Kyläkauppias Vesa Keskiö on ollut poissa julkisuudesta pitkään!

Vaihtoehtoiset otsikot, jotka olivat pohdinnassa: Kalakauppias Vesa Keskiö ... ja Kalakauppias Vesa Nierijä...

Pienellä paikkakunnalla ennen vanhaan eivät homotkaan olleet kovin edustavia. Tippavaaran vanha isäntä kertoo, että heidän matkallaan Pariisiin, Gaala- Kallekin sai omituisen pukeutumisensa johdosta lempinimen Kala- Kalle.

Niinistö isännöi Naton herroja parhaillaan Naantalin Kultarannassa. Samaan aikaan aikaan kansantaiteilija Jaakko Teppo isännöi kavereitaan Ruikonperän Multarannassa.

Luulin, että enkelit olivat kauniita, nuoria naisia, mutta nyt mulle on ilmestynyt kaksi eri vanhaa naista! Heidän sanomisensa oli molemmilla kerroilla tilanteeseen sopimaton, mutta henkilökohtaiseen elämäntilanteeseen sopiva. Muutenkin, kun ennen sain sisäisesti joskus tietoja tulevaisuudesta ja tapahtumista toisaalla - nykyään saan tiedon ulkoisesti, muilta.

Miksi maksetaan merinäköalasta - asunnoissa, hotelleissa? Ei sitä merta tuu kuitenkaan sen rahan edestä vilkuiltua!

Vihreät ja Vasemmistoliitto haluaa laillistaa huumeet ja nyt Kokoomus nuuskan. Saisivat nyt ensin alkoholinkin vapaaseen myyntiin, ympäri vuorokauden ja kohtuuttoman veron alas!

Pääskyset eivät saapuneet tänä vuonna pihapiiriin! Niin varmaan monessa muussakin paikassa. Räkätit yleistyvät ja mustarastaat, jotka paukkupakkasilla lämmittelivät ja yöpyivät kerrostalossa kiinni, mutta selvisivät kuitenkin.

2

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhat raavaat homouroot olivat partasuita mutta taiteellisen herkkiä kuten kittilän? Reidar... amazonillakin pukeutui nahkavaatteisiin mitä kummasteltiin..

      En ole koskaan käynyt kultarannassa. Mikä paikka sekin lienee? Jonkin sortin suomibyroslavian marionettinukkien kesäpalatsi. Jouluisin siellä saa kuulemma haukea ja joku tonttu tuo kuusen.

      Enkelit eivät ole naisia. Ei edes vanhoja vaan sukupuolettomia. Olet kohdannut transuja joiden pään päällä on rinkeli. Taisit sekoittaa enkelin ja rinkelin. Ihminen ei kuoltuaan muutu enkeliksi vaan enkelit kuuluvat eri heimoon ja ovat olleet aikojen alusta.

      Mulla on merinäköala ja ikkunat sen verran isot että on pakko katsoa. Tosin pidän verhot alhaalla yleensä. sillloin ei ole pakko katsoa. talvisin ja syksyisin sieltä tuulee ja lokit lentää sisään. En hankkinut tätä näköalan takia vaan hinnan ja koon takia.

      Kyllä kukka noin suullisesti nautittuna tuottaa hyvät unet.

      Räkättejä ja mustarastaita tuntuu olevan vähän siellä sun täällä. Räkäteillä ymmärtänet mitä tarkoitan ja mustarastailla ymmärtänet mitä tarkoitan?

    • Ei Reidar homo ollut, vaan saksalainen. HänHän oli Kihtilästä ja Lapissa on tunnetusti paljon saksalaisten jälkikasvua. En tiennytkään, että hän oli Amazonilla töissä. Kuskina vai varastolla/lähettämössä? Ne nahkahousut olivat baijerilaiset lederhosenit eli tiukat nahkashortsit, jotka pysyvät ylhäällä leveillä henskeleillä.

      Niinistö sai viime jouluna Kultarannassa Haukiota!

      Enkeleitä mahtuu nuppineulan kärkeen useita. Ne pystyvät ottamaan haluamansa ihmishahmon muodon. Myös jotkin UFO- lajit pystyvät samaan, joten pitää olla silmä tarkkana eli porkkana kovana!

      Itse asuisin mieluiten muutaman neliön, kakskerroksisessa, vanhassa tiilisessä sähkömuuntajassa, Kakskerrassa. Yläkerrassa olisi sänky ja kodin erotiikka eli TV ja läppäri. Alakerrassa vessa, suihku ja liesi.

      Kirjoitat niin usein kukista, että sinusta olisi pitänyt tulla kukkakauppias - tavara tulisi pitkillä rekoilla Hollannista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      64
      1887
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      79
      1267
    3. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      78
      1204
    4. 45
      1115
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      982
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      969
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      910
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      853
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      848
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      39
      844
    Aihe