      Katsokaa edes ensiksi, onko tarjokissa öljyvuotoja.
      Autot on tuotu vaihtoon juuri sen asian takia, että niissä on jo joku kallis tai vähintään hankalasti korjattava vika.
      Mikä on sitten hankalasti korjattava vika?!
      Sellainen, jossa puoli autoa on purettava, jotta pääsee vaihtamaan viiden euron hintaisen osan.
      Joskus on yksityispuolella niitä, jotka eivät uusi ajokorttiaan 75 v iässä tai luopuvat autostaan ja autoilusta muista syistä.
      Voi hyvällä onnella löytää helmiä aukottomalla huoltohistorialla.
      Kuutosen Wheelers Dealerista saa vähän osviittaa. Uutenakin kallis auto ei ole minkään arvoinen, mikäli sen huollot on laiminlyöty ja autolla on vain ajettu.

      V. 2005 ensirekisteröity auto ei miltään osin ole uusi!

    • Anonyymi

      Minulla on samaa korimallia oleva BMW. Se on hyvä ajettava, taloudellinen ja tehokas. Auto toimii erittäin hyvin, olenhan korjauttanut autoa vuosien varrella lähes omakotitalon hinnalla.

    • Anonyymi

      Minulla on erilainen kokemus Pohjanmaan liikkeistä. Tosin olen ostanut sieltä vain uuden ja uudehkon auton.

      Ostin vuosi sitten käytetyn auton etänä Seinäjoelta J. Rintajoupilta. Hintaluokka 40kEur. Kaikki meni sovitusti. Nyt on vuosi ajeltu eikä ole mitään vikaa ole ilmennyt. Kaikki meni, kuten oli etukäteen sovittu. Ei voisi kauppa sujua jouhevammin. Kumpikin osapuoli tiesi, mitä on ostamassa ja myymässä.

      Yksi huolto on tehty pääkaupunkiseudulla. Eri ketjun liikkeessä. Kyseinen merkkihuolto oli suuri pettymys. Osaamatonta ja monet pyytämistäni asioista jäi tekemättä, mikä mistäkin syystä. Yleisin syy oli osapuute. Esimerkiksi jarrunesteen vaihdossa oli ilmausruuvi katkennut. Huoltokirjassa oli sentään varoitus, että pitää ajaa varovasti, koska ilmausruuvi on poikki. Nesteet onneksi pysyivät jarrupiirissä. Hyllyssä ei ole mitään varalla, eikä osata varautua muihinkaan töihin vaikka asioista on etukäteen sovittu. Toinen esimerkki automaattivaihteiston öljyn vaihto. Jäi tekemättä, koska oli unohtunut tilata tiiviste öljypohjaan. Vain rahastus onnistui.
      Tilasin uudet jarruosat verkosta ja vaihdoin ne lopulta itse. Samalla vaihdoin kyseisen piirin nesteet. On sanomattakin selvää, että huoltopaikka vaihtuu jatkossa. Ja vielä kerran: epäonnistunut huolto oli eri ketjun liikeessä, mistä auton ostin.

      Aionkin viedä auton Pohjanmaalle seuraavaan huoltoon kotiseudulla käydessäni. Vaihdetaan automaatin ja vetöpyörästöjen öljyt siellä. Toiset tekee, toiset lupaa ja selittää. Arvostan rehtiä ja jämptiä toimintaa. Oman kokemuksen mukaan sitä saa juuri Pohjanmaalta. Ei niinkään Etelä-Suomesta.

      Vaimolle ostettiin verkosta uusi auto (40 kEur) Tervajoelta. Toiselta Rintajoupilta. Sekin kauppa onnistui täydellisesti. Ja miksikö Pohjanmaalta. Pääkaupunkiseudulta oli kyseinen auto myyty loppuun siltä vuodelta. Ei saatu edes koeajaa. Kaupat tehtiin kesällä 2019. Siinäkään autosssa ei ole ollut ainuttakaan vikaa tai huomautettavaa. Koeajo tehtiin luovutuksen yhteydessä. Huoltokin on onnistunut kyseiseen merkkiin jopa Etelä-Suomessa toistaiseksi moitteetta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3467
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      94
      3189
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2378
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1831
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1534
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1476
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1441
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1390
    Aihe