Kyläkauppias Vesa Keskiö on ollut poissa julkisuudesta pitkään!

Vaihtoehtoiset otsikot, jotka olivat pohdinnassa: Kalakauppias Vesa Keskiö ... ja Kalakauppias Vesa Nierijä...

Pienellä paikkakunnalla ennen vanhaan eivät homotkaan olleet kovin edustavia. Tippavaaran vanha isäntä kertoo, että heidän matkallaan Pariisiin, Gaala- Kallekin sai omituisen pukeutumisensa johdosta lempinimen Kala- Kalle.

Niinistö isännöi Naton herroja parhaillaan Naantalin Kultarannassa. Samaan aikaan aikaan kansantaiteilija Jaakko Teppo isännöi kavereitaan Ruikonperän Multarannassa.

Luulin, että enkelit olivat kauniita, nuoria naisia, mutta nyt mulle on ilmestynyt kaksi eri vanhaa naista! Heidän sanomisensa oli molemmilla kerroilla tilanteeseen sopimaton, mutta henkilökohtaiseen elämäntilanteeseen sopiva. Muutenkin, kun ennen sain sisäisesti joskus tietoja tulevaisuudesta ja tapahtumista toisaalla - nykyään saan tiedon ulkoisesti, muilta.

Miksi maksetaan merinäköalasta - asunnoissa, hotelleissa? Ei sitä merta tuu kuitenkaan sen rahan edestä vilkuiltua!

Vihreät ja Vasemmistoliitto haluaa laillistaa huumeet ja nyt Kokoomus nuuskan. Saisivat nyt ensin alkoholinkin vapaaseen myyntiin, ympäri vuorokauden ja kohtuuttoman veron alas!

Pääskyset eivät saapuneet tänä vuonna pihapiiriin! Niin varmaan monessa muussakin paikassa. Räkätit yleistyvät ja mustarastaat, jotka paukkupakkasilla lämmittelivät ja yöpyivät kerrostalossa kiinni, mutta selvisivät kuitenkin.

2

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vanhat raavaat homouroot olivat partasuita mutta taiteellisen herkkiä kuten kittilän? Reidar... amazonillakin pukeutui nahkavaatteisiin mitä kummasteltiin..

      En ole koskaan käynyt kultarannassa. Mikä paikka sekin lienee? Jonkin sortin suomibyroslavian marionettinukkien kesäpalatsi. Jouluisin siellä saa kuulemma haukea ja joku tonttu tuo kuusen.

      Enkelit eivät ole naisia. Ei edes vanhoja vaan sukupuolettomia. Olet kohdannut transuja joiden pään päällä on rinkeli. Taisit sekoittaa enkelin ja rinkelin. Ihminen ei kuoltuaan muutu enkeliksi vaan enkelit kuuluvat eri heimoon ja ovat olleet aikojen alusta.

      Mulla on merinäköala ja ikkunat sen verran isot että on pakko katsoa. Tosin pidän verhot alhaalla yleensä. sillloin ei ole pakko katsoa. talvisin ja syksyisin sieltä tuulee ja lokit lentää sisään. En hankkinut tätä näköalan takia vaan hinnan ja koon takia.

      Kyllä kukka noin suullisesti nautittuna tuottaa hyvät unet.

      Räkättejä ja mustarastaita tuntuu olevan vähän siellä sun täällä. Räkäteillä ymmärtänet mitä tarkoitan ja mustarastailla ymmärtänet mitä tarkoitan?

    • Ei Reidar homo ollut, vaan saksalainen. HänHän oli Kihtilästä ja Lapissa on tunnetusti paljon saksalaisten jälkikasvua. En tiennytkään, että hän oli Amazonilla töissä. Kuskina vai varastolla/lähettämössä? Ne nahkahousut olivat baijerilaiset lederhosenit eli tiukat nahkashortsit, jotka pysyvät ylhäällä leveillä henskeleillä.

      Niinistö sai viime jouluna Kultarannassa Haukiota!

      Enkeleitä mahtuu nuppineulan kärkeen useita. Ne pystyvät ottamaan haluamansa ihmishahmon muodon. Myös jotkin UFO- lajit pystyvät samaan, joten pitää olla silmä tarkkana eli porkkana kovana!

      Itse asuisin mieluiten muutaman neliön, kakskerroksisessa, vanhassa tiilisessä sähkömuuntajassa, Kakskerrassa. Yläkerrassa olisi sänky ja kodin erotiikka eli TV ja läppäri. Alakerrassa vessa, suihku ja liesi.

      Kirjoitat niin usein kukista, että sinusta olisi pitänyt tulla kukkakauppias - tavara tulisi pitkillä rekoilla Hollannista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5100
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2357
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1867
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      44
      1568
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1195
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1187
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe